|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
18.11.2010 11:06:52   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

IZVIRNO SPOROČILO: googica

tisti ki še nič ne govorjio, kokr js vem, pol ko začnejo, že ful lepo govorijo in ni teh vmesnih jodldodl :), tko da lah rečemo da pametnejši molči al kaj :DD

hihihi...
---------
Govorijo ali še ne, sem pa 100%, da točno vejo
kako in kaj, da nas obrnejo v sekundi in da nam
dajo vedet kaj hočejo. Vasih je že pogled dovolj,
a neee ? ? ?
---------------
Pa DOBER DAN. user posted image

Molk pove več kot 1000 besed user posted image  (ali nekaj takega) Važno je, da se zmenimo, pa če z besedami, cviljenjem, metanjem na tla ali karkoli že user posted image

rozilu naša je ista, glede hoje in to. Prav vidim jo, da brez problema sama stoji, ampak gre bolj na ziher in se rajši vedno nekje drži. Saj njej je čisto dovolj, če se drži za papirnati robček user posted image  (to pomeni, da si ga drži v roki), glavno da ima občutek, da se z roko nečesa drži.

Aja, super, da se končno spet malo več čveka, mi je prav bedno, ko pridem sem in vidim, da nič novega ne piše.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 126
18.11.2010 11:35:00   
googica
itak :))) treba bit skos pozoren na to da nas ne obrnejo lih tja kamor hočjo :))))

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 127
18.11.2010 12:43:45   
drobtinica29

čaw čaw

da se še jaz javim po doooooolgemmmm času, saj berem vas redno samo ni časa za pisanje.

ja naš M je pravi živec, sedi oz leži in je primiru samo ko spi, drugače pa cel dan na nogah!!!!

Sme imeli pregled pri 1 letu in je težek 10200g in veleik 80,2 cm, pravi velikan, se je v enem mesecu tako potegnil.

Z zobki smo pa vrjetno zadnji od vseh teh naših oktobrčkov imamo še vedno samo 2, rastejo pa nam zgornji 4. Kdaj pa bodo pa ne vem, še ni nič za otipat je pa vse tdo in slinjenje 100/h.

Tud naš že kar nekaj govori vse kar brni je itaq brrrrr, tud mikorovalovna user posted image , reče ata, mama, baba, dada (deda), ta ta (papa), in to če kdo gre kam, tako dolgo ponavlja dokler mu res ne potrdiš user posted image , mau (mijav), reče A, pokazat zna dele telesa na glavi, pa kak smrdi in to naredi tako da se mu moreš smejat user posted image , pa mogoče še kaj pa se trenutno ne spomnim, pa v eni knjigici zna pokazat vse kar ga vprašaš kaj je, oponašat pa še ne. Miga z glavo JA in NE če ga kaj vprašaš.

Spanje je pri nas še vedno katastrofa, eno noč spi,(to je mogoče 1/teden), osalo se mogoče samo prebudi in mu dam dudo zaspi nazaj, ostalo pa se zbudi sredi noči in on bi se igral, supeca ne!user posted image podnevi mu je tud težko spat, včasih spi še 2x, včasih pa samo 1x, pa zato ni nekega recepta da bi potem ponoči sapl celo noč, isto se zbudi. Tak da mi še kar eksprimentiramo kaj je boljše in kako, včasih sploh več ne vem kak pa kaj, pa saj bo že 1x. Upanje zmeraj ostaja.

Trenutno več pri meni noče zaspat, če ga jaz uspavam, vsi drugi lahko jaz ne, zacne cvilit, kričat itd. Zgleda obdobje.?

Za vse bolančke user posted image user posted image in da čimprej ozdravite!

Lp

Se še kaj javim!

27.10.2009 - Matic
28.10.2012 - Urban

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 128
18.11.2010 17:36:51   
rakica 2
IZVIRNO SPOROČILO: majcy_m

ja, to tut naša reče k bi kej rada, pa k se s poganjalčkov voz dela brrr, nina reče za spat, Tia pa še ne zna rečt user posted image
Sej pol se še spomnm kaj zna rečt, al pa me ona spomne k reče, sam k pišem se ne spomnm vsega user posted image

Rakica kako drgač? Počutje? Buši?

