|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
17.1.2011 8:44:30   
2ursae
Kolumbo, sem videla, da skupaj hujšava user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
17.1.2011 8:46:15   
MalaNeli
pr nas so pale body glih za glih. hlače so pa velike. :S pa mamo h&m in C&a (se mi zdijo večji kot h&m)

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
17.1.2011 8:55:35   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: MalaNeli

:( o jo j punce, mi mamo še vedno 56 :S

nič bat, mi2 imava 62 tu in tam kaj 68 (da ji je kamot user posted image ) v bistvu imava 68 sam ozaradi hlač in rokavov, drgač bi lahko bile še tudi na 56 user posted image user posted image user posted image user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
17.1.2011 9:07:55   
caroline1
Dobro jutro.

Hvala za lepe želje. Smo bili v prlekiji, zvečer dokaj pozno prišli, dali tamalo spat, potem pa še naju user posted image Upam,da se v četrtek vidimo ali pa v petek. Midvi imava v petek zjutraj P.

mamamajča- za UZ se v ce ne rabioš naročat...vsaj mi se nismo. smo prišli v sredo med 14-15 uro tja in to je bilo to. Imele sva pa pregled pri 6 tednih zaradi 2a ob rojstvu.

česen- ne gre skozi pri meni. ne prenesem, da pol še tri dni smrdim, niti ne prenesem drugih ljudi, ki smrdijo po česnu user posted image

krst- bomo nesli, v začetku poletja najbrž, je pa ne bom oblačila v belo...ziher v kako roza oblekco user posted image

cotke- zelo blizu 74, sploh bodiji, problem so rokavi in trebušček user posted image . hlače pa nosimo še 62 ali 68. moti me predvsem, da so vse elastike tako zategnjene, da jo tišči. ima res debel bajsi, zato jo imam najraje v žabah.

zobki- pri nas dve debeli bunki enkice zgoraj user posted image ne vem, če je to to. roke ima v ustih nonstop in zeloooo glasno cmoka. slinjenje pa je posledica večje produkcije sline po drugem mesecu starosti in nezmožnosti kontroliranja (iztekanje, požiranje)...tako so meni povedali pri P in ni posledica rasti zob! pri nas teče v potokih user posted image

GH- ne vem kdaj...ko ne bo več mlekca...mala noče več flaške piti, zizala pa bi nonstop user posted image spije okrog 60 ml dodatka, po enem mesecu je gladko popila 110ml...predvčeraj je bila 6 ur brez hrane user posted image ...ni hotela jest, je kar pljuvala ven cucelj od flaške...mah, kaj pa vem...

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
17.1.2011 9:33:38   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: caroline1

cotke- zelo blizu 74, sploh bodiji, problem so rokavi in trebušček user posted image . hlače pa nosimo še 62 ali 68. moti me predvsem, da so vse elastike tako zategnjene, da jo tišči. ima res debel bajsi, zato jo imam najraje v žabah.

he he jaz imam pri obeh obratn problem user posted image  

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
17.1.2011 10:40:29   
tinaaleks
Mi imamo št 62-68-pa so že vse tako razegnjene od Aleksandre, da bo tudi kasneje kar prav.user posted image

Za GH- pri A sem kar lepo počakala do 6 meseca, pa je bila na Aptamilu, tako da bom videla kako bo pri temu. Če ga bo začelo kaj zanimat kaj mi jemo, bom prej, drugače bom pa kar počakala do 6 meseca. Se pa spomnim, da sem najprej začela lepo s korenčkom, pa ga je kar hitro obrajatala, tako da smo potem hitro presedlalli na kakšen jabuček.

