|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
17.3.2011 12:06:24   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

super, hvala. daj ga prsim samo vprašaj če že ima nasneto, ali rabi še kakšen spisek user posted image

nekaj še ima od zadnjič, en spisek si mi pa še dala, pa mu bom še to poslala. saj ostaja isti, a ne?

načeloma ja, jaz samo še dodajam user posted image . za vsak slučaj, posodobljena zadeva:

one tree hil - sezona 7 in 8
dr house - sezona 4 in naprej (ne vem kok jih je)
the heroes - sezona 3 in naprej (če je še kaj)
las vegas - sezona 2 in naprej (če je še kaj)
true blood - sezona 4 in naprej (če je še kaj) 
44000 povratnikov - od začetka
90210 - od začetka
kyle **** - od začetka

dela kolkor hočeš user posted image  - večni dolžnik sem... saj veš
komaj čakam da se začne lepše vreme, pa da začnem odplačevati dolg user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
17.3.2011 12:15:12   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

boš pa gnar pršparala user posted image user posted image user posted image user posted image
pocajtaj se, za šive prišporočajo kak napihljiv obroč za sedenje - šlauf z av vodo otroški, da ne boli user posted image

ja to je za spodnje šive user posted image ne pa za šive po carskem rezu user posted image jst mam namreč te tadruge user posted image

vem kako ti je
hvala bogu pobiranje šivov nič ne boli. a te križ kaj daje?jaz imam včasih občutek da sem 80 let stara, ker me tako matra križ če stojim na mestu ali če malo dojim v sede. groza kaj porod naredi iz telesa

no drugače pa je bila danes mala princeska na kavici pri meni. super je bilo spet malo poklepetat. princesi še enkrat hvala za darila

lenčy - bom držala pesti za zagovor. ne boj se kot bi mignil boš naredila user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
17.3.2011 13:20:11   
Mala_princeska
Vipercat, ni za kaj user posted image  vama hvala za postrežbo user posted image
Alex važno, da ste me opazli user posted image user posted image user posted image  drugič pa zavpij moje ime, da se obrnem okrog in pomaham user posted image user posted image

Vesna_b potem približno vem katera varuška je prava zate user posted image user posted image user posted image  le oglasi se, pa bomo zrihtal.

Grem do konca pokosilčkat in šibam v akcijo-delat.

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
17.3.2011 14:42:31   
Alex01
princesi - če le ne bo gneče naslednjič, veš, da bomo kako rekleuser posted image . Ka dela s tabo kakšna Barbara?

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
17.3.2011 20:59:32   
dramica
vesna če tvoja nadomestnica nima časa bo pa potem bol gagala ker ti bopš kmal veselo odšla na daljši"dopust"Joj pomoje boš imela punčko k je mala tak cuker ej da bi bla punčka zihr spet tako sladka,no al pa fant bo imel naš družbo da bomo mele mer med kofetkanjemuser posted image .
mala princeska aja računovodkinja je?Joj ,jojuser posted image Ja poznamuser posted image je mamica od  Tejine sošolke(moje hčerke).Se bomo mogle na kaki kavici dobituser posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
18.3.2011 6:33:19   
neanja duo
Oj!

Katere čevlje,copatke ste uporabljale za prve korake?

Do sedaj smo imeli tiste usnjene.Zdaj bi pa mogoče malo boljše,kaj pa vem?

Naš Martin je včeraj naredil prve samostojne korake(star 15,5 mesecev)user posted image .Prav lušno ga je bilo gledat,ko je hodil gor in dol in raziskoval okolico z nove 'perspektive'user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
18.3.2011 6:39:13   
olimia

naša je imela copatke od superfita, čeveljčke pa ciciban - soft program... smo bili zadovoljni

(odgovor članu neanja duo)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
18.3.2011 8:42:22   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: neanja duo

Oj!

Naš Martin je včeraj naredil prve samostojne korake(star 15,5 mesecev)user posted image .Prav lušno ga je bilo gledat,ko je hodil gor in dol in raziskoval okolico z nove 'perspektive'user posted image

čestitke za korake... sedaj bo šele pestro user posted image

(odgovor članu neanja duo)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
18.3.2011 9:10:09   
vesna_b

dela kolkor hočeš user posted image  - večni dolžnik sem... saj veš
komaj čakam da se začne lepše vreme, pa da začnem odplačevati dolg user posted image

ej, ne kompliciraj po nepotrebnem... user posted image
če ne prej, bomo poleti prišle kaj skupuser posted image . z vozički...