ah me je vn zabrisalo..we are sorryuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to pa je za admina!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 129
18.11.2010 18:51:02   
tassika
Evo, naše spanje se je pa pokvarilo, v pon sem začela hodit v službo in od takrat se zbuja na 1-2 uri ponočiuser posted image  Kaj vse zna, pa se mi ne da naštevat, ker je nekaj vmesnega kar znajo vašiuser posted image  sam nekaj pa nisem prebrala. Zoja se pokaka in začne govorit bujjjj (fuj) tale bujj obvladauser posted image  Nič jo grem oblečt za spat, mogoče v kasneje še kaj napišem ali pa v službiuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 130
18.11.2010 20:03:40   
googica
s spanjem mamo tud pri nas zadnje dni probleme. js ne vem zakaj, ampak vsak dan se mi dere in izvija stran, običajno čez dan dretje tudki ko sploh ne gleda več in se niti dvignit ne more več.. ah.. ne vem kaj bi lah blo... mogoče je kriv kdo drug, mogoče js, kaj vem.. res sm čist brez ideje.. dons sm mu pela uspavanko da se je pomiril in zaspal. zdele zvečer tud to ni nucal. celih pol ure sva se dajala, to še nikol tolk... ne vem.. mate kako idejo?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 131
18.11.2010 20:25:09   
tassika
Nimam idej, pri meni zaspi lepo, potem se pa v joku zbujauser posted image  Vem samo, da je v ned polna lunauser posted image  Jaz sem ko je bila še manjša in je imela tako obdobje ne spat v postelji, se v dnevni vsedla na žogo in sva se odguncali v spanje. Ponavadi je v parih dneh minilo in šlo lepo spet naprej

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 132
18.11.2010 21:21:11   
majakla
Čeeer.
Nik ga tudi par dni nekaj "sere" ponoči,
se zbudi in bi kar vstal, pa se mu z atijem ne dava.
Čakam, da ga mine. :o)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 133
18.11.2010 21:53:39   
september25
Dober večer!
Se vidi, da mam prenosnega doma, se lažje spravim napisat..
Sam pol je pa res lunca mal kriva, naš je zadnja dni groza, čeprav že tak ne spi več kot 3 ure v komadu nobeno noč. Danes je blo pa prav pestro, na pol ureuser posted image
Zjutraj sn vstala kot zombi, mali frajer bi pa še bil spal, a ga je blo treba zbudit-to mi je blo pa tolk hudo, do zdaj mi nikol ni blo treba, je on naša budilkauser posted image
Od dans zna rečt ga-ga, mu je tak fajn, da skoz ponavljauser posted image  kot da mamo račko v stanovanjuuser posted image
drgač se pa tud midva uvajava v varstvo, ampak ni šans, da mu grem izpred oči, mami se mora zravn igrat-sn šla stran pa je tak joku, da je začel bruhat. grozljivo!user posted image
bo že, če v 13 mesecih ni bil stran od mene več kot 5 ur, ne bo v 1 tednu naenkrat
lep večer želim vsem

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 134
18.11.2010 22:05:38   
ninasiki
ojla tole spane je tud pr ns katastrofa sm že prou izmučena upam da bo drug kej bol spau ker čene nevem kje bom dobila energijo user posted image uglaunem pr ns zgleda tko okol 2-3 se zbudi in je k sova on bi skaku pa se pogovarju uglaunem ker mu ne pustimo je tečka in je groza in tko 1 uro pa pou matranja da zaspi nazaj ura je 5 in čez 2 ure treba pa že ustat za vrtec user posted image user posted image ampak jst bi pa res spalaaaaaaa

kaj znamo ja neki kak dela kravica, pa kuža skos k neki hoče reče taa-taa pol k mi kej da mi reče na pa k hoče nazaj isto pa zna dat dober dan in bog nedej k pridemo po kruh v trgovini k prodajalka reče dober dan kaj.... on skos kogar kol vid reče dan, dan, ... user posted image ga ne ustavm ne tud aja pa nova je ajs user posted image prou potegne aaajjss pa najljupšo reklamo ma uno k je biskvit barni se postau pod tv in se ne prmakne in pleše tok je dobr uglaunem dost je stvari sam vm lahk naštevam ceu večer pa ve tud se mi zdi bi eno temo sam tega lahk pisale user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 135
18.11.2010 22:24:25   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: ninasiki

prou potegne aaajjss pa najljupšo reklamo ma uno k je biskvit barni se postau pod tv in se ne prmakne in pleše tok je dobr

Zelo dobro poznano. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 136
18.11.2010 22:56:01   
Anonimen
Hahaha
Barni ja, naša tut obožuje to reklamo, sam biskvita pa ne mara.
Drgač pa naša reče ajs k pride do peči če so vratca odprta in jih zapre.
Sej tko k vsaka napiše kaj kdo zna, se hitr spomnš, o naša tut to zna, sam k se mi zdi da odkar je 1leto stara, da gre tko hitr vse, da ne rab več 1 dan, da se kej nauči al pa zapomne, ampak sam pol ure, da pozabm.

