|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
25.11.2010 18:40:16   
googica
ola. ne vem kaj mislite pod debelimi bundicami.. sej zdej itak ni več takih debelih. naša je sicer iz BC in je res bla velik.. :) je oči bil sam v šopingu in se ni mogu upret :))...... ja sej tiste k pridno delate verjetn res nimate velik časa, se vam ne spača met tolk različnih kombinezonov... mi smo pa doma, pa lah gremo mal večkrat vn. čeprov po pravic povedan mi dostkrat ne znese it po dnevu ven, ker gre dostkrat lih tak čas spat, da pol n časa za sprehod :).
majcy, kje ste pa kulp škorne za 17evrov? še nismo nč kej iskal, do zdej je blo vse iz massa, ampak je kr mal drag :))
mM jao, sej pr snegu je res tko da te zanese ud če greš čist počas... js mam sneg ful rada, ampak je res, da ga mam rada na vasi, kjer ni vse usran od  izpuha in soli...
naš tud ful gleda mlade punce, seveda govorim o takih, v študijskih letih :)) to peca kamorkol gremo :) v trgovinah, dvigalu, kjerkol najde kako :))

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 201
25.11.2010 18:54:25   
Anonimen
13€ ... v Jelllo, drgač pa jst u Deichmannu kupujm zase in za tamalo :) majo tut tm take škorne, sam ne vem pa kakšna je  izbira za fante

(odgovor članu googica)
  Neposredna povezava do sporočila: 202
25.11.2010 19:54:04   
googica
aaahhaaa okay bomo šli pogledat kej v tiste konce.. mah js večino kupim v massu, čeprov morm rečt, da sm mela tud v turbo schuhu že srečo z dobrimi čevlji.
joj venčki me še čakajo.... pa še delam v soboto  do treh...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 203
26.11.2010 10:15:54   
rozilu
Evo, en teden miru je bil pri nas, zdaj sem pa morala spet privlečt sesalec da čistimo nosa... operil naš najboljši prijatelj user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: najčka

pri nas se kašelj kar ne umiri, pa noče jest že tretji teden, no saj vsake toliko kaj pomelje ampak niti slučajno dost.
Pove že en kup stvari. najbolj na udaru sta pa DUUUUDA in LAŠAA (flaša).

Evo za Mašo pujske in pikepoke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moja nečakinja pa najraje pije (f)LAŠKO user posted image user posted image user posted image

Aja, frrr - a boš poslala slikce od Brine, ki jih je posnel Jaša? user posted image

Tiara - čestitke za user posted image !!!! Lepo nosečnost ti želim!

pinky girl - sliši se zanimivo, oz. je videt sproščujoče. Škodi zihr ne, samo pol se jaz sprašujem zakaj smo na morju kljub konstantnemu zraku prepojennem z ioni vseeno bolni??? Mogoče pa smo manj...

bundice/kombinezoni/škornji - zaenkrat ima eno bundo (puhovko) in komplet za na sneg (hlače+bunda) . Škorenjčkov še nisem nabavla, ma sploh ne pridem do trgovine!!! Glede na to, da je še v vozičku je dovolj, mogoče bomo razmišljali še o čem, ko bo začela hodit. Lenika, naredi tako kot moja svakinja - ta malim vedno kupi malo večje bunde - prvo leto je kot plašček, drugo leto ravno prav, nečak je mel bundo še 3 (al celo 4 leto user posted image ), ko je bla kot jakna do riti user posted image . Pol ti pa ni žal dat 30€.

< Sporočilo je popravil rozilu -- 26.11.2010 10:16:12 >

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 204
26.11.2010 11:01:26   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: rozilu

Lenika, naredi tako kot moja svakinja - ta malim vedno kupi malo večje bunde - prvo leto je kot plašček, drugo leto ravno prav, nečak je mel bundo še 3 (al celo 4 leto user posted image ), ko je bla kot jakna do riti user posted image . Pol ti pa ni žal dat 30€.

