|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
17.2.2011 19:14:15   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: anju

mamamajča pr nas sta tud oba po njemu. jaz sem sicer hotela, da imata bratca isti priimek, samo bi mogla še T dodat mojega, če bi hotla tako. in bi brez pomislekov, če fant ne bi že vedel in se zavedal kako se piše, tako mi pa ni blo. ampak z mojim nisva nič dorekla. ko je babca v porodni pisala papirje (preden sem rodila, matralo me je še) in vprašala kako se bo otrok pisal, me je moj mal v strahu pogledaluser posted image sem mu rekla kaj a me boš poroču? in je odgovoru babci svoj priimekuser posted image a me bouser posted image

filisa kako more bit Brina simpatična!

Anja zdaj sem se pa malo zmedla. To pomeni, da ma Vitan oba, Tigran samo atijevega?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
17.2.2011 20:20:09   
missD
IZVIRNO SPOROČILO: filisa

Naša Brina je začela avto vozit : BRRR user posted image - verjetno verjamete, kako je mami srečna, ko jo lahko vso mokro non stop preoblači user posted image

to dela tudi naša tamala. zdaj je začel tudi tamali. Sploh v posteljici pred spanjem je tamala zabavna, gleda projekcije na stropu zravn pa: brrrr pa mehurčke delat user posted image
Čez dan jima dam gor slinčke ampak ga vlečeta stran,ju moti; ne moreta zaspat čez dan, moram dat slinček dol.

kar se tiče, kaj znajo naši otročki. če nad Sofio pomigljam z igračko bo stegnila rokice in zadevo prijela, Jakob jo nekaj časa opazuje, 3x proba potem pa se zagleda v kaj drugega, se naveliča. Ko se mu bo dalo bo že prijel.
Obremenjevat se je čisto BV. Ravno pri dvojčkih sem brala, pravijo punce kakšne jim zganjajo - se pravi bojo tudi moji. Do zdej so vsi user posted image

anju jah...zdj pa zateži, da če majo oni isti priimek bi pa rada mela tud ti, da se bo vedlo kam spadaš :)

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
17.2.2011 20:42:27   
S*

IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Brin user posted image
prehitro rastejo. z različnimi težami in spretnostmi se res ne gre obremenjevati, saj smo tudi odrasli zelo različno težki in v različnih stvareh uspešni.

Evo, s tem se moram popolnoma strinjat. In verjamem, da so vsi oktobrčki spretni, vsak drugače. Mame pa ponosne, jasnouser posted image

podpis user posted image

user posted image   user posted image   user posted image Lepo napisano!

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
17.2.2011 21:41:40   
anju

Anja zdaj sem se pa malo zmedla. To pomeni, da ma Vitan oba, Tigran samo atijevega?

ne, oba samo po njemu, nerodno pisala.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
17.2.2011 21:45:21   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: missD

anju jah...zdj pa zateži, da če majo oni isti priimek bi pa rada mela tud ti, da se bo vedlo kam spadaš :)

user posted image tako fino mi je, ko sine izgovori moj priimek. me včasih pokliče mama - priimek:)

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
18.2.2011 9:51:26   
3x mami
dan!

sonce, tako lep dan je zunaj.
argh, me je en v sluzbi tako razkuril kot ze dolgo ne user posted image dobre pol ure sem rabila, da sem se umirila in nehala trest od razburjenja.

mali je bil vceraj zelo zelo siten, pa nisva pogruntala, zakaj. je pa ponoci boljse spal - se je zbudil samo enkrat. zdaj zgleda boljse volje. ce so res zobki, jih grem jaz noter iskat, ker pocasi jih imam ze dovolj...

uzivajte na sprehodih!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
18.2.2011 10:18:55   
filisa

Naša Brina je začela avto vozit : BRRR user posted image - verjetno verjamete, kako je mami srečna, ko jo lahko vso mokro non stop preoblači user posted image

Bravo Brinauser posted image

Kaj pa slinček?user posted image

slinček malo že pomaga, ampak ko bi ti vedela kam vse njena slina leti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3682
18.2.2011 10:19:37   
mamamajča

user posted image tako fino mi je, ko sine izgovori moj priimek. me včasih pokliče mama - priimek:)

o, prisrčno.

