|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
13.4.2011 18:27:35   
ajč.
Oj čvekice user posted image sem vas samo na hitr preletela user posted image Tincy ja sm uredu...jutri mam UZ ponovno tko da kej več javim jutri user posted image

Imam pa eno vprašanje...če slučajno katera prodaja ali pa pozna koga ki prodaja šivalni stroj user posted image moja mama si je zdj zamislna da bi ga ona mela in je mene zaposlila, da naj najdem koga...user posted image tazga bul amaterskega unga tamauga,prenosnga (v kovčku al kak se reče) do cene 100€...user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
13.4.2011 21:28:08   
Alex01
AJČ -  vem, da so imeli akcijo v Lidlu in hoferju (tam nekaj čez 100 eur je bila cena). ga je kupila moja sestra in je ful zadovoljna.

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
14.4.2011 22:20:36   
dramica
5ra bravo za oddajo diplome!Povej če sine kaj bolj spi če je zunaj na zraku?Pri nas bo spal približno2 uri, če sva not pa mogoče20minuser posted image Pa hvala za malčkouser posted image super popestritev.Kako pa to prilimaš gor?Jst bi tuduser posted image .Pa lahko vse sorte slikic damo goruser posted image user posted image .Saj jaz bi sam rada malo popestrila, nič posebnegauser posted image .

Tincy kaj dogaja?Si na startu?ali že na ciljuuser posted image ?Srečno!

Lenčy ja menda je bil tvoj pri nas sam se kar naprej nekaj premika po dvorišču tako da dohajam sam kadar smo zunaj.Ti pa v avto pa za njim naslednjič k meni na kavicouser posted image .

Ja Alex in Aleks lahko naredita zmedo pri men ne bi bilo nič čudnega da bi zamenjala-nenamenoma,tako da se že v naprej opravičujemuser posted image .Se bom pa potrudila in upam da ne pride do pomote.

Vipercat veš tista kolegica nima več št.,če bo pa ona dobila,mi bo povedala in ti sporočimuser posted image .Vi ste se že slikali za dokumente?

Mi smo štartali že v 4. mes. ne morem verjet se mi zdi kot da bi pred14.dnevi prišla domovuser posted image .

Ju3 se gremo pa slikat za osebno,da bo šel naš sine lahko z nami na morjeuser posted image .Danes sem pa vsem nam častila20 rožic za zunaj, ju3 jih še posadim pa bo lepouser posted image .Aja to imamo za velikonočne praznikeuser posted image .

Ker sem firbčna me zanima kako urejate foto albume svojih malčkov-če jih.Date samo slike notr ali še kaj drugega?Pri nas je to zelo zanimivo,albumi so redno v obdelavi pa me zanima kako bi jih popestrila da bi bili še bolj zanimivo.Podatke,čopke lask in podobne zadeve imamo v tisti knjigici moj otrok.Ima katera kako zanimivo zamisel?

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
15.4.2011 11:14:56   
lenčy
dramica sj ne zamerim nobenemu, samo opominjamuser posted image  si pa zdj zapomnte, da imam js Aleksa (brez X).

uf glede urejanja albumov mam js že marsikaj naštudiranouser posted image  imam cca. 1000 slik svojega sina samo prvega leta, kar je malo pretiravanja priznam. ampak men je bila vsaka slika posebej nekaj posebnega tako da sm dala kar večino razvit. sj vem, da bo pri drugemu drugačeuser posted image  ker imam tudi jaz Dojenčkov album, ne bi rada še nekaj posebnega delala. edino kar mam željo, da bi naredila album za vsak mesec posebej do enega leta ampak še ne vem kako. imam kar tri varijanteuser posted image : album, v katerega bi limala slike in zraven kaj pripisala, sledi fotoknjiga (vse urediš na npr. od fotoasje programu in ti natisnejo fotoknjigo) pa še tretja možnost scrapbook, ki pa je bolj zahtevna. to je v bistvu limanje slik in še kup stvari zravn kar eno na drugo. js sm na tak način nardila vabila za rojstni dan in je izpalo super. moraš pa imeti domišljijo in časuser posted image  ne vem, malo poguglaj pa boš videla, kako to zgleda, končni rezultat zna bit res lep, če imaš smisel.