Če mi gre kaj na svetu na živce, so pa to prevelika oblačila. Dobro, takemu malemu res ne moreš kupiti na milimeter prave velikosti in je tudi zelo kratek čas, ko mu je stvar čisto prav, ker pač rastejo kot gobice. Samo toliko veliko, da jo več let nosi pa ji skoraj ne morem kupiti user posted image  Pa še eno "krasno" lastnost imam. Zelo hitro se naveličam oblačil (svojih in od male) in si sploh ne morem predstavljati, da bi imela toliko časa isto bundo user posted image  Se spomnim, da ko sem bila majhna, sem bila najbolj nesrečna, če mi je jeseni še bila prav jakna od pomladi ali pa čevlji user posted image  Se spomnim, da sem enkrat mamo nahecala, da me čevlji ful tiščijo in ko sva nove prinesli domov, so bili povsem enake velikosti kot stari user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 205
26.11.2010 11:01:46   
Anonimen
sneg user posted image user posted image sam za Tio je pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rozilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 206
26.11.2010 11:10:09   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: lenika83
Zelo hitro se naveličam oblačil (svojih in od male) in si sploh ne morem predstavljati, da bi imela toliko časa isto bundo user posted image

user posted image user posted image user posted image Sej ma lahko 2 ali več, pa jih malo menjavaš user posted image Nečak in nečakinja imata vedno po več teh zadev - eno od lani, eno novo, pa eno sposojeno, pa še kaka se kje najde user posted image Pol pa še Maruša podeduje user posted image . Sicer pa bundice res ne moreš točne kupit, ker včasih daš kake debele puloverje spodaj in mora bit malo rezerve. Po drugi strani se mi zdi, da imamo še preveč v glavi kako so hitro rasli do zdaj - po enem letu vseeno ne grejo tako hitro gor! 

< Sporočilo je popravil rozilu -- 26.11.2010 11:11:02 >

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 207
26.11.2010 11:58:47   
malaMravljica
rozilu, ne bit jezna name, sam bom jaz tudi skritizirala tvoj nasvet glede prvelike bunde. Ma saj ne vem, moja izkusnja pac. Lani so mi mamice svetovale, naj mu vzamem bundico 74 st. O katastrofa, kok mi je slo na zivce, prevelika tok, da je bla res k plascek, celo zimo mi je slo to na zivce. Pa kombinizon sem lani dobila, tud full prevelik. Bundica 74 letos premala, ceprav sva se svercala v njej do tega tedna, kombinizon tudi premali. Nikoli vec prevelike bunde pri nas. Sem mu pa sedaj bundo in kombinizon kupila 86, ceprav oblacila ima 80, sam sem brala, da bundo 1 st vecjo in mu je za moje pojme cist prav, nic kaj prevelika, ravno do pomladi bo, pol jo dam pa v skatlo, ker ze pripravljam, vse nasa oblacilca bodo za bejbija od mojega brata, upam vsaj, sam on se nic ne ve, pa njegova punca tudi ne user posted image  
Glede na vase odgovore bom pa jaz tudi pogledala se za ene zimske hlace, za pod bundo, ce dobim kje ugodno reskiram kaksen eur. Saj ce za malega ne, za koga pa.

Midva sva vceraj sla v en igralni center za otroke. Je bilo fajn, sam bom se pocakala mal, se mi je zdel se lih malo premali moj. Je bilo pa tok lepo, en cca 5 letni fantek je gradil hido iz mega lego kock in ga je kar pobasal in rekel, ce mu pomaga. Pa ko sem ga gledala mojega, ma tako nezen otrocicek je to, ko se s cim ni mogel se igrat je s takim lepim nasmehom gledal otroke, ki so se lahko igrali, men so cist zares solze prisle na oci. Aja, pol sem mu pa se popoldnaski spanec prekoínla zaradi trgovine, danes mi je pa spal do 9.45, jaz pa z njim user posted image  

Pinky, joj, men pa ne odpre tvojega linka, sam me tok firbc matra, popoldne greva z malim v pisarno, da pogledam kje sta bila vidva. Sam ze zdej vem, da sta mogla uzivat.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 208
26.11.2010 12:25:18   
malaMravljica
joj se to sem pozabila povedat.

