|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
24.3.2011 20:48:37   
lenčy
mi smo danes imeli že torticouser posted image  aleks je pred pol ure že eno leto na svetu. je najlepši in najboljši sinko, kar jih lahko mama ima in me neizmerno osrečuje. čas je hitro minil, ne morem verjeti, da sva eno leto že starša... Aleks želim ti čimveč lepih in nasmejanih trenutkov, da bi bil zdrav in da bi še naprej osrečeval mamico in očija!user posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
24.3.2011 22:38:01   
dramica
lenčy čestitke Alexu za 1.rojstni danuser posted image !!

Mala princeska saj nisem vedla kaj bi tirekla pa sem mogla hitr neki zint na to temo da tašča ne prestreže vsegauser posted image ker pol bi blo kup vprašanjuser posted image .Saj veš kakšne smo ženskeuser posted image .Sem pa kupila copatke6-9 mes. pa jih komaj dobim goruser posted image .Lahko pridem zamenjat?Ampak ne vem če imam še računuser posted image .Bom pogledala če ga bom našla če pa ne bom dala pa naprej.Ja in jaz te prvič vidim pa bi kar klepetalauser posted image .Ja taka sem;))

V torek grem pa k frizerju in bom rekla naj me postriže in pobarva da bom čist druga.Ja mami se po 3 otrocih mal rola in bi rada spremembouser posted image .No,pa čvekajte kaj da bo kaj lepega za prebrat!
5RA pogrešam tvoje zajtrke in kaviceuser posted image .Saj vem sedaj ima sine prednost pred vsem in tako je prav!L.P.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
25.3.2011 7:17:28   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

mi smo danes imeli že torticouser posted image  aleks je pred pol ure že eno leto na svetu. je najlepši in najboljši sinko, kar jih lahko mama ima in me neizmerno osrečuje. čas je hitro minil, ne morem verjeti, da sva eno leto že starša... Aleks želim ti čimveč lepih in nasmejanih trenutkov, da bi bil zdrav in da bi še naprej osrečeval mamico in očija!user posted image

vse najboljše za te, vse najboljše dragi aleks, vse najboljše za te... pa kar malo pojezi mamico kdaj pa kdaj, da ji ne bo dolgčas user posted image user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
25.3.2011 8:12:52   
vesna_b
lenčy - mal z zamudo - ampak vse najboljše tvojemu škratu za 1. rojstni dan. ja, hitro gre čas. po otrocih to najbolje vidiš...

dramica - dej me pol rukn, če se kje vidmo, ker lahk da te ne prepoznam... (p.s. saj tud jaz nisem več tako siva, kot sem bila nazadnje, ko smo se vidle user posted image )

no, včeraj sem bila v qlandiji, sem mal firbcala, pa kofetkala s princesko (ja, se moram kar pohvalit), pol pa šla še v interspar, kjer nisem nič zapravila user posted image , in domov. cotke mam od prvič (itak za začetek nevtralne), za domov iz P je tamala že izbrala nov kompletek, majo pa tolk luštne stvari v pikapolonci. sama hello kitty. joj, ne smem tamale tja peljat... user posted image  če sem, bla že jaz čist paf.

danes pa imam  dopust, da bom mal doma naredila čistilne akcije. ja, spet. oz danes se lotim mojih omar s cotami.saj splooooh nimam velik user posted image . ne, saj se hecam. sam mal bom presortirala in oprala tisto, kar mi bo sedaj prišlo prav. ostalo bom še mal potisnila nazaj na kupčekuser posted image
potem skončam predalnik od tamale, pa kar bo. edin kar bom vmeš še po tleh pomila.

in današnje kosilo? spet kitajska... user posted image   spomladanski zavitki in pečeni kitajski rezanci. danes mal drugačni, bodo z šampinjoni.
ja, vem, jaz sem čist na kitajsko sedaj mahnjena user posted image . dokler se mojadva ne pritožujeta... ni panike, a ne?

nič, uživajte. čau

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
25.3.2011 11:53:50   
Mala_princeska
dramica imaš ZS drugim pa lep pozdrav,

aleksu vse najboljše

ter vse najlepše za vse mamice in bodoče mamice seveda tudi....

