3x mami
|
dan! anju, a tale tvoj mali te pa malo zafrkava, ah? ja, ko imata dober dan, je prakticno imet vec kot enega - se lepo zamotijo en z drugim. ko gre pa za stereo dretje in jokanje, eh, tam pa se vsakic iscem "mute" gumb, pa na mojo zalost ugotavljam, da so jim ga pozabili vgraditi hrana. nimam pojma, koliko moj poje. so tedni, ko med mojo odsotnostjo poje se manj kot 300ml, drugi pa ko gre ze 500ml in ga se obilno podojim, takoj ko pridem. ko sem doma, se tudi doji, ampak nimam obcutka, koliko je to. mah, meni je vazno, da ga vidim dobre volje, razigranega, lula, kaka, in to je to. teza - ma vsakic ko ga vagam, se mi zdi, da je isto (sploh ker ga enkrat zvagam pred kakanjem in enkrat po). tybysy, za shranjevanje mleka. shrani si ga mogoce v manjsih posodicah, da bos lahko pocasi rabila. imej v mislih, da traja nekje 3-4m, tako da si lepo napisi tocen datum, ko das noter. uvajanje gh. cisto po obcutku! tele smernice so hujse kot moda. pri prvem bog ne daj gluten in so me skoraj 'tepli', ker sem mu ga dajala pred priporoceno starostjo. zdaj pa kontra, cimprej. sej niso resni... snezakinja, a ste vi poskusili s kravjim mlekom? kako se je obneslo? majabar, zjutraj sem pomislila nate, ker je na danasnjem zurnalu na naslovnici pisejo o tem, kako je v primeru locitve nekaj casa bivsi moz se vedno avtomaticno oce otrok. ste vi to postimali?
|