|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
7.12.2010 23:54:01   
frrrr
z vici ste me fajn nasmejali user posted image
vsi bolančki naj se čimprej pozdravijo!

malaMravljica - men se nč narobe ne zdi, če ga za minuto ali dve samega pustiš. važno se mi zdi, da je na varnem, sicer pa nič hudega, če kak trenutek brez tebe preživi.

september25 - Brina se še dji ponoči. glede joka ti bi pa js svetovala samo, da bi mogoče poskušal uvajat očka. otrok čuti mamino zaskrbljenost in to veselo izkorišča. sin ej bil že fajn uveden, sem ga po treh mesecih vrtca peljala js eno jutro in je jokal. prej pa ni jokal skoraj nikoli, ko ga je mož uvajal in mož vozil v vrtec. pri Brini sem že bolj skulirana, sem jo včeraj js odpeljala (16. dan v vrtcu) in mi je mala pomahala. so pa punčke tut drugačne kot fantki. fantki so bolj navezani na mame in manj samostojni, vsaj pri nas je tk.

rozilu - mi imamo kr oktobrčke, nimam s poletnimi otročki izkušenj. mislim pa, da dajo vsi pošiljko virusov skoz, eni pri enem letu, drugi pri treh.

naša mala ima trenutno 6 zobkov, 2 sta šele pokukala vn. je mala igralka. sem jo prejšnjič posnela kako se vrgla ob bratcu na tla in začela jokat kot bi jo on potisnil. če ne bi bilo na filmu oz. ne bi videla, bi mislila, da jo je res Jaša potisnil. se pa spozna kdaj je zaigrano po tem, da solz ne zna zaigrat user posted image joka brez solz user posted image ni nam dolgčas user posted image

želim vam lep in zdrav december...

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 301
8.12.2010 7:51:27   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: rozilu

Jojoj, bogica. Kaj pa P pravi na to?

Zdaj še sicer nisva bile pri P, ker ji v bistvu nič drugega ne manjka kot vročina, pa malo več spi. Prejšnji teden pa mi je rekla nekaj v smislu tega, da to mora skozi dati, ni druge, potem bi pa moralo biti boljše, ko se prekuži.

IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Pa saj bo kmalu minus, pa bodo bacili pocrkali.

Točno to sem jaz zadnjič rekla pediatrinji, pa se je začela smejati, da ne bo kaj dosti pomagalo, ker potem pride pa gripa.

Midve sva zdaj mislila iti se pokazat k P, ampak še zaenkrat nima vročine in nisva šli. Greva jutri popoldne, če še ne bo boljše. Zdaj pa slišim, da se nekaj premika v postelji, grem pogledat kaj se dogaja.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 302
8.12.2010 10:03:39   
googica
pri nas lepo spimo, tud se ne boji sam bit, je navezan najbolj name, ampak ni problema tudi z očkom in babicami in tetami.
kar se tiče joka in navezanosti bom rekla takole.. drama drama drama.. teli naši otročki znajo bit prave drama kraljice in kralji. ves čas mormo met v glavi, da jim ni nič hudega če so mal sami ali pri kom drugem in jim ne smemo pustit, da vidijo našo nezauplivost v druge. se mi zdi, da otrok točno čuti, če mama ne zaupa toliko očiju ali pač komurkol drugemu ki je z otrokom, zato to otrok izkorišča. npr. če oči kopa otroka in se dere pa pride mami rešit situacijo... nikoli, nikoli ne sme mama prevladati v vzgoji pri otrokih. vse domene se dogovorita na štiri oči in se to izpoljnjuje. tako ima otrok dva starša ki imata enako moč nad njegovo varnostjo in vzgojo... enako je z drugimi.. če soliš pamet ljudem v pričo otroka, ni za pričakovat, da bo ta oseba imela kakšno besedo pri otroku.
podobno je v situacijah, kjer niso otroci preveč navezani na starše, ampsk obratno. neseš otroka v vrtec, ga objemaš, se solziš.. itak bo otrok delal isto in ves nesrečen, čeprov bo potem uživu v vrtcu...

