|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
20.12.2010 9:43:43   
pattaya
Za vse bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No tudi jaz sem vesela, da je naš tamali v varstvu pri babici (moja mami), ki živi z nami in je še zato manjši problem. Zato pa jaz nisem niti pomislila da bi ga dala v vrtec, pa še pediatrinja mi je skoraj dala prepoved za v vrtec in vprašanje če bi mi sploh hotela dati potrdilo glede na to, da mali res vse faše (prašičjo gripo, 2x angino, 6 bolezen, slinavko v ustih,...). Vedno gledam, da ko grem na obisk grem k zdravim ljudem. Zadnjič sma bila pri teti, ki je glih zbolela in ni hudič da je mali čez 2 dni fasal prehlad, hb je trajal samo 2 dni.

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 451
20.12.2010 17:49:04   
majakla
Oooj!

Kak si?

Ati je šel danes po Nikove stvari v vrtec in dobil
darilo za Nika - voščilnico, knjigico Snežnosek in
še nekaj ("čebeljega"), kar še moram ugotovit
kaj sploh je.

Zdaj pa je šel še po darila na nečaka, nečaka,
nečakinjo in bratrančka, vsi ostali pa letos
odpadejo, so že čez mejo. user posted image

To bo za1x vse. Pa paaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 452
20.12.2010 18:22:49   
Anonimen
moja gospodična božičkova :D

(odgovor članu majakla)

Slike iz albuma
  Neposredna povezava do sporočila: 453
20.12.2010 18:29:03   
malaMravljica
ma ne od daril no. V nesem mestu je obup, danes sva hotla mojemu mozeku kupit darilo, zabasano, guzva, nic za parkirat, pol pa se niso imel tega kar sem hotla. Sedaj sem brez darila odtala, fajn. Majakla, kremco imam, sam do poste pa drugic, danes je bil res obup v mestu. Sem vedela zakaj sem malemu ze zdavnej kupla darilo za bozic.

MADEZI OD RDECE PESE: preverjeno gre vse dol, ce takoj po kosilu na madez naspicas kis - tega alkoholnega oz za vlagat sem jaz, in das kmalu prat, jaz sem sicer danes na 60 dala in vse dol, mislim pa, da zadnjic na 40 in je tudi slo vse stran.  

Rozilu, nic se ne cudi, da jo imas v dveh rokavih, jaz tudi obvezno body in se en dolg rokav. In tudi jaz golega sam ob preoblacenju, pa dam prej radiator na 5, da se sobica res ugreje, v kopalnici tudi, sam ko j res toplo ga tusiram. Vceraj smo pa sli na zgodnjo vecerjo in sem malega oblekla v jeans hlace, pa karo srajca in brezrokavnik. oooo kok pogledov in pohval je bil delezen, pa je bil res pravi frajer. Sam zakaj pa mene ni nihce pohvalu, sem bila cist v stilu z njim, oba tako old stile, hvalijo pa sam malega user posted image  

Najljubsa hrana pa pri nas definitivno kruh. Sam da ga vidi ne bo nic vec jedel, sam se suh kruh. Pa ce sva kje in mu dam sam kruh me gledajo kot da ga mucim. Drugace pa je vse, razen mesa ne mara, sir recimo pa njami, sadje, zelenjava, pasta, polenta, riz, krompir, vse je njami, mi pa ne je nekih mega obrokov, prej mal manj kot prevec. Razen kaksno sladko zadevo ooo tam se pa cedijo sline.

Kalypso in frrr jaz popolna zamudnica vama z veliko zamudo cestitam za roj dan in zelim vse najboljse.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 454
20.12.2010 22:05:20   
Rižkoo
Iiiii rojstni dan sta meli. Joj, jst zamudnica tud čestitam!

MM, naš bi tud sam suh polnozrnat kruh jedel. Obožuje ga.
Za darilo še nimamo nič. Je pa moja mami pri meni in greva jutri pokukat naokoli...., mogoče pa kaj najdeva. Tud za taščo, pa tasta pa... hm... za Liama že mam. Sm mu kupla uno mega pametno kocko, ki jo tako zelo hvalijo... LM jo pa že obvlada.user posted image
No, ja.. to mamo za njega,.... sm kupla, spravla...

