vesna_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy punce hvala za podporo, ker sem res grozno živčna, tud učit se ne morem. in ko berem nalogo, vidim še kup slovničnih napak( ne vem, kaj je lektorca delala), potem vidim, da sm ene priloge napačno označla nimam pojma, kaj mi bodo rekl, kaj lhk splo nardim. vezana je, oddana tud, za znort. kaj pol se men ne mudi čevelce še kupovat, ker bo komaj leto star? sam koraka ob postelji, stolih tko da ga mam notri v štumfkih. pa bi ga dala mal zuni hodat, pa rabi čevlce, čeprav ne hodi sam. sm mu mislna it naslednji teden od pediped kupit, ker so lepo mehke. lenčy - ne sekiraj se. pač, kar je, je. in tuki ne moreš pomagat. sicer pa - bolj jih bo zanimalo tisto, kar jim boš povedala ti... čeveljčke pa - ja, za ven jih kar rabiš, ja . ti pa priporočam potem, za poleti, sandalčke, ki spredaj niso čisto odprti, ker se otrok še velikokrat kam "spotakne", ko še ne hodi čist zihr. naša se je še lani, pri dveh letih . saj boš tud sama vidla, ko mu boš čeveljčke obula, kako je videti. obuj ga, pa na nogice postavi. čeprav sprva mu bo zeloooo čudno naša pa hodi bolj po prstih, pa je nikoli, ampak res nikoli nisem imela v kaki hojci. ampak ok, sedaj več ne toliko oz sam ko ima čist nove čevlje, tolk da jih spred mal podrsa sedaj ji tud že kake čeveljčke iz hoferja dam, al pa iz deichmana, pa jim nič ne manjka. edin kar sem rekla, da bo mela za pozimi fejst čevlje, da je ne bo zeblo. pol pa damo za škorenjčke 54€ - ne, ne morem pozabit. za eno zimo. he he, še dobr, da je bil ati z nama...
|