|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
22.3.2011 21:33:28   
Roberta69
O, meni pa tale pomlad tudi ful paše user posted image , sem kar oživela user posted image . Moj najljubši čas v letu... kmalu se postaram - začnejo se trideseta user posted image .. sem malo razmišljala, da bi orng fešto naredila, kao neke vrste reunion, ampak me je spet prehitel čas user posted image , pa pri naslednji okrogli. So pa teli dnevi prov krasni in upam, da bo od zdaj naprej približno tako user posted image .

Ob takih dnevih z Izakom okrog treh pobereva ta starejšega in potem šibamo v Tivoli, če je kriza, pa ta starejšega nazaj grede kar naložim k Izaku v košaro in upam, da se ne bo vse skupaj polomilo user posted image , domov pridemo glih ko je člas za spanje... A ko se ura prestavi boste prestavile tudi uro spanja? Ko bo toplo in bomo dolgo zunaj, bo kar naekrat večer... Če bodo taki lepi dnevi bom tudi jaz prešaltala na športni del, pri ta starejšem sem vzorno vztrajala do 6. meseca (ostale aprilčice so zamenjale že pri 4 mesecih)... Čeprav dokler bo večino zunaj še prespal (zaenkrat je še tako), bomo imeli košaro, ker je le dobra začita pred vetrom - ta vikend na morju je še kako odtehtalo, ker je bila nenormalna burja user posted image .

Zdravje štima, edino po cepljenju ima vedno ne glih luštno reakcijo user posted image . Veliki smo nekje 67 cm in 7200 g.

En lep spomladanski pozdrav!

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
22.3.2011 22:43:25   
Pokora
Filisa in MissD, naša se je že parkrat peljala po par ur skupaj. Za enkrat kaže da ji vožnja ustreza (na veliko trkamuser posted image ). Se lepo zamoti ali z bratcom ki ga opazuje, ali z igračko ki ji visi iz roča lupinice, ali pa zaspi ko je utrujena. Če vaju je strah da ne bi zdržali, pa pojdite na pot zvečer ko zaspijo - brez postankov.
Čez dan se pa po potrebi ustaviš, razmigaš in nahraniš mladičke in potem piči naprej. Samo ne komplicirat, pa jeuser posted image

Evo, jaz sem danes naredila nekaj zase. user posted image Sem se zakadila v hrib nad naseljem. Sem dobro uro in pol krepko hodila (ne vse v klanc). Se pa vidi da sem šla na hojladirja! Si nisem dovolj zavezala pohodnih čevljev (jih imam zavezane tako da jih obuvam ne da bi jih odvezovala), posledično noga ni bila dovolj fiksirana in me je sevede fino ožulilo. Pa mam spet izgovor za juriuser posted image

Sem vam že povedala kakšna faconarja sta moja starca? V četrtek odhajata za 2m v J Ameriko. Letos sta oba v penziji (no oči je še na zavodu) in imata čas, ki ga bosta lepo izkoristila.

Roberta jaz bom uro spanja prestavila po potrebi, ampak slej ko prej jo verjetno bom. Ali jo bom pa dajala spati ob isti uri, potem pa skakala okoli hiše z baby phonom okoli vratuuser posted image

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
23.3.2011 7:02:15   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: missD

to bi šlo, pa kar brez postankov?

ja, če atu in mami zdrži mehur:) mi2 sva vedno tiščala dokler je T spal.

ura za spanje. zdaj gremo nekje ob 7.30, tako da komot pustim po ritmu in gremo ob 8.30. bomo videli.

ja, krasno je zunaj, samo piiiha, no danes neuser posted image gledam po ebayu a se mi splača kupit zimsko vrečo za športni deluser posted image sicer še vztrajamo pri košari, ampak planiram sprehod, ko je čas za spanje.

Pokora user posted image za tvoja2.

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
23.3.2011 9:15:52   
mamamajča
Jutro!

