|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
8.4.2011 12:06:13   
lenčy
dober danuser posted image
sm dala sinka spat, zdj sm pa lahko malo še pri vas, da gre mami na offuser posted image
kolk ste pridne s pospravljanjem, to tudi mene čaka, ko se selimo, ampak že komaj čakamuser posted image stanovanje bova zrihtala po najinih željah, sm dobila že navodila, da bo moralo biti vsak po tleh pobrisanouser posted image  sicer se strinjam, ker nerada vidim, da se moj aleks kobaca po umazanih tleh. zdj se odločava, kako bova stene pobarvala in se še nisva čist odločila; sm odločna, da je v spalnici kombinacija modre in viojoličneuser posted image  dnevna pa bi bla ala rumena, oranžna, zelena, nekaj v tem stilu-kej predlagate? rada bi imela vzorce, to se pravi da sta barvi ločeni al z ravno črto al pa z vijugo, mogoče kombinacija barvnih črt-svašta sm se že spomnlauser posted image

in kako ste drgač? ene bodo šle hmal rodit, ene se še malo pazite, druge pa crkljate svoje malčke... js pa uživam zunaj s svojim sinkom z zlatimi kodrčki, ki tako rad hodi, komaj čakam da bo sam shodil, ga bo tako veselje gledat...

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
11.4.2011 8:28:54   
vesna_b
ajč - hitro bo minilo, boš videla. bo tvoj trud poplačan, ko dobiš detece v naročje... sicer pa sem zadnjič videla, da je v P spodaj bife po tanovem, tako da kofe bo... kdaj pridemo? he he heuser posted image

mala princeska - ma svoje sem že, moj ima majice celo leto v uporabi, od tamale sem že oprala in 3/4 zlikala... ja, nikol se ne neha. pa v vrtcu so na igralih, pa doma zunaj po travi... ojoj

vidim, da ste ble na sončku, da ni blo velik čvekanja user posted image  edino pravilno, jaz tudi... user posted image
nič, šibam delat še mal. čeprav je ponedeljek...user posted image

aja, drug vikend gremo pa še zadnjič v troje v toplice. jeeeeej user posted image  komaj čakam. od sobote do ponedeljka bom uživala. da se še mal pohvalim user posted image

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
11.4.2011 8:38:40   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

aja, drug vikend gremo pa še zadnjič v troje v toplice. jeeeeej user posted image  komaj čakam. od sobote do ponedeljka bom uživala. da se še mal pohvalim user posted image

lepo :-))) Kam pa jo mahnete - v katere toplice?
Ti sam uživaj :-)))

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
11.4.2011 9:30:46   
vesna_b
gremo v Moravske toplice, v Vivat, s temi petrolovimi točkami. kopala sva se že tukaj, baje pa da je tudi hrana enkratna. bomo videli. v glavnem - ne vem, katera je bolj navdušena - jaz ali tamala. vsak dan sprašuje, če že gremo...

ja, bom se pustila mal razvajat user posted image  - moj bo mel tamalo čez, jaz pa kako tisto poličko, v bazenu, na kateri bom pognala korenine... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1554
11.4.2011 11:32:51   
ajč.
hehe Vesna,ja sj grem usak dan dol na kofe da se usaj mau zamotm pa izognm popoldanski vročini v sobi user posted image
pa lahko ve ukomot uletiteuser posted image samo,veste,to ni podgurje...niso navajeni da se upije pa nori tle user posted image tle so usi tako kulturni user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
12.4.2011 11:56:40   
Mala_princeska
ajč škoda ker nimam tvoje telefonske, sem mislila včeraj nate ko sem s tastom na urgenci čakala in čakala, pa ko sem parking tudi okoli porodnišnice iskala

ajde držte se, izkoristite sonček, menda popoldne aprilski dež

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
12.4.2011 13:07:44   
lenčy
no da se še js oglasim...
ja mi kar izkoriščamo lepo vreme in sonček, smo skos na loki. v soboto smo šli na otočec posončit. smo dali dekico na tla in malo poležavali. potem pa zagledamo dva mala klopca in smo se sm hitr pobral... mi smo kar sladki za njihuser posted image
in naj povem, da sem srečala dramico oz. moj je spoznal njenega moža, potem sem pa to skp povezala in pogruntala, da je to ona. no lepo da sm te spoznala, imaš zelo lepo družinicouser posted image

kaj res bo dež? nč hudga, mi gremo u qulandijo. pa trikolesnik mormo it pogledat, smo se zapičl v smartrike, ki je pa najdražjiuser posted image bo mogla dat babi poluser posted image