Tiste ki boste prve cevlje/skorncke za na sneg kupovale. Jaz sem mojemu v Deichmanu vzela tiste modre skorncke od Elephantecschuhe, stanejo se mi zdi da 39 eur, so pa zelo fajn, rad jih ima obute, lepo hodi v njih, v drugih bolj pravih cevljih pa ni mogu hodit, pa so bili zelo mehki. Sem se bala kako bo, pa jih moram prav pohvalit. Pa se zelo topli so.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 209
26.11.2010 12:25:38   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

rozilu, ne bit jezna name, sam bom jaz tudi skritizirala tvoj nasvet glede prvelike bunde.

user posted image nič jezna - po pravici povedano sem jaz Maruši kupla točno oz. glih malo večjo budno (najbrž tudi samo za letos). user posted image Tako da talam nasvete drugih - ampak tako kot sem že napisala: lani so jim ble prevelike stvari FUL prevelike (tudi meni je šlo blazno na živce in ji sploh nisem oblačla), zdaj pa ne rastejo več tako hitro in niso več take ogromne razlike med številkami oz. med bundami za 1-3 leta.

Ej, kolko je pa že snega user posted image (na strehah) - upam da pločnik ostane čist, da bom zvozla z vozičkom od varuške do doma user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 210
26.11.2010 12:37:00   
Anonimen
čarobni dan ... a gre kera??? LINK

aja, prej pozabla napisat ... Čestitke vsem novim user posted image

(odgovor članu rozilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 211
26.11.2010 14:57:45   
rakica 2
TIARA-ČESTITKE!!!!DOBRODOŠLA V KLUBU user posted image user posted image user posted image ŠE KAKŠNA??user posted image
jst pa sovražm sneg,sem se 2 leti nazaj zaletela v kamion zarad poledice,pa komaj sem lezla in vseeno me je zaneslo,ga mam rada na hribih,se ful bojim vozit po takmuuser posted image
ČEVELJČKI-js sm ji kupla snežke v scarpi za 15eu-znižani,št 22 rdeče in so skoraj pretopli,čist vroče nioge je imela,saj je prav tako,pa rada jih ma,une iz hoferja so tud 22 št ampak ful večje,bojo za drugo letouser posted image ..
naša lumpa pa noče bit v vozičku več kot15min,pol pa vstane,pa levo in desno,pa vnuser posted image user posted image user posted image če je zvezana je pa kaosuser posted image ...da bi šla v isto smer kot jaz,ne to pa ne,vedno in povsod kontra,mal pogleda nazaj,če ji sledim in pol v smah pa gas....

< Sporočilo je popravil rakica 2 -- 26.11.2010 15:02:43 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 212
26.11.2010 21:47:05   
Rižkoo
Ojjj...,
vas vsak dan berem pa skoz kej vmes pride in nič ne napišem.

No, jaz pa čakam pošto od komisije za bolniško. Držte pesti, da mi podaljšajo. Sej ne da sm nedelavc ampak .... nazaj na ta moj šiht in vsak dan vožnja gor dol..., ne ne morem. Dons se je moj vozil iz Lj. do Ce, 3h. Toliko o vožnji in snegu. Brrrr...
Skratka... v naslednjem tednu dobim odgovor...

Drugač mamo pa vsak dan še kakšnega delavca pri hiši.... , da ne pišem o električarju kaj nam je naredil, kako hudo ga zasral... krivo postavil knauf lučke..., skratka. Štaaaala. Seveda smo ga skenslal. Popravit se nič ne da. No... ukvarjam se s temi zadevcami... , kupujem lučke, dnevi tko minevajo, da sm že kr v 21t. Več kot pol poti sva z bebico že prehodila. Zlo očitno raste, ker tudi jaz. :-) Ma lepo je.

Liam danes prvič ni nič jokal, ko sm ga peljala v vrtec, tudi ko sm prišla po njega. Se vidi, da uživa, mu odgovarja. Tud jst sm se navadla. Pa tolk dela je..., da bi mi ga blo žal vlečt s seboj in matrat.