Men je pa modem crknu ... kr naenkrat tv crkne in na modemu tema :s
Bolš za siol, da jutr prnesejo novga, k drgač bom nardila raztur! Star modem mi je 5 let delu k urca, ta se pa po 1letu sf... Grrrrr ... sm jezna ko hudič!!!

Pikapoke za vse bolančke pa Nino, k hoče druge zobke ;)
Smajlijov pa ni ker pišem prek tel.

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 137
19.11.2010 9:32:39   
rozilu
Ojjojj, vidim da so pri vseh problemi s spanjem. No, jst tudi upam da je luna, sicer ni panike, ma meni je prezgodaj pred šesto zjutri ustat (do takrat kar lepo spi, pol pa bi ona ustala user posted image - nene, mama se ne da user posted image ). Pol pa itak potegne do 7h in bi še dlje, pa budilka zvoni.

Za zaspat googica, pa smo mi meli itak skoz probleme - zdej je še kar OK, včasih zaspi kar na joški, če ne pa jo dam budno v posteljiico in če je res koma kar mirno obleži in zaspi (samo sem zraven). Če pa ma še kake sršene v riti, pa hopa na noge in vse pregledat in prešlatat okoli posteljice... Pol jo malo pustim, dam spet ležat...., če pa predolgo traja pa ji rečem, da za hodit naokoli ne rabi mene zraven - pa grem ven. Seveda joooooooooook, pustim kako minuto (ampak se oglašam, da ve da sem blizu), pridem nazaj, jo spet dam ležat, pokrijem in se ponavadi umiri in zaspi.

Aja, kolko vas še doji? Pri nas je še vedno zjutraj in zvečer. Moj pravi, da bi počasi lahko že nehale - ma naj on pol zjutraj z njo ustane user posted image . Pa zlo prou nam je prišlo, ko je bila bolna, takrat je bolj malo jedla, pa se bolj dojila.

Gremo malo delat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 138
19.11.2010 10:37:09   
majakla
Dober dan!

Še malo pa bodo naši oktobrčki že to znali: 

evian

~  user posted image  user posted image  user posted image   ~

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 139
19.11.2010 14:33:15   
rakica 2

prou potegne aaajjss pa najljupšo reklamo ma uno k je biskvit barni se postau pod tv in se ne prmakne in pleše tok je dobr

enakouser posted image sam je ga pa ne tok radauser posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 140
19.11.2010 14:37:31   
september25
Hej!
Mene pa zanima, če sta s partnerjem glede vzgoje enotna...
Pr nam je groza, itak sn skoz sama z njim, po pravici povedano bi blo pa bolš v določenih primerih, da atija sploh ne bi blo... Grdo rečeno, ampak vse mu pusti, bog ne daj, da se mal oglasi, ga je treba hitr pocartat, vedn so krivi zobki...
Današnje kosilo me je čist potolklo. Mali noče sedet v stolčku niti minute, če je on zravn, takoj začne protestirat, ker ve, da ga bo vzel ven. pol ga pa nosi, se gre igrat z njim, mali se pa smeji... Ne vem kak mu še naj dopovem, da s tem dela največjo škodo malemu. Pa tud men, ker rabm spet teden dni, da ga spravim v red, pol mi pa on v parih minutah uniči ves trud.
Pa se tista prava trma sploh še ni začela...
Res sem zdejle čist obupana ko sam pomislim kaj vse nas še čaka...
Eh dost jamranja... lepo se imejte pa upam, da so ostali atiji oktobrčkov mal bolj pr pameti...

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 141
19.11.2010 16:06:49   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: rakica 2

mi še nismo probali - kupili

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 142
19.11.2010 16:41:14   
Februarka08

Tudi pri nas user posted image sicer so pa vse reklame zakonuser posted image
Mah saj ne morem niti tipkat, mi oba dihata za vratnik.
Lep vikend user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 143
19.11.2010 17:49:17   
rakica 2
evo mi mamo novo buško,ma tak nos kot da bi ji en čik ugasnu na njemu,midva sva gledala tv,Nina je zaspala zraven,se nekaj obračala in premetavala in nenadoma zginla..direkt na nos na tepih,zgleda da je tko podrgnla z nosom po tepihu ,
da si ga je opeklauser posted image
packa mala noče več kosila jest,pa tko rada je jedla,saj vem da nuca malo manj,ampak vseeno,danes je jedla sama,no krožnik je bil v trenutku prazen,njen želodček prav tako,zato pa okrog in okrog polno makaronovuser posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 144
19.11.2010 17:56:40   
rakica 2
raje pišem po malo ker me ven meta
majcy-m-buši se že malo vidi,sicer pa dosti manj kot pri Nini,user posted image tud že čutim slaba dva tedna,me roke zellooo bolijo ,počutje pa bl tako tako...sm pa že  zakorakala v 4.mes,tko gre hitro, da tud res niuser posted image
lunca lunca bo kriva za slabo spanje,naša je tud snoč neki čivkala v spanju,po tanovem spi do 9-9:30,prej pa do 7:30,upam da tko ostane
kje ve kopirate da ven ne vrže??nism blonduser posted image user posted image pa vseeno ne vemuser posted image

