|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
6.12.2010 13:25:41   
majakla
Daaan.

Lenika: poročaj za Nooni sok, ker mi smo spet doma.
Očke so že dosti boljše, nič gnojčka več, je pa včeraj
imel visoko vročino, ponoči dala svečko, danes je nižja,
popoldne gremo k P (spet). user posted image
Celo življenje nisem bila toliko pri dr., kot zdaj z Nikom.

Rižkoo: zate držim pesti, čeprav vem, da bo vse ok. user posted image

Aja, v soboto smo imeli krst, danes pa že god. user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 276
6.12.2010 14:53:13   
lenika83
majakla verjetno bom lahko za sok poročala šele takrat, ko bo konec sezone bolezni. Zdaj še imamo Echinax bimbi, pa ko jih bomo izpraznili, kupim noni sok. računam da bomo do konca leta sirup izpraznili tako da začnemo s sokom po praznikih. Jaz sem tudi toliko pri zdravniku kot prej vse življenje ne. Groza je to, res. Saj teoretično razumem, da morajo biti posledice, če otrok prvič pride v stik z virusi, samo včasih bi pa res lahko kakšen virus šel mimo.

Nocoj ponoči smo katastrofalno slabo spali. Nimam pojma kaj ji je bilo. Kar nekaj je jokala v spanju in se metala po postelji, brcala z nogami, nič ji ni pasalo. Sumim, da jo zobki mučijo, ampak nisem čisto prepričana. Na koncu sem ji dala Calpol in potem je boljše spala. Predvidevam, da jo je nekaj bolelo, če je bilo po sirupu ok. Upam da bo danes kaj boljše, ker res ne vem kako dolgo bom še zdržala takšne tempo nespanja in službe. Zdaj že cel teden ne spimo preveč dobro.

Dovolj je za danes, grem počasi proti domu.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 277
6.12.2010 19:42:25   
tassika
Jaz sem tudi tako utrujena. V službi gužva, delam ko budala, da določeni lahko zabušavajo. Danes mi je pa prekipelo in grem resno v akcijo za 6 urni delavnik. Samo papirje spravim skupaj. Dovolj imam izkoriščanja in ostalega. Sploh pa tega, da ko pridem domov ne morem več nič. Pa veste koliko je še za naredit. Se prav bojim, da se bom prekurila. Ah ja saj bo boljše a neuser posted image

Včeraj je bila tudi pri nas noč grozna, ampak mislim, da zaradi tega, ker je pojedla preveč politank in smokija, pomoje jo je bolel trebušček. Moram mal babice pa dedije za ušesauser posted image

Drugače pa, že trkam, smo zdravi. Razen da malo pušča nosek in občasno kašlja je to to. Pa je veliko v stiku z otroci, pa tudi v varstvu ima še eno punčko. Pa naj kar tako ostane. Za ostale pa upam, da se hitro pozdravite.

Googica, glede plina, znajo takole mal nategnit, sploh če je plinohram. REs se malo pozanimaj, imam kolegico, ki se je zaradi tega selila, ker je bila zimska položnica vedno visoka. JE pa res, da je ona z najemodajalci živela v isti hiši in so zgleda malo prilagodili račune. Nekako ne gre, da je znesek tako visok. Drugače pa zahtevaj strokovnjaka, ki bo zadevo pregledal in razjasnil. ČE pa imate možnost iti k vašim, če se dobro zastopite in s tem posledično malo prišparate, pa tudi ni slaba ideja, samo zase vem, da sem tako navajena biti sama, da bi pogrešala svoj mir.

< Sporočilo je popravil tassika -- 6.12.2010 19:45:37 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 278
6.12.2010 20:48:08   
malaMravljica
Lenika in Tassika, pri nas tudi slaba zadnja noc, 3x je taboril pri nama in zadnjic pol kar ostal, ker se mi ni dalo vec sem in tja, pa pojma nisme imela koliko je ura. Skratka, po moje je bilo nekaj v zraku in so otrocicki slabo spali user posted image  

Rizkoo, sam da te spomnim, mislim nate in drzim pesti, ti pa pocivat, ok!

Punce, od katere bejbi je ze imel fazo, ko joka, ce gre mami iz vidnega polja?