Solna terapija je suuuper. Tudi mi smo na eni že bili, v soboto nadaljujemo. Mamo tud take težave s kašljem, da naredim res vse..., da mu olajšam dihanje, kašljanje..., matranje. Teh 12 terapij damo skozi... pa bomo vidli kako in kaj.

MM, ni sauna. Oblečen si not... fora je vdihavanja.

Bundice, kombinezončki...., hm. Bundic mamo kar nekaj. Trenutno uporabljava eno puhovko iz Zare. Topla in ok. No... sam rokavčki že premejčkani skor. Bom mogla kej novga nabavit. Po pravici pa mi je kar žal dat za kaj lepga denar..., ko pa iz vrtca pride tak, da se za glavo primem. Tako, da... bo dobil nekaj toplega in poceni. Pa tud ne maraaaam prevelikih stvari. Pol mi zgleda k ena vrečka...  Tko, da mi smo trenutno na 86. In mu je vse ok in verjamem, da bo za nekaj časa. Drugače pa sm zalublena v Zara baby... , prav vse mi je všeč. Težko kje kaj drugega najdem za svoj okus. :-)

Aja, kombinezončka nimamo..., ne najdem ga. Zuni pa sneeeeeg, sinko toook užival... sam je bil čist premal oblečen in sm ga kr hitr not nesla. Moram jutri v lov za kombinezončkom, nujno.
Škornčke mamo Goretexove iz Vogel scuhe... , tok so hudi in dobri in topli, da mi ni žal teh 50 EUR. 22 št..  pa še ovčko sm mu za not kupila in je pravi uživator v njih. Sm kupla pa še ene in mi je žal. Komi mu gor spravim, račun sm pa nekam založila in menjava odpade.

Nosečkicaaaaaaaaaa, čestitaaaaaaaamm!!! Ooo zdej smo pa že 4, ne?? Juuuupi. Nej te hitr minejo, ko pridejo... nosečniške slabosti.

Frrr.., kaj ste bli bolančki!! A joj..., nism nč pozorno brala. Pike poke... Mi smo zdej ok. Tvoji nasveti so bli zakooooon. Vse kar si napisala je dobil. Take mamice z izkušnjami so najboljšeee. HVALA!

Drugače se pa moram pohvalit, da so me danes vzgojiteljice kr ustavile in mi svetovale naj malo premisliva. SO rekle, da bi Liama prestavile v starejšo skupino. Da je zelo napreden in da kr srka vse kar vidi, sliši. SI grejo velki roke vmit, gre zraven.... si vmije roke, obriše z brisačko... , najde svoje škornčke..., se uči plesat z njimi, se igra s plastelinom in danes je celo načičkal svojo prvo risbico. Ja.... baje je mel barvico v rokah 20 min in pozorno risal, risal.. Risbico dobim za božička. Itaq, sm bla vsa ponosna. No, uglavnem.... sodeluje s tavelkimi na polno in itaq... sva za, da bo z njimi. S 1. januarjem pa čez cesto od naše hišce. V copatih ga odpeljem in grem spat nazaj

Lepo se mejte..., lep vikend..

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 26.11.2010 21:51:39 >

Prvi Rižko v meni je pustil sledi :-).. a imam še dva mala Rižkota :-)

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 213
26.11.2010 23:46:15   
majakla

°°°°°°°°°°|.. Moja ladja prijateljstva
°°°°°°°°°°|_.. je zaplula naravnost
°°°°°°°°°°|__..°°°°°° na tvojo stran,
°°°°°°°°°°|___..°°°°°° da lepo te pozdravi
°°°°°°°°°°|____..°°°°°°° in ti zaželi
°°°°°°°°°°|_____..°°°°°°°° lep dan,
°°°°°°°°°°|______..°°°°°°° nasmejan ...
°°°°______|_______________
~~..____________________/~~~~
,.-~*..¨¯¨..*•~-.¸,.-~*..¨¯¨..*•~-.¸,.- - -~*..¨¯ ¨..*•~-
*•~-.¸,.-~*..¨¯¨..*•~-.¸,.-~*..¨¯¨..*-- ~-.¸,.-~*

~ ~ .. .. . DOBER DAN .. .. .. ...  ~~ ~   ~~~ ~ ~ ~~ ~ user posted image

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 214
27.11.2010 13:09:41   
majakla
Pozdravček še od mojega bledega pikeca:

user posted image  

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 215
27.11.2010 14:06:54   
malaMravljica
Ja Rizkoo, cestitam za tak napredek. Priden fant to!