Dons je bil doma. Mamine rokice so ga skor pozdravile. Cartat, stiskat, lupčkat.... ma ni ga bolšga zdravila.
Tud jedel je normalno ampak...  res čist drugač kotvčasih in ja.. frrrr. zna bit to to..., da raje je v družbi. Sicer vedno jem z njim ampak res mu pa ne pustim packat in polivat in.... ga pač jst hranim... Ma ja sm čudna ampak mi ni za gledat to svinjarijo povsod po tleh. Pa tko težko se sklonim zdej.user posted image

Je pa dons en super ponedeljek!!!!!! Dobila pošto in mam bolniško na podlagi izvidov podaljšano do 15.2.2011.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jupi, doma bom. Doma je najlepš. No... pol pa mi že kmal napovedujejo porod. Pa da jih vidmo...!!! Na konc bom res čez rok kok mi grozijo!!!

Nč, eno lepo, mirno nočkooo!!

Ej MM, prošnjo mam. A misliš, da lahko tm kje pri tebi dobiš te bordurce, stenske nalepke?? Jst bi jih tok mela..., pa v Baby centru ukinjajo ta program, naj bi podjetje Decofun propadalo ....pa ne dobavljajo več.
Pol sobe jih mam, pol pa prazno..... Neki nam se jih je v požaru uničlo, zdej pa tko grdo.... na pol narejeno. Teh medvedkov Pujev in teh zadev pa nočem. Majo že vsi. Lej telele medvedke bi mela... Dej plisssss, če lohk preveriš, mi naročiš. Prooosim.
http://www.stickecke.ch/online-shop/dekorationen/decofun-bears/index.php
Bi tu na tej strani naročila, pa seveda ni naše ljube deželice, vaša pa je user posted image .Mail mi neki štrajka, zato prošnja tukaj!

Drugač pa ja, rozilu.... pri nas doma je toplo, ko dedi zakuri. Ob vikendih bi res lohk nagci bli vsi. Nima meje ko drva not meče.user posted image To je bil en takih dni.... in tudi en takih, ko mi je Liam pobegnil tik predn sm mu pleničko dol dala za kopat se. Je šel pucat. Drugač ne hodimo taki nagci po bajti.user posted image   Je pa tud v bodiju z dolgimi in majčki z dolgimi, nimamo lih vročine. Sploh on, ko je nagnjen k prehladom. Ga raj oblečem, za zihr. Ja, ne čudi se..... nism čudna mami.., da ga takega pustim.
Po MM odgovoru sodeč.... sm čist čudna mami!user posted image

Nč, grem mal ležat.Nočka

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 20.12.2010 22:19:06 >

Prvi Rižko v meni je pustil sledi :-).. a imam še dva mala Rižkota :-)

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 455
20.12.2010 22:36:49   
september25
Čer!
MM hvala za nasvet!!! Teh madežev je pr nam ogromno, ker peso res obožuje! Me pa spravlja ob pamet-namreč ko neha jest, vzame vse nazaj vn iz ust in vrže na tla! pa ni važn kaj je, včeraj je še čokolado vrgu vn! Sicer mami bla vesela, ampak zakaj na tla!

Rižkoo super za bolniško user posted image user posted image user posted image

Plenice - mi mamo že ful časa 4+ pa mislim, da bo treba probat 5, se mu tud na nogicah že fejst pozna. Stisnat mu jih pa tud ne morem fejst, ker mamo vlkega bušija! Brez heca

Dans me je tolk presenetil, res. Rekla sn mu, dej , treba se je zrihtat, greva v trgovino. Mali brez besed po štirih mim mene v predsobo, je vzel kapo in se trudil, da bi jo spravu na glavo! Pa sem ostala js brez besed...

NAšmu bo pa Božiček prneso knjigo, tako fajno o škratih, vilah, v glavnem ma ful teh skritih zadevc, ko mora pogledat kaj se skriva v loncu, za grmom, za vrati...  Res lušna knjiga.