Ta rr pa obup pri meni, mi tok cudo odpira strani, na pol pol nekam kliknem in mi takrat odpre se polovico strani in me kar nekam mece. Pa objavit ne morem nic, ce ne naredim tako kot je lenika pred kratkim napisla.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 279
6.12.2010 20:54:03   
tassika
MM naša sigurno, je tudi z rok nisem smela dat, še na wc sva šli skupaj, če pa sem jo pustila pri mojemu ali pa moji sestri, je pa kar pozabila, da me ni. Zdaj ko sem jo uvajala v varstvo spet enaka fora, pa je tudi to že prebolela. Zdaj imamo novo fazo, jokamo, ko gre oči stran user posted image  Minilo je takoj ko je shodila in začela šibat za mano.

Noč, jaz je nisem nikamor prenašala, ker če jo dam k nama še slabše spi. Glede na to, da je danes ko mravljica, res mislim, da ji je včeraj trebušček nagajal, ker ponavadi ne je toliko sladkarij. Sem ji pa danes zmiksala sadje, ananas, kivi, mandarino, pomarančo in banano. Pa da vidimo, če bo jutri kaj rdeča ritka. Po mandarinah ni, jih naravnost obožuje, samo potem tudi kaka 5x na danuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 280
6.12.2010 21:09:58   
malaMravljica
Tasiiii heeeeelp.... ej, ma kaj ga lahko pustim samega ce tako joka. Gre za mano do vhodnih vrat in pol jok in krokodilje solze in gleda skoz sipo po stopnicah za mano. Jaz ga namrec morem pustit samega, recimo ce grem na vrt po solato, nesem kompost na vrt, smeti v kanto, pa v klet morem kdaj,na WC  ... ne morem ga vedno s sabo slepat, sploh sedaj, ko bi ga mogla celega oblect in obut. Sprasujem pa, ker se bojim, da bi se mu pol strah stopnjeval in bi se bal bit sam. Res ne obvladam te teme, vem sam, da ce je nekoga necesa strah, ga s tem ne smes soocat, ne vem pa kako ravnat v tem primeru.
Ej, moj pa ce v njegovi sobi tuli in ga prinesem k nama v sekundi cudezno spi k angelcek user posted image user posted image   Ti pa zelim mirno noc danes, tudi Leniki in meni, ker smo pac danes dezurale. Pa se vsem, ki ste tudi slabo spale prejsno noc.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 281
6.12.2010 21:11:59   
malaMravljica
Tassika, pa se nekaj vidim sedaj v tvojih podatkih spodaj. Tvoja bejba je mojega fanta prehitela s tezo. Zakaj pa to,a  sva se kaj menili, da naju bosta prehiteli vidve user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 282
6.12.2010 21:14:48   
tassika
MM pomoje ga lahko pustiš, saj hitro prideš nazaj, lepo mu povej, da moraš iti na vrt po solatko in da takoj prideš. Sicer ne vem kako bo to, ker je tam res sam, samo pomoje bo dojel da prideš nazaj. Jaz tudi pri varuški zoji vsak dan dam lupčka, rečem mami mora v službo in ji pomaham, pa vedno mal pojoka, samo se mi zdi to boljše kot pa da se skrijem in izginem. To je večji šok, kot pa ta, ko me vidi oditi. Saj pravim, mislim, da mu tiste 3min ne bi smele škodit. Kaj pa da ga kam mal bolj tko odneseš, da te vidi. Sicer pa bi jaz v tem primeru oblekla kakšno večjo bundo in bi smeti skupaj odnesla, ali pa ga samo zavila v dekco in šla. Za pra minutk ga ni treba ravno čisto oblečt. Jaz je tudi ne, če greva recimo pri nas doma od naših k babici na obisk, jo samo primem in letiva.

Upam ,da sem vsaj malo pomagala, mogoče bo kaka druga kaj več vedela. Jaz pa zdaj šibam spat. user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 283
6.12.2010 21:25:55   
lenika83
Moja tudi običajno spi kot en angelček, če je pri nama, ampak danes pa ni. Se je tudi na najini postelji tako premetavala, da je bila skoraj premajhna zanjo. Saj potem ko se je pomirila in zaspala je pa do jutra spala negibno, na hrbtu z rokami nad glavo user posted image   Joj, sem se ravno zdaj spomnila, da so lani ob takem času naši mali ležali čisto pri miru kjerkoli smo jih pustile, zdaj pa ne smeš več niti za sekundo stran pogledati, ker takoj naredijo neko bedarijo user posted image  Kako čas hiti...