Pinky, sem videla link, zgleda fajn. Sam se to si ne predstvaljam, notri je verjetn toplo a ne. Pa poznas v sauni tisto solno sauno. Je tudi zelo vlazna toplota, pa s soljo se namazes po celem telesu, imas pol tok lepo kozo. Meni je prav zaradi vlage tok fajn tisto, drugace pa sedaj hodim sam se v infrardeco sauno, ker jo imam doma po novem in je tudi super.

Punce, kaj pa vasi malcki ze ustvarjajo v vrtcu? Bi bila vesela, ce mal poveste, da bi midva tudi kaj ustvarjala doma, danes sem mu hotla plastelin kupit, pa na vsem pise, da sele po 3 letu. No, pol sem vodenke vseeno vzela, bom itak zraven in bova odtise rokic delala.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 216
27.11.2010 20:02:58   
tassika
MM delata lahko s slanim testom, rišeta z vodenkami, barvicami, flomastri. LAhko kupiš kake štampiljke, pri nas se dobijo take iz pene, namažeš z barvami in odtisneš. Kupiš lahko prstne barve, ki so pralne in delaš odtise rokic,... Jaz sploh en gledam kaj piše od katerega leta naprej je, včasih mal kiksnem, včasih pa gre lepo skozi. No najbolj sem mimo trešla z čudežno talo za rista, risat gor noče, joka pa ker je svinčnik na vrvici in ga ne more odnestiuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 217
27.11.2010 22:06:26   
ninasiki
ojla da se še jst malo javim

KOMBINEZONČKI sm jst tud za te variante da se ne kupuje 5 cifer večjo in da je pol k en lolek in vse visi na njemu tako da imava mida kombinezonček do 18m sm kr šla v bc in rekla naj mi ga da tko da sm 1 mesec nazaj dobila zadnjega pač v bc-ju user posted image mal bosa sam kaj čmo čevelčke sm pa tud danes kupla ker naš pikec full uživa uzuni ampak ga ne pustimo velik na sneg da se ne prehladi ker z navadnimi čeuli pa glih ne more tko da sm jih kupla v massu in dala 50€ ker pr obutvi pa ne šparam sploh za njega ne k mu se nogica razvija ne rečm pr cotkah to je ok to itak potrga umaže u sekundi tko da neki armani al pa nevem kaj še vse to no way sta H&M, C&A, čist cool

USTVARJANJE mm v okaidiju maš štempilke od 10m+ jst sm jih kupla za našga tamalga zdej ena varianta je ta je una tinta seveda prilagojena malčkom in druga je da so te barve neškodljive baje vse naravno stanejo pa 10€ drgaš pa sej si skos zravn pa tud če mu plestelin daš boš vidla če bo šlo proti ustom pa ga ustavš mi smo ga v vrtcu dobil in to domačega in če slučajno zaide kaka malenkost v usta ni čisto nič narobe ker je vse iz domačih stvari kako so pa nardile pa nimam pojma samo naš ga obožuje in skooos neki stiska

SPET ENA NOVA user posted image tiara čččččeeeeeeeeesssssttttttttiiiiiiiiiitttttkkkkkkkeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče se pa midve v juniju vidive glede na to da mam 22.5 ni dvakrat za rečt da bo mal čez šlo no ja ni pa rečeno user posted image

moja nosečnost poteka BP hvalaaa boguuuuuu ker v prvo mi pa res ni blo z rožčam poslano no ampak važn da bo vse ok buško raste kile pa presenetljivo na istem sm bla kr šokirana k sm po 1m prenehanja diete stopla na vago pa vidla mogoče 20dag mn user posted image user posted image user posted image user posted image no sam mi je kr odleglo morm priznat