Zdaj se mi pa suši prva runda preila v novem strojuuser posted image . Bom možu mogoče kar rekla, da mi zrihta, da se ga prestavi v klet (samo ne vem če se mi bo potem dalo nosit perilo iz kopalnice, potem v klet in nazaj), ker me kar moti sama glasnost stroja. Bom še videla, Mogoče se bom pa navadila.user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
17.1.2011 10:41:01   
anju
uh, Jan ima že 4muser posted image ja, 3x mami pričakujem zobke - Tigran jih je dobil 2 dni pred 4m, Vitan ima že ostro na otip, dlesni še ni prebilo.
pri nas imamo sonček samo sobota je bila pretežno meglena, pa nismo tako zelo daleč od morjauser posted image
Najki za zobke je boljš dojenje kot am, najboljše pa da ni več nočnega obroka.

GH si tudi ne bom stikala svojega za mešat kašice, brezveze sej ga lahko spije tako. upam da bo šlo Vitanu boljše kot bratcu, ki je šele pri 8m z veseljem pogledal moje špagete, kašice niso šle.

user posted image jutri imava posvetovalnico in cepljenje, še vedno se nisem odločila ali ja ali ne za rota. in če ja - katero cepivo?

nič, zdej morm pa mal spucat, ker pol je sonček na programuuser posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
17.1.2011 10:44:37   
mamamajča
Melita73, zs.

Filisa, kavica v rustiki, v četrtek?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
17.1.2011 10:47:48   
mamamajča
Caroline, kaj nista dobli napotnice v porodnišnici?
Na Ptuju jo dobiš, z datumom vred.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
17.1.2011 10:51:34   
caroline1
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

dobila sem napotnico in so mi rekli, da naj kar grem tja pri 6 tednih...takrat je ful snežilo, zato smo šli 1 teden kasneje, brez da bi klicali imeli uro ali karkoli :)

Neposredna povezava do sporočila: 2760
17.1.2011 12:01:51   
MalaNeli
jaz si ne stiskam svojga mleka, ampak mi med dojenjem nateče v lonček, in čez dan se nabere za 100-120ml in to dam v skrinjo. zakaj potem tega nebi uporabla?

Neposredna povezava do sporočila: 2761
17.1.2011 12:51:00   
kpmk

ne, zakaj pa če je vse okuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2762
17.1.2011 13:23:55   
Pokora
Caroline, malo z zamudo: VSE NAJBOLJŠE!!!

Mi smo se kar odločili in skočili za čez vikend na morje. Je blo tkoooo lepo da joj. Učeri je bilo na sončku nenormalno toplo (20 stopinj)user posted image  Smo videli celo dva pogumneža ki sta se sončila (sta se dala v zavetje).
Je pa Nik na žalost spet zbolel. Itak spet ušeskauser posted image  Punce, mi ponucamo na hektolitre fiziološke (vedno kupim 1 liter in me hočjo v lekarni prepričat nej rajš manjšo vzamem da se mi ne bo pokvarila in potem vedno razlagam da jo ponucamo predno se pokvari. Pa me sam čudn gledajo), pa kar ne pomaga. Moram danes možu naročit naj P vpraša kaj je s tem cepljenjem proti streptokoku!!! Mamamajča berem da Marki še kar ni ok. Kaj sta zrihtala pri dohtarju? Ma ta ušeska so res user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae
pokora, če bi šla kteri dan v MC igralnico z malim, se ti z veseljem pridružim. Drug teden ne morem, potem pa lahko. Bi bilo fajn, če bi se zmenle, pa morda še kakšna uleti user posted image .

O super! No evo, ta teden tudi mi2 ne bova šla, ker se mora pozdraviti, drug teden pa upam da bo že ok.

Anju, ja mi bomo šli z avtodomom do Grčije. Plana za enkrat še nimamo, ker nimam časa po netu brskat kaj vse bi videliuser posted image  Mi moj skos teži da nej že naredim plan, pa kar odlašam. Pa itak da ga bom. Bojo pa definitivno na sporedu otočki kjer niso siti hord turistov. So bili lani prijatelji na par takih otočkih in je baje zakon.
Spet ful huda fotkauser posted image  Vidim da je rdeča blazina tudi lepa. Jaz si je nisem upala vzeti, sem se bala da je preveč kričeča, sem se odločila za zeleno.