drgač smo pa mi prehlajeni oz. aleks je. bolj malo jemo pa še tisto, kar je včeraj pojedel, je bruhnilo vn. očitno se mu vsa ta sluz nabere... res je bil bogi vidt in je zato kar pri meni spal (kukr je sploh spal). sm se bala, da bo nehal dihat, ampak res sm panična. kar tresem se od strahu, ko ga vidt tako bogega... saj bo bolš, ene dva dni pa bo...

lepo se imejte, ni kaj preveč topo danes...

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
15.4.2011 11:37:49   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

lenčy - pri pikapolonici. Mi smo ravno po tekočem traku prihajali iz parkirne hiše, vi3 ste šli pa mimo pikapolonice, pa sem zadnji trenutek ugotovila, da si verjetno ti. Naslednjič te pocukam za kiklouser posted image . Paše ti kiklicauser posted image

vipercat - en kup pikapok, da se krvavitev ustavi.

jah nič kaj dobro ni bilo včeraj na pregledu. kepa je ostala - nič se ni zmanjšala. kar pomeni da ni od vnetja,ampak da je nekaj še ostalo notri. zajkla je rekla da bomo počakale še 14 dni. če pa se nič ne premakne pa gremo na čiščenje user posted image

dramica - smo se že slikali in pohvalno - pasuš že dobili. samo se je veljavnost znižala, sedaj velja samo 3 leta, pri tevžu je 5 let

dramica mogoče ti bo tale zadeva všeč. mi smo to izvedli ko je tevž praznoval 1 leto. velik plakat sem nalepila na karton in ga obesila zunaj, pa jee vsak, ki je prišel nekaj napisal in narisal tevžu v spomin. sedaj ga imamo obešenega notri in vedno ko ga pogledam ,se spomnim kako smo praznovali prvo leto

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
15.4.2011 12:44:32   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

jah nič kaj dobro ni bilo včeraj na pregledu. kepa je ostala - nič se ni zmanjšala. kar pomeni da ni od vnetja,ampak da je nekaj še ostalo notri. zajkla je rekla da bomo počakale še 14 dni. če pa se nič ne premakne pa gremo na čiščenje user posted image

Ok, sm ta Zajkla je res orng čez les ne. A ni to nevarno, če ti kaka malenkost notr ostane??user posted image mislm ona bo pa še čakala 14 dni....je mela ena G v Brežicah prov k sm šla prvič tja rodit, da kaj ji ni jasno tej Zajkli- pač takrat glede mene, da bi me mogla prej poslat rodit itd. ja odklop no...upam, da se ti to čim prej porihta.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tincy90 -- 15.4.2011 12:45:00 >

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
15.4.2011 12:58:01   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: ajč.

hehe Vesna,ja sj grem usak dan dol na kofe da se usaj mau zamotm pa izognm popoldanski vročini v sobi user posted image  

no, škoda, ker sem bila par dni čist brez računalnika... sem bila v ponedeljek sama tam, v četrtek smo bla pa oba z mojim... vidiš pišuka...

joj, dramica - ti si pa res tud pridna. tudi ti se malo ustavi, bejba.

petra - joj, uživajte. sicer sedajle ga vreme mal biksa, ampak saj bo kmalu spet toplo. upam...
in neeee, ne smem še rodit. vsaj do 1.5. moram zdržat!!!! - čeprav se bolj bojim, da ne zapadem že v junij... user posted image

kaminek - super za avto. in tudi user posted image  bo, boš videla. ne obupat!!!

tincy - ja, srečno na poti v rim, ko bo čas za to...

vipercat - ja, me je klical brat, da ima že, ampak... hm, ne se jezit... gremo v toplice, do ponedeljka, tako da se lahk kar zmenimo za torek za en kofe :)
upam, da so zdravila pomagala!!! boga. ups, vidim da ne. pismo no!!!