3xmami
, kje vidiš sonce? Pri nas je taka megla, prav nikakvo vreme.
Včeraj je bla ful nizka oblačnost, ko sem šla v lab. in potem nazaj po izvide. Bolj ko sem šla po stopnicah iz bloka, bolj me je dušilo in prav nisem mogla dihat. Hudo! In te dni me noro boli v prsnem košu, pa mi je zdr. včeraj vse preposlušala in je vse to samo od prehlada.
Je pa ravno toliko boleče, da sploh ne morem z malim ven. In kot zakleto pa ravno te dni novi sosednje na veliko vrtajo, štemajo, urejajo, ker se bojo kmalu vselili, da Brin seveda še slabše spiuser posted image

zobki
- Brin ima katastrofalne dlesni. Spodaj ima tisti zobek že kar nekaj časa zunaj, en je pa tik pred prebojem, ga že tipava in vidi se. Tako ga matra, da joj. Včeraj sem mu izmenično mazala s calgelom, je tako veselo držal odprta usta in tudi boljše je spal. Ampak ta mini mala tubica stane 5.85 euruser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
18.2.2011 10:22:10   
mamamajča
še zobki- včasih so rekli, da zobki, ki pokukajo tako zgodaj, niso najbolj močni. No, Mark je prvega dobil star 8mesecev in dva dni, pa ima ful lepe in zdrave. To drži? naj me skrbi? Ali pa je spet samo ena izmed cvetk naših starih mam?

Brina, Brina- prav rada bi vidla, more bit res posrečena.
Filisa- kako srečanje kdaj?

Neposredna povezava do sporočila: 3684
18.2.2011 10:38:20   
filisa
Joj punce, ko bi ve vedele, kako sem se malo prej razveselila polne, smrdljive plenice user posted image . Brina namreč 6 dni ni nič kakala (le prdela je ko nora user posted image ). Prej je pa redno 1-2x na dan ali max. 1 dan ne.

Priimki - jaz tud nisem poročena in sem si želela, da se user posted image  enako piše, kot mama in sem si zato dodala še priimek od user posted image , tako da imam zdaj 2.

Vreme tud pri nas ni nič kaj obetavno user posted image

Srečanje Ce - povejte kdaj, pa se vam poskušam pridružit user posted image .

mamamajča - čestitke za prve zobke user posted image . To o zobkih res tako pravijo, ne vem pa ali je res kaj  je na tem. Povprašaj našo zobozdravnico-majobar user posted image . A ti že dodajaš gh?

Neposredna povezava do sporočila: 3685
18.2.2011 10:50:24   
mamamajča

mamamajča - čestitke za prve zobke user posted image . To o zobkih res tako pravijo, ne vem pa ali je res kaj  je na tem. Povprašaj našo zobozdravnico-majobar user posted image . A ti že dodajaš gh?

odlična idejauser posted image Pa kak, da se jaz nič sama ne spomnim????user posted image

Ne, ne dajem mu še. Včeraj sem mu dala malo kuhane hruške, je šla ena žlička lepo, se je smejal zraven, pol pa ni šlo več. Sem rekla, da ne bom še gnjavla, itak je bil šele včeraj star 4. Bomo še počakali.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
18.2.2011 12:27:54   
MalaNeli
mamamajča, kk zelo si simpatična na tti sliki. jao jao. jo morm vsakič pogledat ko kaj napišeš.
srečanje. jah... dajmo no. en tak dan... da lahk še mi2 prideva.

Neposredna povezava do sporočila: 3687
18.2.2011 12:56:28   
anju
3x mami jp, nebo je očiščeno da se mi kar reži, čudovit dan! sva šla prej z Vitanom končno ven, je moj danes doma s Tigranom. jaz sem se prav napolnilauser posted image boš šla popldne še ti na sprehod in boš pridobila kar so ti v službi najedli.

zobki T ima kar ok zobke razen poškodovanih dveh, pa jih je dobil pri 4m. Vitanu se pa tolk napravljajo pa nič od njih. tudi bradavico mi pošteno stisne vragec.

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
18.2.2011 22:17:57   
majabar
mamamajca, mlecni zobje se mineralizirajo ze v maternici, ko izrastejo so ze zdavnaj mocni in cas izrasti nima veze s kvaliteto. Morda, ce bi komu izrasel ze v maternici in bi se rodil z zobmi, potem je seveda mozno, da mineralizacija se ni bila koncana.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
19.2.2011 7:29:27   
S*
Dobro juteo!

Mi smo pokonci že od 6h, še malo pa bo treba it nazaj spatuser posted image . Pri nas še ni sledu od zobkov, je pa res da se naša punca slini in vse nosi v usta in gloda kot zajček. Bi pa rada po vseji sili sedela, tudi v košari od vozička ze je začela vzdigovati in protestira v ležečem položaju.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
19.2.2011 13:48:22   
anju
majabar stalne 6ke pa mineralizirajo (ali začnejo?) pri 6m. kaj meniš o dodatku fluora?

