Rižkoo
|
oj.. debata o hrani, hm... spet se lahko priključim. Jst res ne vem kaj je problem hranjenje otroka ampak tole zdej, teh zadnjih 14 dni, pa cela štala. Ta rota virus je porazen. Mali je zgubil 1,5 kg. Tako matranje, jokanje.... pljuvanje..., to je res mučenje. Ampak se je vrnil.... dva dni je za 4 ljudi. Samo prosi za hrano, vseeee je, išče, kr golta... sestradan čist. So v vrtu rekli, da po tri porcije zmaže. Sm rekla kr hrante ga... itaq tok plačamo da naj se vsaj splača . Sladkarij mi ne jemo. No, tipičnih sladkarij... čokolada, piškoti... bonboni... Kar se spanja tiče.... , ko vas berem sem zihr da je lunca. Mi mamo mirno spanje od 20 pa do 7. Zadnja 2 dni pa kr nek jok, jamranje.... noče vodike, čajčka, noče nič. Pač se zjamra in pade nazaj na pouštrčka. Jst ga pa gledam. Sej ne vem kaj bi..., če ga hočem v roke vzet, pa kr znori. Pa ga pač ne. Itaq se pa gospod zdej vala po pojstli, kr z mano spi..., ker našga atija ni. In mi je prv lepo. Sam mal nevarno..., ker kr kšno brco v trebuščka dobim. . september25, ej... strinjam se, da je to problem. Dva različna pogleda na vzgojo, to je kriza. Moram priznat, da naš ati je ok, na trenutke, dneve... se pa kr usekava. Sicer pusti, da jaz vodim, ker sm pač jst non stop z njim... ampak on bi včasih kr kej drugač nardil in ... bolj zato, da bi videl mojo reakcijo. Moja reakcija je skoz ista in itaq se rukneva. Ne vem..., ne vidim, da bo pri nas hud problem, bo pa. Sploh pa, ko še tašča kako doda. Sicer sm si pa izborila svoj JAZ in ko zazjam.... je tko kot hočem in konec. Če se hoče kregat, razpravljat pa ok..pa to delava. Da mi pa spreminja način tistih 1h v dnevu, ko je z otrokom, to pa ne. Res pa je, da sva skupaj vzpostavljala neko rutino, nism nič počela proti njegovi volji oz. nekaj s čimer se on nebi strinjal. No, kokr mam jst po nekih reglcih... pa ne morem vedno met..., to je le otrok. No, hočm rečt, da v bistvo vzgoje in v ta način, ki si ga vzpostavila se ne sme vmešavat, ker je to čista manipulacija z otroškimi čustvi in s tabo. Ja, on hoče bit super ati..... 1h, ko je doma. Lej, bodi pač jezna..., povej, razloži, upri se. No, ne pred otročkom, tega ne zagovarjam. Ne vem, upam, da kej razbereš iz tega, če ne.... vedi, te razumem. Kolikor toliko. Punce, z Liamom sva se šla poslikat. Sva mela takooo lepo sceno z belimi baloni in dekicami in... mehurčki. Liam je užival, tudi jaz. Slikci še ni, jih pa komaaaj čakam. Po dolgem cajt spet kaka slikica od mojga sinčka in tokrat tudi trebuščka. Moj buši je ogroooomen. Res. Bodite lepo... in pridne.
< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 19.11.2010 21:51:01 >