Pametni kuža- a ga majo otročki radi? Ni mi dat 40eur za njega pol bo pa visu v kotu kot večina igrač. Na splošno ima najraje te zadevce, ki igrajo, se oglašajo. Bomo vidl.

Zdej pa spat. Ne vem kaj je , če bo spet kak zobek al kaj, v takem joku se prebuja, da ga komi pomirim. Mogoč je pa luna kriva, jutri je polna, se mi zdi.
Nočko

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 456
20.12.2010 22:47:51   
malaMravljica
rizkoo, o joj svicarji, a ne ves kok jih mam rada user posted image user posted image  pa ne da se mi gledat, si pogledala kako lahko to placam pol, ker oni niti ni so EU, itak izjeme povsod user posted image user posted image  ce se da placalo naredit, po povzetju ali racun, pol ja, pa povedat mores kolk in katere, ker so dvojne na linku. Ali pa, ce imas kaj casa, pogledsas ce se dobijo tudi pri nas, mi bo full lazje narocat pomoje. DA noces medvedka pu mi je pa cist jasno, to ma res vsak, moj ma Afriko, mega lepo in nikjer se nisem vidla, pa se tok rad te zivalce gleda. In nisi cudna mami, sam da ne bo rozilu mislila, da je ona, saj jih imamo vse verjetn v dveh rokavih notri sedaj pozimi. Ce ti pa tast tko kuri pa vem kako je, moj tudi zna naredit sauno, res sauno, za znoret toplo, jaz imam pa 20 - 21 st in ni nic pretoplo.

September, moj bo dobil to, baje zelooooo uporabno. http://kinderland24.com/Media/Shop/800056201%20big%20bobby%20car%20blau%20i.jpg  in ja, modrega dobi. Ej, proti madezem je pa tudi rumeni meglio, sam rdeco peseo nese kis res popolnoma stran.

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 457
20.12.2010 22:59:35   
malaMravljica
Rizkoo, te nalepke dobim tudi tukaj, pa se mi zdi, da preceeeej cenej user posted image  ti dam na mail, upm, da bo delalo.

Neposredna povezava do sporočila: 458
20.12.2010 23:17:53   
majakla
Polna luna, jutri bo baje opasno:

http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/prvic-po-372-letih-lunin-mrk-na-dan-zimskega-solsticija.html

Pametni kuža: Nik mi ga večkrat prinese, da mu vklopim,
ampak ga v 5 min. že vrže, zato, ker si naredi muziko
(pritisne na nosek), potem pa hoče kužija nosit in
plesat, ampak, ker ga ne zna držat pravilno (še meni
vedno ne rata), se muzika prešalta oz. začne kuža
nekaj drugega govorit, ... Nik pa poživčka. Tako se pri
nas vedno konča.

Alo, kdo je rekel kaj proti Pu-ju!!!??? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 459
21.12.2010 10:14:10   
lenika83
Dan!

Bom hitro prebrala in komentirala, potem pa šibam delat. Sem pol dopoldneva zamudila, ker smo bili pri zdravniku. V glavnem, očitno je spet viroza, ampak ni naše P, tako da smo bili pri eni drugi. Naslednji teden pa moram nujno do naše, da vidim, če bomo dobili potrdilo za vrtec. Aja, je pa dobra novica, da ima kri ok, ker prejšnji teden je bil zelo slab izvid železa in smo jo na polno hranili z vsem kar ima veliko železa. Danes pa je pokazalo super rezultat.

Pri nas je od hrane tudi daleč najboljši suhi kruh, včasih še zraven kakšen košček sira, salame pa ostanejo na mizi user posted image  Sicer ima na splošno najraje hrano, ki se jo lahko prime v roko.

Mi smo pa za božično darilo kupili kuhinjo. Sem opažala zadnje čase, da vedno nekaj meša in kao poskuša, pa bo dobila kuhinjo. Teh motoričnih zadev in piskajočih/pojočih zadev imamo itak malo morje.

Pametnega kužka ima naša zelo rada, kar naprej se stiska k njemu in ga lubčka, pa pritiska gumbke in posluša pesmice. Mi ni žal denarja, ki sem ga dala zanj.

