muca*maca
|
Dober večer! Majakla - haha, sem se dobr nasmejala tem narečjem. Tvoj tamal je pa itak tak cortek, luštkan je sto na uro. Ne se jezit preveč nanga še pride čas, ko te bo ubogal. Do takrat pa, jaz če nočem, da Maksi npr. zmeče vse CD po tleh, enega za drugim, pač pridem zraven in preusmerim njegovo pozornost na kaj drugega. Potem pa pozabi na CD. Če hoče plezat, mu pustim in sem zraven, da ga ujamem, če mu slučajno spodrsne. Ne kaznujem ga, ker itak ne šteka, zakaj pa zdej kar naenkrat mora npr. kaj jst vem - it sedet v kot Pri nas deluje, CD-ji niso več zanimivi, seveda pa so druge stvari. In prav je tako, saj so mali raziskovalci. In fino je prebrat, da se še kdo smeje, ko mali vragci uganjajo svoje norčije Rozilu - ko ti delo ne bo preveč dišalo, pa pokliči za kofe Lenika - 2 uri je sedela pri mizici? Si ziher, da ni spančkala Maksi je dve uri skup pr miru, samo če spi, pa še takrat se ziher kaj v spanju obrne pattaya - uau, 16 zobkov?! Mislim, da je bil Maks prvi oktobrček, ki je dobil zobek, prvega je namreč dobil pri 3 mesecih, ampak danes jih ima "le" 9. Kje ste jih vi dobili 16!? Da se še malo pohvalim. danes sva šla z Maksom dat kri in ni čisto nič jokal, niti zastokal, ko ga je pičila v prstek. Mirno je pustil, da mu zbira tiste kapljice krvi v epruvetko. Jaz pa tok sekerancije.... Lahko noč
|