|
RE: Dolenjke, 4.del 4.5.2011 10:00:26
|
|
|
|
vipercat
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b IZVIRNO SPOROČILO: dramica Ma ste zgovorne da mi je kar sumljivo .Očitno nekaj ne štima in se tudi jaz potem ne bom več javljala...No saj sama s seboj se tud ne morem ment .Če pa slučajno ktera bere pa...Želim lep dan ja, sem tukaj, sem!!! sedaj obljubim, da bom kaj več. vsaj še kaka dva, tri tedne... he he he evo, drug teden dopoldne - kofe. katera ima čas in kje??? anonimna - tukaj so vsako nosečnico, nenosečnico, mamico lepo sprejeli. vem, ker sem tudi sama prišla na ta forum "z zamudo". so same fejst punce, ne grizejo in sem prav vesela, da lahko čvekam z njimi. sicer pa če je tako, kot praviš, da nimamo časa, potem ga tudi na Starši čvekamo ne bomo imele . aja, pa da ne bo pomote, nič ti ne zamerim . smo pač mešana družba, in nekaj časa je bilo govora predvsem o nosečkah lenčy - joj, super, bravo za tvojega korenjaka! no, naši prazniki... v nedeljo smo šli na Debenc, moški peš, ženske z avtomobili, potem nas je pregnal dež. potem smo šli pogledat eno dojenčico, Nino - od bratranca od mojega, v ponedeljek sem spet prala- še za svakinjo, včeraj pa sem likala, in del še pustila za danes. včeraj dopoldne sem šla v službo, sem dala za kofe, pa mal malčke in piškotkov, pa je blo prav luštno. je tako hitro minilo... sedaj me čaka še mal pospravljanja, potem sem pa frej za potepanja. jutri imam pregled, do konca še 3 tedne (+ pričakujem kak dan zamude), tamala je čist posrečena - je zadnjič dala lubčka na trebuh in rekla, da bo dala dojenčku lubčka, da bo ven prišel. sem se prav topila... aja, pa med prazniki smo brez problemov prenehali z dudo, tako da... happy, happy, happy... se kaj beremo, a ne? za kofe pa javite. lahko že jutri, ali pa drug teden katerikoli dan čau vesnica ne morem verjet na debencu ste bili... to je 4 km stran od mene. tja hodimo mi na kalamare :) mimo nas hodijo pohodniki gor, čeprav letos jih je bilo zelo malo no jutri sva medve fraj. lahko se oglasiš pri meni, ali pa če se kje dobimo, samo mi javi na gsm, ker verjetno ne bom več danes na netu.
|
|
|