Zdaj grem pa počasi pod tuš in v posteljo. Mogoče mi bo celo uspelo biti pred 22.30 v postelji. Mirno noč vsem.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 284
6.12.2010 21:37:44   
rozilu
ojla,

da vam poročam kako je pri nas: še vedno vročina, ampak samo zvečer gre čez 38,5 - zdej je spet dobila paracetamol in je že zašvicala - padla vročinca. Ponoči je blo kar OK, včasih malo pojamra, ma ni blo panike. Upam da bo tudi tokrat tako, pa tudi pri ostalih nespečnežih user posted image

Sva pa šle prej k eni P (sva na morju, naš P pa v LJ user posted image ), da ji malo pogleda ušeska, pa jo posluša. Na srečo ni nič takega ugotovila, tako da očitno viroza... upam da se ne razvije v kaj več user posted image . Je bla pa zelooooo prijazna, bi se kar pogovarjala z Marušo, čeprav je imela polno čakalnico user posted image , Maruša pa se seveda nič bala in bla zelo pridna, kot vedno user posted image . Zdej čakamo, da vročina mine...

Drugače pa je bla te dni zaprta, drugače pa kaka ene 3x dnevno... Je pa jedla skoraj samo sadje, tako da ni bilo od hrane, najbrž od vročine. No in ko sva prišli od zdravnice se ona pokaka.......... ma eno taaaaakooooo kako je nardila, da sva bli obe posrani user posted image user posted image user posted image user posted image samo v bide sem jo dala in pol obe v banjo user posted image user posted image user posted image

mM  - jaz se kar izogibam temu, da jo pustim samo. Oz. skočim ven ko ona spi ali pa se ravno zaigra. Sem pa hitro nazaj. Sej vem da ne gre drugače, če hočeš kaj nardit, samo jaz si pol zorganiziram, da vse naenkrat nardim ali jo magari vzamem s sabo, če ne gre drugače. Al pa stvar počaka dokler ne pride tati domov.

Ma kaj mora bit tako uscano vreme, skooooooz deeeeeež, groza!

< Sporočilo je popravil rozilu -- 6.12.2010 21:38:04 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 285
7.12.2010 8:37:53   
lenika83
Dobro jutro!

Pri nas noč skoraj nič boljša kot prejšnja. Jaz ne vem če bomo mi sploh kdaj normalno spali. Upam da jo res samo zobki matrajo in bo kmalu boljše, ker drugače me bo res pobralo. Čisto sem povožena, energijo pa črpam iz vseh lukenj v telesu, da sploh preživim dan. Saj mi nič ne pomaga, da jamram, ker zaradi tega itak ne bo nič boljše. No, priznam, da se počutim malo boljše user posted image

Drugače pa pri nas nič novega, zdrava je zdaj res čisto in gre jutri v vrtec, danes še ima pavzo.

Aja, jaz je nikoli ne puščam same, da grem po kaj ven, ker nisem prepričana, da je dovolj varno. Sicer se pogosto igra kar dolgo časa v jedilnici na tleh in jaz po celi hiši hodim in pospravljam, pa sploh ne ugotovi, da me ni. Če pa moram iti kaj ven, pa jo vzamem zraven, če je nujno, ali pa pač orgaziziram tako kot pravi rozilu. Grem takrat ko spi ali popoldne naredim in prinesem kar rabim. Recimo solato bi si jaz ziher en dan prej prinesla noter, smeti bi pri meni ziher počakale, da gre spat, v klet jo vzmamem zraven, ker ni tako hladno, ko grem na wc, pa ji povem kam grem in pustim vrata odprta, da lahko pride za mano, če želi (zraven pa upam, da si ne bo spotoma na hodniku zaprla prstov v predal user posted image ). V glavnem, pri meni ni opcije, da bi se zgodilo kaj tako nujnega, da bi jo samo pustila v hiši. mM ne me razumeti, da te obsojam, ker te niti slučajno ne, ampak sem pač svoje mnenje povedala. Res pa je, da smo mi v mansardi in če grem ven ali kaj takega, je niti slučajno ne morem videti.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 286
7.12.2010 9:32:56   
majakla
Ste za malo črnega?

Pokopališka

Srečata se znanki. Prva prijazno povpraša drugo: "Kako pa kaj mož?"
V tistem trenutku pa se spomni, da je predlani umrl in hitro doda:
"...še vedno na istem pokopališču ?"

