|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
17.1.2011 19:12:27   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Melita73, zs.

Filisa, kavica v rustiki, v četrtek?

POPRAVLJAM- V PETEK? Boš lahko? Sicer predlagaj katerikoli drug dan. Pa smarnca?

V petek imam tam nekje do 13. ure ali malo čez user posted image  čas.

zobki - jaz mislim, da je Brini ravno danes en začel spodaj ven kukat. Vidi se ena mala bela pikica, ki jo lahko tud občutim. Slini in roke tišči v usta si pa že itak nekaj tednov. Meni se zdi to full hitro, čeprav bo preden bo zobek čist zunaj še kar trajalo lep čas. Jaz sem moj 1. zobek dobila komaj pri 10m, tako, da ima to po atiju (glede na to, da je to dedno). Upam, da bo pa kvaliteto zob imela po mami, ki ima sicer zobke nastrelane v ustih, da je joj user posted image , ampak zato zdrave...

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
17.1.2011 19:21:27   
mamamajča
Jej, super, torej se vidimo!
Zaenkrat nas je 5.
Sicer nimam pojma, kako bo zgledalo to z vozičkiuser posted image

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
17.1.2011 19:31:58   
MalaNeli
mamamajča upam da me ne šteješ zraven, ker ne vem še. :D

snežakinja, kaj pa ti?  neb šla do celja na kavo? a ti nimaš fb?
moja pa v vozičku spi. čene pa gleda. če joka jo vzamem ven in potolažim. mi je včasih žal da nimam sleepy wrapa s sabo, mi ful prav pride.

Neposredna povezava do sporočila: 2778
17.1.2011 19:35:07   
mamamajča
MalaNeli??? Če si ti dala datum- sem mislila, da si potem 100%user posted image Eh, pridi, pridi!
Smrnca bi tudi lahko, pa mami1979 je iz Šmarja

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
17.1.2011 19:37:12   
MalaNeli
a ti veš kje je Črna na Koroškem? :D
hahah
veš, moj ma za v službo, "ta varn" avto, jaz pa se glih neb s twingotom vozla v Ce.

Neposredna povezava do sporočila: 2780
17.1.2011 19:45:08   
mamamajča
Vem kje je črna, mi je moj povedal, da se ni fajn do Romča vozituser posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
17.1.2011 19:47:29   
MalaNeli
hehehe
:) z letalom bi blo super ko lukn  ni :)

Neposredna povezava do sporočila: 2782
17.1.2011 19:59:11   
mamamajča
Ja baje prepad, kamorkoli pogledaš? user posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
17.1.2011 20:03:16   
MalaNeli
hahaha

ne

Neposredna povezava do sporočila: 2784
17.1.2011 20:05:16   
caroline1
snezakinja- ja sej poznam to prekomerno utrujenost...danes se je drla na previjalni, dokler ni dobila zize v usta, potem pa v spanju popila še pol flaške in od takrat spiiiiii.... :) sva pa celo popoldne imele igrarije od 16ih, ko sva drugič prišle iz sprehoda, pa do pol sedme...

ja v petek je treba priti...tudi iz črne, kjer se svet konča user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2785
17.1.2011 20:09:09   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: MalaNeli

hahaha

ne

Nisem bla še nikoli tam blizu, so mi pa rekli, da je R. v nekih strašnih hribih doma. Pridem res enkrat tja.
A pa Črna je mesto, mislim, veliko? Kot Ravne, recimo?

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
17.1.2011 20:11:47   
MalaNeli
ne. včasih je bla vas, zdaj pa ne vem pod kaj spada. tut ne vem kolk je prebivalcev.
ja R. je pa res v hribih doma.

vsee je odvisno od avtomobila in financ. če bom mela "ta varn" avto, pa mogoč pridem.
pa če mi da "mož" za kavo :)

Neposredna povezava do sporočila: 2787
17.1.2011 20:14:29   
mamamajča
Za bencin naj ti da, za kavo sem pa jaz na vrsti. Tak da, vidve samo pridita.
Ej pa če ma kera kak fotoaparat, ga lahko vzame, moj mi za*ebava.

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
17.1.2011 20:15:40   
caroline1
za kavo bomo že nabrali user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2789
17.1.2011 20:17:11   
tinaaleks
snežakinja-ti posodim Gabriela? Danes je bil nemogoč! Zbudil ob 6, ob 8 jr bil že zaspan (vedno po 2 urah rata utrujen(, zaspal komaj ob 10 in to samo 1 uro, tako da se je že zbudil nenaspan, spet zaspal komaj v vozičko, ko sem šla po Aleksandro, tako da tudi samo eno uro, potem pa nič več.
Zvečer ni čisto nič pojedel, ker je bil toliko zmatran in takoj zaspal po kopanju. Glede na to, da je zadnjič jedel ob 16, me rpav zanima kdaj ga bo zgrabila lakota,... ali pa bo neprespanost premagala lakoto.....