Mi tudi nimamo medvedka Puja user posted image  V bistvu sploh ne štekam, zakaj je tako popularen. Saj je lep medvedek, ampak meni je to tudi vse. Preveč ga je povsod user posted image  Sem enkrat v Intersparu kupila ful lepe nalepke kmetijo. So gor kravice, ovčke, zajčki, polžki, gobe, trava, ograja, oblački, sonce, v glavnem vse, pa so ji tudi zelo zanimive. Aja, niso pa kot obroba, ampak posamezne nalepke, samo jaz sem itak tako hotela imeti.

Evo, zdaj pa šibam delat.

Neposredna povezava do sporočila: 460
21.12.2010 11:07:53   
tassika
MM jaz pa sem čudna mama. Zoja je vedno v 1 dolgih rokavih, včasih pa celo v kratkih user posted image  Kljub zaprtim radiatorjem imamo še vedno v stanovanju med 23 in 25 stopinj. Ves čas zračim, pa je še vedno vročeuser posted image

Jaz pa imam od Pu-ja oslička pa še nekaj, pa bo kmalu šlo stran, ker drugo leto selimo sobe. Otroška sobica je premajhna za vse kar bi jaz imela. Sicer je to še v oblakih, ampak enkrat bo treba. sEm tako jezna, d anisem teg anaredila že prej, ker je otroška soba čisto v stilu in zdaj se bo nekaj mešalouser posted image  Ima pa zoja na steni tole, dobila od tete za rojstni dan:
user posted image

Za božička pa dobi sanke, od ostalih p ažabice, pižamco in stoček za pred tv, ki ne vem koliko b ouporaben, samo nisem vedela, kaj bi še naročila. Poleti pa dobi tisto kolo poganjalec brez pedal, so ga tako pohvalili, da ne moremo brez njegauser posted image

Rižko super za bolniško. Z porodom pa vseeno počakaj tam nekje do konca marca, če pa že moraš prej, pa vseno bolj priporočam ribico kot ovnauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 461
21.12.2010 12:17:11   
majakla
Dober dan user posted image

A je kdo rekel kaj proti ovnom? user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 462
21.12.2010 12:44:04   
tassika
ne ne ničuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 463
21.12.2010 13:08:38   
Rižkoo
Jutroooo.. Ja, do 11:00 sm spala. Boga jst, ne?!user posted image

majakla..., noben nč proti ovnom. Študiram, če sploh koga poznam.

Tassi..., čudovita stonoga....., tok lepo darilo od tete, res!! Kaj jst nimam sestrice...!!!! No, sej zato ma pa Liam super tetice okrog sebe..
Ej, kako je z učki??

Ribic mam pa polno bajto!!!! No, če mam moža pomeni, da se razumem z njimi, ne??! Aja,.. pa tašča, uf... a se razumeva??!user posted image
Porod... hm, ja nej počaka čeprav... sm tak kit že!! Kaj še bo!!

Stopinje v hiši... , mi mamo tm 21-22. Pa je lih za dvojne rokavčke.... ko mamo 25,26... je že v plenici Ga dedi rula!!
user posted image
Nič nimam proti PUju, mi je čist simpatičn. AMPAK, vse moje punce so nore nanj... Res je full izbire z njim za vse ampak... jst skoz hočem neki, kar je tok težko dobit. PU mi je pa sploh pri Pinky girl všeč... user posted image

A ne MM..., zato mi mm vse rihta!!!user posted image
Kaj bo šele za tega sinčka mojga!! Uno kolekcijo iz nunon.... OBVEZNO. Sej vseen, če je podobna prejšnji...., mora bit, da moj dragi ne opazi razlike. To naročilo še pride... sej mam še cajt.
Drugač si pa krasnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaa, kot vedno. Ne bom te več hvalila tuki gor, da ne bojo rekle, da sm osladna in priliznjena... Maš pa mail! So iz T2 prišli zrihtat zadevco.

