3x mami
|
o, a za materinski dan imate nastope? to je pa res lepo pri nas ni tega, pa tudi drugace nimajo takih nastopov kot smo jih imeli mi. baje da po novem ni dobro otroke silit v to (eni pac so za nastope eni pa ne), tako da nikoli ne pripravijo kake igrice in tega. niti ob koncu leta. takrat se zberemo vsi, po navadi se starsi in otroci usedemo v en tak velik krog, potem pa otroci kot med igro pojejo pesmice, ki so se jih naucili. in ena je po navadi taka daljsa, ko ima tudi enega 'glavnega igralca'. ampak poje pac tisti, ki to hoce, jih ne silijo. tako da mlajsi vecinoma stojijo ob strani, vecji pa pojejo. zjutraj smo imeli pregled pri 6m. mali je bit cisto razigran in ga je zdravnica ze tezko drzala. vse je moral doseci, se obracat, skratka, je vsaj pokazal, kaj zna mere: 66cm in 6840g. teza je zadnje mesece ostala prakticno ista, tako da smo pod vsemi povprecji. se mu pozna zadnja viroza, ko je izgubil nekaj teze. je pa vidla, da ima vseeno se vedno lepo zalita bedrca, pa tudi na trebuhu je se nekaj mascobe. zgleda, da so vsi moji otroci bolj slank... je pa rekla, da se vidi, da mu nic ne manjka in da je boljse tako, kot pa debelejsi otroci - tega je baje vedno vec. ura za spanje. mislim, da si jo sam premika, ker spat gre vedno ob isti uri, je pa prej buden. no, danes je bila izjema, ker se ponoci sploh ni zbudil - spal od 19.30 do 4.30 in sam zaspal se za slabo urco. anju, po moje ti bo dovolj dekica. saj bo vedno topleje, upam. Pokora - fino, tako je treba. moji tasti so pa obsedeni z delom. oba v penziji, sam bog ne daj it dam, skoda casa, treba delat na vrtu, njivi. mal ze pretiravata...
|