|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
26.2.2011 19:12:30   
MalaNeli
Pokora - kaka pa je razlika med Pearl in Tobi? razn isofixa? kaj je boljše.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
26.2.2011 21:32:31   
missD
Pokora, danes smo spet jedli banano.... Sofia ust sploh ni hotla odpret-ravna čta. pol je pa naenkrat pogruntala, da je pa to dobr in tako lepo odpirala tist kljunček pa še nič ni ven letelo! user posted image user posted image user posted image

Počasi ji pomoje lahko malce dodaš, pa daj kaj bolj nežnega za začetek

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
   [Brisano sporočilo]
27.2.2011 21:03:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu missD)
  Neposredna povezava do sporočila: 3778
27.2.2011 21:10:52   
missD
Faca mala, kolk jebil lepo oblečn! Pravi lepotec!user posted image user posted image

Pa torta tud njamsi zgleda :D
Sam, da ste se mel fajn!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
27.2.2011 21:19:53   
Pokora
MalaNeli, kolikor sem uspela razvozlati, je zdaj Pearl namesto Tobija. Sigurno je boljši isofix, samo moreš imeti zanj nastavek v avtu. So pa isofix stolčki na žalost dražji.

MissD, danes sem ji skuhala ta rumeno bučo (iz skrinje). Je bilo neprimerno bolje kot učeri - je ni stresalo, navdušenja pa tudi ni bilo. Tako da jo je u bistvu res samo mal obliznila. Ne bi pa rada s sadjem začela, da mi ne bo pol jamrala pri zelenjavi. No ampak počas že bouser posted image

Kolumbo, superca da ste se pocajtali da ste vse skupaj speljali tako kot je trebauser posted image  Lep je bil Jure. Dej pol še kakšno sliko od vseh nalepi da vidmo kako ste bili lepo usklajeni!

Neposredna povezava do sporočila: 3780
27.2.2011 21:31:50   
missD
Pokora...ne vem...jaz sem začela z jabolkom in potem hruško Potem sem probala pa samo korenje.
Pa je šlo od vsega v promet najbolj korenje.
Danes sem jima dala za "kosilo" korenje in krompir, Jakob je pravi jedec, Sofia pa, ko se odloči. Popoldne za "malico" sta pa dobila jabolko in banano. Korenje in krompir sem skuhala, jabolko in banano pa seveda ne.
In je šlo oboje v promet.

Jaz sem mnenja, da moraš samo vztajat.Seveda se na začetku kremžijo, ampak zato pa daš za probat, če pa je zanimanje pa daš kolkr hoče...ne vem...tako jaz delam. Danes po kosilu sem jedla tortico in sem mela Jakoba v naročju ma je tako gledal zakaj vilca ne gre proti njemu, Sofia je pa tud cmokala z usti ko zmešana, da bi ona tud kejuser posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
   [Brisano sporočilo]
27.2.2011 21:38:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Pokora)
  Neposredna povezava do sporočila: 3782
   [Brisano sporočilo]
27.2.2011 21:47:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3783
   [Brisano sporočilo]
27.2.2011 21:51:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3784
27.2.2011 22:09:06   
Pokora
MissD a si jima na začetku skuhala jabolko, al kar surovo? Jaz sem ji dala zadnjič kar krhelj in ga je ful sesala.
A ti z GH že čisto nadomestiš obrok?

Kolumbo, ste bli pa res usklajeni v nulouser posted image user posted image user posted image  Ta teden ko bo sonček bi pa res lahko šli en krog, sem za!

Neposredna povezava do sporočila: 3785
27.2.2011 22:18:27   
missD
na začetku sem jima skuhala pa zmečkala, danes sem pa na tisti stekleni zadevici nastrgala, da je bla kašica in primešala k banani. Sem jima pa dala za probat tudi mandarino in sta jo čisto scuzala, pa nobene reakcije ni bilo.
Obroka še ne nadomestim, ampak pri Jakobu ga bom kmalu verjetno. ponavadi popijeta 150ml na obrok, če dobita GH jima naredim potem "samo" 100ml pa data mir in ne iščeta več hrane... počasi pa bo :)

Kako je s temi alergijami pri hrani? Če so na nekaj alergični, se to pokaže takoj ali lahko šele kasneje?