Pameteni kuža, ni slaba stvar. Mi ga mamo že ene 4 leta. Sm ga kupla za RD tamalga od prjatlce, pa jih je še ene 4 dobil..., pa sm ga kr nazaj s seboj vzela. Se je moj hecal, da bo za najinga. In je res.user posted image
No... ga pa vzame za ušesa in.... ga tko tud kr nekje odloži. Nism opazila, da bi ga kej ekstremno privlačil ta njegov prjatuček.user posted image
Kot sm že napisala..., najraj ma knjige.

Zadnje čase, tko gro meče igrače po tleh, da sam gledam kdaj bo kšna ploščica v kuhni počla. In ga tko kregam. Ma še kera te težave.... ? Prv dvigne in iz višine spusti... , kr skočim.user posted image

Sm se pa odločla, da bom vse te igrače spakirala.... sam par jih bo mel. Knjige, kocke.... OK, vse ostalo dobi čez mesec, pol pa spakiram to kar bo zdej mel in tko... Ma, preveč je vsega tega!!!!!! Pa te igrače na baterije me kr mal živcirajo. Sej se jst tok z njim pogovarjam, mu pojem..., berem, da niso potrebne!! Ma mami k velik govori!!
Spet ga v vato zavijam.... hm, jst, jst.user posted image Ja, MM vate mi manjka!

Lenika83, bi raj mela kuhno kot pa tovarnjake, avtomobile.... spidermane..... sam mi to še nekaj lepih let, ne bo namenjeno. Uživajta v kuhanju, princeski.
Super za rezultate krvi. To je zarad pikapok, ti povem, da je.user posted image

Ej, štajerke...sej to sm že spraševala ampak... nism zasledila odgovora. A mate, mamo kej časa za kofe al ga ni?!

Lep dannnn!! Jst mam mami tuki, mi pomaga pospravljat. No, medtem, ko sm jst gospa spala...., je že pol zrihtala. Upam, da mate vse tko zlate mamike. Jst mammm!!

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 21.12.2010 13:14:14 >

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 464
21.12.2010 13:15:14   
Rižkoo
Aja.... MEGLIO je pa pri nas itaq obvezno čistilno sredstvo! Vse zrihta!

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 465
21.12.2010 14:05:00   
september25
Hej!
Neki me zanima- a vaši malčki spijo na povštru al brez? Naš se tolk premetava in ker spi z menoj je včasih njegova glava na mojem povštru, pol je njegova glava zravn mojih nog, tak da ga je povsod poln.
Sprašujem, ker sn vidla pr prjatlci 3-mesečnega dojenčka, ki še ful poliva, da je spal dopoldanski spanec sam v dnevni na hrbtu in na okrasni blaziniuser posted image

Ma sej ne vem al sn bla js tolk čudna mami al pa mojga res preveč v vato zavijam!!! Hm rižkoo maš konkurenco z vatouser posted image

Drgač je bil pa moj škrat dans ŽE CELO ENO URO v varstvu! Sicer jokal, ampak se je vmes pomiril, tak da upam, da bo tud men ratal, da bom po dolgem času mela kej mičken časa zaseuser posted image user posted image

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 466
21.12.2010 14:06:29   
september25
no stajerke v petek prideva mi2 v CE na en pregled pa če je ktera za kakšno hitro kavico naj javi

Neposredna povezava do sporočila: 467
21.12.2010 14:10:07   
Rižkoo
september25
Čas zase paše..., resuser posted image . Jokec bo prenehal. Obljubim ti.
Ej, ja.... v vatoooooo...., kr zaviji ga.. sam na okrasno blazino ga ne dajuser posted image .
Za take male je najboljš, da so na ravnem..., da se jih nič ne zalaga... in tko, kot se spomnim. Pa na boku je bil naš..., dosti več kot na hrbtu. Zaradi refluksa.

Liam tud spi z nama, ko urca je. Zaspi na pouštrčku.... , mamo tri take za ta velke...user posted image , pol se pa gospodič po mili volji obrača. Mamo dost velko pojstlo, pa naju nič ne moti. Enx je na moji riti, enx na atijevi..., pa na nogi, glavi, roki.... vsak dan drugač. Je pa to tkoooo lepo. Se pa zdej mal bojim zarad trebuha..., ni brcal, zdej se je pa razbrcal. Pa mam kr še en tak od MM poušter med nama. Da mi ne brcne sinčka pod srčkomuser posted image

V petek sm doma, sm iz CE, mam čas... bom pa brez Liama ampak NE samauser posted image Sm za kavico.