mislim da v sloveniji res manjka tiste prave krščanske vere. ker če bi sevsi starši zavedali, da otroci niso naša lastnina in so božji dar, ki je pripeljan v življenje in se hkrati rodi v smrt, podarjen staršem da ga od rojstva naprej učijo samostojnosti, da bo lahko šel v svoje življenje, ne bi mel takih problemov.
vem, spet neki moraliziram.. ampak.. moj otrok v večino primerov nima nobenih težav. so vsake tolk kašni problemi, ki pa se z vztrajnostjo in s pametnimi, premišljenimi potezami, rešijo. meni je tak način, krščanski način, pomagal videti življenje moje družine in namen starševstva na veliko globlji način, saj ljubiti otroka ne pomeni omejevati ga.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 303
8.12.2010 12:28:04   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/clanek/test-cajev_3838.html

(odgovor članu googica)
  Neposredna povezava do sporočila: 304
8.12.2010 13:05:22   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: googica

nikoli, nikoli ne sme mama prevladati v vzgoji pri otrokih. vse domene se dogovorita na štiri oči in se to izpoljnjuje. tako ima otrok dva starša ki imata enako moč nad njegovo varnostjo in vzgojo... enako je z drugimi.. če soliš pamet ljudem v pričo otroka, ni za pričakovat, da bo ta oseba imela kakšno besedo pri otroku.
podobno je v situacijah, kjer niso otroci preveč navezani na starše, ampsk obratno. neseš otroka v vrtec, ga objemaš, se solziš.. itak bo otrok delal isto in ves nesrečen, čeprov bo potem uživu v vrtcu...

No ja, nismo vsi tako idealni, tudi moji starši niso bili, pa sem čisto ok.
Taki, ki jim solim pamet (pa tega ne delam), tudi nimajo kaj za imet besede pri mojem otroku.
Priznam, sem jokala v vrtcu, sem se poskusila zadržat, pa ni šlo, in?

mislim da v sloveniji res manjka tiste prave krščanske vere. ker če bi sevsi starši zavedali, da otroci niso naša lastnina in so božji dar, ki je pripeljan v življenje in se hkrati rodi v smrt, podarjen staršem da ga od rojstva naprej učijo samostojnosti, da bo lahko šel v svoje življenje, ne bi mel takih problemov.
vem, spet neki moraliziram.. ampak.. moj otrok v večino primerov nima nobenih težav. so vsake tolk kašni problemi, ki pa se z vztrajnostjo in s pametnimi, premišljenimi potezami, rešijo. meni je tak način, krščanski način, pomagal videti življenje moje družine in namen starševstva na veliko globlji način, saj ljubiti otroka ne pomeni omejevati ga.

Nič slabega o tem delu vere, da otrok ni naša lastnina in da ga starši vodimo v njegovo življenje, ampak za to
razumet, pa glih ne rabi vsak od župnika slišat, hočem rečt, da sami to vemo in se trudimo po svojih najboljših
močeh.

Aja, pa DOBER DAN. user posted image

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 305
8.12.2010 15:52:49   
googica
majakla lepo lepo da sami to vse veste. nisem govorila o župnikih, nikakor ne.. govorila sem o veri, o nauku.. ampak pustmo to. itak vsak po svoje.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 306
8.12.2010 22:30:02   
rozilu
Jst temu pravim zdravi razum user posted image . In itak je tako, da stvari slišiš na različnih koncih, ponavadi zelo pododbne zadeve - z variacijami - pa seveda pobereš ven tisto kar ti ustreza (=nardiš po svoje - po svoji zdravi kmečki pameti user posted image ).

Je pa lažje rečt, kot pa nardit, sploh če je tvoj otroček bolj zahteven- kar je lahko čisto zaradi karakterja. Eni so pač taki občutljivčki, če pa to mamo znervira (koga nebi user posted image ) pa stvar samo še poslabša. September25 - jaz bi ti zato svetovala, da se probaj čim bolj sprostit, ne bit zaskrbljena. Poleg tega, da je več oči vključen,  se probajte čimveč družit z drugimi ljudmi - pa bodi zraven in naj gre h komu drugemu... Mi smo kar precej v družbi in nimam nekih problemov z njo, razen ko jo kaj piči - je pa očitno tak družaben otrok.

