3x mami
|
jutro! vas kar mal zanemarjam, sam je kar guzva... kje imate ve kako sonce??? dejte ga se k nam mal poslat, ker ze ne vem kateri teden gnijemo v megli. ta vikend je bilo sploh grozno, danes na cesti fuuujjj. hocem burjo!!!! mi smo v redu. preziveli smo teden sluzbe, mali je lepo jedel po flasi, jaz ga uspem dohajat. dan vec, dan manj, ampak gre. je pa nas odkril, da je palcek bolj prirocen kot cela roka, in zdaj ga veselo zuli. mi pa tlacimo v usta dudo, dajamo gor rokavicko, ampak se ne da tako hitro... zobki ga fajn matrajo, sam niso se kje blizu. vecja sta prve dobila tam nekje pri 6m, tako da ne pricakujem prej. mu pa moj obcasno mal namaze dlesen z enim kosckom domace mandarine in se mali cisto nic ne buni. MalaNeli, glede financ sem pozabila se eno stvar. ce imas dva noter, je drugi brezplacen, prvi pa en razred nizje (torej placa mal manj). in ce pomislis, da je cena vrtca nekje 300e (vprasanje, koliko bos pac morala placat ti), je to kar prihranek. dokler je se... GH. pri nobenem nisem uporabljala nobenega AM. prvo so zaceli z jabolkom (na steklenem ribeznem), potem pa sem kar zacela z mlecnim gresom (iz pirinega zdroba), pa rizeve kosmice. z mojim mlekom sem poskusila samo pri prvem, pa je bilo to edinkrat, ko je hrano v loku zbruhal. tako da nisem vec poskusala. pri drugi sem jo najprej navadila, da je pojedla eno celo malo jabolcko, naribano. ko ji je to slo lepo, sem pocasi mesala zraven gres. in pocasi spreminjala razmerje - vedno vec zdroba in manj jabolka. in ji je kar lepo slo. potem pa po obcutku naprej. krompir, zelenjava, jogurti, sadje. ampak sem zelo pazila, da je bilo sezonsko, domace. plenice. tudi mene so pamperske zelo razocarale. enke so bele res boljse, pri dvojkah pa mi je bila rumena boljsa. zdaj smo na dm-ovih. anju, a si prepricana, da ima tvoj zobek? mal zgodaj je. in bravo za 3m - tokrat sem se spomnila na vaju pravi dan (pred nami ;) ) lepo se imejte, majabar, ti pa uzivaj z domacimi, dokler lahko!
|