Lili35 bravo za seznamuser posted image

Mojcaya, mi smo tudi bili na Pašmanu za novo leto. Smo šli čez samo kot potniki, tam smo se sprehodili, pa z naslednjim trajektom nazaj.

Mamamajča, sem gledala če ima Bina kej zobke na vidiku, ko je Anju o tem pisala, pa ni še nič. Ima pa roke še kar stalno v ustih. Ima dudo v ustih pa rine še prdt not. Me prav živcira s temuser posted image

Gosta hrana - jaz mislim da sem pri Niku zamudila pravi trenutek (takrat je bila praksa da se samo doji do 6m). Je okoli 4m mali kazal zanimanje, nisem dala, ko sem mu hotla dati, on ni hoteluser posted image  Sva imela potem kar probleme - je začel z GH šele okoli 9m... Zdaj bom začela ko bo mala pokazala zanimanje - za enkrat na srečo ga še ni.

Najki, sem kar fino temenca stran spravila. Upam da se ne naselijo večuser posted image  To je bilo namreč že drugič da sem jih stran praskala...

Mi tudi še nosimo bodije št. 56. Drugače pa v glavnem 62. Sem mislila da bom 56 lahko dala sodelavki ki je rodila prejšnji teden, pa jih še kar veselo nucamo.

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
17.1.2011 13:37:22   
Pokora
Še mal za skomine:

user posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
17.1.2011 13:57:46   
tinaaleks
Moj ima tudi skozi roke v ustih, pa od zob še niti sluha... Če bo po aleksandri, bo dobil komaj 10 dni čez 1 rojsti dan. Tako da imamo še časauser posted image

Danes je pa mali čsit zoprnuser posted image -kakal je, jedel je, previt je, zaspat pa enostavno ne more, zato pa potem skozi joka. Zdaj ga bom dala v voziček in se bova počasi odpravila po A v vrtec, da bo mogoče vsaj v vozičku zaspal.

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
17.1.2011 14:38:15   
kpmk
user posted image Pokora - full lepa slikca!!!!!! in itak lušte

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
17.1.2011 14:42:01   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

jah, kaj pa vem....

ne, zakaj pa če je vse okuser posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
17.1.2011 17:01:25   
snežakinja
Punce pozdrav,

Jaz sem takoooo utrujena. Mali mi čez dan skoz joka, ko bi mogu zaspat. Sploh ga ne morem normalno uspavat. 30-60 min borbe vsakič ko je zaspan, ker noče in noče in noče zaspat. Ne pomaga nič, ga nosim, se uležem zraven njega, ga božam, tolažim....Mene to tako izčrpava. Ne da se mi več. In zradi tega imam grozno slabo vest.

Pa ta user posted image  nos ima še vedno zamašen. Pucam, pucam, pucam pa skoz žnodrav. Ponoči se zbudi, ker se mu zabije, podenvi tudi. Ko ga že končno uspem uspavat se zbudi, ker se mu zadela nos al pa ga sosedov pes zbudi, ko laja na hodniku!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Meša se mi!!!!!!!!!

Z vsakim novorojenim otrokom se svet začne na novo...
Moj sonček... 26.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2768
17.1.2011 17:09:36   
mamamajča
snežakinja, kaj pa da ga daš podnevi v voziček in gresta ven, pa da zunaj zaspi? Mani Brin spi 3 ure po tamalem, če je zunaj.

(odgovor članu snežakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
17.1.2011 17:25:52   
snežakinja
V vozičku tudi Matic spi. Amapk mi potem še v hiši rata zaspan. Zjutraj vstaneva, se naje in po kaki urci začne sitnarit in ga moram dat spat. Takrat je še prezgodaj za voziček. Opoldne greva ven je ok. Potem prideva nazaj okrog 3h ko spet je in po kaki urci bi spet spal. Tako imava zjutraj in popoldne cirkus.
Prejle je ob 16.20 začel sitnarit, sem ga začela polagat in ob 16.50 je zaspal.

