|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
17.1.2011 21:25:40   
anju
MalaNeli nisem uizi, sploh po tistem z zobkom od večjega prevprašujem svoje materinstvo.
finančno pa še za 2 ne vem kako bo ko bosta hotla študirat...

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
17.1.2011 21:25:53   
melita73
Mamamajča, sem dobila in sem ti dala prošnjo za prijateljstvo. Že nekaj časa nazaj.

< Sporočilo je popravil melita73 -- 17.1.2011 21:26:43 >

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
17.1.2011 21:29:45   
nejkec

IZVIRNO SPOROČILO: anju

MalaNeli nisem uizi, sploh po tistem z zobkom od večjega prevprašujem svoje materinstvo.

Anju ti si za svoja fanta najboljša mamica! Ne dvomi v to!!!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
17.1.2011 21:31:22   
anju
Najki hvala za info o rota. mislim da bom dala cepit, a ko pomislim kako ga bojo jutri matrali, mi je že hudo.
pa za pnevmokok bom vprašala, mi je čudno, ko ste nekatere dale cepit že zdaj, sem vedno mislila da se za to da po potrebi, ker eni otročki sploh ne zbolevajo bakterijsko.

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
17.1.2011 21:34:21   
orhideja80
Jaz sem pa danes prav raznežena. Sva z Benom sama, pa sem malo razmišljala, kok je bil majhen, ko se je rodil (v primerjavi s sedaj), pa gledala slikce iz porodne...se mi je zdel tako nebogljen, zdej je pa že pravi "dec". Upam, da mi bo dano še enkrat, da doživim vse to, no kakšno leto bomo še počakali...pol bi pa user posted image . No sej tudi če bo še enkrat user posted image , ne bo nič narobe.

Jutri pa dobim obisk iz Slovenije. Pride kolegica user posted image . Bo prav pasal en orng babji čvek!

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
17.1.2011 21:35:06   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: nejkec

IZVIRNO SPOROČILO: anju

Anju ti si za svoja fanta najboljša mamica! Ne dvomi v to!!!

jah mam kar krizouser posted image pa ob tem mi postaja jasno da je to to. tolko živcev pač imam.

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
17.1.2011 21:50:57   
missD
anju in malaneli...hehe res mi je žal da tega nisem še v živo videla... 190cm, močnejša postava pa še otrok prvezan goruser posted image user posted image

mi smo bli danes v LJ, sem šla peš do btc-ja in nazaj, da sta lepo odspala 1,5h zunaj, jutri grem spet(v lj, ne BTC:))
Sem v dm-ju kupila AM za nekaj časa zdaj pa razmišljam kam naj ga pospravimuser posted image

otroci že skoraj 1h lepo spijo, fotr je na rekreaciji(ker mu 2 otroka nista dovolj je šel še na košarko :)) jaz pa vse 4 od sebeuser posted image

dodatni otroci - jaz bi mela še kakšnega, pa moram počakat zaradi CR...

zadnjič me je prijateljica prosila, da ji pomagam z nastavitvami na facebooku, pa mi potem reče, da sem genijuser posted image user posted image user posted image pa sem ji sam nazaj rekla: "to ne, ampak očitno rabim še enga otroka, ker mam preveč časauser posted image user posted image user posted image "

Sta se lepo navadila in vesta, da se gre ob 9h spat, lepo se nahranita, včasih sta še budna ko pojesta, ju dava v posteljici in je to to. Kakšen dan je potem potrebno it popravit dudo ali pa ninico namestit tako kot mu paše, Sofia je pa srečna samo da ima svojo dudo, je nekaj časa še budna in potem zaspi. Brez joka.

Se spomnim pred 2 mesecema oz malo manj...kako smo imeli težave, sedaj se pa lepo držimo urnika in je lepo red, tudi čez dan.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
17.1.2011 22:59:32   
Pokora
Jaz sem bila tudi učeri vsa nostalgična. Je bilo 3m od rojstva in kar ne morem verjeti kam je šel čas tako hitro. Zdaj čisto drugače dojemam vse skupaj. Po mojem ravno zaradi tega, ker je zelo malo verjetnosti da bom imela še kakega otročka. Se mi zdi da hočem zdaj zaužiti vsak trenutek in ga zmemorizirati...
Anju, ne ga sratuser posted image  v tistem trenutku si pač odreagirala kot si in prosim te ne se zdaj živcirat in žret še pol življenja zaradi tegauser posted image  Pa zaradi tega tudi pod razno nisi slaba mama!!!