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
   [Brisano sporočilo]
27.2.2011 22:22:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Pokora)
  Neposredna povezava do sporočila: 3787
   [Brisano sporočilo]
27.2.2011 22:26:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3788
27.2.2011 22:42:52   
Pokora
Kolumbo da mu ni prevroče v žabicah? Od tega imajo tudi lahko fleke.
A postan jabček ga ni zaprl, samo navijal ga je?
Kaj pol, kar rečeva sreda, če bo lepo? Se nama še katera pridruži pri vozičkanju in čveku?

MissD alergija se dost hitro pokaže, vsaj kolikor je meni znano. Koliko kasneje si ti imela v mislih?
Ma ste me čist potegnile v to GH ko vse že precej dajeteuser posted image  Jutri skuham jabolček, pa bomo videli.
Sem ti pa prej pozabila napisat da sadje naj bi se dajalo dopoldne, ker vzpodbuja prebavo. Tudi odrasli naj ne bi popoldne jedli sadja.

Anju, kje si? Poglej kako s5 lepo čvekamo tuki user posted image

< Sporočilo je popravil Pokora -- 27.2.2011 22:43:13 >

Neposredna povezava do sporočila: 3789
27.2.2011 23:07:39   
missD
hmmm Pokora,nisem vedela... ampak ona 2 itak opravita svoje zjutraj, potem je pa mir.
Sam bom pa drugače še probala pa da vidim :D Nekako se mi zdi ob 9h prezgodaj za sadje ob 12h je bolj čas za "kosilo" in takrat dajem zelenjavo zato pa potem okoli 3h sadje...

vozičkanje, če bo lepo vreme, se vama z veseljem pridružim, kje pa?

aja alergije...kaj pa vem potem po 1. letu, da se razvije kakšna? Kot je recimo ta fora z glutenom?

< Sporočilo je popravil missD -- 27.2.2011 23:08:21 >

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
28.2.2011 7:58:26   
anju
o kolumbo kakšni fantje user posted image user posted image lepo da ste zdravi, naj držžžžžiiiiiii zdaj!

T je po enem mesecu danes šel v vrtec. me je poklical moj da je bil grozen jok. pa je bil doma prav važen da gre. za pusta se niso nič zmenili za skupinsko masko in bo vsak po svoje. tako da ideje za na hitrcouser posted image

Pokora zvečer sem imela z Vitanom opravit, se kar zbuja. mogoče zaradi koz(e) verjetno se vseeno slabše počuti. T je stokal ponoči več kot 1 teden. lahko je pa kaj drugega. zbudil se je prevečkrat in to ko ni lačen. 1x je prdnil pa potem v silovit jok in skozi neko stokanje. prejšnjo soboto je nazadnje kakal.
me pa veseli, da imam kaj za zjutraj prebratuser posted image

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
28.2.2011 8:28:35   
MalaNeli
Pokora - pearl je 20e cenej od tobija 2011. ja in ka more bit v avtu?

jaz mali pr vsakem obroku povemn ka bova jedli čez 2 meseca.  pa zanimanja nč ne kaže. nč odpiranja ust nč :D
hehe

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
28.2.2011 8:47:47   
3x mami
jutro!

spet ste cveke user posted image user posted image

gh. nas ima rad mandarino in nastrgano jabolko. tega dobi recimo vsega par zlick na dan. prejsnji teden smo zaceli malo vec dajat oz veckrat poskusat. mlecni gres iz pirinega zdroba in rizevi kosmici na mleku, oboje pomesano z nastrganim jabolkom. ko jei nteres, gre tega recimo za eno veliko robe, sam ni nekega velikega interesa. v bistvu niti ne ve, kaj tocno se dogaja user posted image vidi zlico, odpre in v vecini primerov se vedno porine ven z jezikom. razen sadja. ampak cisto vsako stvar, ki jo mi jemo, on gleda in se steguje (imam lezanik kar na mizi, kjer mi jemo), tako da dobi kako stvar za polizat. recimo vceraj je pocuzal en koscek sira. bomo vidli, pocasi.

kolumbo, zelo lepa torta, njamsi!

pust. pri nas ga praznujejo samo otroci v vrtcu, torej se oblecejo samo en dan. da bi zato kupila obleko, se mi zdi brezveze, zato sem si rajsi sposodila od sodelavcev. mala je navdusena, vecji pa si je ubil v glavo, da bo zmaj, in od tega ne odstopa. bomo vidli, kaj bo...
aja, user posted image mogoce katera ve, kje in kaksne barve se dobi za mazanje? da kaj narises na obraz in to?