Kavboj

Kavboj stopi v gostilno in zagleda pri šanku tri lepa dekleta.
Potegne pištolo in dve ustreli. Potem stopi k mladenki, ki je
ni ustrelil in ji reče:
"Lej jo, lej, kaj pa ti sama tukaj?"

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 287
7.12.2010 9:38:42   
majakla
Včeraj bili pri P, vse ok, vročina pa še kar,
če do srede ne pade, pa preiskave.

Jaz ga tudi ne pustim samega, razen, ko grem lulat
se zaprem v kopalnico, je tako bolj varno zanj.

Drugo letim, ko spi - v prvi uri, ko je (skoraj) ziher
in potem, ko je ati ali babi tu.
Zdaj to pišem, pa je že vse predale v pisalni izpraznil,
not pa svašta, tak da raje grem.

Lepo bodite

Evo, te pa si razdelimo:

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 288
7.12.2010 12:00:04   
majakla
Nik pa si je prej, ko sem mu malico pripravljala,
stol prinesel, splezal gor in hopa, skoraj nož zgrabil.

Zdaj bom ga morala šele na okah met,
res ne vem od kod mu to. user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 289
7.12.2010 12:06:51   
googica
ola. me kar ni blo par dni ane, so me parklni s sabo vzel :)))
plin.... mi mamo pregled nad števcem in dejansko je taka poraba, zdej so števc zamenjal, če je slučajno to krivo... ampak, midva sva ugotovila, da dokler omo plačeval najemnino, ne mormo prišparat niti tolk, da bi lahk klimo v avtu popravli... kaj šele da bi js mela za izpit za avto.. tko da gremo k nam. se fajn razumemo, placa je dovolj, sploh je pa v kleti celo stanovanje, nedodelano sicer, še vse v betonu, ampak tri sobe, kopalnica, wc.. torej bi si delil samo kuhinjo, kar pa ni hudega ane :). dokler ne bo za hišo, bo to moglo bit dovolj :)
tud js ne puščam juša samega, gre z mano ven, čeprov mu ne more nič bit, ga zaprem na hodnik in nima kej bit. ampak kaj pa vem, ga ne puščam samega in posledično ga tud ni strah sam bit, niti se ne boji teme al pa če se uspe zapret v omaro :))... tudi ko sm na wcju mam vse odprt, če hoče pride, če ne je na svojem. upam da ne bo mel posledic :DD
ste dobli kej fajnega za miklavža? ttamal je dobil sanke, take ful dobre, komi čakam da sprobamo :))pa seveda cunje in igrače pa piškote pa čokolešnik :)) tud midva sva dobila velik, ogromno glede na to, da sva že zdavni iz otroštva ven :)).
vsem želim da se čimprej pozdravite in naspite, sama vem kako je če si neprespan in mor delat.. ni fajn ker niisi tolk pri stvari in samo čakaš da bo konc... naš zdej spet fajn spi, so pa na novo štiri petke zunej, počasi bojo v celoti zuni, posledično mamo spet skos prste po ustih in več sline po majci :))

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 290
7.12.2010 19:08:26   
malaMravljica
majakla, joj ta tripp trapp katastrofa, je po novem  tudi zaprt, ko ga ne rabimo. Je bil navajem, da ga je sam pripeljal v kuhinjo, ko sem skuhala, sam odkar pleza gor no way, danes ga je dal k omari in je plezal gor, se mu je spuznilo in je visel k opica tam, sem ga dala dol, jok in jaz mislila, da si je kaj naredil, jok pa zato, ker je mogu se enkrat gor splezat.

Googica, ce imate pa tok placa pa kar k starsem, lejo, zakaj za stanovanje placvat. Vse se zmente prej, da se ne utikate en v druzga in bo.

