Petyyyy
|
Dan S* vidim, da te P ne jemljejo resno, kar naprej imaš težave z njimi. Torej, v ponedeljek sem v BC kupila puzle pene za na tla, kot vestna mama sem jih oprala v pralnem stroju in glej ga zlomka, samo oranžne imajo na hrbtni strani neke čudne vdolbine. Seveda sem jih popokala in nesla nazaj v Bc pa mi jih je prodajalka sicer hotela zamenjati, potem pa se je odločila, da pokliče dobavitelja in ga vpraša za mnenje ker sem jih pač prala v pralnem stroju na 30 stopin, kratek program. V reklamacijah so ji rekli, da so naredili teste in da jim sicer ni jasno zakaj sem jih prala v pralnem, ampak zamenjati mi jih pa ne morejo. Potem mi je pa bilo dosti arogance, zahtevala semda mi napišejo reklamacijo oziromada so reklamacijo zavrnili in trdno sem bila odločena da grem na inšpekcijo iz čistega principa. Res je da jih nisem pregledala prej preden sem jih dala v stroj pa vendar. Nato pa še protestni mail na dobavitelja, od koder me je poklical sam direktor, poslušal mojo zgodbo in mi zagotovil, da dobim nove, poškodovane pa naj jim pošljem nazaj, jezen je bil, ker so na reklamacijah odločali na svojo roko, kajti pene nimajo navodil za vzdrževanje in pranje. Glede na to, da je to neke vrste guma, mi ni jasno zakaj jih nebi smela prati, pa še razdelila sem jih da jih nebi preveč stlačila. No konec dober, vse dobro, mami zadovoljna. Naš R je dopolnil 5 mesecev, sedi pošteno, kravic past pa noče na noben način, se joče kot , GH nam ne dela nobenih težav, smo že na skuti, kmalu bo na vrsti jogurt. V torek imamo 2 cepljenje. Lep vikend vsem oktoberčkom in mamam
|