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 21.12.2010 14:11:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 468
21.12.2010 18:40:46   
Februarka08
Hej user posted image

Joj, jaz trkam... mi smo zdravi!!! Naj le tako ostane!!! Trenutno čakamo da je ura za kopanje, zdaj mal tv gledamo, se igramo, vsega po mal user posted image je fino da je končno mal moj z nami user posted image
Blaž ima skoz več bojnih ran user posted image joj, vedno kje kaj stakne user posted image prej je smrekco prevrnil, mulo user posted image in je popraskan po obrazu user posted image pa kakal je zdaj 2 dni ful slabo kar jokal le zraven user posted image no, danes se je že 2x, tako da upam da bo. Sem mu dala mal več medu kot ponavadi da ga mal požene. Trenutno prevaža po stanovaju voziček za punčke in se krega  user posted image user posted image

Drugače pa nič novega, dnevi kar bežijo, jaz mam itak skoz natrpano. Popoldne kuham za nasl. dan itd... včeraj sem mela zobarja, mi je dal 3 inekcije da mi lahko zob zvrtal in zaplombiral user posted image me je bolelo kot  user posted image itak me še danes k mam razboleno. Eh, skoz neki problemi...

Eh, gremo počas pripravit za kopanje in večerjo. Danes je spal mulček celo noč bp, Larisa pa 2x v jok user posted image zjutraj se je pa mulo zbudil že ob 6.40 user posted image eh.... Lariso sem šla pa zbudit ob 8.45 user posted image

Aja, glede povštrčkov - tud naša ga še nima, pa bo 3 leta stara, se mi ne zdi potrebnouser posted image
Šibam, lep večer! user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 469
21.12.2010 20:55:44   
lenika83
Rižkoo saj fantki tudi kuhajo. Res pa je, da jima menda ne boš kupila kuhinje Hello Kitty user posted image  Ti povem da je moj bratranec pri dveh letih strašansko rad kuhal, bomo videli, če mu bo to ostalo tudi kasneje user posted image

Jaz bi bila z veseljem za kavo, ampak na žalost lahko samo popoldne, ker sem dopoldne v službi.

Moja tudi ne spi na povštru. Še jaz dam raje glavo pod njega kot gor. Sicer če spi pri nama, običajno nekaj časa spi na povštru, ampak potem pobegne, je podobna urca kot Liam. Najraje na celem svetu pa potlači glavo pod atijevo rit in spi. Jaz pa umiram od smeha, ko to vidim user posted image

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 470
21.12.2010 23:47:35   
frrrr
vas sammo pozdravljam... in eno fotko vam pripnem... fantki tut kuhajo
user posted image

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 471
21.12.2010 23:49:06   
googica
jao js pa pojma nimam kaj bo Juš dobil za Božička. kupla sm mu eno super lepo knjigo z božičnimi zgodbami a la Skopušnik, začetek Božiča, prva smrekca itd. plus pesmice z notami.. zelo lepa knjiga, pa še slika na vsaki strani :). tud nam so všeč kuhinje, mogoče jo dobi, kaj pa vem... bomo vidli... al pa bo dobil preprogo avtocesto...
ste tolk napisale da ne dohajam. mi zdej razpakiravamo tele škatle na gorenjskem in se navajamo. juš ma še najmanj problemov, edin ponoč se zbuja, in nam je to ful čudn, nismo vajeni petkrat vstat ponoč..... me pa tale RR zafrkava, ker se sploh ne morem prijavljat, sploh mi ne daje te možnosti, zato tud samo na par dni vidim kaj se tukej dogaja, takrat ko me spusti v prijavo.. GROZA
pametni kuža: pri nas ni neki navdušenja, mogoče kasneje? so res mal preveč občutljivi in se ob vsakem dotiku preklopi melodija. kaj pa vem, se mi zdi da je nečak, star je 7, bolj navdušen nad igračo kot Juš :). itak pa je pri nas najljubša igrača posoda, orodje, torej vse tisto, kar ni igrača :))
bolančki... pustite se razvajat vašim mamicam, da bote čimprej zdravi...
naš je pa začel kaznovat z grizenjem.. če mu kej ni všeč, te ugrizne.. haha :) je treba met ves čas na vidiku njegove zobe, če ne jih maš lahko hitr kje v mesu :)))
glede hrane... je večinoma kr vse, zaenkrat še nima neke želje da bi sam jedu... se niti ne sekiram, ker vsaj ni packarije :)