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
25.3.2011 11:54:39   
Mala_princeska
pa vesna_b hvala za včeraj

imam malo doma (pančka), pa sem zasedena, sem med likanjem uletela user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
25.3.2011 12:35:17   
Alex01
Vse najboljše ALEKS user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem mamicam in bodočim mamica pa vse dobrouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
25.3.2011 14:22:36   
5ra8
dramica, lepo da me pogrešaš, samo predno midva ustaneva zjutri pa se zrihtava je prec 12 ura user posted image takrat je pa skor že za zajtrk prepozno....ponavad kr nekako spiva do devetih, pol deset_ih user posted image

tudi jaz in Maj želiva vse naj naj malemu Aleksu user posted image

vsem mamicam in vsem ki to še boste kmalu, pa :
user posted image

< Sporočilo je popravil 5ra8 -- 25.3.2011 14:23:33 >

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
25.3.2011 14:33:16   
Tincy90
Vse najlepše ob materinskem dnevu, naj vas vaši biserčki še naprej razveseljujejo.user posted image user posted image user posted image

Ej lenčy, nism te ne vidla ne slišala, drgač bi itak pozdravla nazaj, tolk kulture pa mam.user posted image vse naj naj Aleksu.user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
25.3.2011 19:14:12   
ajč.
punce evo mene po dveh tednih...da vam zdj usee povem..
v petek 11. sm mela reden pregled...use OK,MV 39mm..nosečnost 26 5/7 ...mi še reče G da to je ok,samo naj malo pazim ker ga nizko nosim...grem jst z kolegico na kavo,malo po Qlandiji zaokrožit...mene začne bolet spodaj za znoret..me odpelje nazaj v mesto,se z mojim dragim dobiva,tako me začne bolet da komaj hodim,greva nazaj h G..dobim napotnico za P...tam vidi da se MV skrajšal na 23mm..user posted image ostanem 4 urice not..stanje vedno slabše,hopa cupa v rešilca in v LJ..tu so nekako ustavili popadke...
tako in zdaj po 2 tednih še vedno v LJ porodnišnici...učeraj imela pregled,MV imam menda samo za en nohtek še..user posted image tako da zdaj dobivam tablete proti krčem in iz dneva u dan čakam kaj bo... user posted image hvala bogu je vsaj do 29. tedna zdržal..upam da bo še kak teden...
upam da vas nisem preveč zamorila user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
25.3.2011 19:38:36   
Tincy90
Ajč- joj, to si pa mela paniko res...user posted image držim pesti, da baby še mal počaka, če pa ne, pa vrjamm, da bodo v P dobr poskrbel zanjga, da bo zrastu v zdravga otročka. Le pogumno in čim manj slabih misli ti želim!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
25.3.2011 20:26:20   
Alex01
Ajč - držim pesti, da user posted image še nekaj časa ostane v tvojem trebuščku. Se pridružujem mislim, ki jih je napisala Tincy.
Vse dobro tebi in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
25.3.2011 21:15:01   
dramica
Lenčy čestitke malemu velikemu princu ki je upihnil že prvo svečkouser posted image
Hvala za lepe želje ob materinskem dnevu moj možiček me je res presenetil.Se je obriluser posted image ,postrigel,zamenjal gume na mojem avtku in nas peljal pogledat mooorrrjeeuser posted image .Aja pa še vrtnico sem dobila.Ga moram mal pohvaltuser posted image .
Danes bi mogla it zapit dvojčka pa spet odpade ker bi Edi jutri prespal cel dan,tega pa nebi rada.Joj kdaj bom nadoknadlauser posted image .
Mala princeska poglej v nabiralnik.
Ajč Upam da dojenček ne bo preveč pohitel in ostal v bušiju ša kak teden.Še dobro da si šla nazaj.
Vesna k si ti noseča?Daj se mal umiri no še takrat ko imaš dopust ne daš mira pri hiši neki okol obračašuser posted image user posted image .V katerem tednu si?Oziroma kdaj imaš rok?

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
26.3.2011 7:18:10   
dekle23
hej dolenjke :) lep pozdravček user posted image

za vse, ki ste trenutno user posted image in spadate pod novomeško občino user posted image zdej po novem je sprejeto, da bo tudi naša občina dala nekaj malega ob rojstvu novorojenčka :) so glih včeraj objavili v uradnem listu, in sicer 200 euru na bejbiko :) kar je super, za nekaj plenic bo pa že prav prišlo :)

no pa lep dan vsem, ki ste že pokonci in unim, ki se v jutro šele prebujate :)