VRTEC naš je super v vrtcu sicer mal nagaja učas ugrizne al pa udar (ampak prej poboža pol pa klik in bum) a ma kira nasvet ker tega doma ne dela in ga ne morm nikakor odvadt oz ga ne morm če mi tega ne dela čeprou je rekla vzgojitlca da naj se ne sekiram da je to verjetno samo obdobje ampak mene je strah da ne bo to ustavl se ker pol zna pa bit kr hudo čeprou praujo da mu dajo dudo v usta in je pol mi sam mi pa to tud ni ušeč ker zdej pa brez dude ne more user posted image skooos dudo v usta tko da sm se odločla da bo pošas dost z tem in bomo odvajal upam da rata

no pa sm se razpisala aja evo še ena slikca mojga buškota pa moj korenjak/korenjakinja
user posted image
14t

NS
user posted image

< Sporočilo je popravil ninasiki -- 27.11.2010 22:07:42 >

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 218
27.11.2010 22:44:05   
Rižkoo
Ninasiki.... wiiiiiiiiiiiiii se buško že vidi, krasnooooo! Joj, ko bi vidla mene. Jst pa vzhajam tok, da mi jasno ni. Sej pravjo, da v drugo gre to precej hitr, pa še res je. Kg... pa 2,7 kg. Bomo vidli 2.12. kaj tehtnica pove. Se pa ne obremenjujem, lepo jem.... , jem kar mi sede in tko bo do konca. Mal sm se vrgla na vitaminčke, železo. Mam zelo slabe izvide in me je moja G kr fajn kregala. Železo kriza. Uživaj v nosečnosti, ko bom pa v Lj... pa prletim v Okaidija...pa še po te štampilkice.., nism vedla za njih. Ej, pa dej mi mail pošlji, ga nimam...., sm ti hotla neki poslat.
Grizenje... uf, bolš, da jst o tem nč ne pišem,ker boš še bolj zaskrbljena. Moj mali bratec je to počel in so ble take in drugačne težave. Še jst mam na desni roki štampilko zobkov. Do mesa. Ja, res. O podrobnostih ne bom. Se pa močno bojim, da nebi Liam pogruntal tega. Baje je pa en mali v vrtcu, trenutno že dooolgo bolan in grize za znoret. Se starši pritožujejo, ker so mali pogriženi. Ej, si ne predstavljam.

MM, solna terapija... ni kot savna. Ker ne odpreš linka, ti dol prilimam kaj piše. Sm pa dons še par slikc nardila... Smo bli vsi trije. Smo uživali v peskovniko iz soliuser posted image . Je moj reku, da bi lohk kr not ostal, res relaksacija. Tamalmu se je pa kr odprl. Kašljat, iz noska se je cedil.... , baje se tko začne pucanje. No, bomo vidli po 10 terapiji.

Kombinezonček sem danes našla.... , lep. Pa sm rekla, da naredim še en krog in pridem nazaj in mi ga ena teta pred nosom vzame. In sm ostala kot pribita v tla. Domov sm pršla brez njega, Liam ni bil nič na snegecuuser posted image .

majakla.... iiii kok je cortek mali. Kok so bli mehjni, ko smo ble na kavici, zdej pa že taki korenjaki...., hodijo.user posted image

Aja MM, v vrtcu Liam riše, barva. S plastelinom ustvarjajo.... , je iz nečesa kar lahko ... tudi poje, če že hoče pa mu ne more bit nič. Plešejo, nabirajo listje in z njimi delajo odtise. Tud z rokicami, nogicami. Vse to je zdej tok prilagojeno otročkom, da ni nekih strahov. No, res.... je treba bit pazljiv ampak.... Jst pr Liamu full sprememb opazim odkar hodi v vrtec, res velik. Barvice, pobarvanke..., štampilke..., to vse že obvlada. user posted image Sm rekla, da mu bom mizico s stolčki nabavla. Pa še študiram kje. Baje ma Ikea fajne. Uglavnem..., zanimiv mi je tud kako sprejema igrače, ki jih 2 meseca ni videl. Sm mu prinesla iz garaže njegovo škatlo... ej, kaka sprememba v dveh mescih.... , kako drugač se obnaša do igrač... Ej, to bi mogle vidt. user posted image

Skratka..., lahko noč!

