rozilu
|
Rižkoooo res ti ne znam drugega svetovat kot to, da naj ti drugi čimveč pomagajo. Pa prosi vse bližnje, tudi taščo, čeprav jo ne maraš. Normalno, da če je mali bolan, da ga ne boš kar tako pustila, samo... sej veš. Googica - ma kaj maš ti to z očesom, skoz si na kliniki??? A prav kronično obloneje? Upam da bo kmalu bolje Glede plina pa: midva sva v hiši, grejeva ene 90kvm na centralno na plin, pa je bil zadnji račun malo pod 100€! Nimamo izolacije, so pa nova okna, tako da to malo zmanjša stroške. OK, naslednje mesce bo več, ker je zunaj hladneje, samo ta vaša cifra je zelooooo sumljiva. Da ni šlo za kak poračun za nazaj, pa so ga vam podtaknili??? Nekaj mora bit zeloooo narobe, res preverite kako in kaj. Drugače pa: M. spet bolna Visoka vročina, k temu pa precej šmrka (ne morem dat operila, ker smo glih končali enotedensko uporabo), kašlja, pa ritko ma fuuuuuuuul vneto (to je blo danes po canestnu malo boljše) - ne vem a je to tudi povezano???, pa še kaj bi se našlo... Sem jo mislila peljat k dežurnemu, pa sem se spomnila, da imamo našega P non stop dosegljivega... ko sem mu razložila situacijo, je rekel da je najbrž viroza (torej zdravnik nima kaj pomagat - zato je nisem peljala). Danes je bla malo boljša čez dan, zvečer 39,5°C , zdaj spi, upam da je svečka prijela.... Ni luštno, no. Grem zdej hitro spat, ker bo najbrž pestra noč.
< Sporočilo je popravil rozilu -- 5.12.2010 22:50:39 >
|