3xmami, nastop za materinski dan. komaj čakamuser posted image

Grem gledat zadnje dele nadaljevanke, pa pridem kaj počvekatuser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
23.3.2011 9:56:26   
3x mami
o, a za materinski dan imate nastope? to je pa res lepo user posted image pri nas ni tega, pa tudi drugace nimajo takih nastopov kot smo jih imeli mi. baje da po novem ni dobro otroke silit v to (eni pac so za nastope eni pa ne), tako da nikoli ne pripravijo kake igrice in tega. niti ob koncu leta. takrat se zberemo vsi, po navadi se starsi in otroci usedemo v en tak velik krog, potem pa otroci kot med igro pojejo pesmice, ki so se jih naucili. in ena je po navadi taka daljsa, ko ima tudi enega 'glavnega igralca'. ampak poje pac tisti, ki to hoce, jih ne silijo. tako da mlajsi vecinoma stojijo ob strani, vecji pa pojejo.

zjutraj smo imeli pregled pri 6m. mali je bit cisto razigran in ga je zdravnica ze tezko drzala. vse je moral doseci, se obracat, skratka, je vsaj pokazal, kaj zna user posted image mere: 66cm in 6840g. teza je zadnje mesece ostala prakticno ista, tako da smo pod vsemi povprecji. se mu pozna zadnja viroza, ko je izgubil nekaj teze. je pa vidla, da ima vseeno se vedno lepo zalita bedrca, pa tudi na trebuhu je se nekaj mascobe. zgleda, da so vsi moji otroci bolj slank... je pa rekla, da se vidi, da mu nic ne manjka in da je boljse tako, kot pa debelejsi otroci - tega je baje vedno vec.

ura za spanje. mislim, da si jo sam premika, ker spat gre vedno ob isti uri, je pa prej buden. no, danes je bila izjema, ker se ponoci sploh ni zbudil - spal od 19.30 do 4.30 in sam zaspal se za slabo urco.

anju, po moje ti bo dovolj dekica. saj bo vedno topleje, upam.

Pokora - fino, tako je treba. moji tasti so pa obsedeni z delom. oba v penziji, sam bog ne daj it dam, skoda casa, treba delat na vrtu, njivi. mal ze pretiravata...

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
23.3.2011 16:01:08   
Pokora
3x mami, je bila prijateljica od moje mami čisto zgrožena da kako gre sedaj od doma, ko je toliko dela na vrtu. user posted image  ma sej sta res modela. Sam kdaj pa bosta izkoristila, če ne sedaj ko sta še relativno mlada in imata čas.

Naša punca je dones spala od pol noči do pol sedmih v enem kosuuser posted image  Je pa zdej že cel dan neki zdrmana. Ko sva bili dopoldne zuni je malo zaspala (ene 20 min), potem pa sama sitnoba do zdejle ko je zopet mrknila. Sem pohitela kuhat kosilo, pa sem jo letela vmes že nazaj uspavat...

Anju, jaz tudi mislim da bo dovolj dekica. Pri nas sicer ni burje, ampak sej zdej prihajajo topli dnevi.

Pri nas tudi nimajo nobenih nastopov v vrtcuuser posted image  Mi je pa že povedal, da mi pripravlja presenečenjeuser posted image  Navadno se naučijo kako pesmico in izdelajo kaj za mamice. Sej je to fuuul lepo, sam more bit pa še lepše videti svojega malčka nastopat. Če je njemu do tega sevede.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
23.3.2011 16:08:27   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: 3x mami

anju, po moje ti bo dovolj dekica. saj bo vedno topleje, upam.