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
26.3.2011 11:42:28   
lenčy
najprej hvala vam za lepe želje za mojega miška ob 1. rojstnem dnevu, jutri bomo imeli še feštico, kjer bomo nazdravili tudi za diplomirano mamiuser posted image

ajč. držim pesti, da boš saj še nekaj časa 2 v 1. naj se malo bitje čimbolj razvije, pol pa na planouser posted image

občina bo delila po 200€?? kej tazgauser posted image  zdj bo pa sm še več cigančkovuser posted image  in od kdaj naprej naj bi to veljalo? da greva lhk v akcijouser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu dekle23)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
26.3.2011 11:51:13   
Tincy90
Trebnje je tud kr radodarno, za 1.otroka dobiš 150, za 2. pa 200€.user posted image user posted image

Pismo, je zunej lep dan pa sonce pa vse tko k treba js pa ne morm vn...user posted image sm sama s tamalo pa je ne morm nost iz 4.štuka gor pa dol...kr naj bo hitr džek...user posted image user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
26.3.2011 12:42:56   
Udb

IZVIRNO SPOROČILO: dekle23

hej dolenjke :) lep pozdravček user posted image

za vse, ki ste trenutno user posted image in spadate pod novomeško občino user posted image zdej po novem je sprejeto, da bo tudi naša občina dala nekaj malega ob rojstvu novorojenčka :) so glih včeraj objavili v uradnem listu, in sicer 200 euru na bejbiko :) kar je super, za nekaj plenic bo pa že prav prišlo :)

no pa lep dan vsem, ki ste že pokonci in unim, ki se v jutro šele prebujate :)

dekle, a to je čisto zares? a se da to kje uradno prebrati - sem nekaj iskala, pa nič našla? Od kdaj naprej pa bodo to izplačevali?

(odgovor članu dekle23)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
26.3.2011 13:55:16   
dekle23
ja naj bi bilo res jauser posted image js sm na občino pisala pred dvema tednoma in so mi rekl da majo glih obravnavo 10.marca in potem so mi javli da bo 25.3 v uradnem listu objavleno.

http://www.uradni-list.si/_pdf/2011/Ur/u2011022.pdf mislm da bi moglo pisat na tem linku :) drugač pa v uradnem listu, tm pod občine, na strani 91. upam da najdete :)

joooo js pa ravno iz qlandije user posted image sm kupla dvoje mini nogavičke in pa tetica (od brata punca,user posted image ) je za vsakega vzela po en kompletek take poletne trenirke, pa smo kr 62 vzele, da bo za zihr prav.....hehe. jo se komaj zadržujem pri nakupovanjih, groza, grozauser posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
26.3.2011 18:21:19   
kaminek
živjo na hitrco,

ajč.: vem, da bo vse v redu in vam vsem skupaj želim, da se bo izteklo tako kot morauser posted image user posted image

tincy90: jp, trebnje ti da neki €, vsaj neki nam da, večinoma pa vzameuser posted image

lenčy: bravo za enoletnikauser posted image . madoniš gre hitr cajt naprej

mi pa kupujemo avto oz. ga JSTuser posted image user posted image . hočm met karavana in to nouga, nema trte mrteuser posted image . zato pa prodajam cliota, l.2007, dizl, 54.000 km prevožen, nekaramboliran, prva lastnicauser posted image . tk, mal je treba na akamot ratatuser posted image . če katero zanima naj mi piše na zs.

drgač pa pestro na vseh področjih, a bo že. hb, da bo prava pomlad glih kar pršla, edin še to poslabšanje je treba dat skoz, pol pa dija....

lepo se imejte pa ne naprezajte se preveč, ker vas bo delo še kako počakalo, zato na IZI.

lep vikend vsem

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu dekle23)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
26.3.2011 22:49:53   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Udb

dekle, a to je čisto zares? a se da to kje uradno prebrati - sem nekaj iskala, pa nič našla? Od kdaj naprej pa bodo to izplačevali?

drgač pa je tud u zadnjem dolenjskem listu, prec na drugi strani se mi zdi.
juhej. velja pa to od 1. januarja naprej....drug teden baje pridejo vloge ven...tko da moramo hitro vlogo dat, jeeee...saj neki je no user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
28.3.2011 9:27:18   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: ajč.