no, kaj je novega pri nas...
ta vikend toplice, oprane vse cotke za bejbija, nabavli smo tudi omaro, sedaj čakam še police, da do konca poštimam. šli smo pogledat avto. nama je obema full všeč chevrolet orlando (nekak tako se napiše), sam smo ugotovila, da videz vara, oz da je notri full manj placa, kot je videti od zunaj. ampak ga še kar ne moreva pozabit. sam prtljažnika je še manj ko ga mamo v audi-ju karavanu. hm...
drug teden še delam (po 4 ure), oz v ponedeljek se vračamo iz toplic, v četrtek imam pregled, tako da bom delala sam še 3*, pa še v petek imam kao poslovilni kofe, tako da bom dejansko delala bolj malo. user posted image
potem pa začnemo z zadnjimi pripravami. na geodetski se premika in baje dobimo drug teden papirje o prepisu, tako da bomo lahk dal vlogo za gradbeno, in po vsej verjetnosti še letos začnemo delat - če bomo le lahko šli mimo tistega - poslovno stanovanjski objekt. upam, da ne bodo komplicirali...

nič, upam, da bom od sedaj dalje bolj aktivna. se tipkamo, a ne?

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
17.4.2011 20:36:41   
ajč.
kam ste se pa vse poskrile? user posted image Dolenjski mrk nastal user posted image

Tincy-kako kaže?
jaz pa še malo,še malo,še malo...upam da si spet kej ne premisle dr. in bom lahk drug tedn šla domov user posted image   zbiram pa pogum da jo uprašam ta teden da če me lahko usaj v NM premestijo,če že nebom smela domov,ker imam r.d. drug tedn,prazniki so pred vrati..in nebi bila rada sama tukaj user posted image user posted image

Pozdravčke in dajmo kej bolj živahno čvekat user posted image meni je tukaj zelooooooooooo dolgcajt user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
17.4.2011 23:53:36   
Tincy90

Tincy-kako kaže?

Kaže bolj slabo.user posted image user posted image n od nič se ne dogaja porkaš!user posted image user posted image jutr mam spet pregled pr Zajkli pa bomo vidl kaj bo povedala.user posted image zihr nč pamtnga...

Zate pa upam, da te res premestijo, da boš bližje s svojimi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
18.4.2011 9:28:06   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

hehe Vesna,ja sj grem usak dan dol na kofe da se usaj mau zamotm pa izognm popoldanski vročini v sobi user posted image  

no, škoda, ker sem bila par dni čist brez računalnika... sem bila v ponedeljek sama tam, v četrtek smo bla pa oba z mojim... vidiš pišuka...

joj, dramica - ti si pa res tud pridna. tudi ti se malo ustavi, bejba.

petra - joj, uživajte. sicer sedajle ga vreme mal biksa, ampak saj bo kmalu spet toplo. upam...
in neeee, ne smem še rodit. vsaj do 1.5. moram zdržat!!!! - čeprav se bolj bojim, da ne zapadem že v junij... user posted image

kaminek - super za avto. in tudi user posted image  bo, boš videla. ne obupat!!!

tincy - ja, srečno na poti v rim, ko bo čas za to...

vipercat - ja, me je klical brat, da ima že, ampak... hm, ne se jezit... gremo v toplice, do ponedeljka, tako da se lahk kar zmenimo za torek za en kofe :)
upam, da so zdravila pomagala!!! boga. ups, vidim da ne. pismo no!!!

no, kaj je novega pri nas...
ta vikend toplice, oprane vse cotke za bejbija, nabavli smo tudi omaro, sedaj čakam še police, da do konca poštimam. šli smo pogledat avto. nama je obema full všeč chevrolet orlando (nekak tako se napiše), sam smo ugotovila, da videz vara, oz da je notri full manj placa, kot je videti od zunaj. ampak ga še kar ne moreva pozabit. sam prtljažnika je še manj ko ga mamo v audi-ju karavanu. hm...
drug teden še delam (po 4 ure), oz v ponedeljek se vračamo iz toplic, v četrtek imam pregled, tako da bom delala sam še 3*, pa še v petek imam kao poslovilni kofe, tako da bom dejansko delala bolj malo. user posted image
potem pa začnemo z zadnjimi pripravami. na geodetski se premika in baje dobimo drug teden papirje o prepisu, tako da bomo lahk dal vlogo za gradbeno, in po vsej verjetnosti še letos začnemo delat - če bomo le lahko šli mimo tistega - poslovno stanovanjski objekt. upam, da ne bodo komplicirali...