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 145
19.11.2010 18:00:30   
lenika83

Mi ga pa jemo tudi radi user posted image  Še odpret ga ne uspem do konca, pa ga več ni user posted image  No, sicer pri nas na splošno sladkarij ni ravno problem pojesti, je težje pojesti sadje, meso in podobno. So vaši tudi taki izbirčneži pri hrani? Naša ima rada mlečne izdelke, sladkarije, potem pa že skoraj zmanjka user posted image  Kakšne hrenovke in pašteta so še tudi ok, pa kruh je zakon, vse ostalo pa je že težava. Pa sem se od začetka res trudila, da je jedla čimbolj različno hrano, sladkarij do 11 mesecev skoraj nič. Pa je imela v začetku vse rada, zdaj pa kar protestira pri večini hrane. Zelenjavne juhe je zdaj začela jesti, če je kruh noter ali pa rezanci v goveji juhi. Meso poje edino, če je zakamuflirano v čem, da sploh ne ugotovi kaj je. Sadja sploh noče, kar ven vse spljuva, pa ji skuham recimo čežano in jo sladkam, dam cimet, pa je meni ful dobro, ona pa kar ven pljuva. V vrtcu sicer pravijo, da lepo je, pa se potem ne sekiram doma toliko, če pač noče nekih stvari, ampak med vikendom pa tudi dostikrat bolj malo poje, bi samo sladkarije. Saj sploh ne vem, če sem jaz delala kaj narobe, ali je pač to neka faza, ali je posledica vseh bolezni v zadnjem času.

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 146
19.11.2010 18:02:38   
lenika83

kje ve kopirate da ven ne vrže??nism blonduser posted image user posted image pa vseeno ne vemuser posted image

Jaz napišem cel tekst kar mislim, potem pa vse osvetlim (ctrl+a) in pritisnem ctrl+c, da skopiram, potem pa pritisnem potrdi in če ne gre oddat sporočila, grem še enkrat na odgovori in samo s ctrl+v prilepim napisan tekst še enkrat v odgovor.

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 147
19.11.2010 18:33:20   
rakica 2
AHA BOM PROBALA ZDEJ...HVALA LENIKA
pri nas je zej ta problem,da bi ona vse vn pljuvala,jedla je čisto vse,zdaj pa mesa ne več,še ko ga skrijem npr v riž ga največkrat vn dobim,upam da gre ta faza čimprej mimo,sladkarij pa ji jaz zadnje mesece nisem dajala,ker se enostavno nisem spomnla,zdej dobi kak košček čokolade,usta do ušes,sm ji dala piškot in ga je enkrat ugriznla pol ga pa v smeti neslauser posted image user posted image ,ona bi sam mineštro jedla,tud opolnoči,no vsaj nekaj

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 148
19.11.2010 18:35:48   
rakica 2
user posted image user posted image USPELO HIHIHI

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 149
19.11.2010 19:18:21   
googica
ola.. glede atijev.. očijev.. pri nas ni problema, sva si enotna, ker sva še mnogo pred nosečnostjo vedela na kakšen način bova vzgajala. pride do razmejitev, ampak običajno sem jaz tista ki prehitro popustim, pa me pol oči krega :)..
smo meli dans pregled in cepljenje. mere so 85cm, 12,8 kg... mamo 8 zobkov eno špičko (leva zg. petka), to je pa to :). a ve morte tud še dajat ad3? sm misnla da je do enega leta, pa še kr ni konc... zobar pa po tretjem letu.
na barni reklamo tud naš pleše ja :)) jedu pa še ni, neki podobnga je dobil za rd in ma ful rad. piškotke tud. s hrano nimamo nekih težav, še najmanj je sadja začuda.. ampak pri nas je tko, verjetno sva mal kruta, ampak ne dobi nadomestka. če nečesa ne je, ne dobi kr takoj neki druzga..

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?