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 219
27.11.2010 22:46:16   
Rižkoo
SOLNA TERAPIJA

SOLNA SOBA je imitacija naravne solne jame. Stene in tla so obložena s soljo, kar poskrbi za njeno sterilnost. V našem centru se izvajajo terapije v treh ločenih sobah od katerih je ena namenjena izključno otrokom, ostali dve za odrasle pa lahko skupno sprejmeta skupno 7 oseb. V otroški sobi so na voljo igrala, v sobah za odrasle pa udobni počivalniki, na katerih se boste sprostili in istočasno zdravili svoje telo.
Vsak ki skrbi za svoje zdravje, naj bi redno obiskoval  solne sobe, ker je to najboljši način za vzdrževanje higiene dihalnih poti.

SOLNA TERAPIJA oz. HALOTERAPIJA je naravna in medicinsko dokazana ter priznana metoda zdravljenja in lajšanja številnih bolezni, ki temelji na bivanju v ugodni atmosferi solne sobe. Lahko jo koristijo otroci, odrasli in starejše osebe, ker ni agresivna in je brez stranskih učinkov. Pomembno je povedati, da solna terapija ni zamenjava za zdravila, vendar pomaga pri zmanjševanju simptomov bolezni ter zmanjšuje količino uživanja zdravil. Glede na to,da se za terapije uporabljajo mikrodelci medicinske kamene soli, nima nobenih kontraindikacij s predpisanimi zdravili. Po rednih terapijah bo naš imunski sistem bolje deloval in mi bomo zdravi.
Odrasle osebe bodo s 40 minutno terapijo z  vsakim vdihom prejele mikroskopske delce suhega aerosola soli otroci pa z 20 minutno terapijo. Ti bodo dosegli najbolj skrite dele vaših sinusov in oddaljene male bronhialne cevi v pljučah.
Ta metoda zdravljenja zmanjšuje simptome alergij, prečiščuje bronhije od alergenov, bakterij, glivic in industrijskega zastrupljanja. Njen zdravilni učinek pomnožimo s ponavljajočo izpostavljenosjo. Halogenerator - medicinska naprava in solna soba kopirata idealni morski zrak, ki nam je vsem poznan in lajša zdravstvene težave, ne glede na to, da koncetracija soli v zraku varira pod vplivom vremenskih razmer in ni vedno idealna. Lahko bi rekli, da je klima v solni sobi idealnejša od morskega zraka, ker v njej ustvarimo koncentracijo mikrodelcev soli, ki ionizirajo zrak in ga zasičujejo z elementi, dragocenimi za naše življenje.
Rezultati kažejo, da se pri rednih terapijah zdravstveno stanje izboljša od 70 do 90 %.

SOLNE TERAPIJE  ODPRAVLJAJO TEŽAVE, KI JIH POVZROČAJO: Astma, kronični bronhitis, oteženo dihanje, stiskanje v prsih, pljučnica in okrevanje po njej, kadilski kašelj z izločanjem sluzi, prehlad, občasna vnetja mandeljnov, vnetja ušes, alergije, seneni nahod, psoriaza, ekcem, dermatitis, akne,.. Pomagajo tudi pri kroničnem stresu, utrujenosti, slabem spanju, smrčanju,...

Priporočajo se še športnikom, ker povečuje fizično sposobnost in vzdržljivost in pomaga pri učinkovitejšem sproščanju muskulature, ter  pevcem pred in po nastopu, seveda pa tudi poslovnežem za sprostitev po napornem delovnem dnevu.

