Rižkoo
|
Ojjj..., vas vsak dan berem pa skoz kej vmes pride in nič ne napišem. No, jaz pa čakam pošto od komisije za bolniško. Držte pesti, da mi podaljšajo. Sej ne da sm nedelavc ampak .... nazaj na ta moj šiht in vsak dan vožnja gor dol..., ne ne morem. Dons se je moj vozil iz Lj. do Ce, 3h. Toliko o vožnji in snegu. Brrrr... Skratka... v naslednjem tednu dobim odgovor... Drugač mamo pa vsak dan še kakšnega delavca pri hiši.... , da ne pišem o električarju kaj nam je naredil, kako hudo ga zasral... krivo postavil knauf lučke..., skratka. Štaaaala. Seveda smo ga skenslal. Popravit se nič ne da. No... ukvarjam se s temi zadevcami... , kupujem lučke, dnevi tko minevajo, da sm že kr v 21t. Več kot pol poti sva z bebico že prehodila. Zlo očitno raste, ker tudi jaz. :-) Ma lepo je. Liam danes prvič ni nič jokal, ko sm ga peljala v vrtec, tudi ko sm prišla po njega. Se vidi, da uživa, mu odgovarja. Tud jst sm se navadla. Pa tolk dela je..., da bi mi ga blo žal vlečt s seboj in matrat. Solna terapija je suuuper. Tudi mi smo na eni že bili, v soboto nadaljujemo. Mamo tud take težave s kašljem, da naredim res vse..., da mu olajšam dihanje, kašljanje..., matranje. Teh 12 terapij damo skozi... pa bomo vidli kako in kaj. MM, ni sauna. Oblečen si not... fora je vdihavanja. Bundice, kombinezončki...., hm. Bundic mamo kar nekaj. Trenutno uporabljava eno puhovko iz Zare. Topla in ok. No... sam rokavčki že premejčkani skor. Bom mogla kej novga nabavit. Po pravici pa mi je kar žal dat za kaj lepga denar..., ko pa iz vrtca pride tak, da se za glavo primem. Tako, da... bo dobil nekaj toplega in poceni. Pa tud ne maraaaam prevelikih stvari. Pol mi zgleda k ena vrečka... Tko, da mi smo trenutno na 86. In mu je vse ok in verjamem, da bo za nekaj časa. Drugače pa sm zalublena v Zara baby... , prav vse mi je všeč. Težko kje kaj drugega najdem za svoj okus. :-) Aja, kombinezončka nimamo..., ne najdem ga. Zuni pa sneeeeeg, sinko toook užival... sam je bil čist premal oblečen in sm ga kr hitr not nesla. Moram jutri v lov za kombinezončkom, nujno. Škornčke mamo Goretexove iz Vogel scuhe... , tok so hudi in dobri in topli, da mi ni žal teh 50 EUR. 22 št.. pa še ovčko sm mu za not kupila in je pravi uživator v njih. Sm kupla pa še ene in mi je žal. Komi mu gor spravim, račun sm pa nekam založila in menjava odpade. Nosečkicaaaaaaaaaa, čestitaaaaaaaamm!!! Ooo zdej smo pa že 4, ne?? Juuuupi. Nej te hitr minejo, ko pridejo... nosečniške slabosti. Frrr.., kaj ste bli bolančki!! A joj..., nism nč pozorno brala. Pike poke... Mi smo zdej ok. Tvoji nasveti so bli zakooooon. Vse kar si napisala je dobil. Take mamice z izkušnjami so najboljšeee. HVALA! Drugače se pa moram pohvalit, da so me danes vzgojiteljice kr ustavile in mi svetovale naj malo premisliva. SO rekle, da bi Liama prestavile v starejšo skupino. Da je zelo napreden in da kr srka vse kar vidi, sliši. SI grejo velki roke vmit, gre zraven.... si vmije roke, obriše z brisačko... , najde svoje škornčke..., se uči plesat z njimi, se igra s plastelinom in danes je celo načičkal svojo prvo risbico. Ja.... baje je mel barvico v rokah 20 min in pozorno risal, risal.. Risbico dobim za božička. Itaq, sm bla vsa ponosna. No, uglavnem.... sodeluje s tavelkimi na polno in itaq... sva za, da bo z njimi. S 1. januarjem pa čez cesto od naše hišce. V copatih ga odpeljem in grem spat nazaj Lepo se mejte..., lep vikend..
< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 26.11.2010 21:51:39 >