Za ponoči pa tudi sama nimam rešitve, ko se tako pri nas dogaja - sicer bolj redko, ampak ko je tudi ne vem kaj naj nardim. Če ne gre drugače, dobi joško, se ne sekiram zaradi tega. Se tolažim, da so krivi zobki in da bo enkrat minilo. Aja, pa dude še ne mislim vzet, je še čas za to...

IZVIRNO SPOROČILO:  frrrr

je mala igralka. sem jo prejšnjič posnela kako se vrgla ob bratcu na tla in začela jokat kot bi jo on potisnil. če ne bi bilo na filmu oz. ne bi videla, bi mislila, da jo je res Jaša potisnil. .

user posted image user posted image user posted image Mogoče ste preveč fuzbal gledali (zaigrani padci v kazenskem prostoru pa to user posted image )

IZVIRNO SPOROČILO:  majcy_m

http://www.ringaraja.net/clanek/test-cajev_3838.html

Mmmm, si grem takoj po čajčka, pol pa počasi spat 

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 307
9.12.2010 10:38:58   
muca*maca
No, tko...
Napisala sem kilometrski post, ki ga ni objavilo. Zdaj pa ne bom še enkrat vsega pisala.
Zato samo na kratko:
- maksa ne puščam samega. če grem na WC, vrata priprem, da lahko pride za mano, pogledat, kaj mami delauser posted image
- dojenje - zjutraj, 1x čez dan (okoli 3h), zvečer za zaspat, ponavadi še 1x ponoči okoli 3h, 4h
- vrtec in jok - hb, maksa čuva babi, če bi ga mogla pelat v vrtec, bi tu jaz jokala ko dež, pa nisem neka jokica. tud to, da ga čuva babi, sem mogla lepo prebavit in se s tem sprijaznit. Še vedno me včasih mal grize, ko ga pridem iskat in poslušam o vseh čudvitih stvareh, ki sta jih počela, medtem ko sem jaz v službi. Ko se poslavljam od njega, mu vedno dam poljubček in veselo pomaham, mu zaželim lep dan in odidem z nasmehom. Ko ga pridem iskat, se pa itak oba reživa na vsa usta.
- kaj še?
nč, čimprej oddam, da me ne bo spet ven vrglo
čau

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 308
9.12.2010 10:44:59   
rozilu
mucamaca: copy obvezno vedno preden oddaš! user posted image Če pa pozabiš (in uporabljaš firefox, za IE ne vem) in ti napiše "Sorry..." pritisneš backspace in se ti spet pojavi tvoje sporočilo user posted image - nardiš takrat coy/paste. 

< Sporočilo je popravil rozilu -- 9.12.2010 10:45:14 >

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 309
9.12.2010 11:32:14   
Anonimen
Trije morski psi, vsak iz drugega morja, se pogovarjajo o hrani.Vsi se

strinjajo, da jim je najljubša hrana direktorsko meso.

Pa pravi morski pes iz Atlantika pred Florido: "Fanta, ni ga boljšega
...
kot naš, ameriški direktor. Se vidi, da so jedli le najboljše, ma

fanta vama povem, ko putrček!"

Oglasi se morski pes iz ruskega severnega morja: "Ja, naši direktorji

so isti: ma to je sama mast, poleg tega ima pa aromo po vodki in

kaviarju."

Nazadnje se oglasi še naš morski pes iz Piranskega zaliva: "Ma to ni

nič, fanta. Pri nas so direktorji ravno tako sama mast, le da so še

boljši, ker nimajo hrbtenice, torej so brez kosti. Pazit morš le, da

ne pogoltneš cele glave, ker se zaradi preveč praznega prostora, kjer

je le zrak, ne boš mogel več potopiti. Ampak vse to odtehta

poslastica, ki jo moraš prihraniti za konec. Rit namreč, kajti v njej

vedno najdeš vsaj še petdeset majhnih ljudi."

(odgovor članu rozilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 310
9.12.2010 12:29:16   
majakla
Majči: user posted image  user posted image  user posted image  pa še res je.