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 472
22.12.2010 11:14:06   
tassika
Googica glede grizenja, naša tudi ugrizne, kot izhod v sili, če ji kdo kaj vzame in jo potem blokira in ne more več nič, takrat ugotovi, da ima zobeuser posted image

Evo naša vročina že dva dni stoji nekje med 37,5 in 37,7°C. Še vedno ji pa grozno teče z nosa, tisti zeleni smrklji bljak in pa enkrat kašlja tako da se izkašljuje, drugič pa čisto laja in se davi. Danes popoldne pokličem in mislim ,da se bova mogli it pokazat. Sem pa ta teden jaz na bolniški, drugi teden ima moj dopust in bo lepo 14 dni doma, pa ma da se pozdravi. Kašlja že od novembra.

Pri nas je pa trenutno aktualno dojenček s flaško, malo on pije, malo Zoja, pa itak tisto kar se ne sme, omara, daljinci,... Od igrač so še vedno najboljše kocke, ima tudi magnetno tablo za risat, pa jo ne gane, samo magnetke pobere in leti z njimiuser posted image

Aja pa obvladamo tri nove besede, ena je papa (vzame kapo in gre k vratom), druga je joja (zoja) in pa tiki (to je pa naš piki). Je mi ta teden bolj slabo, drugače pa je vse. Zdaj ji delam domače sokce, imam sokovnik in pije, jabolka, pomarančo in ananas skupaj. Obožuje hrenovke, klobase,... vse kar ni kruhuser posted image Evo, dokaz da ne lažem user posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 473
22.12.2010 12:02:56   
lenika83
Dan!

Mi smo končno malo boljše, čeprav še ne čisto ok. Ampak se izboljšuje in to je že ok. Upam da bomo lahko med prazniki šli kam na obisk, da ne bomo samo v hiši zaprti. Zdaj imam počasi že čez glavo tega, tri tedne smo že pretežno notri zaprti, ker je večinoma vročina.

Praznično razpoloženje se me pa še nič ne loteva. Mi je bilo prav smešno postavljati smreko. Itak to letos za mojep ojme sploh niso prazniki, samo vikend ti pokvari, da ne moreš biti lepo v miru doma, ampak treba okrog po nekih obiskih. Saj rada grem kam, samo ful preveč obiskov bi morali opraviti in ni šans da v 2 dneh to sfolgamo, potem pa v ponedeljek čisto normalno v službo, kot da nič ne bi bilo. Saj bo boljše user posted image  Grozna sem, danes samo stokam, pa čisto brez volje.

Tassika sem se nasmejala tvoji fotki user posted image  Zoja ima pa ful lepe očke. Izgledajo mi zelene. So res?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 474
22.12.2010 12:10:50   
tassika
Lenika tukaj pa se strinjam s tabo, meni so pa zadnje čase itak vikendi naporni, že samo da obiščemo babice in dedke po obeh straneh mi je odveč, ker potem pa še kuhanje in pospravljanje in zvečer samo padem v posteljo. Kje so še vsi prijatelji, že zdaj v petek praznovanje božička z otroci, v soboto k našim na kosilo, v nedeljo pridejo oni, ker se vedno mi povabimo in v ponedeljek služba user posted image

Učki pa so zeleni, ena za spremembo, ki nima modrihuser posted image

Vi pa samo da ste bolje, želim, da bodo prazniki malo boljši, da boste šli lahko malo vn, čeprav bodo deževni, razmišljam, da bi namest sank kupila kajakuser posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 22.12.2010 12:11:38 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......