malaMravljica
|
majakla, joj ta tripp trapp katastrofa, je po novem tudi zaprt, ko ga ne rabimo. Je bil navajem, da ga je sam pripeljal v kuhinjo, ko sem skuhala, sam odkar pleza gor no way, danes ga je dal k omari in je plezal gor, se mu je spuznilo in je visel k opica tam, sem ga dala dol, jok in jaz mislila, da si je kaj naredil, jok pa zato, ker je mogu se enkrat gor splezat. Googica, ce imate pa tok placa pa kar k starsem, lejo, zakaj za stanovanje placvat. Vse se zmente prej, da se ne utikate en v druzga in bo. no, moje puscanje samega. Tok me je bilo strah vprasat, ker mi je mimo poslusat, da naj se vate kupim, ker jo imam ze dovolj, sem dobila poceni in na zalogo kupila no skratka, hvala za vsak komentar, so mi pa kar mislit dali, da sem slaba mami Sam pri meni je mal drugace, jaz sem cel dan z njim, eno klet imam v hisi eno v sosednji stavbi, zamrzovalnik v kleti, pralnica v kleti, zelenjava z vrta je v kleti, ko nesem smeti imam loceno na x stvari, ne morem se malega s sabo imet. V kleti in stopniscu je tok mrzlo pri nas, ni sans ga s sabo vzamem .Pac je realnost cist drugacna od teorije. Sta mi pa danes svetovala ena mami dveh otrok, ona tudi sama cel dan in en ocka odraslega otroka. Oba sta rekla, da naj ga kar pustim par minut, da se navadi in da to se zacne pri tej starosti. Stanovanje pa imam zavarovano, da se skoraj nima kaj zgodit, pa takrat itak stoji pri vratih in toci solze. Ko grem po stopnicah dol pa itak govorim z njim celo pot in za nazaj tudi. Googica, me je bilo tudi mene strah, da bo s tem dobil strah pred temo, sam zvecer je pa ok, pa cez dan ko spi, se zbudi in caka da ga pridem iskat, ga slisim sele ko se kaj smeji. No, danes sva bila na igralnih uricah z drugimi otrocicki. Igral se je nekaj sam, nekaj pa se je pridruzil drugim otrockom. En ga je pol tok za lase potegnu, sem ga prijela in mu rekla, da to se ne dela in on tega tudi ne sme delat. Mojemu pa, da ce ga kdo udari naj se brani. In to glasno, da je una druga mami tudi slisala.
|