Orhideja, to bo pa pasalo, kajuser posted image  Si našla že kakšno sorodno dušo na kakem sprehodu? Ti je kaj dolgčas že po domačih in prijateljih?

A Smarnca smuča ta teden?

Naša Bina je pa učeri staknila prvega klopa. Je bil tako miceni da se ga je komaj videlo. Sem si mesto uboda kar s kulijem obkrožila, da bom spremljala če bo kaj rdeče. Sem bila tako jezna da bi se najraj na pol pregriznilauser posted image  Ne vem kako ga je ravno ona fasala, ko je skos lepo v košarci od vozička ležala. Sej vem da ji ga je en od nas prinesel, sam res bi ji lahko bilo prizanešeno. Mar bi ga jest fasala!

Nik je zopet dobil AB. Sta oba ušeska tako vneta da ni bilo drugeuser posted image  Zopet imamo napotnico za ORL. Sploh ne vem kaj nam lahko še povejo - smo bili tam že v decembru in že prej ene 2x... Za cepljenje je pa P rekla da naj še malo počakamo,...

(odgovor članu orhideja80)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
18.1.2011 5:33:15   
tinaaleks
Jutro!

Že pokonci!user posted image  Spet sem slabo spala, pa sploh ne vem zakaj imam take probleme (pa sploh niso otroci krivi). Se ,i zdi, da vedno nekaj sanjam kar me zbudi, potem rabim pa veliko časa da zaspim nazaj.

Zdaj bi jaz še spala, samo se je Gabriel odločil, da ima dovolj. In to ravno danes...user posted image

Ob pol osmih mi pride že dimnikar, potem imam ginekologa (treba bris vzet), potem še trgovina,... pa je že skoraj konec dneva.

No, bo vsaj še sonček danes (če ne bo rpedolgo megla), ker potem bo že kmalu sneg!

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
18.1.2011 6:59:07   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: melita73

Mi smo imeli danes posvetovalnico, dobili smo prvo pikico. Zaenkra ni imel še nobene reakcije.
Naše nove mere pa so: 6400g, 60 cmuser posted image . Sem ful vesela glede na to, da se je rodil z 2720g.

Lp

čudovite mereuser posted image user posted image user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
18.1.2011 7:35:07   
anju
jutro

Pokora sm ga že usralauser posted image
spet user posted image user posted image user posted image za Nika. zakaj počakat s cepljenjem, če se lahko cepi že dojenčke ki niso sploh še zbolevali?? to mi ni jasno, vem da sta 2 cepivi eno za dojenčke drugo za otroke in odrasle.
klop - jaz sem ga dobila septembra na stolu za računalnikom. moj se je direkt iz gob usedel za rač (pa mu vedno govorim naj se preobleče, ko pride iz gozda) - imam navado čepet na stolu napol po turško, zjutri bosa. in me srbi ene par dni med palcem in kazalcem, sem z drugo nogo drgnila, sept. je bil trebuh ovira, da bi se sklonila do stopaluser posted image komi sem ga stran spravila, ko sem ga opazla, nikakor nisem prišla blizu. sem ga imela kake 3 dni.

zdej pa h P - me zanimajo mere.

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
18.1.2011 8:22:19   
caroline1
Dobro jutro.

Zgleda, da nas vse nostalgija daje...a je krivo vremeuser posted image jaz sem si dva dni nazaj naštimala banjo in ležala ter razmišljala kako je bilo 3 mesece nazaj, ko sem si vsak večer prištimala vročo kopel in upala, da se bo začelo user posted image . naenkrat me je prešinilo, da tega več ne bo, ker bom šla z napotnico na CR, kot da bi šla po štruco kruhauser posted image . in sem bila kar precej žalostna...

spanje in še 1x spanje- ko se tinaaleks jezi, da spi samo urco, pa potem še samo urco, si mislim jaoooo ženska to je blagoslov user posted image user posted image user posted image ...

naša mala že veliko stvari ve in zna user posted image . ko cvili ko mucka, ji delam nazaj mijavvv in se smeji prav naglas user posted image . tak je lubana in mene še zaljubljenost ni minila...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
18.1.2011 8:28:53   
2ursae
Anju, ne ga srat v tistem trenutku si pač odreagirala kot si in prosim te ne se zdaj živcirat in žret še pol življenja zaradi tegauser posted image Pa zaradi tega tudi pod razno nisi slaba mama!!!

podpis. A misliš da jaz nikoli nisem malo bolj groba z mulčkom, ki ne sodeluje pa ne sodeluje. zgrabim ga in ga postavim tja, kamor sam noče. Bi se mi komot pripetilo kaj takega, kar se je tebi. imam pač srečo, da se mi ni, ti pa smolo, da se ti je. Nisi zaradi tega nič slabša mama od mene. Verjamem pa, da se zaradi tega sekiraš, ja. Ampak če se že moraš žret, se sekiraj zaradi tega dogodka, ne pa zdaj pod vprašaj postavljat svojega celega materinstva. Mal ga sračkaš user posted image user posted image user posted image .