no, moje puscanje samega. Tok me je bilo strah vprasat, ker mi je mimo poslusat, da naj se vate kupim, ker jo imam ze dovolj, sem dobila poceni in na zalogo kupila user posted image user posted image   no skratka, hvala za vsak komentar, so mi pa kar mislit dali, da sem slaba mami user posted image  Sam pri meni je mal drugace, jaz sem cel dan z njim, eno klet imam v hisi eno v sosednji stavbi, zamrzovalnik v kleti, pralnica v kleti, zelenjava z vrta je v kleti, ko nesem smeti imam loceno na x stvari, ne morem se malega s sabo imet. V kleti in stopniscu je tok mrzlo pri nas, ni sans ga s sabo vzamem .Pac je realnost cist drugacna od teorije. Sta mi pa danes svetovala ena mami dveh otrok, ona tudi sama cel dan in en ocka odraslega otroka. Oba sta rekla, da naj ga kar pustim par minut, da se navadi in da to se zacne pri tej starosti. Stanovanje pa imam zavarovano, da se skoraj nima kaj zgodit, pa takrat itak stoji pri vratih in toci solze. Ko grem po stopnicah dol pa itak govorim z njim celo pot in za nazaj tudi. Googica, me je bilo tudi mene strah, da bo s tem dobil strah pred temo, sam zvecer je pa ok, pa cez dan ko spi, se zbudi in caka da ga pridem iskat, ga slisim sele ko se kaj smeji.

No, danes sva bila na igralnih uricah z drugimi otrocicki. Igral se je nekaj sam, nekaj pa se je pridruzil drugim otrockom. En ga je pol tok za lase potegnu, sem ga prijela in mu rekla, da to se ne dela in on tega tudi ne sme delat. Mojemu pa, da ce ga kdo udari naj se brani. In to glasno, da je una druga mami tudi slisala.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 291
7.12.2010 21:03:12   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: lenika83

Drugače pa pri nas nič novega, zdrava je zdaj res čisto in gre jutri v vrtec, danes še ima pavzo.

Evo, nazaj vzamem kar sem zjutraj napisala user posted image user posted image user posted image  Ob pol 3 me je brat klical v službo, da je spet zakuhala na polno, pa še sploh ni šla v vrtec od prejšnje bolezni. V glavnem dolgo že nismo bili pri zdravniku user posted image  Pa jaz sploh ne vem kaj je to, dobesedno nonstop je bolna, pa vedno vročina čez 39. Meni to ni več normalno. Kaj naj še delam? A ima katera kakšne izkušnje z bioenergetiki? Jaz v bistvu sploh ne vem kaj ti ljudje počnejo, samo sem slišala, da so pomagali otrokom, ki so bili neprestano bolni.

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Tok me je bilo strah vprasat, ker mi je mimo poslusat, da naj se vate kupim, ker jo imam ze dovolj, sem dobila poceni in na zalogo kupila user posted image user posted image   no skratka, hvala za vsak komentar, so mi pa kar mislit dali, da sem slaba mami user posted image   

Pa ne no, moj namen res ni bil to, saj sem ti že napisala. Glej, če ti veš, da je vse varno za malega in da se mu nima nič zgoditi, ko ga pustiš samega (vem, da si v to prepričana in ga drugače ziher ne bi pustila), potem se bo pa pač moral navaditi. Normalno da joka, če ga pustiš, ker ne ve kako in zakaj, ampak bo ziher čez čas ugotovil, da se vedno vrneš in to hitro. To je po moje podobno kot v vrtcu, tudi jokajo v začetku, ko ugotovijo, da vedno prideš nazaj, je pa ok.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 292
7.12.2010 21:13:45   
malaMravljica
Lenika, res sem pomilsila, da sem slaba mami,ker ve jih nic same ne puscate. Samo ej, tvoji nasveti so mi tako dobri in te imam za dobro mamico zato te prosim, da mi bos se svetovala a ne.
Drugace pa, nimam izkusen z bioenergetiki, sam mislim pa, da ce dobis enega pravega, da zna pomagat. Uboga mala no, tok bolna, prav razmisljam zakaj, pa ne najdem odgovora. Ce imas kje kaksno homeopatsko lekarno pejt tudi vprasat kaj za odpornost. Ce hoces ti grem jaz un ce kaj najdem ti posljem. Povej ce zelis. Ej,pa kaj za dvig odpornostiji dajes? Vitaminov v prehrani ima tudi verjetn dovlj.

