|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
21.4.2011 17:50:33   
Tincy90
Babe žabe, dihejte z mano čez vikend- upam, da mi bodo sprožil čez vikend. Jutr grem na pregled v bolnco pol bom pa vidla kaj bodo oni rekl, js računam, da bi mi potem najkasnej v soboto sprožl, ko bom točno en tedn čez rok (isto tko je blo pr tamali, v petek na pregled in so me kr notr obdržal, v soboto pa akcija). Se tipkamo, ko pridm nazaj, upam, da hmal kr ne maram bolnic.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
21.4.2011 20:42:37   
Alex01
tincy - bomo dihale s tabo in navijaleuser posted image user posted image user posted image user posted image . Naj bo hitro in čim manj bolečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . SREČNO

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
21.4.2011 22:03:05   
dramica
Tincy aaaaaaaaaaaaja,ja dihamo,dihamo s tabo naj ti bo čim lažje, čim hitrejeuser posted image ,pa poročaj,da se veselimo s tabouser posted image .SREČNO!!

Ajč ti pa le uživaj, vse štiri od sebe,daj se popedenat,boš potem zlahka nadoknadlauser posted image .

Vesna??Kaj zdaj?Kje si?Poročaj kaj dogaja?Se dobro počutiš?Upam da te kaj ne matra,zdrži,še malo pa pride tisti dan ko te dojenček pride pogledat in to v živo,zares, nič 3duser posted image user posted image Crkljajte se.Kako v toplicah si se odmočilauser posted image ?

vipercat Kaj počneš jutri dop?Jaz bom doma-lepo povabljena.Edi že pogreša svojo ........prijateljicouser posted image

Petra-Čestitkeuser posted image !Kako si ?Kako pa sinko?Priden?Še tako lepo spite?

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
21.4.2011 22:30:39   
5ra8
babe žabeeeeeeeeee

DIPLOMIRALA SEM!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A je biu v tork kej potres? Ker je se men kameen odvalil od srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dramica, priden kokr vzameš user posted image tud našga matrajo krčki, 2 dni nazaj je bil čist bogi, men je šlo na jok ko sem vidla kako ga boli user posted image

drgač pa spi tm nekje med 2-3 ure ponoč...po dnevi pa kokr je...danes je ful slabo spal, pa zdej ko je bla luna tud....kr neki po pol ure, pa na joško...pa spet mal dremat, pa spet na joško user posted image

tincy, drzimo pesti zate.

ajč, super da si šla domov user posted image

Alex, zdej sm sla 2x ze mim tvoje hiše, pa nikjer nobenga nikol.
Zanč sm pa tvojega moža pred Krko srečala pa po moje ni vedu kam bi me dal...sem ga pozdravla pa me je tko čudno gledal user posted image user posted image user posted image

aja, včeraj sem spoznala princesko user posted image ko sem šla za mojga črmlja klobuček kupovat.

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
21.4.2011 22:33:39   
Tincy90
5ra čestitaaaaaaam za diplomo!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Alex maš ZS.user posted image

Pa hvala, ker boste dihale z mano!user posted image hu hu hu hu hu, al kako že gre?user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
22.4.2011 7:53:28   
Alex01
5rauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo, bravo!!!

tincy - sprejeto in odgovorjeno user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
22.4.2011 7:55:23   
Alex01
5ra - ta teden sem bla bolj mal doma. En dan se  nazaj v službo letela, en dan sem šele zvečer iz službe priša. če vidiš moj avto zunaj (moder) alhko komot pozvonišuser posted image .
Ja revčki ti user posted image , ki imajo krčke. Naša dva fanta jih hvala Bogu nista imela.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
22.4.2011 8:07:59   
Katte
tincy90, držim pesti.
5ra8, čestitke za diplomo user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
22.4.2011 12:37:47   
lenčy
5ra8 čestitke za diplomo, vsak mesec je ena bravouser posted image  tvoj pikec ima pa krčke? sj bodo knalu minili, meseci hitr minevajo. naš je tudi imel pa se je vse tko hitr odvijalo, da je tudi to hitro minilo...
tincy ti bi šla kr rodit? ja kdo bo pa jajčka barval?user posted image

kdo je reku, da je polna luna? k se zihr ne mot. Aleks se je na vsake 15min zbujal ponoči pa jokal, js sm bla že čist paf, se mi tud vstajat ni več dalo. pa ga dam k nama in ni nič pomagalo. upam, da ne bo danes isti scenarij...

no js sm oddala še 3 prošnje za zaposlitev, objavljene na ZZZ in zdj da vidmo kaj bo. ma sm drgač že 30 ponudb poslala, pa same negativne nazaj. bi rada tudi sama kaj zaslužila, zdaj, ko je moj kupil stanovanje. ja od včeraj smo ponosni lastniki stanovanja, selimo se čez približno dva tednauser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
22.4.2011 13:27:03   
Alex01
lenčyuser posted image user posted image user posted image za stanovanje. Pa user posted image za iskanje službe.