lenčy . srečno na zagovoru. ma itak, da bo šlo, boš videla

princeska - no, važi. bom te poklicala, ko bom mela namen uletet. enkrat do maja bom zihr... user posted image . ker sedaj smo mel eno navadno, domet 150 m, pa mi niti v
zg. štuk ni dobr vlekla. oz kakor jo je pičlo... če bi mela vsaj račun, bi jo menjala, pa smo jo dobil za darilo...

dramica - ma jaz se bojim, da me bodo še pol klicarl. tako kot prvič. sam sedaj sem povedala, da dosegljiva ne bom... ampak... ma mi je čist vseen, kaj bo. po eni strani bi full punčko, ker je tamala res pridna in sladka, po drugi strani bi full fantka, da bi imel parček... ne vem. vem pa, da bomo veseli tako enega, kot drugega. oz jaz vsakemu, ki pravi - joj, ko bi bil vsaj fantek, a ne - pravim da če ne bo, da imamo pa naslednjič še zmeraj 50% šans, da bo. pa ponavad vsakemu mal sapo vzame user posted image user posted image . ej, pa saj bodo naši otročki vsi pridni... a ne?

nenja duo - ne vem sicer, ampak nam je zdravnik rekel, da naj bo čimveč bosa oz v debelih nogavičkah, da dobi boljši občutek. sicer vem, zoprno, sam ok, naša je shodila maja. prej je pa skor 3 mesece tko, ob kavču oz po par korakov - relacija kavč - stol. tako da poleti je bila res v debelih nogavičkah. notri. sam mamo pa tekače po tleh, tako da mrzlo ni. ma mi smo na začetku mel sam cicibanove. no, sem sčasoma ugotovila, da drugi niso nič slabši čevlji, tako da... ej, po bočutku. in pa čestitke tvojemu malemu za pogum. to pa je prelomnica user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
18.3.2011 12:18:46   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

princesi - če le ne bo gneče naslednjič, veš, da bomo kako rekleuser posted image . Ka dela s tabo kakšna Barbara?

ja Barbara tudi dela pri nas, z mano. Jo poznaš?

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
18.3.2011 12:19:35   
lenčy
punce hvala za podporo, ker sem res grozno živčna, tud učit se ne morem. in ko berem nalogo, vidim še kup slovničnih napak( ne vem, kaj je lektorca delala), potem vidim, da sm ene priloge napačno označlauser posted image  nimam pojma, kaj mi bodo rekl, kaj lhk splo nardim. vezana je, oddana tud, za znort.

kaj pol se men ne mudi čevelce še kupovat, ker bo komaj leto star? sam koraka ob postelji, stolih tko da ga mam notri v štumfkih. pa bi ga dala mal zuni hodat, pa rabi čevlce, čeprav ne hodi sam. sm mu mislna it naslednji teden od pediped kupit, ker so lepo mehke.

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
18.3.2011 12:20:06   
lenčy

in Klemen tudi a ne? moj sošolc iz srednje...

Rada te imava!!

Neposredna povezava do sporočila: 1437
18.3.2011 12:20:18   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: dramica
je mamica od  Tejine sošolke(moje hčerke).Se bomo mogle na kaki kavici dobituser posted image user posted image

velja user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
18.3.2011 12:21:42   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

in Klemen tudi a ne? moj sošolc iz srednje...

ja Klemen tudi dela z mano user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
18.3.2011 12:22:45   
Mala_princeska
lency bodi pozitivna, zaupaj vase na zagovoru, saj bo šlo, odmisli napake

Neposredna povezava do sporočila: 1440
18.3.2011 12:26:15   
lenčy
ja Klemen je fejst fantuser posted image  ampak vseen bi js spadala bolj v vašo trgovino k onuser posted image

ma zarad napak se ful sekiram, ker sploh ne bi smele bit, zdj pa ne vem, kako bodo gledal na to... komaj čakam, da se tega rešm, potem pa prec v qulandijo uletimuser posted image

Rada te imava!!

Neposredna povezava do sporočila: 1441
18.3.2011 12:26:34   
Mala_princeska
čeveljčki,

mnenja so čist deljena.
Jaz sem do sedaj večinoma kupovala Ciciban ali Superfit, sedaj se pa za tamalo navdušujem nad Pedipedkam (Pediped).
V bistvu tamala bolj na peto stopa oz. peta je bila pri copatkih bolj obrabljena.

