rozilu
|
Heeeej, bejbe! No, malo je boljše na tej strani, ste se načvekale Mucamaca kake ure si izbira ta tvoj Maksi, jaojao. Danes sem že imela paranojo, da se je M. kaj takega nalezla, ker se je zbudila ob 5.30, pa to ne z jokom, kot se ponavadi ponoči, ampak je neki čvekala - kot ponavadi zjutraj. Je na srečo joška pomagala zaspat še za kako uro frrrrr za Brino, naj bo hitro zdrava! lenika - ma lepo počasi, bo že vse povedala, ko bo treba. Jaz pri naši tudi vidim, da meni ne pokaže vsega kar zna! Ta lumpa! Ene stvari dela samo pri moji mami - kako se kliče muco pa take čudne fore. Pol mi pa mora pokazat ko je mama zraven, a meni nikoli več ne ponovi . Aja, naša reče "duda" - ampak tako da zabrni z ustnicami, ful smešna. Ko pa vidi kako stvar ki vsaj malo ropota (od sesalca, fena, mašince za kruh, avta itd.) zarenči (grrrrr). Pa tudi ko kuža renči, pa ko prdne to sem padla dol ko sem slišala . Aja, pa hodi tudi še ne, še stat noče sama - pa zna, sam se hitro usede dol, zgleda jo je strah. Maruša je zdaj v varstvu, pa danes prvič ni zlaufala v igralnico. Po mojem se je malo ustrašla, ki so jo pričakali trije glasni fantki . Zdej pa delat, se še kaj oglasim...
< Sporočilo je popravil rozilu -- 18.11.2010 9:27:10 >
|