vedno zbrca. brez pardona. čeprav je v takih dnevih kot je danes čisto mimo razmišljat o zimski vreči:)

pri nas vzgojiteljice pravijo da nastopajo čisto vsi otroci. jaslične posnamejo in na začetku predstave predvajajo filmček o njihovih dogodivščinah, saj so oni res še premajhni za na oder. za večje otroke pa pravijo da jim je, ali radi nastopajo ali ne, to posebno doživetje in so na koncu vsi veseli, da so nastopali. T ni ravno igralec, je bolj zadržan po mami, ampak cd potem doma tako ponosno pogledauser posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
23.3.2011 16:11:40   
anju
Pokora naši so letos za mučenike naredili čestitko očkom, zelo lepo, se mi zdi da nikoli take za mameuser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
23.3.2011 16:14:48   
Pokora
Ful dobr da so se tkole na očke spomnili!!!user posted image

Ja če se pa razbrca, potem pa skor ni druge kot vreča. Sej jo boš konec koncev pozimi tudi še rabila, sej bosta še vedno kej vozičkala...

To da nastopajo, se jim res ful fino zdi in meni je res škoda da nimajo nobenega takega nastopa user posted image  

< Sporočilo je popravil Pokora -- 23.3.2011 16:16:07 >

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
23.3.2011 19:31:03   
luna_25
evo šele sedaj prišla do računalnika....pokora je od Philipsa HR 1363 oznaka meni je ful dober in ful je močan
http://trgovina.mercator.si/webapp/wcs/stores/servlet/Product2_10001_10001_3617_-1_10120_10023_10012_ProductDisplayErrorView
tak je pa znižan je za 50% upam da še, prodajajo ga pa in v mercator tehniki in v hipermarketu, upam da ga boš dobilauser posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
23.3.2011 23:00:11   
Pokora
Luna hvala! A stane s popustom 20, al 40 €?

Jaz sem pa danes obrezala trto pred bajto. Sem to delala prvič in kar nekaj po svojeuser posted image user posted image  Imamo trto itak samo za senco, grozdje pa za sosede - mi ga pojemo par grozdov na leto. Domači nam ne gre preveč v rit, kupljen pa precejuser posted image

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
24.3.2011 8:26:21   
luna_25
Pokora 25 evrov je z popustom, drgač pa ima še metlico za stepanje zraven, k ta na sliki k sem ti ga poslala nima. jaz sem zelo zadovoljna in je vreden tega denarja. sem že imela prej ene dva palična mešalnika pa sta bila oba bolj za ena d...user posted image

ooo komaj čakam da gremo danes spet ven je prav lušno ko je tako toplo pa še mala je ful bolj zadovoljna k jo ne rabim tako veliko oblačit, kot je bilo treba pozimiuser posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
24.3.2011 10:11:33   
M&A
Dan! Še dva dni sončka, pol pa spet zima user posted image - upam, da zadnji udarec letos...

Včeraj sva bili z malo pri alergologu - kožni testi za jajce, mleko, pšenico in arašide negativni user posted image Pšenico lahko začnem takoj jest, za jajce in mleko pa moram čakat še izvide krvnih testov. Ne vem pa, kaj zaenega user posted image ima s to kožo in prebavo - stanje se kar slabša. Zadnji teden, ko sem ji zaradi pregleda ukinila antihistaminike, se praska kot ponorela, predvsem zvečer in ponoči, pomiri jo le dojenje. Zdaj spi pri nama, pa še to bog ne daj, da bi jo mal ruknu, grejo rokice takoj v akcijo.

Presenetljivo gre teža lepo gor: pred 2 tednoma - joj, toliko časa se nisem oglasila user posted image - je imela 66 cm in 6600 g (da ne kličem user posted image s temi 6-kami user posted image ). Drug teden greva še k dermatologu, pol pa posvet z našo P, kako naprej. Drugo cepljenje je zaradi kože prestavila.

Pri nas v vrtcu imajo tudi nastop za starše - danes tasrednji, tavelik drug teden. Včeraj dopoldne pa so imele vse skupine prireditev na prostem Pozdrav pomladi - ful luštno.

Pokora
- a vi imate svoj avtodom ali si ga izposodite? Mi ga imamo možnost dobit za 2 tedna v juniju pa nimamo še nobene pametne destinacije. A poznaš kak www z opisi zanimivih poti?