Neposredna povezava do sporočila: 1442
18.3.2011 12:27:51   
Mala_princeska

ja Klemen je fejst fantuser posted image  ampak vseen bi js spadala bolj v vašo trgovino k onuser posted image

ma zarad napak se ful sekiram, ker sploh ne bi smele bit, zdj pa ne vem, kako bodo gledal na to... komaj čakam, da se tega rešm, potem pa prec v qulandijo uletimuser posted image

ti kar ulet user posted image
veš tud fantje so pri nas dobrodošli, ko se kaj sestavlja, dviguje,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
18.3.2011 12:35:04   
lenčy

ti kar ulet user posted image
veš tud fantje so pri nas dobrodošli, ko se kaj sestavlja, dviguje,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma mi je blo tko hecno, k pride do mene pa vpraša, če kej pomaga, js pa njega debelo pogledam pa mu rečm, k lhk js teb (ker mam otroka pa več vem) kaj sva se nasmejalauser posted image
bom prišla, ne se bat. naslednji teden praznujemo 1. leto in si bomo privoščili družinski teden, ko bo tudi očka doma. in pridemo k vam, mami po obleko, moj mišek pa po čeveljčke. kako ti je pa ime, da bom pozorna v pikapolonci?

Rada te imava!!

Neposredna povezava do sporočila: 1444
18.3.2011 12:40:46   
vesna_b

punce hvala za podporo, ker sem res grozno živčna, tud učit se ne morem. in ko berem nalogo, vidim še kup slovničnih napak( ne vem, kaj je lektorca delala), potem vidim, da sm ene priloge napačno označlauser posted image  nimam pojma, kaj mi bodo rekl, kaj lhk splo nardim. vezana je, oddana tud, za znort.

kaj pol se men ne mudi čevelce še kupovat, ker bo komaj leto star? sam koraka ob postelji, stolih tko da ga mam notri v štumfkih. pa bi ga dala mal zuni hodat, pa rabi čevlce, čeprav ne hodi sam. sm mu mislna it naslednji teden od pediped kupit, ker so lepo mehke.

lenčy - ne sekiraj se. pač, kar je, je. in tuki ne moreš pomagat. sicer pa - bolj jih bo zanimalo tisto, kar jim boš povedala ti...

čeveljčke pa - ja, za ven jih kar rabiš, ja user posted image . ti pa priporočam potem, za poleti, sandalčke, ki spredaj niso čisto odprti, ker se otrok še velikokrat kam "spotakne", ko še ne hodi čist zihr. naša se je še lani, pri dveh letih user posted image . saj boš tud sama vidla, ko mu boš čeveljčke obula, kako je videti. obuj ga, pa na nogice postavi. čeprav sprva mu bo zeloooo čudno user posted image

naša pa hodi bolj po prstih, pa je nikoli, ampak res nikoli nisem imela v kaki hojci. ampak ok, sedaj več ne toliko oz sam ko ima čist nove čevlje, tolk da jih spred mal podrsa user posted image
sedaj ji tud že kake čeveljčke iz hoferja dam, al pa iz deichmana, pa jim nič ne manjka. edin kar sem rekla, da bo mela za pozimi fejst čevlje, da je ne bo zeblo. pol pa damo za škorenjčke 54€ - ne, ne morem pozabit. za eno zimo. he he, še dobr, da je bil ati z nama... user posted image user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
18.3.2011 13:19:10   
lenčy
naš tata se nič ne rabi bat, bo mama kupila sinku za rojstni danuser posted image  on mu je itak kupil že mercedezauser posted image

do kašnega spoznanja sem zdej pršlauser posted image  da sm SUPER MAMIuser posted image  se z diplomsko matram, za otroka skrbim, preden grem spat, še pospravim, v kuhinji vse pomijem in še in še... in pol grem js očitu nabavt majco super očka, bi si jo mogla prej sebiuser posted image  sicer ste pa tuki gor zame vse SUPER MAMICE!!! imate po dva otroka ali več in kljub temu vse postoriteuser posted image user posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
19.3.2011 7:58:30   
vipercat
ma jest mislim da smo mamice že tko ena super bitja, samo se same skos nekaj sekiramo da ne naredimo dovol user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
21.3.2011 9:22:42   
vesna_b

ma jest mislim da smo mamice že tko ena super bitja, samo se same skos nekaj sekiramo da ne naredimo dovol user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa še čist res je!

pa lep začetek delovnega tedna

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
21.3.2011 10:18:40   
Mala_princeska

kako ti je pa ime, da bom pozorna v pikapolonci?

imaš zasebno sporočilo v nabiralniku, ta teden delam popoldne, edino v sredo sem fraj

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
21.3.2011 10:19:41   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa še čist res je!

pa lep začetek delovnega tedna

uživajte na prvi pomladanski dan

vipercat vam oz. Nini pa vse najboljš za 1mesec user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?