punce evo mene po dveh tednih...da vam zdj usee povem..
v petek 11. sm mela reden pregled...use OK,MV 39mm..nosečnost 26 5/7 ...mi še reče G da to je ok,samo naj malo pazim ker ga nizko nosim...grem jst z kolegico na kavo,malo po Qlandiji zaokrožit...mene začne bolet spodaj za znoret..me odpelje nazaj v mesto,se z mojim dragim dobiva,tako me začne bolet da komaj hodim,greva nazaj h G..dobim napotnico za P...tam vidi da se MV skrajšal na 23mm..user posted image ostanem 4 urice not..stanje vedno slabše,hopa cupa v rešilca in v LJ..tu so nekako ustavili popadke...
tako in zdaj po 2 tednih še vedno v LJ porodnišnici...učeraj imela pregled,MV imam menda samo za en nohtek še..user posted image tako da zdaj dobivam tablete proti krčem in iz dneva u dan čakam kaj bo... user posted image hvala bogu je vsaj do 29. tedna zdržal..upam da bo še kak teden...
upam da vas nisem preveč zamorila user posted image

o jej bogauser posted image . držim pesti da bo čim dlje notri.

tincy90 - ne 200€ ampak 209€ user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
   [Brisano sporočilo]
28.3.2011 12:49:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vipercat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1497
28.3.2011 13:43:25   
vesna_b
ajč - ojoj, pa čaki mal. povej ti tvojemu škratu, da mora še mal počakat. pa saj maš za mano rok... hudo... drži se in počakaj vsaj še kak teden!

dramica - ja, kdo pa bo naredil??? da ne govorim o tem vikendu, ker sem se v soboto zvečer kar zjokala...

evo, pa da vam opišem moj vikend. za znoret. v petek in soboto je bilo napovedano lepo vreme, in zato sem že v petek začela z generalko, nadaljevala pa v soboto. in sem v soboto po zajtrku posesala celo najino stanovanje, potem je moj skuhal še kavo, tud za taščo in svakinjo, in me tašča kar vpraša, kaj bom kuhala. sem rekla, da imam pripravljeno zelje in krvavice še zadnjo porcijo. no, potem sem šla pomivat po tleh. dnevno sem na KOLENIH drgnila, ker imava grob topli pod. in potem ona men kar prinese še krvavic in zelja, pa naj kuham še za njih vse. za svaka - znajdi se, ker je KAO vegetarijanc. s tem, da sem vmes še prala cote, sama obešala, ona se pa gre in naroči k frizerju za ob 12.00. ja, v soboto se je naročila. ob polni hiši ljudi. ej, zvečer sem kar jokala, vse me je bolelo. včeraj pa naj bi spet jaz kuhala, sem pa popizdila malo. se je pa ob 10. uri zmenila s kolegico v qlandiji na kavi, skuha se naj pa samo, s tem, da sem poleg tega dobila še njeno za prat zraven, pa za zlikat pol tud. sem kar na mojga popizdla, da jaz kuhat ne mislim, pa tud če noben nič ne je. ma sej smo šli pol ven jest, sam častila smo pa midva...

no, kako naj pol čakam??? oz za tavelko generalko preden rodim sem zmenjena z mami, da mi pride pomagat. evo, pa sem si olajšala dušo... rok imam 25.5.2011 - pa saj si videla, trebuh mam pa že tolikšen, ko da bi bla kak dan čez rok user posted image

super, da novomeška občina tud kaj da. user posted image user posted image user posted image
pri nas je blo prvič 200€, po moje je sedaj še vedno isto...

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
28.3.2011 15:58:05   
dramica
živka-sem ravno prejšnji ted.dobila kremo odmat.dušice.Sem naročila ker vsi pohvalijo-proti prehladu.Pa drugičuser posted image .

vesna ma,ej kako te morejo tolk bremenit user posted image .Pa saj snahi boš lahko povrnila če bo tako kot si zadnjič omenilauser posted image .Kaj  delate v pet?Kdaj se dobimo?Joooj tiste solate kar ne morem pozabituser posted image je bla tako dobra!Bomo šle a?

m.princeska-dans sem zamočila ker prej nisem vidla ZS.ti javim ko bom  mela fraj.da razmislim:ju3 frizer,sre.predstava-vrtec,čet. govorilne-šola.Mo goče res v pet.user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
28.3.2011 16:01:44   
ajč.
imam eno vprašanje... ali lahko lupinico katerekoli znamke pritrdiš na voziček maxi cosi? kako je s tem? od sestre dobim voziček,lupinico pa je posodila že drugi kolegici....pa bi kupila drugo lupinico...pa nevem kako je zdaj s tem? user posted image

hvala vsem za lepe želje, mali lumpek za enkrat še vedno na svojem mestu user posted image samo ležim ležim ležim...sem čisto zakrnela že...user posted image upam da bom mela ta teden kak UZ ali pregled da vidim kako je zdaj stanje user posted image

pozdravček iz deževne Ljubljane!user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.