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
24.3.2011 12:36:16   
anju
M&A http://www.ringaraja.net/forum/krema_-_%22melem%22/m_5643421/tm.htm javi če se odločiš za kremo, se dogovarjamo za skupno naročilo.
user posted image za neg teste

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
25.3.2011 0:44:25   
majabar
M&A, super! Privosci si malo raznolike prehrane:).
Midva sva tudi dobila izvid, ima stenozo pilorusa in refluks 4. stopnje od petih. Zdaj morava k pediatru po nasvet. Polivanje se ne izboljsuje z GH, kasico in korencek ravno tako izbruha. Ampak je se naprej dobrovoljek, pravi cukrcek:). Spi pa sedaj boljse, od kar dobiva kasico, prva runda 5 ali 6 ur, potem se tri. Tako da sem prav zadovoljna:).

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
25.3.2011 8:43:06   
mamamajča
Dobro jutro, dober dan!

Sem že tako dobre volje, sonček mi sije direkt v dnevno in je tako prijetno!user posted image Danes še in mao še jutri, potem pa spet ohladiiiitve user posted image

Lep materinski dan vsem!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
25.3.2011 9:35:54   
3x mami
ČESTITKE OB NAŠEM PRAZNIKU user posted image user posted image user posted image

majabar, koncno, da vsaj veste, pri cem ste. in zelim ti, da cimprej najdete resitev, boste potem vsi bolj srecni, verjetno.

anju, nastop in posnetki - res dobra ideja. skoda, da mi nimamo tega, sam kaka slika v spomin.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
25.3.2011 9:55:12   
filisa
Letos 1. tud jaz praznujem ta praznik user posted image  in mi je prav toplo pri user posted image  vedno, ko se spomnim, da sem že mami user posted image .

Čestitke vsem ostalim mamicam user posted image !

anju - jaz tud mislim, da ni potrebe po zimski vreči. Kadar je pri nas full veter ji dam kar dežno prevleko čez, ki tud lepo toploto noter zadrži.

pokora- jaz tud bolj po filingu obrezujem trto in sadno drevje in do zdaj vse lepo uspeva user posted image

M&A - super, verjetno ti je zdaj kar precej lažje...

Mi smo uvedli zvečer pol ure pred kopanjem dodaten obrok z mlečno kašico in ji zdaj, ko se 1. ponoči zbudi brez slabe vesti dam dudo, tako da se samo še 1x ponoči hranimo user posted image .

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
25.3.2011 11:35:31   
anju
mamice se pridružujem čestitkam vsem želim lepo materinstvo user posted image

mislim da res ne bom zimske vreče kupovala. zaenkrat je še v košari. včeraj sem ga prvič nesla ven v sleepyju in je bil ves začuden nad svetomuser posted image
ima pa spet s kakanjem težave, včeraj je po 2 dneh bilo trdo in nekaj krviuser posted image čaj mu ni bil dober, doji se pa kolikor pač se, to je tako že kmalu po začetku. poje neverjetno veliko. jaz mu že en čas dajem popoldne še en obrok. včeraj po trdem kakanju sem sem mu pa še dopoldne dala sveže jabolko, v upanju da ga bo pognalo... upam da uštimava to.

majabar user posted image da bojo dobre novice od pediatra.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
25.3.2011 12:39:01   
3x mami
anju, si mogoce ti kaj takega jedla, kar ga je zmotilo? al od cesa mislis, da ima kri? je bilo to sam enkrat?

zdaj je sezona spargljev, pa jih imam spet prestavljene. ker ne grejo skupaj z dojenjem.... bom pac naslednje leto nadoknadila user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
25.3.2011 14:17:28   
majabar
filisa, pri nas je tudi veliko boljse spanje zdaj s kasico. No, zbudi se 2x, okrog dveh in okrgo petih. meni je to super, se kar spocijem.
anju, danes se ni nic kakal?

