|
RE: Dolenjke, 4.del 13.4.2011 7:35:27
|
|
|
|
kaminek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90 IZVIRNO SPOROČILO: Alex01 tincy že rodila? Ma neeeeeeeeeeeeeeeeee! tamal že zdj mamici nagaja, porkaš... sm bla dans pr Zajkli in mi je CTG risov krče-popadke, ampak to za njo še ni to in sm naročena spet u pondelk, če se ne bom sama prej kam pobrala... baba zmešana me tud spodi ni nč pregledala ne nč, sm u tist karton neki kraca... u glavnem, upam, da grem hmal u Rim! to je pa Zajkla ne more, da ne bi bolj pogledala. sej boš vidla, boš sama prej odšla rodit kot pa k njen, vsaj jst sm tko, ker sm si rekla, da bo sam mal mrmrala, nč povedala, o to pa ne. in hb, sm takoj za vikend lepo stanila v P. ker enostavno je nism mogla več prenašat. žal. pred ta drugim , če nam seveda rata, bom probala spremenit G, ker enostavno tak odziv pa le ne moreš dobit kot nosečka. vidm, da kr mal mal tle gor čeblate. stara garda smo včasih naklofale tud do 5.strani. če pa nismo mele kej za počet . da se pohvalim, čakamo novega člana....avto. dobimo ga v začetku maja, tko da se že vsi veselimo, da se bom bolj na "široko" peljala . drgač v službi furanje posla naprej do onemoglosti, zvečer sm čist brez energije, tolk me zmozga. novih delovnih mest za mojo izobrazbo skoraj da ni. študiram, da bi še kej vpisala, neki čist X, ker v trenutni službi ne vidim napredovanja oz. kr obtičiš, tam kjer si. moram si malo razširit obzorja. a že kej razmišljate za dopust poleti? mi gremo v 2/2 julija, v hotel, nekam na hrvaško obalo. sam ne vemo še kam. kakšen predlog? je pa ta vikend bla Patricija spet čist fuč. v petek je iz varstva klicala, da ima vročino in jo je res mela, čez 39. sm kr zvezdice vidla, ko sm pomisnla kaj lohk faše-krč. ampak HB ga ni. čez pol ure so že vsi otorov v varstvu mel vročino, tko da so imeli grupnega . nimaš kej. bi blo že čudn, če bi blo dlje časa mir. jst sm pa fasala virozo, tk da me še danes neki zvija, ampak bo. ne vem, pa včasih ni blo tolk tega sr......zdej pa skoz neki, vsi neki bolni . no, zdej sm pa napisala cel življenjepis za naprej in za nazaj lepo se imejte, nosečke držte se, ko bo trenutek, pa lepo pridno, s korajžo pričakajte vašega bebija. vse bo ok. tiste, k pa želimo bit , pa nam glih noče ratat, pa tud korajžno.sej bo....
|