nič, upam, da bom od sedaj dalje bolj aktivna. se tipkamo, a ne?

vesni ti kar lepo uživaj v toplicah... sem ti malo fovš (če fvšija bi gorela bi bila v ognju cela ti slovenija....user posted image ) za torek velja kofe če je to dopoldan, ker imam popoldan roditeljskega in še ene opravke, drugače pa sredo ok?

boga ajč vem kako ti je. jest držim pesti da detece pride in poskrbi da ti ne bo več dolgčas... saj naša je poskrbela da sem skos aktivnauser posted image

tinchy - srečno na pregledu danes user posted image . jaz imam tudi danes v zd z malo pregled. stara je 2 meseca. me prav zanima koliko je zrasla in se poredila. tinchy mogooče se pa v zd srečava. jaz bom tam okol 12:30.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
18.4.2011 10:59:50   
ajč.
Tincy hvala in srečno danes user posted image kolegica je tut že neki čez rok in še kr čaka.. user posted image Aprilčki nočjo vn, Junijčki pa kr usi neki hitijo..user posted image jih že tolk poznam k so mali hotl vn user posted image

Vipercat ja tut jst komej čakam da pride...ampak še nesme user posted image bo bulš zanga da ene 2 mesca še not zdrži user posted image se bom pa tako polenila zj tuki da pol nebom dohajala več user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
18.4.2011 12:17:32   
lenčy
dober danuser posted image
ste imeli tudi vi naporen vikend?user posted image  v soboto smo bli na praznovanju enega leta pri prijatelju mojega Aleksa in nam je blo zelo lepo, v nedeljo pa smo nesli butarco žegnati, pop. pa smo se zmenili še s cimro iz porodnišnico, ker se najina dva enoletnika še nista videla v kratkem in sta si mogla voščituser posted image  smo bili na Loki, Aleks se je šetal ob stolih tako da smo spet usi uživali...

ajč. a ti delam družbo na RR?user posted image  trenutno Aleks spi, tako da... povej kajuser posted image  
tinčy teb se bo pa nosečnost zamerla a?user posted image  že drugič čez rok... men je blo prou ušeč, ker je Aleks par dni prej prišel, kar nenadoma... hm mogoče si pa glihkar na poti v Rim...

Rada te imava!!

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
18.4.2011 14:14:12   
ajč.
haha Lenčy,šele zdle vidla... user posted image sm "leteča"user posted image  
ja,kaj pa čm povedat? nimam kej pametnga..tukej itak nč ne dogajauser posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
18.4.2011 19:29:56   
Tincy90
Evo mene...user posted image mela dans pregled, nč posebnga, CTG je kazov neki, ampak to še zmer ni to...dete naj bi melo že 4033g in obseg glavce 35,3cm...bravo za junaka, ampak ne vem kako bo to mami vn spravla...user posted image no, sm da bo z bebo vse ok, js bom že preživela.user posted image v sredo mam spet pregled in CTG in če se do petka ne bo nč zgodilo grem potem v petek lepo via Brežice...pol se bomo pa na prej menil kako in kdaj...sm jih pa že dans klicala in oni sprožjo porod, ko si en tedn čez rok, tko da potem bom najkasnej v soboto rodila oz naj bi se takrat začela akcija, kdaj bo pa končana pa noben ne ve...user posted image tolk od mene, pismo sm neki zaspana zadne dni...pa ni se mi nosečnost zamerla, je pa obupno tole čez rok it, se ti dnevi še bolj vlečejo kot drgač...

Lepo se mejte!user posted image

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
18.4.2011 19:47:41   
dramica
Ojla čvekiceuser posted image !

Najprej enouser posted image za opravičilo ker sem štrajkala na rruser posted image .