Moja pupika je danes spala ... pazte to ... od 22h do 7h!! Me je skoraj kap, ko je zjutraj zazvonila budilka in sem se zavedla, da ponoči nisem nič dojila.

pokora, tole ti moram povedat: ful živo sem sanjala, da smo s puncami bile na tvoji poroki user posted image . Zelo si bila lepa, itak, Nik je bil zrihtan in imel po obrazu bleščice user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
18.1.2011 8:40:03   
MalaNeli

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Anju, ne ga srat v tistem trenutku si pač odreagirala kot si in prosim te ne se zdaj živcirat in žret še pol življenja zaradi tegauser posted image Pa zaradi tega tudi pod razno nisi slaba mama!!!

podpis. A misliš da jaz nikoli nisem malo bolj groba z mulčkom, ki ne sodeluje pa ne sodeluje. zgrabim ga in ga postavim tja, kamor sam noče. Bi se mi komot pripetilo kaj takega, kar se je tebi. imam pač srečo, da se mi ni, ti pa smolo, da se ti je. Nisi zaradi tega nič slabša mama od mene. Verjamem pa, da se zaradi tega sekiraš, ja. Ampak če se že moraš žret, se sekiraj zaradi tega dogodka, ne pa zdaj pod vprašaj postavljat svojega celega materinstva. Mal ga sračkaš user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
18.1.2011 8:58:03   
mojcaya
zdej sm vas pa kr nekaj dodala na FB user posted image

Jaka ima potrjen refluks user posted image ma je zadnja dva dni manj polival... v torek imamo še pri naši zdravnici pregled in cepljenje končno, pa se bomo zmenili kako naprej. Še vedno je bolj ali manj nerazpoložen, predvsem pa ga ponoči sračka. Se trikrat zbudi za hranjenje - pa to je še ok, če se ne bi med hranjenji nonstop zbujal. Mislim da niti ene ure skupaj ne potegne. Nevem kaj mu je. Potem pa podnevi kar dosti spi HB (v primerjavi s prejšnjimi mes), sploh ko sva na sprehodu. Danes je še treba izkoristit sonček, ker se bo potem za nekaj časa skrilo user posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
18.1.2011 9:12:11   
snežakinja
Ah to spanje..... Mogoče bo pa v 5 mesecu bolje.....

Srečanje v CE. Za kdaj ste se fiksno zmenile, v četrtek ali v petek? MalaNeli lahko bi šle tudi skupaj, če boš mela probleme z avtom. Prideš s tvingom do SG in pol prevekslava v mojega pa jo mahneva skupaj?

FB - mene najdete pod Petra Krajnc, pa eno slikico mam ko sem slikana na Vršiču. Tule sem pa snežakinja, ker so bile vse variante na Peta Krajnc že zasedene pl pa nisem in nisem vedela kaj bi bila, sem pa na oknu glih zagledala plišastega snežaka in voila...tako je ratala snežakinja user posted image

Evo jok in stok, zaspan ko šus...Šiban neki narest in se kasneje še slišimo...

Z vsakim novorojenim otrokom se svet začne na novo...
Moj sonček... 26.9.2010

(odgovor članu mojcaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
18.1.2011 9:14:38   
Pokora
Tinaaleks, dobra si da čez dan funkcioniraš če tako zgodaj vstaneš!

pokora, tole ti moram povedat: ful živo sem sanjala, da smo s puncami bile na tvoji poroki user posted image . Zelo si bila lepa, itak, Nik je bil zrihtan in imel po obrazu bleščice user posted image .

user posted image  joj kje je že moja poroka... bi bil pa Nik po mojem vesel bleščicuser posted image
Sam tole ste pa mel dozo spanja! Bravo Lučkauser posted image

Mi2 sva se pa dons dojile na urco oz dve. Sem bila že tako zmedena da nisem več vedela katera dojka je na vrsti. Pa še zjutraj ni potegnila. Bom šla pa zvečer prej v mižule. Če verjameteuser posted image

Caroline, zakaj boš ti naslednjič imela CR? Sej si verjetno že napisala, pa sem pozabilauser posted image

Anju, naša P ni ravno pristaš cepljenj. Je rekla naj se še malo počaka zato, da če bojo na ORL pogruntal kaj bi lahko bil vzrok vseh teh vnetij...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
18.1.2011 9:31:34   
Pokora
mojcayauser posted image  a je mali mogoče zamenjal dan za noč?

