malaMravljica
|
pinky, kaj sta bila v tej sauni s soljo, ne vem kako se cist pravilno rece? Ce ja ti pa tako zavidam, men je to najboljsa sauna. Ja februarka,tok snega imamo, da sva danes naredila snezaka vecjega kot je mali. Pa se je tok utrudu, da ga je kar pobralo, ko sva notri prsla. Ne vem pa, ce se plazi kar po snegu, kok casa lahko, da ga ne prehladim slucajno, ker mi imamo ze tok mrzlo zunaj. Sicer pa jutri zacneva sankat, na sankah ne bo tok hudo mrzlo kot na tlah. Kombinizon sem mu vzela v HM, za puncke barv malo morje, za fante en, v C&A tudi kombinizoni za puncke izbiras barvo, za fantke sploh nobenega. Pa skornjcke sem mu vzela za na sneg, te pa elephantenschuhe in sem zaenkrat zadovoljna. Je bilo pa danes cevlcke tako lepo kupovati, mi j spal v vozku in ena prodajalka mi je svetovala, pa vzamem cevlje in medtem ona klice na blagajno, jaz nic vedela, Pridem na blagajno in rece prodajalka tam, da ce to je speci princ, jo gledam, nic jasno in je rekla, da jo je prodajalka, ki mi je svetovala klicala, da pride ena mami z vozickom, naj pogleda otrocicka, da je tako lep pravi speci princ. Saj veste, da sem se topila zraven, sam pol v avtu pa sem mal razmisljala, da sem srecna, da je zdrav in da ga sploh imam. Rozilu, aha vam je kar slo pol. Ma ja, v Slo hodiva vecinoma sama, ker ce bi mojega cakala ne bi bili nikoli tako dolgo dol. Pa res nimava problemov s potjo, je ocitno navajen od malega, pa tudi, kaj mu pa preostane kot priden bit, tam sredi AC itak nimam kaj naredit, ce se bi odlocu, da ne greva naprej Drugace pa ga imam zadaj, ne dam mu igrac, ker ce bi jo izgubu pa zna res bit kriza, potem pa se mora sam animirat, to mu niti ni problem, ze ima namisljene prijatelje in namisljene predmete drzi v roki, pri voznji super fajn to. Tiara, kako ste pa pri vas kaj vreca ze .... prisla ? Za tvojo vreco sem prav vesela, saj ves.
|