Pri nas se nosimo celo popoldne ker ima mali krčkeuser posted image še4 vedno in upam da kmalu minejo,pa sploh je bil danes mala tečkica, nič mu ni pasalo.Včeraj je pa moj pekel palačinke zunaj za otroke in jih je bilo kar nekaj ,mislim da15 otrok.Je blo lušzno,sam vreme pa ni blo ravno najlepše.Jaz sem bla mal not mal zunaj saj veste kako je to,zvečer me je pa glava bolela,sinusi....pa danes cel dan tako da dans nisva bla nič zunaj,bova jutri nadoknadila.

Dojenčkom pokažite koledar in povejte jim ali smejo že ven ali ne.Saj ne vejo katerga smo tako da jim je upravičeno če so datume pomešal in eni želijo prej drugi kasneje ven.user posted image .Pa veliko sreče!!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
18.4.2011 19:50:47   
dramica
Se vidi da imam gužvo okol računalnika so se vmešale št(4)in črke po nepotrebnemuser posted image .

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
18.4.2011 20:53:42   
Alex01
Tincy - moja dva fanta sta oba bila čez rok, Alex 2 dni, Nejc pa 6 dni. Te čist razumemuser posted image . Meni prvič niso nikoli rekli, da bo velik user posted image , no ja, šele v porodni, tik pred zadnjo akcijo. In kaj? Naj bi takrat rekla, da bom raje drugič prišla? In je prišel Alex s 4520 g in 57 cm, pa obseg glavice 37 cm. V drugo so mi pa ves čas govorili, da bo velik otrok, še večji kot Alex, na koncu pa 4380 g, 57 cm in obseg glavice 37 cm. Mami pa brez enega šivauser posted image user posted image user posted image . Tak, da nič se ne sekirat, vse boš zmogla, bomo itak dihale s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
18.4.2011 22:23:26   
Tincy90
Alex ou maj gad.user posted image svaka čast, dobra si!user posted image user posted image kr paše kaka taka zgodba, takoj lažje dihaš.user posted image hvala za vzpodbudne besede.user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
19.4.2011 8:15:40   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Evo mene...user posted image mela dans pregled, nč posebnga, CTG je kazov neki, ampak to še zmer ni to...dete naj bi melo že 4033g in obseg glavce 35,3cm...bravo za junaka, ampak ne vem kako bo to mami vn spravla...user posted image no, sm da bo z bebo vse ok, js bom že preživela.user posted image v sredo mam spet pregled in CTG in če se do petka ne bo nč zgodilo grem potem v petek lepo via Brežice...pol se bomo pa na prej menil kako in kdaj...sm jih pa že dans klicala in oni sprožjo porod, ko si en tedn čez rok, tko da potem bom najkasnej v soboto rodila oz naj bi se takrat začela akcija, kdaj bo pa končana pa noben ne ve...user posted image tolk od mene, pismo sm neki zaspana zadne dni...pa ni se mi nosečnost zamerla, je pa obupno tole čez rok it, se ti dnevi še bolj vlečejo kot drgač...

Lepo se mejte!user posted image

super... potem se približuje konec...oziroma začetek user posted image . jaz ti želim čim lažje in čim lepše spomine na ta dogodek

naša je bila včeraj stara 2 meseca. sva imele pregled. mala se je zredila v enem mesecu za 2 kile user posted image  in zrasla za 5 centi. moj je rekel da še trava ne zrase toliko v enem mesecu. ko sem jo v zd slačila in je sestra videla okroglega bušije je bil njen komentar: ja punca sej ti boš pa mamico pojedla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
19.4.2011 9:01:37   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

vesni ti kar lepo uživaj v toplicah... sem ti malo fovš (če fvšija bi gorela bi bila v ognju cela ti slovenija....user posted image ) za torek velja kofe če je to dopoldan, ker imam popoldan roditeljskega in še ene opravke, drugače pa sredo ok?