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
19.2.2011 19:08:09   
filisa
srečanje CE - a se že kaj pogovarjate na FB? Kaj pravite za naslednji teden (jaz imam v torek , sredo ali čet. čas). Sporočite user posted image

Tako, zdaj pa se gremo 1. v veliko bano kopat user posted image .

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
19.2.2011 20:23:56   
mamamajča
majabar, hvalauser posted image Se mi je zdelo, da je privlečeno za lase.

S* boš morala zamenjat košaro za športni del :)

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
19.2.2011 20:44:21   
S*
mamamajča ja semže razmišljala o tem, samo naše dete ima komej dobrih 5kg in niti 60cm, tako da bi bila očitno na komot v košari še nekaj časa. Mah, kaj čmo, možgančki so pač bolj zrasli kot naša punčka user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3694
19.2.2011 20:59:01   
mamamajča
Uh, mi še nimamo teh težav, na srečo- Še vedno miv roku pol minute zaspi v vozičk in spi po tri urce.
Ji daš kakšne igračke gor, da visijo in jih gleda?

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
19.2.2011 21:08:33   
S*
Ja igračke ji dam če ne piha, ma glede na to da smo doma v Vipavski dolini je to res redkost in povečini imam streho zaprto. Mi je bila pa danes full hecna, se je na sprehodu drla in ko sem jo vzela ven iz vozička je pihalo, ona pa sploh ni mogla dihat, je kar zrak lovila in ji ni bilo nič jasno. Potem sem jo dala nazaj v košaro in spet dretje, sem ji odprla strehco in ji je šla burja tako na živce da je potem raje utihnilauser posted image  user posted image  user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3696
19.2.2011 21:53:19   
Pokora
Punce, pa dejte mal sončka razposlati, da še nas ujame. Ga nisem videla že cel teden :(

Danes je bila pa mala tako dobre voljeuser posted image  Se je cel dan ful smejala. Pa ful že afne gunca. Sem jo dala spat, pa zraven nje sedim na kavču in bulim v compa. Pa zavriska/zacvili - jo pogledam in se mi na glas zasmeji. To sva se šli ziher ene 10 min... Joj cukerček mali user posted image

S* kaj pa če bi mali dala dežno prevleko čez voziček ko piha, da bi lahko skos mela igračke obešene?

Zobki - pri nas jih še ni na vidiku. Si pa vse tlači v usta in ji ful paše če ji s čim podrgnem po dlesnih. Pa ful se slini. Ji bom mogla začet slinčke dajat, da ne bo mokra. Sem jo dones mogla 2x preoblečt.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
19.2.2011 21:54:41   
anju
S* user posted image moj je še lepo v košari, čeprav vse več časa rabi da zaspi, ve da se zunaj nekaj dogaja. sem mu pa mogla zaradi burje nazaj spustit vzglavje (refluks) mi je preveč ven pokukal. zdaj je samo malo nagnjeno kolikor se da našponat pri vozičku, štrmačka ne podlagam več s knjigami.

filisa kako ste se kopali, obe?

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
   [Brisano sporočilo]
19.2.2011 22:20:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu anju)
  Neposredna povezava do sporočila: 3699
20.2.2011 8:48:39   
mamamajča
Jutro!
Punce, jaz cel teden nisem bla zunaj z malim, ker sem bila bolna. Se tako sekiram zaradi tega. No, pa saj je snežilo, deževalo, vse na obroke.

Brin mi leži tukaj zraven in se že ves čas z rokicami pogovarja. kaj bi on če ne bi imel rokicuser posted image

zobki-spet
- dlesen ima tako zatečeno, da mu tisti prvi zobek komaj še čutim. Saj mažem s calgelom, da mu ni prehudo, ampak a je to normalno? Vidim drugega, da bo vsak čas zunaj in je očitno zato taka dlesenuser posted image

kolumbo- mam popolnoma enak občutek- taprvi se meni tudi ni zdel tako glasen in mislim, da je zdaj drugače, ker nas je več, in nimamo nikoli tišine.

kopanje- midva se že nekaj časa tako kopava, da se spraviva oba v veliko kad. Mogoče ni to ravno najboljša varianta, ampak on uživa, v malo banico pa ne daj bože da ga tlačim, ker nori, ko jo samo zagleda...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.