Luna pa zihr ni polna, tut krajca ni nobenega. Naslednji krajec je v ponedeljek 25.04.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
22.4.2011 22:36:04   
dramica
kaminek če si kje...poslala sem ti zsuser posted image .

5ra,ja,za diplomo sem ti v prejšnjem sporočilu čestitala.Bravo ,pridna!Zdaj pa le uživaj v materinstvu.KArči?Pri nas je ene2 dni full hudo,čist je bogi,jaz pa ne vem kako bi mu pomagala.Kapljiceuser posted image Blažev žegenj,al kako že pravijo?

Lenčy ja,super za stanovanjeuser posted image .Kdo je bil pobudnik?Jaz mojga nebi spravla od domauser posted image ,men se pa včasih kar maluser posted image .Kje sta kupila?Jaz sem ravno predvčerajšnjim bila s kolegico v podbrezniku kjer je kupila stanovanje.Kje bo pa tvoj zdaj parkiral tovornjakuser posted image ?

Mi smo že danes pobarvali jajčka,poštimal, malo domek v rožice,pirhe in piščančke zaviliuser posted image da je malo prazničnega vzdušja.
Edi ima vnetega učka,pa malo pokašljuje,upam da se ne razvije še v kaj več.
Pa lepe praznike vam in vašim družinicam.Najejte se dobrot in uživajte s svojimi najdražjimiuser posted image !

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
22.4.2011 22:57:15   
5ra8
dramica in ostale, hvala.

za vneti uček - stisni si malo svojega mleka in mu nakapaj v učka, boš vidla bo prec boljš

krčki, ja mi mamo kaplice, kaj pa vem, mislim da pomagajo...ne vem no, mam tak občutek...

upam da mi jutr rata it zjutraj k frizerju pa potem se še slikat za osebno....pr frizerju nisem bla že...uf dolg

lenčy, bravo za stanovanje, jst bi tud

Alex, nč zato, sej mm grem, če ste slučajn zuni ste, če ne pa drugič

< Sporočilo je popravil 5ra8 -- 22.4.2011 22:58:23 >

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
23.4.2011 12:43:34   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: dramica
Lenčy ja,super za stanovanjeuser posted image .Kdo je bil pobudnik?Jaz mojga nebi spravla od domauser posted image ,men se pa včasih kar maluser posted image .Kje sta kupila?Jaz sem ravno predvčerajšnjim bila s kolegico v podbrezniku kjer je kupila stanovanje.Kje bo pa tvoj zdaj parkiral tovornjakuser posted image ?

uh kolk vprašanjuser posted image  smo v bršljinu v mal starejših blokih ampak nič zato. je vso opremljeno, ima svoje števce in zelo ugodnouser posted image  v podbreznik pa js ne bi šla, si čist na samem... ja pobudnik sm bila predvsem jaz, ker ne zdržim več brez zasebnosti. sj zato se pa bojim, da bo vse tko zgledal, kot da sm ga js prepričala naj kup, ker js itak nimam službe... pa ni res tko...
hm tole s tovornjakom mi ni glih jasn, mam par odgovorov pa ne vem točno, kaj sprašuješuser posted image

ja pri vnetih učkih pa res mleko pomaga, sem tudi jaz sprobala... pri krčkih je pa samo čas, kapljice pri nas niso pomagale...

mi smo jajčka tudi že pobarvali, samo čakam, da se aleks zbudi, da bo nalepke gor limal, če mu bo uspelouser posted image  ah to bo bolj provizorično, da se mamo fajn pa da to poslikamouser posted image

lepo se imejte na praznične dneve, pejte kam pa crkljajte svoje piščančkeuser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
23.4.2011 22:39:44   
dramica
Lenčy v Bršljinu?Moja sestrična je v tistih blokih.Joj,pa "moja" o.š. je blizu,pa vrtec.Super!Ja,stanovanje ki se ga vidla pri sestrični mi je full všeč-razporeditev.Glede tovornjakov pa sem mislila kje bo parkiral ker si zadnjič na Otočcu omenila da jih Aleks lahko doma opazuje ker imate pred hišo parkiranega.Neki tazgauser posted image .No,saj jih je na cesti dovolj da jih Aleks občoduje.