Ej, kdo nam je burjo poslal al' se je zmotla in k nam zavila???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 311
9.12.2010 12:48:21   
lenika83
Dan!

Evo, samo na hitro malo, ker se počasi odpravljava k zdravniku.

Pri nas situacija nič kaj boljša. Dopoldne je še nekako, popoldne pa jo kuha na polno. Se ji je pa zdaj že začelo kazati, da je že čisto utrujena od vročine, prej je bila vedno super volje, ne glede na vročino, zdaj pa je čisto utrujena in zaspana, ko ji vročina zraste.

Rižkoo user posted image user posted image user posted image  Ravno danes zjutraj sem razmišljala o tebi, potem si me pa presenetila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 312
9.12.2010 14:44:29   
Rižkoo
Oj punce.

Lenika83, vesela, da si vesela. Je bil tak namen.

MM, jst Liama sicer ne puščam samega, ker ni blo oz ni potrebe. Če grem vn... ampak res, ko poštar zvoni... je tak vik in krik, da joj ampak tko je in tudi to bo minilo. Traja 3 minutke... , ko pridem nazaj, je spet vse ok. Sprot se mu javim, me sliši.... Ko kaj delam, hodi za mano. Včasih se zamoti, ne opazi, da me ni..., pol gre od sobe do sobe... , če me hitro ne zagleda..., zajamra tok na glas, da se sam nasmejim... Uglavnem, ne skrbi. LMju ne bo čisto nič..., čez čas se bo navadil, da mora mami iskat in da mami pride nazaj. Res pa.... govorim o kratkem času odsotnosti.

googica..., no vera gor dol. Jst se tuki sploh ne strinjam s tabo ampak.. sej veš, to je sam moje mnenje. Sm študirala a sploh kej pisat... ampak ja, zakaj pa ne. Mimogrede tudi..., nismo vsi krščanske vere ..... tako da...., ja, se ne strinjam s teboj. Lohk bi se poglabljala, razpravljala in analizirala ampak... zakaj???
Absolutno strinjanje z Rozilu - zdrav razum!!!

Naša situacija je kot je bila. Res več počivam ampak več kot to, pa ne gre. Včasih si grem prv na jetra.... iz problema v problem..., iz jamranja v jamranje.... ampak... sej nočem vsega tega, res ne. Hočem samo, da gre ta 2010 čimprej stran. Se bom bolš počutla... ko nastopi novo leto. To leto je blo za nas tak poraz, tok žalosti, tok enih groznih izkušenj, da... nočem sploh razmišljat o tem. Pa še zaključuje se v strahu. Ja, tak strah mam v sebi, da vam opisat ne znam. Ponoči se zbujam.... , sanjam, da mam popadke... , sanjam kako sm rodila tako malo pikico..., zelo zgodaj in so jo sam pikal, same žičke so ble okrog nje.... ne vem a je to psiha al karkoli že... Dol mam filing, da bo kr neki vn padlo.... Uglavnem, moje psihično stanje - brezveze. Pa podoživljam vse te preglede z Liamom in pikanja in preiskave in... oooooooo, obup.
Sm se pa naročila k Pušenjaku v nedeljo. Je dežurn v porodnišnici in je rekel, glede na opisano je stvar kr resna, da nimam dost cajta in da naj pridem, me bo še on pogledal. Komaj čakam in srčno upam, da bo kšna vzpodbudna v smislu, da pa sploh ni tok hudo. Vse bi dala za ta stavek.

No, naš sinko pa... v vrtcu uživa. Prinaša take pametne stvari, včeraj pa me je čist presenetil. Je bil čist preveč za mene. Drl se je, po tleh metal... , me udaril, ..... in spet drl tok, da je bil cel vijolčen. Men ni blo nič jasno..., sm ga sam ziignorirala, se obrnila in šla. Pa je prišel za menoj ves poklapan in v solzah in z stegnjenimi rokicami, da naj ga vzamem. Sm ga vzela.... in spet. Me je tko v trebuh usekal..., da sm čist znorela, se zadrla. In ne, on nazaj!!! To bi mogle vidt..., prv kreg sva mela. In teh 10 min me je kr oželo. Nism prepoznala svojga otroka, res ne. In študiram od kod je to privlekel, kje je videl?!! Obup!! Kok strog, jezn bo treba bit???