Moj sonček... 26.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2770
17.1.2011 17:56:14   
caroline1
IZVIRNO SPOROČILO: snežakinja

V vozičku tudi Matic spi. Amapk mi potem še v hiši rata zaspan. Zjutraj vstaneva, se naje in po kaki urci začne sitnarit in ga moram dat spat. Takrat je še prezgodaj za voziček. Opoldne greva ven je ok. Potem prideva nazaj okrog 3h ko spet je in po kaki urci bi spet spal. Tako imava zjutraj in popoldne cirkus.
Prejle je ob 16.20 začel sitnarit, sem ga začela polagat in ob 16.50 je zaspal.

zakaj ga pa daješ spat? moja mala tudi ne spi...ampak se igrava, ropotuljice, telovadba, kravice, obračanje iz hrbta na bok, trebuh itd...in tako vsak dan...dopoldne mi zaspi na zizi za 15-20 min, pa v voziju kake pol urce! popoldne pa skoraj nikoli na zaspi, je pa tudi sitna..ampak če ne gre je ne silim, jo pač s čim zamotim, da ne joka!

Neposredna povezava do sporočila: 2771
17.1.2011 18:01:34   
mamamajča
Brin tudi zjutrej se zbudi, potem eno uro rogovili, pa bi spet spal.
Čez dan pa, če sma zunaj, spi, če ne, ga je pa treba tudi motivirat, sicer je siten.

Snezakinja, upam, da se vama porihta kmalu!

Neposredna povezava do sporočila: 2772
17.1.2011 18:36:39   
mamamajča

Melita73, zs.

Filisa, kavica v rustiki, v četrtek?

POPRAVLJAM- V PETEK? Boš lahko? Sicer predlagaj katerikoli drug dan. Pa smarnca?

Neposredna povezava do sporočila: 2773
17.1.2011 18:57:13   
snežakinja
zakaj ga pa daješ spat? moja mala tudi ne spi...ampak se igrava, ropotuljice, telovadba, kravice, obračanje iz hrbta na bok, trebuh itd...in tako vsak dan...dopoldne mi zaspi na zizi za 15-20 min, pa v voziju kake pol urce! popoldne pa skoraj nikoli na zaspi, je pa tudi sitna..ampak če ne gre je ne silim, jo pač s čim zamotim, da ne joka!

Caroline1 ne pomaga. Poleg tega, če čez dan ne spi (sem probala, da ga ni sem dala spat) je zvečer tako utrujen, da zaspi ne da bi sploh povečerjal. Najboljše je kadar se veliko vozičkama + vozima z avtom, da se orgn naspi čez dan. Pol tud ponoči full spi. Drugače se tudi ponoči zbuja in nemirno spi.

< Sporočilo je popravil snežakinja -- 17.1.2011 18:58:59 >

Moj sonček... 26.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2774
17.1.2011 19:09:39   
mamamajča
No snezakinja, ko pa ugotoviš, kaj je narobe, mi pa prosim javi. Mi mamo tak problem samo zvečer.
Podnevi spi, bp, če ga položim v zibko/ kavč, kamorkoli, mu dam dudico in pleničko, pa si vlači to pleničko na vse strani in sam zaspi.
Zvečer se pa joče, joče, joče. Nikakor se ne moremo uspavat, tak da ga lepo nosiva.
Ko ga umijem, oblečem, se še malo igramo in ko vidim, da je utrujen, ga hočem dat spat, on pa v jok. No tu pa ne vem več, kaj bi...

Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Smešne pustne dudice
Pred vrati je pust, tudi vaši najmlajši, ki ga bodo najverjetneje prespali v vozičku, imajo lahko izvirno malo masko. Na...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?