Rada te imava!!

Neposredna povezava do sporočila: 1557
12.4.2011 21:07:29   
dramica
ojlauser posted image
Lenčy ja,sploh ne vem kako sem reagirala ,me je kar malo šokiralouser posted image nisem pričakovala,oprosti če sem bla preveč hecnauser posted image .Sem pa vesela,da sem vas spoznala in mali Alex je tako sladki.Kdaj bo naš mali mel take kodrčke hm, ja če jih bo sploh imeluser posted image .Kaj ste imel klopauser posted image jaz nisem pa nič pogledala otrok,smo pa že imeli letos enega obiskovalca ja.

kaj pa kaj počnete ostale mamice?Mi smo veliko zunaj,urejala sem vrt ,skalnjak,gredice,moram bit pridna pa še od tašče obdelat-čaka na operacijo pa vračam ker je lani ona meni pomagala ko sem morala LEŽATuser posted image .Drugače pa perem in likam ker naš sine še vedno vse poliva tako da če ga imam v naročju se moram tud jaz preoblečt.Komaj čakam da gremo na G.H.Jutri bo dežek pa se javite kaj da še malo poklepetamouser posted image .

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
12.4.2011 21:38:01   
Alex01
Dober večeruser posted image

princesi - lepo te je bilo videtuser posted image

lenčy - vas pa tutuser posted image . V qlandiji. Nisem bila sigurna, tako znana si se mi zdela, pa mali Alex tutuser posted image . Hm, sej mogoče pa niste bili vi. al  pa . si nesla en paket plenicuser posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
12.4.2011 21:39:13   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: dramica

kaj pa kaj počnete ostale mamice?Mi smo veliko zunaj,urejala sem vrt ,skalnjak,gredice,moram bit pridna pa še od tašče obdelat-čaka na operacijo pa vračam ker je lani ona meni pomagala ko sem morala LEŽATuser posted image .Drugače pa perem in likam ker naš sine še vedno vse poliva tako da če ga imam v naročju se moram tud jaz preoblečt.Komaj čakam da gremo na G.H.Jutri bo dežek pa se javite kaj da še malo poklepetamouser posted image .

Kako si pridna, samo ne pretiravaj.
Pa en kup user posted image user posted image user posted image za Edija

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
12.4.2011 21:40:04   
Alex01
lenčy - mali je pa pravi lepotec user posted image (slikce v albumu)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
12.4.2011 21:40:54   
Alex01
petraaaaaa - kje si mamca? user posted image

tincy že rodila?

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
12.4.2011 21:41:14   
Alex01
Zdej bom pa nehala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
12.4.2011 22:41:30   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

petraaaaaa - kje si mamca? user posted image

mamca? user posted image zdej sem si predstavljala eno staro mamo s krivačko user posted image user posted image user posted image user posted image

drgač pa mi tale RR neki šteka. Mam naštimano da mi na mail pride kdaj je odgovor v temi, in ni nič prišlo zdaj kašna 2 tedna skor. in jst butara mislim pač da tema 'stoji' in da nobena nč ne piše, zdej pa grem gledat pa 3 strani postov user posted image user posted image

lepo da me ene pogrešate.
dramica, naš tud ful poliva, perem skos samo njegove stvari, preoblečemo se 5x nA dan.