Drugač pa, spi z nama. Naju ne moti, lepo nam je. A je to prav ali ni..., tko je. Včasih sm bla pametna, da ne..., da otrok mora spat v svoji postelji,.., no. Ni vse tako, kot sem govorila.
Dudika - obvezno za zaspat ponoči. Spi celo noč, od 19-20 pa po novem do 06:00. Ati ga zdaj pelje v vrtec. Se zbudi 2x, 3x, ker je žejn, to je vse. No, večinoma so si noči podobne, ne pa vsaka. Moram rečt, da se naspim, sem naspana. Čeprav odkar mam nalogo počivanja....., zjutraj kar podaljšam, danes do 11:30. Moram nadoknadit za vse za nazaj.

Komisija mi je podaljšala bolniško od 27.11. do 8.12.. Danes sem že nikjer. No z novimi papirji, ki smo jih poslali naprej, naj nebi bilo težav. Je G rekla, da si me noben ne bo upal poslat delat v takem stanju. Bomo vidli. Zdej bi šla raj delat kot pa tko..., živet v strahu. A bo dons, jutr... čez teden, mesec...

Nč, to je to. Lepo bodite.

Prvi Rižko v meni je pustil sledi :-).. a imam še dva mala Rižkota :-)

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 313
9.12.2010 21:32:02   
lenika83
Dober večer!

Evo mi smo danes pri zdravniku dobili antibiotik. Se je izkazalo, da ima neko vnetje, ampak zdravnica ni ugotovila kaj bi lahko bilo, ker ni nikjer nič videti. Drugače pa se vidi, da ji že gre na boljše, ker je mnogo bolj razpoložena kot prejšnje dni. Zdaj pa samo upam, da bo antibiotik pobil vse bacile in bomo imeli nekaj časa mir.

Zdaj se počutim kot da sem spet v porodniški, ko sem tako lepo doma. Edina razlika je, da je mala bolna in ne moreva nikamor user posted image

Rižkoo ne imeti takih negativnih misli. Moraš verjeti, da bo vse ok in boš videla, da bo res. Jaz verjamem, da se bo vse uredilo in da bo vse ok.

Moja bejba ima posteljo v najini spalnici, čisto zraven mene in načeloma spi v svoji postelji. Če se ponoči prebudi, pa jo dam k nama in spimo dalje. Tako mi je najlažje, pa še ful uživam, ko se zjutraj skupaj zbudiva in se še malo pocrkljava. Pa sem bila že od nekdaj odločena, da bo moj otrok od prvega dne spal v svoji sobi, ampak mi je bilo že prvi dan po porodu jasno, da se to nikakor ne bo zgodilo user posted image  V bistvu me pa itak ne moti in mi je popolnoma vseeno kje spi, glavno je da spi.

Nič, grem počasi pod tuš in potem v leže, ker še ne vem kaj nas bo čakalo ponoči, upam da spanje user posted image

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 314
9.12.2010 21:57:44   
majakla
Čeeer

Bom kar s spanjem začela, če sem že isto misleča. user posted image
Sicer je Nik od rojstva do morja in zobkov spal v svoji sobi,
ampak zdaj je pri nama in je mega super druper fajn.

Lenika: mi smo danes končno brez vročine, sem mu jo
na uro merila (že trkam). user posted image

Rižkoo: si predstavljam, da ti je težko, ampak jaz res res
verjamem vate in vem, da bo vse ok.
V nedeljo pa itak, da bomo držali pesti za vas - poročaj.
Glede L. "izpada": se večx sama za mojega tako vprašam,
od kod mu to, ampak mislim, da je pri njih še vse nevede,
malo nas preiskušajo, zato pa jih mi učimo, jim (pa magari
100x) rečemo, NE, to se ne dela in jih cartamo in lupčkamo, ...

Ej Rižkoo še eno vpršanje imam zate:
Kadar razmišljam, če bi morda pa imela še enega otročka,
pa si nekak želim punčko (valda - par), čeprav pravim, da bo
Nik edinček, na koncu vedno pridem do fantka, občutek pač in
če se to res zgodi . . . JOJ KAK' BLUZIM user posted image , a bi te motilo, če
mu dam "vaše" ime???