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
18.1.2011 10:08:01   
snežakinja
Evo, midva sva se spet pol ure uspavala. Na koncu je zaspal......na mojih rokah user posted image  Rabim neki za živce. Enga kratkega!

Aja, še neki sem vas hotela vprašat. Od včeraj opažam, da Maticu iz levega ušesa bolj teče ven kot iz desnega. Ima kar rumeno po uhlju. Z levo rokico se tudi pogosto za glavco prijemlje. Vročine sicer nima. Smrkav je pa itak še vedno.
A je možno, da ma kako obliko vnetja ušeska, ne da bi imel vročino?

< Sporočilo je popravil snežakinja -- 18.1.2011 10:17:38 >

Z vsakim novorojenim otrokom se svet začne na novo...
Moj sonček... 26.9.2010

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
18.1.2011 10:23:36   
mamamajča
Brin je pa glihkar sam zaspaluser posted image Uh, sem vesela, ko to uspe. Dudo v usta pa pleničko čez oči, pa je. Si jo sam potegne na očkeuser posted image
Zdaj pa samo še poštudiram, kako ga spečega prestavit z dnevne v sobico, ker moram pod nujno malo popucat.

Zajtrkovala še nisem, grem ene müslije z jogurtom pojest.

user posted image
Mi2 sva popolnoma ukinila belo moko, salame in ocvrte jedi z vsakdanjika, to pomeni tudi topljen sir. Je včeraj dragi kupil črno moko- je katera že kaj pekla z nje? Je treba dat vseeno malo bele zraven, se mi zdi, ne?

Sva se odločla, da izbereva samo en dan v tednu, ko si privoščiva vroče bele žemljice s pekarne, pa pico, itd. Nič več nezdrave hrane :)

(odgovor članu snežakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
18.1.2011 10:25:21   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: snežakinja

Evo, midva sva se spet pol ure uspavala. Na koncu je zaspal......na mojih rokah user posted image  Rabim neki za živce. Enga kratkega!

Aja, še neki sem vas hotela vprašat. Od včeraj opažam, da Maticu iz levega ušesa bolj teče ven kot iz desnega. Ima kar rumeno po uhlju. Z levo rokico se tudi pogosto za glavco prijemlje. Vročine sicer nima. Smrkav je pa itak še vedno.
A je možno, da ma kako obliko vnetja ušeska, ne da bi imel vročino?

Seveda!
Moj starejši sin nima nikoli vročine, ko ime vnetje.

Neposredna povezava do sporočila: 2821
18.1.2011 10:27:50   
mamamajča

Srečanje v CE. Za kdaj ste se fiksno zmenile, v četrtek ali v petek? MalaNeli lahko bi šle tudi skupaj, če boš mela probleme z avtom. Prideš s tvingom do SG in pol prevekslava v mojega pa jo mahneva skupaj?

Petek, Rustika, 10.00

Neposredna povezava do sporočila: 2822
18.1.2011 10:30:41   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Petek, Rustika, 10.00

evo, mi2 nismava cepljenja, upam, da se do petka poštimava (nos) in da se vidimo user posted image user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
18.1.2011 12:53:56   
MalaNeli

IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Zajtrkovala še nisem, grem ene müslije z jogurtom pojest.

hehe, moj najljubši zajtrk. (tut večerja)

user posted image
Mi2 sva popolnoma ukinila belo moko, salame in ocvrte jedi z vsakdanjika, to pomeni tudi topljen sir. Je včeraj dragi kupil črno moko- je katera že kaj pekla z nje? Je treba dat vseeno malo bele zraven, se mi zdi, ne?

mi delamo kruhg iz polnozrnate. ne vem kk je z črno. mislim da more bit še mal druge. ne vem točno. aja, mi mamo vse polnozrnato, testenine,kruh. riž imamo tut rjavo, belga samo za mlečni  riž.

jap, jemo tut belo - makove - ponavadi ob nedeljah.

tut pica je iz polnozrnate moke.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
18.1.2011 12:55:39   
MalaNeli

Kolumbo, sem videla, da skupaj hujšava user posted image

kako hujšata?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?