Jaz nama pa vecerjo kuham, rakce, grah in pire in to ob tej uri. Jaz sem tok brez apetita, nic ne jem in to sem si zazelela sedaj. Moj ljubi ze paniko dela, pa mu pravim, da so obdobja, ko nimamo apetita.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 293
7.12.2010 21:20:14   
Februarka08
Ojla.
Sem še sem mal pokukala... saj ni časa, sem polno zasedena cele dni, no, saj kera pa ni.... Zdaj 2 dni je blo sploh noro, sva pekli piškote, za vikend Miklavž, pa je to touser posted image
MM - kakor si napisala... če misliš da ga moraš sabo vzet, ga pač vzameš. Drugače pa ne. Jaz ga tud ne. Npr. če grem v klet po krompir, ali po solato, kaj drugega... ma za vsak (oprostite izrazu) drek ga pa tud ne mislim sabo vlečtuser posted image ga pa pustim če se le da nekje med igračami in ponavadi tud opazi ne da me ni ni tistih par minutkuser posted image Je blo pa včasih ful hudo ko sem kam šla. Je jokaluser posted image zdaj mi pa oba dasta lupčka, pomaham in papa, zaprem vrata, se obrne in že letiuser posted image boli ga če jaz gremuser posted image user posted image ko pa pridem iz službe pa taaaaaaaaaaak nasmešek da jojuser posted image itak ve da je pri tašči fletno, tako da nima kaj jokat.

Grem še mal tv pogledat, pa spat! Nočko, naj mine brez kašlja (vaša in naša!)

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 294
7.12.2010 21:22:39   
lenika83
mM iskreno ti povem, da sva midve bile zelo redko popolnoma same, ker živimo skupaj z mojimi in moj ata veliko dela od doma, pa brat je študent in je ogromno doma, potem pa v bistvu nimam čisto zares problema s tem, da jo 5 minut nekdo malo popazi in skočim na hitro ven. Res pa je, da če rabim varstvo za cel dan, pa imam težavo. Pa ne da jima ne bi male zaupala, ampak vem da bi imela ogromno težav s hranjenjem in previjanjem, moška pač. Drugače pa hvala za to kar si napisala, mi ful dosti pomeni.

O vitaminih v prehrani pa rajši ne začnem, ker je mala postala tako katastrofalno neješča, da vse moje teorije o zdravi hrani lepo počasi padajo v vodo. V bistvu lahko rečem, da vse kar poje je v vrtcu, ker popoldne doma vanjo ne spravim praktično nič. Pa ji ne dajem nečesa drugega, če ene stvari ne je in ji nikoli nisem dajala nadomestkov, ampak ne pomaga nič. Običajno poskusi 1 žličko, ampak ji večinoma nič ni dobro in potem smo konec s hrano. Edina sreča je, da v vrtcu nekaj poje, ker drugače res ne vem kaj bi naredila.

Za odpornost ji dajem en sirup, zdaj bom pa kupila še noni sok, da vidim če bo kaj pomagalo.

Neposredna povezava do sporočila: 295
7.12.2010 21:27:21   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

no skratka, hvala za vsak komentar, so mi pa kar mislit dali, da sem slaba mami

Ma dej dej, sej veš da vsaka po svoje dela, pa to še ne pomeni nič slabega. user posted image ... če nimaš druge možnosti, itak ni kaj. Mi imamo odprto v stanovanju vse razen hodnika (ki vodi ven, pa po stopnicah v garažo in podstrešje), torej se lahko sprehaja po vseh sobah itd., in itak da ni vse glih zavarovano. Samo ni taka avanturistka, da bi povsot plezala oz. če že, hitro zaznam da bo kej ušpičla (taka nenavadna tišina rata user posted image ) - tako da priletim in rešim situacijo. Sej če bi šla ven, najbrž ne bi blo nič narobe, ker bi tako kot pri tebi tulila pri vratih... samo vseeno bi lahko šla kaj ušpičit user posted image , tako da za dlje časa raje ne reskiram - imam pa večino stvari kar blizu. Edino perila ne morem tako obešat, ker une njene štumfke pa bodije pa tako... v stroju ni praktično nič, obešaš pa lahko pol ure user posted image

Pri nas je bla tudi katastrofalna noč user posted image ... In danes tudi ne kaže nič boljše - vročine sicer nima več, ma ima nos tako zafilan, da ji moram zlit pol flaše fiziološke, da priteče skoraj zelen šmrkelj ven, pa posesam, dam operil... ona pa še vedno smrči user posted image . Ne vem kje in kaj ima to zafilano not...

Mirno noč vsem! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 296
7.12.2010 21:38:28   
rozilu

IZVIRNO SPOROČILO:  lenika83

Evo, nazaj vzamem kar sem zjutraj napisala user posted image user posted image user posted image Ob pol 3 me je brat klical v službo, da je spet zakuhala na polno, pa še sploh ni šla v vrtec od prejšnje bolezni.