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
25.3.2011 16:06:14   
anju
je kakal danes. trdo sicer, ma nič krvi. 3x mami zgledalo je kot da je ranila trda kaka. sem poklicala zdravnico in je tudi ona tako mislila po opisu.
ja šparglji letos odpadejouser posted image Tigrana res da niso odvrnili od dojenja, pri Vitanu si pa ne upam. joj, že eno leto je od lanskih špargljev!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
25.3.2011 20:59:50   
caroline1
pomladanska preobleka user posted image sem na hitrco malo preletela.

M&A- a ti si na kaki dieti? jaz mojo malo še vedno dojim. zdaj samo še 2x na dan. so se ji pa nekje z uvajanjem riževe kašice začele delati po trebuščku pikice. in se isto noro praska. do krvi, če le pride zraven...ne sicer skoz. ampak ko se je, je blo prav hudo...zdaj čakam tudi krvne teste za kravje mleko, beljak in rumenjak. zdaj je teden okrog, kar ni dobila riža, pa se mi zdi, da se suši...to noč se je sicer praskala pa mislim, da če jije vroče to še bolj srbi...občutek pač...ufff. do zdaj pa ni blo kej...sem jedla vse.

no v grobem pač sva slabo spale zaradi praskanja. sedaj lepo spi.je sicer 2x ponoči, ker čez dan ni časa.je vse preveč zanimivo. user posted image

ostalo je pa tudi vse ok.jaz boljše...vreme je blo super.škoda da se bo sfižilo. že danes je precej pihalo...

lep vikend vsem

filisa, če boš kaj v celju, kar pokliči...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
25.3.2011 22:24:26   
novemberska
Lep pozdrav punce....ker je moja punčka rojena oktobra, velikrat k vam pokukam da vidim kako napredujejo vaši malčki...
Imam eno vprašanje...vidim da boste naročile kremo Melem...pa me zanima kok je cena, pa če lahko se še jaz zravem uštulim, ker imamo tudi mi sum na atopični dermatitisuser posted image

Najin največji zaklad, največja sreča Hana 16.10.2010

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
25.3.2011 23:10:34   
Pokora
Malo pozno, a vseeno čestitke vsem ob materinskem dnevu!
Meni je Nik iz vrtca prinesel papirnato košarico v obliki rožice, notri pa kokosov poljubček - so jih sami pekli. Je bil ful ponosen na izdelek!user posted image user posted image

O novemberska, najini punčki sta pa na isti dan rojeni user posted image
Ja, se nekaj menimo da bo ena od punc za vse naročila kremico. Pride pa, mislim da, 8€.

Luna, sem nabavila paličnjaka in je dober dil za ta denaruser posted image  Res hvala da si omenila!

M&A super zate da boš lahko bolj raznoliko začela jesti! Mi je pa prav grozno za malo! Upam da čim prej pogruntajo kaj ji ne ustreza!!! No ampak kljub vsemu se lepo razvijauser posted image user posted image
Mi imamo svoj AD. V katero smer vas pa vleče? Jaz navadno pred potjo kar malo poguglam. Lahko pa pokukaš na forum avtodomarjev. Tukaj je LINK. Samo se boš morala registrirat.

3x mami in Anju, zakaj se špargljev ne sme ob dojenju?

Filisa, a pa maš ti kako predznanje o obrezovanju - mislim če si kdaj opazovala starše pri takem delu? Jaz namreč nimam pojma o pojmu. Sem res čisto po svoje rezala, vem pa, da je o tem cela znanost. Bom vidla kaj bo in bom vedla za drugo leto.user posted image

(odgovor članu novemberska)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Ste danes svojemu otroku že povedali to?
To so besede in stavki, ki bi jih moral slišati vsak otrok, večkrat.

ivf
123nina

V katerem poskusu vam je uspelo?

v prvo (64%)

v drugo (12%)

v tretje (8%)

v četrto (3%)

v peto (4%)

v šesto (9%)

Število vseh glasov: 339

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!