Otroci so ponavadi tako ko mi, če ga ne daš spat tisti trenutek, ko nakaže da je zaspan, ti ne bo zaspal, ker je preutrujen. Na srečo pa zvečer nima nikoli težav s spanjem. Pač ve, da po kopanju pride postelja.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2790
17.1.2011 20:18:32   
MalaNeli
to je bol šala. za kavo mam :)
hihi
bom vidla kaj bo z avtom. mogoč bo pa šel on z mojim v službo
sm pravla kk pridno spi. jok brate. mi že joka neki in nikakor je ne morem uspavat. no sedaj se ji pa še kolca. jao

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
17.1.2011 20:28:04   
kpmk
ja super da se dobimo..... res jst samo upam, da prideva!!!
Me je kr groza, ker ima malo poln nosek in justri cepljenje in RES nočem da jo cepijo, me je kr strah, ne res no.... če bo z malo in seveda še če bo ta večji v varstvu  in bo  vse ok pridemuser posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
17.1.2011 20:59:09   
melita73
Mi smo imeli danes posvetovalnico, dobili smo prvo pikico. Zaenkra ni imel še nobene reakcije.
Naše nove mere pa so: 6400g, 60 cmuser posted image . Sem ful vesela glede na to, da se je rodil z 2720g.

Lp

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
17.1.2011 21:01:33   
MalaNeli
user posted image
mi imamo pa 2.2. ceplenje. hehe

missD sem ti hotla povedat, pa sem pozabla. še mene gledajo kot da sem iz marsa, ker mala ponavadi v sleepy-jo spi in me vsi gledajo kaj imam :D. pol pa še una vsa ena zaspana not :D haha

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
17.1.2011 21:02:34   
Najki
Mi smo pa zaceli uvajat s krompirjem, potem korencek, pa spinaca, potem vse zmesano, za tem sele sadje in meso. Mleko pa po enem letu. Mlecne kasice je dobil z ADCjem ali rizevim mlekom.

Danes sem sprobala cesen finto in je mala 2 obroka vec jedla! Ceprav mogoce ne samo zaradi cesna. Sem ga pa jedla kuhanega v rizoti. Samo to s cesnom ne pali, ce ga skos jes, ker jim postane obicajno.

caroline1 ce rajsi pri tebi poje kot po flaski, se ti bo zihr mleko povecalo. Sicer pa je imela Lien zdej par dni, ko tudi 6 ur skupaj ni jedla popoldan, pa je danes za vse nazaj pojedla.

tinaaleks super za susilec user posted image . samo vrata zapiraj, pa ne bo toliko motil.

anju ce se prav spomnim, je eno cepivo v treh, drugo pa v dveh dozah. tisto v treh pokriva vec viroz, samo pa te niso pri nas ampak bolj po ameriskem kontinentu, zato so v bistvu nesmiselne. mi smo cepili z dvema dozama oziroma eno, ker je bilo za drugo prepozno, samo se ne spomnim imena cepiva.

pokora jaz kupim po 3l FR user posted image . bi vec, pa mi pride pretezko se z ostalimi nakupi user posted image . smo se pa ze skoraj prebili iz zastopanih nskov, sploh pri Lien.

Danes sta bila oba otrocka super, oba sta spala, JM je divjal, pa ni bil naporen, sva se lepo igrala, Lien se je vec dojila kot obicajno in mleka sem imela ful, pa se spocila sem se in res v miru kosilo skuhala. Sem se res bala, da bomo tezko sfolgali, pa je sel lepo dan skozi. Edino ven nismo sli, ker je bila cel dan megla, popoldan pa le malo sonca. Lien se je pa danes odlocila, da se bo natrenirala obracat in kravce past, ne da bi ji jaz predlagala user posted image . Sem jo dala v zibko, pa se je z boka stegnila gor kot zirafa, da bi kukala cez zascitno obrobo user posted image .

moram it, mala bi vecerjo user posted image .

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
17.1.2011 21:10:44   
anju
melita to!!user posted image huh, si mislim kako si ponosnauser posted image

punce js sm šlauser posted image sem si mislila da bom sam še tja do decembrk čekirala porodne zgodbe, ma zdej sm že pr februarkah. prav šeee bi rodila, sam otroke imet je pa drugo. hm, a je to z mano tako, ker ne bom več? ker so ti najposebnejši trenutki za mano? eh ja... bom kr vesela ko katera od vas napiše da je spet noseča.

missD sem se smejala tudi js prej tvojmu možu, ma sm pozabla to napisat.

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
17.1.2011 21:12:21   
mamamajča
melita73, si dobila zsuser posted image
Sploh te ne morem dodat- probaj ti meni poslat prošnjo za prijateljstvo- ali katerikoli od nas- da te sprejmem in lahko dam v skupino.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
17.1.2011 21:12:46   
MalaNeli

IZVIRNO SPOROČILO: anju

punce js sm šlauser posted image sem si mislila da bom sam še tja do decembrk čekirala porodne zgodbe, ma zdej sm že pr februarkah. prav šeee bi rodila, sam otroke imet je pa drugo. hm, a je to z mano tako, ker ne bom več? ker so ti najposebnejši trenutki za mano? eh ja... bom kr vesela ko katera od vas napiše da je spet noseča.

zakaj ne boš več?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
17.1.2011 21:13:49   
mamamajča
anjuuser posted image
mogoče se še pa odločita.
vidiš, jaz sem pa kontra- bi še imela otročke, samo rodila pa ne bi rada več!

Neposredna povezava do sporočila: 2799
17.1.2011 21:15:10   
MalaNeli
js bom pa oboje! :) upam.
če bo narava dala! sem srečna ker je sedaj uspelo tako hitro.

Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?