drgač smo pa že bli stari 1 mesec. Smo imeli tinimini svečko user posted image user posted image
princesi, ene parkrat sem bla u pikipoki u qulandji, pa skos gledam če bom tebe kje vidla, saj ne da vem kera si, ampak tko, da bi na tablco pogledala za ime, če jih mate user posted image

vesna, pa daj se ti smiri malo. bi rada še v aprilu rodila? boš še tincy prehitela če se boš tko gnala user posted image

mi že pridno hodimo na sprehode, tako da upam da bom kej kmal šla tud v mesto na sprehod...zdej bol vozičkam po domačem okolišu, pa do Alex in tam okol. Ko malega nafotram, preoblečem, pa če greva, mam kašne 2 uri fore, tako da bi lahko tud kakšen kufe padu user posted image

Drgač pa sm oddala diplomooooooooooooooooooooooooooooooooo...zagovor v maju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
12.4.2011 23:06:41   
Tincy90

tincy že rodila?

Ma neeeeeeeeeeeeeeeeee!user posted image user posted image   tamal že zdj mamici nagaja, porkaš...user posted image sm bla dans pr Zajkli in mi je CTG risov krče-popadke, ampak to za njo še ni to in sm naročena spet u pondelk, če se ne bom sama prej kam pobrala...user posted image baba zmešana me tud spodi ni nč pregledala ne nč, sm u tist karton neki kraca...user posted image u glavnem, upam, da grem hmal u Rim!

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
13.4.2011 7:35:27   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

tincy že rodila?

Ma neeeeeeeeeeeeeeeeee!user posted image user posted image   tamal že zdj mamici nagaja, porkaš...user posted image sm bla dans pr Zajkli in mi je CTG risov krče-popadke, ampak to za njo še ni to in sm naročena spet u pondelk, če se ne bom sama prej kam pobrala...user posted image baba zmešana me tud spodi ni nč pregledala ne nč, sm u tist karton neki kraca...user posted image u glavnem, upam, da grem hmal u Rim!

user posted image user posted image to je pa Zajklauser posted image user posted image  ne more, da ne bi bolj pogledala. sej boš vidla, boš sama prej odšla rodit kot pa k njen, vsaj jst sm tko, ker sm si rekla, da bo sam mal mrmrala, nč povedala, o to pa ne. in hb, sm takoj za vikend lepo stanila v P. ker enostavno je nism mogla več prenašat. žal.
pred ta drugimuser posted image , če nam seveda rata, bom probala spremenit G, ker enostavno tak odziv pa le ne moreš dobit kot nosečka.

vidm, da kr mal mal tle gor čeblate. stara garda smo včasih naklofale tud do 5.strani. če pa nismo mele kej za početuser posted image .

da se pohvalim, čakamo novega člana....avto. dobimo ga v začetku maja, tko da se že vsi veselimo, da se bom bolj na "široko" peljalauser posted image .

drgač v službi furanje posla naprej do onemoglosti, zvečer sm čist brez energije, tolk me zmozga. novih delovnih mest za mojo izobrazbo skoraj da ni.user posted image  študiram, da bi še kej vpisala, neki čist X, ker v trenutni službi ne vidim napredovanja oz. kr obtičiš, tam kjer si. moram si malo razširit obzorja.

a že kej razmišljate za dopust poleti? mi gremo v 2/2 julija, v hotel, nekam na hrvaško obalo. sam ne vemo še kam. kakšen predlog?

je pa ta vikend bla Patricija spet čist fuč. v petek je iz varstva klicala, da ima vročino in jo je res mela, čez 39. sm kr zvezdice vidla, ko sm pomisnla kaj lohk faše-krč. ampak HB ga ni. čez pol ure so že vsi otorov v varstvu mel vročino, tko da so imeli grupnegauser posted image . nimaš kej. bi blo že čudn, če bi blo dlje časa mir.
jst sm pa fasala virozo, tk da me še danes neki zvija, ampak bo.

ne vem, pa včasih ni blo tolk tega sr......zdej pa skoz neki, vsi neki bolniuser posted image .