mi smo pa imeli po dolgem casu eno lepo noc. zaspal je ze ob 19h, slabo uro kasneje sta bila v postelji se starejsa, midva pa hitela se nekaj delat. budnica ob 3h za podoj in kupcek, potem pa me je budilka zbudila ob 5.30. nisem mogla verjet - ze nekaj tednov me je mali zbujal pred njo. lepo zacetek tedna! user posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
28.2.2011 9:51:44   
snežakinja
Pozdravček,

Pri nas pa gh full gre. Mu dam zjutraj okrog pol 9 sadno kašico, potem za kosilo zelenjavo in zvečer melčno žitno kašico. Pa mi vedno poje toliko, da potem mleka v večini primerov ne more več. Pije ga pa še vmes in ponoči. Zjutraj mu ga po sadju še nekako malo uturim, pri kosilu no way, zvečer pa zmaže kašico in to je to. Mene kar malo skrbi, da ne pije dovolj mleka.

Jaz sem se tudi že s temi avtosedeži ukvarjala. Mi imamo Easy Fix nastavek in nikakor ne morem pogruntat a gre gor kateri od MC stolčkov iz skupine 1 al ne user posted image  Bom mogla malo une tete v BC povprašat, če bodo seveda sploh vedele kaj povedat. Pa saj je še čas, bo še kar nekaj mesecev v lupinici.

Mene toliko mori, ko nimam več avta, da bom popuser posted image  Tako bi z malim kam šla pa ne morem. Se mi zdi da nikol ne bom prišla na noben kofetek ne v CE ne h Korošicam. Povsod pa tud ne morem z vozičkom, ane?!

Z vsakim novorojenim otrokom se svet začne na novo...
Moj sonček... 26.9.2010

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
28.2.2011 12:17:56   
3x mami
avtosedez. nasa srednja ima romer king. z njim smo zelo zadovoljni. bomo vidli, kaj bo prej - ali ga bo ona prerasla ali pa bo moral mali iz lupinice.

(odgovor članu snežakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
28.2.2011 12:41:29   
anju
3x mami barve dobiš v navadni štacuni kjer imajo zadeve za pusta. ali pa kupiš od alverde kak svinčnik zase ima bdih certifikat pa dokaj ugodno je za natur kozmetiko.

MalaNeli isofix so kot neki kaveljčki v avtu. starejši avti ga nimajo, novejši pa skoraj vsi. no, novejši, moj kliič je 2006 pa ga ima. drugače sedež vežeš s pasom. isofix je varnejši. sedeži pa bistveno dražji romer king in romer safefix

snežakinja če imate isofix podstavek od maxi cosi gre en njihov sedež skupine 9-18 gor.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
28.2.2011 13:15:33   
3x mami
anju, hvala. sem med malico skocila v trgovino in mal pogledala. bom sla se v dm, ker me je pri teh zmotilo, da pise - ne v usta. kar je pri otrocih bolj znanstvena fantastika...

isofix. mi imamo zdaj sposojeno maxi cosi isofix lupinico, pa priznam, da je stvar zelo fajn! ker malega vozim na sovoznikovem sedezu (in tam nimam isofixa), je pripet kar s pasom. sam vseeno zelo dobro prime. ce bi bila se pri prvem in bi kupovala prvi sedez, bi se verjetno odlocila za tako varianto. no, pri vecjih isofixa niti ne bi mogla uporabljat, ker drugace gresta zadaj samo dva sedeza, na sredi pa bi bilo bolj na tesno za sedet.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
28.2.2011 21:09:23   
anju
Pokora ste mimo koz? mi smo ostali pri eni. mogoče pa je dojenje vseeno kaj pripomoglo.

ideje kako naredim Toma (mačka iz risanke) na hitrco doma? mulo bi rad bil Tom. in kaj nej bo pol mojuser posted image mogoče še mi2 z Vitanom hm...

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
28.2.2011 21:13:30   
missD
anju siva oblačila, na hlače pa prišiješ repek, ki je na koncu bel.
pa sivo kapico s ušesih,ki so na eni strani beli. pa brke narišeš na obrat-jaz obraza niti ne bi barvala na sivo...

ena opcija je še gasilec-oblečeš v temna oblačila, na obrazu mu narediš saje, samo kupit je treba še potem eno gasilsko čelado... al pa dimnikar...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
28.2.2011 21:31:04   
anju
u, hvala missD! sej ta kapica bo glavna, saj bo v bundi, ki ni siva. pa repek ja! sicer je bil lani miš na tak način ma nič za touser posted image

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.