Rižkoo
|
Oj.., ja mal več se klepetaa... Smrekca stoji..., ista kot lansko let, kot predlansko leto....., lepa je. Sam je blo dons bolj zabavno jo krasit. V sodelovanju z malim našim sinkom. Ma smo lahko srečne, da nam je tisti "gor" namenil to zadovoljstvo in srečo. A ne??! Sm mela take grde sanje... Sanjala kako sm bla sama, osamljena.... in zlo žalostna. Sm se kr v joku zbudila... tok sm pogrešala neko bližino, naklonjenost, ljubezen.... Me Liam brcne, se zbudim... in nism čist takoj dojela. Ko sm..., so mi pa solze tekle od sreče. Pa sm ... se vrinla med moja dva moška...., jaz na sredino namesto Liama... , sm se k obema stisnila, srečna bolj kot kdajkoli.. Juuupi! En na eni strani, drug na drugi... en pa na men... hihihih , sm bla na hrbtu!! Pokvarjenka jst! Darila kupljena, jutri zavijam. Za vse sm poskrbela. Tud zase.. hihih. Srečanje štajerk... september25, ja škoda pa drugič. Lenika, majakla... vaju bi pa prv rada spet vidla. Upam, da se tamalčki pocajtajo, se zoorganiziramo in na kavico. Tud popoldan lahko. Sam nej bo hitr..., ker moj trebuh nenormalno raste. Obseg mam za cent manjši kot, ko sm šla Liama rodit. Mi zdej verjamete??!!! K slon..., ne k kit..., ne k... kepa..., ne... bunka..No, BIG MAMA sm! Sm si nabavla neke dolge puloverje...tko mal nad koleni...., dons sm že rit kazala. V življenju nism legic nosila...., zdej obvezna oprema. maychi_m... men je pa prv žou, da ni blo tvoje male zadnjič, ko sva kofetkale.. Mala lepotička. Upam, da ste zadnjič užival v mestu..., da ni blo kuhančkov preveč. Liam puzzle za v vodo oooobožuje!! Se full raj kopamo. Zoja ma pa itaq učke za dol past. Liam videl, Liam mi povedal MM.. ja, pouštrčki preživeli. ...Sm pa tud mnenja, da jih taki mali ne rabijo... no vseen... mali naš ga ma tok kokr hoče.... mal na mojmu, mal na atijevmu.. , mal na koutru... pa tako ... urica.. Nč, mal sm stran pobarvala... Jutr pa booožična nočč..., nč ne kuham, ne pripravljam. Tašča vabi Božički so pa prelepi..., resssssssssss
< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 23.12.2010 22:54:03 >