no, zdej sm pa napisala cel življenjepis za naprej in za nazajuser posted image

lepo se imejte, nosečke držte se, ko bo trenutek, pa lepo pridno, s korajžo pričakajte vašega bebija. vse bo ok. tiste, k pa želimo bit user posted image , pa nam glih noče ratat, pa tud korajžno.sej bo....user posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
13.4.2011 8:01:15   
5ra8
dobro jutro čvekice

na pa mamo dež...čeprav pr nas se kr neki jasni pa sonce kaže....bomo vidli kaj se bo izcimilo iz tega.

evo najprej zajtrk, da boste lahko delale tiste k ste u službi, za nas k smo doma pa tud mora bit user posted image

user posted image

pozna kdo kakšno frizerko ki hodi na dom? user posted image

kaminek, res je, maš prav da so skos neke viroze pa prehladipa to...moja nečakinja je več k en mesec doma...skos neki bolana...najprej koze, potem angina...kaj še bo...skos neki....

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
13.4.2011 8:15:14   
Alex01
Dan user posted image user posted image user posted image

petra - lepo da si se oglasilauser posted image . Pa pridi še kaj naokroguser posted image . BRAVO za zagovor.

kaminek - user posted image user posted image user posted image user posted image za avto. Mi imamo tudi karavana in je ZAKON. Jaz ga ne zamenjam za ničuser posted image . O službi raje ne bi,pa o tem, da me diploma še kar čaka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa en kup user posted image user posted image user posted image za vaše zdravje.

tinčy - user posted image bo "izkoristil" all inclusiv do konca user posted image user posted image user posted image . Mene je G spodaj pogledala  okrog tretjega meseca, potem pa nič več.

Dopust - mi če bo po sreči že 18.6. do 28.06.2011 stara lokacija - Miletiči, če nam pa to pade v vodo, potem pa od 25.06. do 05.07.11 Gajac - Pag. Pa v avgustu še kak dan Novigraduser posted image

Dve slikci sem dodala v albumuser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
13.4.2011 10:35:13   
vipercat
lepo pozdravljene
k nam je včeraj prišla babi na obisk. smo se šle potepat v qulandijo. je mali in tevžu kupila nekaj za oblečt, pa malo sva kofetkale in na koncu ugotovile, da v šparu ne bova nič kupile, zato sva šle še v hoferja user posted image

danes grem v zd, ker imam eno zelo sumljivo znamenje, pa grem malo pokazat, jutri pa imam zajčeva, saj mi po 8ih tednih še kar teče. zadnjič me je pogledala in je rekla da je izgleda da nekaj ostalo notri in da bo verjetno potrebo iti na čiščenje. dala mi je imekcijo in antibijotike in če jutri ne bo izginilo bomo šli user posted image

vesni kako kaj moj disk? že komaj čakam nadaljevanke user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
13.4.2011 12:54:26   
lenčy

lenčy - vas pa tutuser posted image . V qlandiji. Nisem bila sigurna, tako znana si se mi zdela, pa mali Alex tutuser posted image . Hm, sej mogoče pa niste bili vi. al  pa . si nesla en paket plenicuser posted image

OMG res? kaj nisi pršla do mene?? ja mela sm plenice pa še kup vrečk, kje si nas pa vidla? sm bla v kiklciuser posted image  a si bla z otroci? ker js skos gledam druge otročke, pa nisem nobenga skodranga vidla(razen mojga)user posted image

vipercat ti si bla tud? ja pišuka, lhk bi še dve na en mah spoznala, pol bi pa že skor vse tle gor poznalauser posted image  edino princesi še nisem našla v pikapolonci...

petra super za oddajo diplomske, pa je tudi tebi uspelouser posted image

dramica nič nisi izpadla čudna, edino, kar ti res ni blo nč jasno. sva se glih z mojim menila, je spet pri vasuser posted image  klopa sta pa lezla po dekici in HB ne po nas, zato smo se pa tud hitro pobral...

