|
RE: Dolenjke, 4.del 28.3.2011 13:43:25
|
|
|
|
vesna_b
|
ajč - ojoj, pa čaki mal. povej ti tvojemu škratu, da mora še mal počakat. pa saj maš za mano rok... hudo... drži se in počakaj vsaj še kak teden! dramica - ja, kdo pa bo naredil??? da ne govorim o tem vikendu, ker sem se v soboto zvečer kar zjokala... evo, pa da vam opišem moj vikend. za znoret. v petek in soboto je bilo napovedano lepo vreme, in zato sem že v petek začela z generalko, nadaljevala pa v soboto. in sem v soboto po zajtrku posesala celo najino stanovanje, potem je moj skuhal še kavo, tud za taščo in svakinjo, in me tašča kar vpraša, kaj bom kuhala. sem rekla, da imam pripravljeno zelje in krvavice še zadnjo porcijo. no, potem sem šla pomivat po tleh. dnevno sem na KOLENIH drgnila, ker imava grob topli pod. in potem ona men kar prinese še krvavic in zelja, pa naj kuham še za njih vse. za svaka - znajdi se, ker je KAO vegetarijanc. s tem, da sem vmes še prala cote, sama obešala, ona se pa gre in naroči k frizerju za ob 12.00. ja, v soboto se je naročila. ob polni hiši ljudi. ej, zvečer sem kar jokala, vse me je bolelo. včeraj pa naj bi spet jaz kuhala, sem pa popizdila malo. se je pa ob 10. uri zmenila s kolegico v qlandiji na kavi, skuha se naj pa samo, s tem, da sem poleg tega dobila še njeno za prat zraven, pa za zlikat pol tud. sem kar na mojga popizdla, da jaz kuhat ne mislim, pa tud če noben nič ne je. ma sej smo šli pol ven jest, sam častila smo pa midva... no, kako naj pol čakam??? oz za tavelko generalko preden rodim sem zmenjena z mami, da mi pride pomagat. evo, pa sem si olajšala dušo... rok imam 25.5.2011 - pa saj si videla, trebuh mam pa že tolikšen, ko da bi bla kak dan čez rok super, da novomeška občina tud kaj da. pri nas je blo prvič 200€, po moje je sedaj še vedno isto...
|
|
|