Jojoj, bogica. Kaj pa P pravi na to? Za odpornost jaz naši še nič ne dajem, ampak resno razmišljam o ekolostrumu - Mupi al kaj je že? Baje je že za tako mičkene, moram vprašat v lekarni. Mi sadja pojemo ogromno, domačih mandarin stolče po 4-5 na dan - če pa tam ni vitaminov... Je pa tudi skoz neki - sicer večinoma prehladi, samo po mojem je to čisto stvar naključja kateri virus stakne, vaša očitno tiste "vročinske" user posted image .

Me pa zanima nekaj - mamice ki imate že kakega od prej, pa je npr rojen spomladi ali poleti - mi smo zdej pač z enim letom (odhodom mame v službo, otroka v varstvo) pokasirali ravno jesensko-zimsko obdobje bolezni. Kdaj pa začnejo spomladanski otroci zbolevat - ko grejo v vrtec al počakajo na jesen? user posted image Malo smešno vprašanje, ma res me zanima...

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 297
7.12.2010 21:54:53   
tassika
Najprej eklostrum. SEm jaz spraševala, je za tako male, samo moraš tabletko raztret in dat malo čaja na žličko da pojejo. Meni se to ni dalo, zato imava od medeksa une flaške: http://www.medex.si/index.php?cat=235&art=636
dajem pa ji po pol flaške.

Spomladanski otroci, moja svakinja jih ima, aprilskega, majsko in junijčka, pa ti povem, da ko so šli s septembrom v vrtec so bili vsi bolani. Še to, bili so že prvo zimo prehlajeni, ko recimo moja ni bila nič. Jaz mislim, da morajo to dati vsi skozi, eni bolj hudo, drugi lažje. Jaz zaenkrat trkam, sva zdravi, sva pa veliko zunaj in tudi stanovanje zračim ves čas. Radiatorji zaprti, okna odprtauser posted image

Aja pa še nekaj o zdravilih za odpornost. Mi smo malo že zamudili, to se ponavadi daje že avgusta, da se do prehladov imunski sistem že okrepi. Jaz ji sicer dajem, ne vem pa koliko je dejanskega učinka. Pa saj bo kmalu minus, pa bodo bacili pocrkali. Vsi bolančki, hitro se pozdraviteuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 298
7.12.2010 22:23:37   
september25
Ojla!
sam na hitr, dokler mali spi...
navezanost-naš mali je tud skoz z menoj in je grozno navezan name, povsod gre z menoj, ker se mi enostavno prevč smili pa tud nevarno bi ga blo pustit samega. Zdej sva ravno na tem, da bi ga začela spet uvajat v varstvo, ampak enostavno ne vem kaj naj nardim. Sej sem že pisala, tako grozno joka, da se davi in bruha... pa sploh me ne sme zgubit z oči, posledično se tud igrat noče velik sam, ampak morm bit skoz aktivna z njim, ga usmerjat kero igračko naj vzame, ka naj nardi, ker se prav boji, da bo ostal sam

da  ne govorim o tem kako se zbuja ponočuser posted image  vsako uro sigurno pa to v takem joku, da ga ne morem pomirit, kot da nekaj sanja in ne more vn iz tega. spi z menoj in mam prižgano solno lučko tak da ni v temi, gleda me, ampak tuli pa tak kot da ne vem kaj delam z njim

ka od vaših malčkov še kateri pije mleko ponoč al je sam moj tak razvajenc?

duda? kako jo odstavit, počas bo treba... sej je nima velik, sam ko gre spat, ampak vseeno.

lepo mirno nočko vsem, rižkoo tebi še posebno! tudi v mojih mislih si velik in kot je ena že napisala, prosi taščo naj ti malega mal popazi, čeprav je ne maraš preveč. zdej je važna pikica pod tvojim srčkom...

vsem bolančkom čimprejšnje okrevanje

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 299
7.12.2010 22:27:39   
september25
res lepo prosim, če mi lahk mal napišete vaše izkušnje- če je kateri malček tud tolk jokal za mamico?
ne vem kaj naj nardim, naj grem na silo in ga pač pustim varuški, da se zjoka al kaj? cel mesec sn bla z njim na uvajanju pa je vse še samo slabše...
strah me je , da mu ostanejo kakšne travme, da ga bo pol vsega strah, da mu bom v glavnem s tem škodila.
hvala, lp

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?