ja, ok, potem pa se zmenimo za jutri user posted image  sedaj pa sam povej, ali ti paše okol enih al po peti  user posted image

tincy - a še kar doma? ooo, boga. je včeraj rodila od sodelavca žena, točno 1 teden čez rok. majo še eno babnčko user posted image . sej bo hitro sobota tukaj... pri nas je bla bejba 3 dni čez rok. ma bi zdej probala, kako zgleda, če je kak dan prej... user posted image

ajč - zdrži še malo. vem, lažje je govorit, kot pa doživljat, sam upam, da ti dnevi kolikor se da hitro minevajo.

nič, se oglasim mal kasneje s poročilom o našem vikendu. LUŠTNO je blo user posted image user posted image

dramica - joj, pti vas je pa tud pestro. bogi tvoj mišek. in ti zraven.

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
19.4.2011 11:05:07   
ajč.
Bejbe, kako smo kej?user posted image
Tincy user posted image za malega korenjaka in user posted image zate, da bo use kot mora bit user posted image user posted image
Vesna- ja zdj p res še malo...user posted image
....no uglavnem..današnja vizita...drug petk odhajam domov!! user posted image user posted image user posted image ..če nebom kej odprta takrat.. (5cm ali več)..bi kr skakala po postl tok sm vesela ..user posted image user posted image

Naj bo tudi vaš dan tko lep kot je/bo moj!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
19.4.2011 12:35:36   
lenčy

Tincy - moja dva fanta sta oba bila čez rok, Alex 2 dni, Nejc pa 6 dni. Te čist razumemuser posted image . Meni prvič niso nikoli rekli, da bo velik user posted image , no ja, šele v porodni, tik pred zadnjo akcijo. In kaj? Naj bi takrat rekla, da bom raje drugič prišla? In je prišel Alex s 4520 g in 57 cm, pa obseg glavice 37 cm. V drugo so mi pa ves čas govorili, da bo velik otrok, še večji kot Alex, na koncu pa 4380 g, 57 cm in obseg glavice 37 cm. Mami pa brez enega šivauser posted image user posted image user posted image . Tak, da nič se ne sekirat, vse boš zmogla, bomo itak dihale s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image

u pišuka maš pa velike otroke oz. so velki vn pogledaluser posted image ja lepo, kaj naj druzga rečemuser posted image

vam povem, kaj sm učeri nardila? zažgala flaško za sokca... ja prou ste me razumeleuser posted image sm jo dala mal prevret, pa sm pozabila in mi voda prevre, s flaško pa veste kaj je blo. dobr, da sm slišala, če ne bi se še kej vžgalo. ti ti mami. sj grem dns po novouser posted image

vipercat uf ste potem že težki, bravo mami za tako dojenjeuser posted image js sm še zlo žalostna, ko se spomnm, da sva se tako težko naučila dojit... upam, da bo naslednjič šlo. in mimogrede, včeraj sm se spomnla enega lepega imena za punčko in moj se začuda strinja z izborom, čeprav vstraja še s prejšnjimuser posted image hm kaj pa js vem, če bomo mel kdaj punčko, mi bomo baje sm fante delaluser posted image

ajč. včeraj smo se čist zgrešile. potem je moj mišek bil že pokonci in sva šla skozi loko do bršljina... sm vesela zate, da greš kmalu domou.

Rada te imava!!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
21.4.2011 10:37:00   
ajč.
Ewo punčare, da se na hitrco javim....DANES KONČNO,PO 6 TEDNIH ODHAJAM DOMOV!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem pričakovala šele naslednji teden, pa sem bila očitno tako pridna da grem lahko že prej user posted image user posted image
Lep sončkast dan tudi usem vam user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
21.4.2011 11:07:13   
Alex01

Ewo punčare, da se na hitrco javim....DANES KONČNO,PO 6 TEDNIH ODHAJAM DOMOV!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem pričakovala šele naslednji teden, pa sem bila očitno tako pridna da grem lahko že prej user posted image user posted image

SUPERuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Samo ne pretiravaj, pusti se crkljati pa pazi nase in na svojo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
21.4.2011 17:47:46   
Tincy90

SUPERuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Samo ne pretiravaj, pusti se crkljati pa pazi nase in na svojo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Podpis!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?