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 315
10.12.2010 9:49:51   
muca*maca
Joj, Majakla, kaka faca si ti!!!user posted image user posted image user posted image

Spanje - midva sva posteljico prišraufala zraven zakonske, eno stranico stran dala in zdaj lepo vsi skupaj spimo, vsak na svojem delu postelje. Enkrat proti jutru se pride Maks podojit in pol se naštima lepo v sredo med naju in spančka kot najbolj brezskrbna živalca pod soncem, na varnem med očitom in mamico user posted image  ko se zbudimo, se poljubčkamo, pocrkljamo, pol pa gre mali v akcijo, midva se pa še malo pocrkljava, pol moramo pa itak vstat in akcijaaaaa!!!

Dons sem pa plezala v avto skozi prtljažnik, ker sta ključavnici zmrznili, pa še potem sem lahko odprla samo voznikova vrata, hahaha. Pa spraskat sem morala vse šipe, jooooj. Ampak mi je uspelo v rekordnem času, tako da niti v službo nisem zamudilauser posted image user posted image

lep mačji pozdrav
user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 316
10.12.2010 10:04:35   
rozilu
Mucamaca  samo da nisi mela kake fine kikle user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majakla
. . . JOJ KAK'' BLUZIM , a bi te motilo, če
mu dam "vaše" ime???

hahaha, kako te lahko zavrne po taki prošnji user posted image

Spanje: ko sva v Lj spi v svoji sobi in ponavadi zelo dobro. Če je pa taka noč kot danes, ko se zbudi in noče zaspat nazaj , jo pač prenesem v ta velko posteljo pa spimo naprej, nič se ne sekiram. Samo res boljše spi če je sama, ko sva skupaj v sobi - npr. na morju - jo slišim kako se premetava in jo kr neki obračam, da bo prav itd. Če je sama se pa sama zrihtra in ponavadi spi do jutra user posted image

< Sporočilo je popravil rozilu -- 10.12.2010 10:05:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 317
10.12.2010 10:47:23   
malaMravljica
majakla, si mogoce noseca, da ze o imenih in novem sinku razmisljas user posted image

spanje pa, najin otrocicek spi v svoji sobi, ker tam lepse spi. Pa pri nama pol jaz cist nic ne spim, ker se tok premetava. Bi se pa z veseljem mal muckala z nim zjutraj, sma na zalost mali ni za to, on mora skakat po postelji, pa dol s postelje in precekirat nocne omarice, odpret omare v splanici in mami vse vn zmetat, kar je spodaj.

aja, mi imamo spet zimo.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 318
10.12.2010 11:58:01   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: muca*maca

Joj, Majakla, kaka faca si ti!!!user posted image user posted image user posted image

Dons sem pa plezala v avto skozi prtljažnik, ker sta ključavnici zmrznili, pa še potem sem lahko odprla samo voznikova vrata, hahaha. Pa spraskat sem morala vse šipe, jooooj. Ampak mi je uspelo v rekordnem času, tako da niti v službo nisem zamudilauser posted image user posted image

... in ti praviš meni, da sem faca? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 319
10.12.2010 12:02:12   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

1.)  majakla, si mogoce noseca, da ze o imenih in novem sinku razmisljas user posted image

2.)  spanje pa, najin otrocicek spi v svoji sobi, ker tam lepse spi. Pa pri nama pol jaz cist nic ne spim, ker se tok premetava. Bi se pa z veseljem mal muckala z nim zjutraj, sma na zalost mali ni za to, on mora skakat po postelji, pa dol s postelje in precekirat nocne omarice, odpret omare v splanici in mami vse vn zmetat, kar je spodaj.

3.)  aja, mi imamo spet zimo.

