Rižkoo
|
Jutroooo.. Ja, do 11:00 sm spala. Boga jst, ne?! majakla..., noben nč proti ovnom. Študiram, če sploh koga poznam. Tassi..., čudovita stonoga....., tok lepo darilo od tete, res!! Kaj jst nimam sestrice...!!!! No, sej zato ma pa Liam super tetice okrog sebe.. Ej, kako je z učki?? Ribic mam pa polno bajto!!!! No, če mam moža pomeni, da se razumem z njimi, ne??! Aja,.. pa tašča, uf... a se razumeva??! Porod... hm, ja nej počaka čeprav... sm tak kit že!! Kaj še bo!! Stopinje v hiši... , mi mamo tm 21-22. Pa je lih za dvojne rokavčke.... ko mamo 25,26... je že v plenici Ga dedi rula!! Nič nimam proti PUju, mi je čist simpatičn. AMPAK, vse moje punce so nore nanj... Res je full izbire z njim za vse ampak... jst skoz hočem neki, kar je tok težko dobit. PU mi je pa sploh pri Pinky girl všeč... A ne MM..., zato mi mm vse rihta!!! Kaj bo šele za tega sinčka mojga!! Uno kolekcijo iz nunon.... OBVEZNO. Sej vseen, če je podobna prejšnji...., mora bit, da moj dragi ne opazi razlike. To naročilo še pride... sej mam še cajt. Drugač si pa krasnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaa, kot vedno. Ne bom te več hvalila tuki gor, da ne bojo rekle, da sm osladna in priliznjena... Maš pa mail! So iz T2 prišli zrihtat zadevco. Pameteni kuža, ni slaba stvar. Mi ga mamo že ene 4 leta. Sm ga kupla za RD tamalga od prjatlce, pa jih je še ene 4 dobil..., pa sm ga kr nazaj s seboj vzela. Se je moj hecal, da bo za najinga. In je res. No... ga pa vzame za ušesa in.... ga tko tud kr nekje odloži. Nism opazila, da bi ga kej ekstremno privlačil ta njegov prjatuček. Kot sm že napisala..., najraj ma knjige. Zadnje čase, tko gro meče igrače po tleh, da sam gledam kdaj bo kšna ploščica v kuhni počla. In ga tko kregam. Ma še kera te težave.... ? Prv dvigne in iz višine spusti... , kr skočim. Sm se pa odločla, da bom vse te igrače spakirala.... sam par jih bo mel. Knjige, kocke.... OK, vse ostalo dobi čez mesec, pol pa spakiram to kar bo zdej mel in tko... Ma, preveč je vsega tega!!!!!! Pa te igrače na baterije me kr mal živcirajo. Sej se jst tok z njim pogovarjam, mu pojem..., berem, da niso potrebne!! Ma mami k velik govori!! Spet ga v vato zavijam.... hm, jst, jst. Ja, MM vate mi manjka! Lenika83, bi raj mela kuhno kot pa tovarnjake, avtomobile.... spidermane..... sam mi to še nekaj lepih let, ne bo namenjeno. Uživajta v kuhanju, princeski. Super za rezultate krvi. To je zarad pikapok, ti povem, da je. Ej, štajerke...sej to sm že spraševala ampak... nism zasledila odgovora. A mate, mamo kej časa za kofe al ga ni?! Lep dannnn!! Jst mam mami tuki, mi pomaga pospravljat. No, medtem, ko sm jst gospa spala...., je že pol zrihtala. Upam, da mate vse tko zlate mamike. Jst mammm!!
< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 21.12.2010 13:14:14 >