|
RE: Dolenjke, 4.del 18.4.2011 9:28:06
|
|
|
|
vipercat
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b IZVIRNO SPOROČILO: ajč. hehe Vesna,ja sj grem usak dan dol na kofe da se usaj mau zamotm pa izognm popoldanski vročini v sobi no, škoda, ker sem bila par dni čist brez računalnika... sem bila v ponedeljek sama tam, v četrtek smo bla pa oba z mojim... vidiš pišuka... joj, dramica - ti si pa res tud pridna. tudi ti se malo ustavi, bejba. petra - joj, uživajte. sicer sedajle ga vreme mal biksa, ampak saj bo kmalu spet toplo. upam... in neeee, ne smem še rodit. vsaj do 1.5. moram zdržat!!!! - čeprav se bolj bojim, da ne zapadem že v junij... kaminek - super za avto. in tudi bo, boš videla. ne obupat!!! tincy - ja, srečno na poti v rim, ko bo čas za to... vipercat - ja, me je klical brat, da ima že, ampak... hm, ne se jezit... gremo v toplice, do ponedeljka, tako da se lahk kar zmenimo za torek za en kofe :) upam, da so zdravila pomagala!!! boga. ups, vidim da ne. pismo no!!! no, kaj je novega pri nas... ta vikend toplice, oprane vse cotke za bejbija, nabavli smo tudi omaro, sedaj čakam še police, da do konca poštimam. šli smo pogledat avto. nama je obema full všeč chevrolet orlando (nekak tako se napiše), sam smo ugotovila, da videz vara, oz da je notri full manj placa, kot je videti od zunaj. ampak ga še kar ne moreva pozabit. sam prtljažnika je še manj ko ga mamo v audi-ju karavanu. hm... drug teden še delam (po 4 ure), oz v ponedeljek se vračamo iz toplic, v četrtek imam pregled, tako da bom delala sam še 3*, pa še v petek imam kao poslovilni kofe, tako da bom dejansko delala bolj malo. potem pa začnemo z zadnjimi pripravami. na geodetski se premika in baje dobimo drug teden papirje o prepisu, tako da bomo lahk dal vlogo za gradbeno, in po vsej verjetnosti še letos začnemo delat - če bomo le lahko šli mimo tistega - poslovno stanovanjski objekt. upam, da ne bodo komplicirali... nič, upam, da bom od sedaj dalje bolj aktivna. se tipkamo, a ne? vesni ti kar lepo uživaj v toplicah... sem ti malo fovš (če fvšija bi gorela bi bila v ognju cela ti slovenija.... ) za torek velja kofe če je to dopoldan, ker imam popoldan roditeljskega in še ene opravke, drugače pa sredo ok? boga ajč vem kako ti je. jest držim pesti da detece pride in poskrbi da ti ne bo več dolgčas... saj naša je poskrbela da sem skos aktivna tinchy - srečno na pregledu danes . jaz imam tudi danes v zd z malo pregled. stara je 2 meseca. me prav zanima koliko je zrasla in se poredila. tinchy mogooče se pa v zd srečava. jaz bom tam okol 12:30.
|
|
|