Roberta69
|
O, moje oktobrke :), pozdravček! Se skos nekaj dogaja, pa mi res kar zmanjka časa za RR, ene 2x sem še uspela malo pokukati, to je pa to. Naše detece veselo raste in je še zmeraj en nasmejan dobrovoljček, ni pa več večni zaspanček . Zdaj čez dan, če sva doma, zaspi le ene 3x po 20 - 30 min, ravno toliko, da postorim nanujnejše... zunaj pa spi kot ubit, tudi pet ur z vmesnim kratkim dojenjem... to kar odtehta, ko grem z obema recimo v zoo, ker lahko tako s ta starejšim bolj "sodelujem"... skratka, za internet skoraj nimam več časa, ko ga pa imam, moram pa še kaj drugega pogledat in RR ostane za ju3. Drugače smo zdravi. Je imel pa po cepljenju ful reakcijo in je bil cel teden kar tak mali tečko, me je že panika grabila, da kaj je zdaj to, pa se je izkazalo, da je bilo le začasno (piko na i je pa dodala moja enodnevna vročina 39 (po ene 15-ih letih), sem bila tisti dan tok fuč, da sem komaj sfolgala). Zdaj se malo ubadam z večernim uspavanjem, bi nekako rada, da gresta zvečer oba ob neki normalni uri spat, da lahko še kaj drugega naredim - čeprav se mi, večkrat kot ne, zvečer prav nič ne da . M & A, sem enkrat ujela, da si spraševala za pouch... moja šivilja ti ga bo z veseljem nardila, samo najbrž bi rabila mojega za "model" oz. da bi poiskala "navodila" na netu, saj je vse skupaj samo en kos blaga, bolj zaradi dolžine in to. Ti pošljem na ZS njeno št. pa se nekako dogovorita - je pa ful fajn in z Domžaalskega konca - če ti to ustreza. Srečanje: se v bistvu od takrat nisem oglasila... je bilo ful luštno! Same simpatične punce ! In večinoma same suhice ...
|