Mi smo pobarvali jajčka že včeraj,danes smo pa nesli k žegnu in kar pomalčkaliuser posted image .Z očkom je pa bolje, sem mu res dala svoje mleko,pa1x sem mu kanila fiziološko.Hvala za nasvete!

Kako pa kaj nosečke?Tinčy?Kaj dogaja?Ajč?Kako si ti?Pa Vesna ućživaš?Še kaka nosečkauser posted image ?
Pa vse ostale nič se ne javljate.kaminek,vipercat,mala princeskauser posted image Pogrešam vas ženskiceuser posted image !

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
23.4.2011 22:45:00   
5ra8
po moje da tincy zdej že drži svojo štruco v rokah user posted image

dramica, kdaj boš kej po mestu hodila? user posted image

si že mela slikanje kolkov?
Si dala malega cepit za rotavirus?

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
23.4.2011 23:03:01   
dramica
5ra Upam da se pri Tincy res že crkljajo in je vse o.k.
Sedaj je bil1.cepljen in sicer proti davici,tetanusu..ne,proti rotavirusu ni bil.Vi2 ga bosta dala cepit?Jaz razmišljam pa se ne morem odločituser posted image .
V nm kdaj bom?Kaj pa vem.Lahko se zmenva proti koncu tedna,pa se pripeljem,bi blo pa fajn enkrat ko bo lepo vreme.Se bova zmenileuser posted image .

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
24.4.2011 18:51:45   
Alex01
VESELA NOVICAuser posted image user posted image user posted image

Tincy sporoča:
"Ku ku, pa sem končno tu!
Malo sem moral ponagajati mamici in odlašati prihod na ta kruti svet user posted image
Da se predstavim:
sem ALIS, drugi zakladek mamice in očij, ki je prijokal na svet ob 16.31 uri, težek 4000g in velik 53 cm"

ČESTITKE mamici, očiju in sestriciuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
24.4.2011 22:25:09   
dramica
user posted image Tincy Čestitam ob rojstvu sinčka,ki je pravi korenjak.veliko zdravja,sreče in veselih razigranih uric z Alis-omuser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
24.4.2011 23:22:17   
5ra8
čestitke Tincy...veliko lepih trenutkov in crkljanja vam želim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
24.4.2011 23:23:35   
5ra8

5ra Upam da se pri Tincy res že crkljajo in je vse o.k.
Sedaj je bil1.cepljen in sicer proti davici,tetanusu..ne,proti rotavirusu ni bil.Vi2 ga bosta dala cepit?Jaz razmišljam pa se ne morem odločituser posted image .
V nm kdaj bom?Kaj pa vem.Lahko se zmenva proti koncu tedna,pa se pripeljem,bi blo pa fajn enkrat ko bo lepo vreme.Se bova zmenileuser posted image .

mi bomo dal za rotavirus ja.
bova se zmenile enkrat, sm ne zdej ta teden...mi gremo v torek malo na morje pogledat....do sobote...
potem enkrat v maju, ok? user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
25.4.2011 11:54:08   
dramica
Punce moje vidim da ste še čisto prazničneuser posted image .

5ra velja,itak nekaj veter napoveduje oz.slabo vreme tako da mi čisto paše kasneje-v maju.Pa uživajte na morju.Sem vam kar malo fovšuser posted image .

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
25.4.2011 12:50:40   
lenčy
tinčy najprej čestitke za sinauser posted image
dramica aha od tam teb tovornjakiuser posted image  js sm pa mislna, da mislš, da moj vozi tovornjakuser posted image  ja sj ga je, do lanske jeseni. pol sm še mislna, da misš, kam bo parkiral našega berlingota, ker je tako velikuser posted image   v glavnem, mi nimamo več nobene veze s tovornjaki (hvala bogu).
petra ti pa kar na morjeuser posted image  js bi tudi... mah bomo šli naslednji vikend v živalski vrt pa bo glih tako dobruser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
25.4.2011 18:01:58   
Katte
Tincy, čestitke tebi in celi družini user posted image  user posted image  user posted image !

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
27.4.2011 14:32:16   
kaminek
ojla na hitro,

evo tukej so moje zadnje stvaritve tort:

user posted image
user posted image

prezaposlena, nimam nč časa, ampak za torte si ga pa vzamem, da se malo "odpočijem" in sprostim.

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
27.4.2011 14:33:49   
kaminek

user posted image Tincy Čestitam ob rojstvu sinčka,ki je pravi korenjak.veliko zdravja,sreče in veselih razigranih uric z Alis-omuser posted image

se pridružujem voščiluuser posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?