ja imam spet 3 nove albume, je blo treba dodat, ker mam res lušnega sina za pokazatuser posted image  aha pa poudarjam za tiste, k ste se zmotile, moj sinko je ALEKSuser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
13.4.2011 13:13:31   
Alex01
lenčy - pri pikapolonici. Mi smo ravno po tekočem traku prihajali iz parkirne hiše, vi3 ste šli pa mimo pikapolonice, pa sem zadnji trenutek ugotovila, da si verjetno ti. Naslednjič te pocukam za kiklouser posted image . Paše ti kiklicauser posted image

vipercat - en kup pikapok, da se krvavitev ustavi.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
13.4.2011 13:14:21   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

aha pa poudarjam za tiste, k ste se zmotile, moj sinko je ALEKSuser posted image

moj pa ALEXuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sva povzročili mal zmedeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
13.4.2011 13:37:12   
lenčy

IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

aha pa poudarjam za tiste, k ste se zmotile, moj sinko je ALEKSuser posted image

moj pa ALEXuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sva povzročili mal zmedeuser posted image user posted image user posted image user posted image

to si verjetno tako napisala, ker si vajena na X. nič hudega, ti ne zamerimuser posted image  aha se spomnim, da je šou nekdo iz parkirne ampak nisem dobro pogledala priznam. no zdj me že skor poznaš, tko da naslednjič le pozdravi. sj zdj bom verjetn skos v kiklcah, ker je tko vroče (bilo)user posted image  ej zdj mi je pa nerodnuser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
13.4.2011 13:37:47   
Udb
Ojla!

Pa saj ve pa kar naprej šopingirate!! :)))) Jutri bom pa tudi jaz v Qlandiji, čeprav grem bolj za podporo s prijatlco, kot da bi imela v načrtu kaj kupovanja.Vidiš, jaz pa ne poznam nobene druge, samo princesko :)
Drugače pa vse po starem, še drug teden delam, potem pa dopust in porodniška! Waw, kaj gre hitro! Še kar ne dojemam, da bomo imeli novega člana, pa čeprav me cele dneve brca na veliko!!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
13.4.2011 16:18:43   
Tincy90
Kaminek- mah sm ne govor o tej Zajkli, res kr neki ej.user posted image kako je lahko taka baba G? To je res uprašanje za nvem kolk evrov...user posted image js sm se odločila, da bom zamenala G, ko/če se bova z mojim odločila še za tretga otroka kr to je pa res obup ne. Če sm prov razumela boste mel karavana, supr! Midva ga mava tud in je zakooon!user posted image user posted image katerga sta pa naročila, če ni skrivnost?user posted image in držim pesti, da čim prej zagledate + user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image za miško, da se hmal pozdravi.

Alex- ja ta all inclusiv si je on mal preveč prilastiu hehe.user posted image ma mama že dost tega težkega trebuha, bi rajš njega cartala pa lupčkala pa vse to.user posted image user posted image pa noro lušnega sinčka maš, tamal je pa še posebej cukrček ijoooj, ma ta mora bit naš tamlad.user posted image user posted image user posted image

Vipercat- upam, da je prjela injekcija in da ni res kej ostalo notr!user posted image pr men so to še u P ugotovil, ko so me pregledval na vizitah in sm mela potem poseg tko da sm šla skor po enmu tednu šele domov iz P...sm pa tud js potem mela kr doug čiščo in sm se šla tud en večer pokazat v bolnico pa sm isto dobila injekcijo pa se je potem ustavlo in blo bolš...držim pesti, da se ti to uredi no!user posted image user posted image user posted image

5ra, dramica- lepo, da uživate z malimi sončki, js bi tuuuud!user posted image

Vesna ti pa res take it easy babyuser posted image , ne pustim, da se bi teb začelo kej prej dogajat k men madona. In fajn uživejte v toplicah!user posted image

Ajč upam, da si ok, še mal pa boš tud ti mami, sm počasi.user posted image user posted image user posted image

Ljupka (upam, da se nism zmotila) čestitke za izgubljene kg!! Js bom tud mogla na kako shujševalno, ko si bom opomogla od poroda.

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?