1.)  Ne, saj pravim, da bo Nik edinček. user posted image

2.)  Mami, te že nimaš pravilno zloženo. user posted image

3.)  Mi pa imamo kaj češ: sonce , sneg, sonce, sneg, ...user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 320
10.12.2010 12:49:04   
Rižkoo
majakla..user posted image
Res te nebi mogla zavrnit. Veš kaj??!! Ti bom tko napisala. Upam, da boš kmalu nosečka, da bo fantek.... in da ti bo ime Liam še zmeraj tako všeč, da boš svojga sinčka želela tako poimenovati. V ponos mi bo user posted image .
Skratka...., upam, da Nik ne bo edinček. user posted image

No, MM že nekaj časa ve.... pa bom povedala. Ni nič več skrivnost. Z novim letom bom skrbela za tri lulčke, tri kožice user posted image user posted image user posted image user posted image Eeeee, carica, šefica jst!!user posted image

Punčka pride v tretje, če se bomo sploh še odločili za kako nosečnost.user posted image

Sm pa zlo vesela..., fantke u nulo poznam... , dva lulčka tud že..., še ta tretjega, pa mi bodo ženske kr zavidaleuser posted image .

Drugač pa..., kar bo, naj bo. Kar mi je namenjeno.... bom doživela. Res..., dons sm se zbudla ob 3:30. Misli take, da joj. Itaq nism spala do 6:00. Sm moja dva fanta poštimala za vrtec, službo..pa sm šla ležat. Razmišljam že od zjutraj in odločitev padlauser posted image . Ne, ne bom se psihirala. Ja, kar bo, bo. Verjamem v tisto kar mi je namenjeno. Počivala bom, sej to ni hudo.

Vreme..., prej grda megla, sneg..., zdej čudovit sonček. Jst pa ne smem nikamor. Brrrrrrr....., nč si bom zdej okno odprla.

Uf, me je sinko brcnil!!user posted image

rozilu?????? Si na morju???user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 10.12.2010 12:50:18 >

Prvi Rižko v meni je pustil sledi :-).. a imam še dva mala Rižkota :-)

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 321
10.12.2010 14:00:16   
muca*maca
Jst grem pa daaaaaaaaaaaaaaaam!!!!!!!!
Lep vikend vseeeem!
Pa-pa

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 322
10.12.2010 21:10:51   
Februarka08
user posted image user posted image user posted image we are sorryuser posted image user posted image user posted image

Na hitro še 1x...

Rizko to je to, pozitivnost veljauser posted image user posted image

Sem sama doma, no, z mulčkiuser posted image , moj ma nov. žurko in ga ne bo do jutri nekje za kosilouser posted image uf, tud jaz bi...
Drugače nič novega... no ja, neki pa res... upam da me ne bo kuj kaznovalo... moj sine je namreč ZAČEL SPAT!!! Zdaj ga kličem mali polhek, ker ga ta teden zbujam zjutraj nekje ob 8.30 in pa za kosilo ob 14.30 ko gre spat ob 12h. Res da je treba ponoč kdaj mu dat dudo al pa kaj, ampak bo žeuser posted image no, in ko bi se končno lahko mal naspali, ga pa tamala biksauser posted image mah upam da tud ona spet začne ok spat...

Dost, grem mal tv pogledat da ura mine, pol pa spat.
Nočko!

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 10.12.2010 21:11:14 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 323
10.12.2010 22:28:17   
malaMravljica
majakla, sedaj te imam pa na sumu, da bo Nik edincek sam dokler ne bo veliki bratec user posted image user posted image user posted image  

Rizkoo, oooo zakaj si povedla, je bilo tok lepo, k sem sam jaz vedla user posted image user posted image  a ne, lulcki so zakon user posted image user posted image user posted image  sem itak cist srecna, da bo se en sinek pri tebi, ko bosta mala dva mal porasla bosta tako ponosno s tabo se seletala po mestu.

Februarka user posted image  jaz tudi cakam na to, sam kaj ko le cakam, dlje ne pridem.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 324
10.12.2010 22:39:54   
Februarka08
MM itak da dočamo vsiuser posted image jaz sem sicer skoraj 14 mesecev čakala, ampak dobruser posted image

Gledam film, konc reklamuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Adaptirano mleko
kepica

Katero adaptirano mleko uporabljate?

Aptamil (50%)

Hipp (12%)

Milumil (4%)

Comformil (2%)

Novalac (24%)

Babylove (8%)

Število vseh glasov: 258

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!