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 220
27.11.2010 23:11:48   
googica
dober večer damice..
ko tkole berem o tem kaj vse počnete z otročki se sprašujem, a pr vas ni tko kot pr nas, kjer se ne da bit pr mir več kot kako minuto skup :).. ker edino knjigice so take, da je par minutk zraven, vse ostalo pa ne. je že dobil za risat pa mu ni blo preveč všeč, bolj ga je zanimal mobitel, ki je kak meter stran čist nebogljen in osamljen ležu na mizi :)
morm pa povedat, da tud naš zna splezat na kuhinjsko mizo in da je mizica v dnevni sobi njegov oder. včeri si je pod mizico naštimu svoj stol iz pene, splezu na mizico in se na glavo vrgu na stol, naredu preval seveda :))) js pa iz kuhnje, sm prepozn začela it proti dnevni, je že blo mim :))).. po stopnicah gre že lahko sam, ampak ga kr še mal pazim, ker se mi zdi še mal negotov. predvsem ker ga hitr kej zamoti.. :)
waa ninasiki lep buhi :) lepo da uživate v nosečnosti, bom js tud, čez kako leto pa še mal :))
kombinezon... menda ni za dobit, v BC zmanjkal, kje še to majo? pa tm velikosti 96? :) HM verjetn ma kr zalogo ane?
venčka sta oba narjena, komi čakam jutr, že kr prva svečka :) iiii

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 221
28.11.2010 9:55:32   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: googica

ko tkole berem o tem kaj vse počnete z otročki se sprašujem, a pr vas ni tko kot pr nas, kjer se ne da bit pr mir več kot kako minuto skup :)..

Naša ima neverjetno koncentracijo in se je sposobna čisto pri miru igrati pol ure ali več. Igra se pa sama ali pa se igrava skupaj. Včasih celo pokaže, da jo naj pustim pri miru, ker hoče biti sama. Pa tudi v vrtcu pravijo, da je pri risanju najbolj vztrajna, da packa še potem ko že vsi ostali odidejo. Moram priznati, da jaz sploh ne poznam vseh teh varaiant, da otrok povsod spleza, vse odpre in podobno. Pri nas s tem sploh nimamo problemov. Sicer še zdaj ne hodi, ampak mislim, da tudi potem ne bo nekam plezala, ker je pri vsaki stvari zelo previdna in se vedno v naprej prepriča, če bo zmogla to narediti. Ko gremo kam na obisk, je pa še posebej mirna in pridna. Se je že zgodilo, da je na obisku 2 uri sedela pri mizi, listala, knjigice in jedla, brez sitnarjenja.

mM sicer ne vem čisto natančno, kaj v vrtcu vse počnejo, ker hodim edino na govorilne ure enkrat na mesec in sem malo zadaj z dogajanjem user posted image  Koliko sem uspela razbrati iz njenih oblačil, pa občasno rišejo z vodenimi barvicami, ampak ne vem kakšne imajo. Če jih boš kupovala, preveri, da se dajo oprati z oblačil, ker čisto običajne vodene barvice se ne dajo preveč lepo odstraniti. Pa z voščenkami so risali (čečkali), drugega pa ne vem.

Ninasiki lepi buši user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 222
28.11.2010 13:37:36   
tassika
Punce, mislim, da pišete o slanem testu. Naredi se ga čisto simpl, za barve pa se dodajo organska barvila, enaka kot za torto. Potem se to zapakira v eno fajn neprodušno zadevo, ker slano testo se na zraku suši. Iz tega se potem lahko delajo tudi novoletni okraski, posušiš jh pa na radiatorju ali pa v pečici.

REcept za domači plastelin.
V veliki skledi zmešamo 625 g moke, 300 g soli in 5 žlic olja. Postopoma dodamo 240 do 480 ml vode. Če se plastelin preveč lepi, dodamo še malo moke. Obarvamo ga tako, da ga zgnetemo v kroglice in v vdolbino vlijemo nekaj kapljic (jedilne) barve. Kroglice gnetemo, da se enakomerno obarvajo. Plastelin v plastični vrečki spravimo v hladilnik, kjer obstoji tri tedne.
Iz knijge Kaj zmore vaš otrok

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 223
28.11.2010 20:23:25   
ninasiki
tasika jaaa v vrečki smo ga dobil sam pa nism vedla da gre to tko jah bom pa sama nardila pa bova z pikcem ustvarjala

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 224
28.11.2010 20:30:11   
tassika
Vidiš nina, mam mal vez k mam sestro v vrtcu pa vse zvem user posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?