|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
15.3.2011 12:42:57   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

petra lepega fantka imaš! še nekrat čestitke!

alex nate sm pa mislna zjutraj, ko sem opazovala svojega sončka, ker ima take kodrčke, da mu že pri ušeskih vn štrlijouser posted image  tvoj mlajši ima podobne, a lhk vprašam, kako si jih krotila?user posted image

Mi ga strižemo zaenkrat samo spredaj, da mu ne gredo laski na učke.Ob straneh mu dam pa kar mal za ušeskauser posted image user posted image user posted image . vsi mislijo da je puncauser posted image user posted image user posted image

tudi mi imamo punčkouser posted image user posted image  pa ga ja v modro oblačim, pa še kar sprašujejo, kako je punčki ime, jao!user posted image  js mu tud nočem vzadaj strižt, ker so kodrčki tako lepi. sm mu probala dat za ušeska, pa nočejo statuser posted image  ampak kere punčkaste težave pri mojemu fantkuuser posted image  a je vaš že skos tak kodrast?

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
15.3.2011 12:51:32   
Alex01
Je pri nas isto. Bolj ko je v modrem, pa modra duda, pa ga imajo vsi za punčkouser posted image user posted image user posted image
Kodrčki sp se pa pojavili ko so laski mal zrasli. Je bil Alex isti, potem ko smo ga pa ene 3x ostrigli, pa so šli kodrčki. Ampak ima take močne lase, pa ko ima malo daljše, se mu hočejo kodratuser posted image . Bom probala piskat kakšno slikco, ko je bil Alex mali.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
15.3.2011 13:05:13   
lenčy
Hm tole pri vašemu Alexu pa se sliši tako kot pri našemu očkuuser posted image  kadar ma mal daljše, se mu že kodrajo in očitno bo isto tudi pri Aleksu. nič hudega, ima lepo frizuro, ker jih ima samo spodaj(zaenkrat). se mi pa kodrajo kakšne 3 mesece, prej je imel ravne. me zanima, kakšna bo šele punčkauser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
15.3.2011 13:31:30   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

vesnica - sedaj ko imaš več časa bi se lahko kaj na kavici oglasila. no saj v bližni prihodnosti te bom spet jaz prosila da prinesem disk tvojemu bratcu... bo že počasi prazen

ej, delam od pol osmih pa nekje do enih, danes sem celo še v službi, ker je mogla moja zamenjava jit domov. počasi se bo mogla navadit, katere dneve lahko manjka... user posted image
ko se mal umiri, pa se vidimo, ja user posted image . za disk pa kar javi.

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
15.3.2011 13:31:33   
vesna_b
petra - o kaki cukr je tvoj mali. iii, komaj čakam, da bom tud jaz mela tako mini štručko v rokah spet!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
15.3.2011 13:32:51   
vesna_b
laski - naša jih je včasih tud mela, pa so se ji laski zravnali, in to brez striženja user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
15.3.2011 22:04:29   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

mala princeska - kako je kaj v qlandiji? je še taka gužva? mene je kar strah pridet kaj okol... sploh pa še danes, ko je plača... hm, mogoče kaj konec tedna...

se je umirilo, gužve ni recimo nekje bolj zjutraj, ko se odpre....

konec tedna zna biti večja gneča-sploh med vikendom - sej veste začetniško firbcanje user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
15.3.2011 22:06:32   
Mala_princeska

petra - o kaki cukr je tvoj mali. iii, komaj čakam, da bom tud jaz mela tako mini štručko v rokah spet!

se strinjam s tigrčkom user posted image

vesna ja še malo pa bo user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
16.3.2011 8:34:03   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

konec tedna zna biti večja gneča-sploh med vikendom - sej veste začetniško firbcanje user posted image

ja, maš prav. ups...
se pa drug teden vidimo. a delaš v izmeni al... ? user posted image  pa ne sprašujem zarad popustov, res ne... user posted image
ker zjutraj sem še v službi, tako da se vidimo, če se, popoldne... al pa če mi rata mal prej domov uit pa gremo lahk še na kofe, preden začneš. menda bom počasi skenslala ta šiht na minimum...user posted image
saj drugače nabavljala ne bom nič, razen dvosmerno varuško. to sem rekla, da bo novo, ostalo pa kar mamo user posted image . mate kaj na zalogi?user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
16.3.2011 11:06:26   
vipercat

vesnica - sedaj ko imaš več časa bi se lahko kaj na kavici oglasila. no saj v bližni prihodnosti te bom spet jaz prosila da prinesem disk tvojemu bratcu... bo že počasi prazen

ej, delam od pol osmih pa nekje do enih, danes sem celo še v službi, ker je mogla moja zamenjava jit domov. počasi se bo mogla navadit, katere dneve lahko manjka... user posted image
ko se mal umiri, pa se vidimo, ja user posted image . za disk pa kar javi.

super, hvala. daj ga prsim samo vprašaj če že ima nasneto, ali rabi še kakšen spisek user posted image

petra kakšnega lepotca imate user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
16.3.2011 11:18:13   
vesna_b

super, hvala. daj ga prsim samo vprašaj če že ima nasneto, ali rabi še kakšen spisek user posted image

nekaj še ima od zadnjič, en spisek si mi pa še dala, pa mu bom še to poslala. saj ostaja isti, a ne?

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
16.3.2011 14:14:23   
dramica
5ra čestitke še tukaj.Vidim da imate luštnega sinauser posted image .
Mala princesa mi smo bli pa prejšnji petek pop.v qlandiji pa mislim da te ni blo.Sem tako gledala na priponkah pa...mislim da te nisem videla no na žalost.Bi me pa kmal kap ko sem videla da je Lili tvoja sodelavka.Nimate pa nič popusta tudi na gotovino neuser posted image .Škoda,no saj bomo moral kmal po Winksico ker se tej barbiki ki jo je kupila ne premikajo nogeuser posted image .Imate pa luštno.Bom te prišla kdaj pogledat ker nasproti v zoo al kaj je dela moja dobra kolegicauser posted image .

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
16.3.2011 14:15:46   
dramica
punce kaj to barantateuser posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
16.3.2011 19:11:11   
5ra8
hvala punce za čestitke in pohvale user posted image

jst qulandije še lep čas ne bom vidla...morm kr počivat še...jutr mi pride patronažna šive ven pobrat.....trebuh pa še kar boli...no pa saj bo...

vesna, k ne delaš sam po 4 ure?

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
16.3.2011 22:58:58   
Mala_princeska

ja, maš prav. ups...
se pa drug teden vidimo. a delaš v izmeni al... ? user posted image  pa ne sprašujem zarad popustov, res ne... user posted image
ker zjutraj sem še v službi, tako da se vidimo, če se, popoldne... al pa če mi rata mal prej domov uit pa gremo lahk še na kofe, preden začneš. menda bom počasi skenslala ta šiht na minimum...user posted image
saj drugače nabavljala ne bom nič, razen dvosmerno varuško. to sem rekla, da bo novo, ostalo pa kar mamo user posted image . mate kaj na zalogi?user posted image

imamo, imamo user posted image user posted image user posted image
oglej si:
http://nakup.pikapolonica.com/iskanje/?isci=varu%B9ka

razlike so v tem koliko metrov je dometa, 150 ali 300m pa kakšne dodatke še ima...
mojo telefonsko še imaš??? od jurčkov user posted image user posted image user posted image  drugače ti jo pošljem

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
16.3.2011 23:01:10   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: dramica

Mala princesa mi smo bli pa prejšnji petek pop.v qlandiji pa mislim da te ni blo.Sem tako gledala na priponkah pa...mislim da te nisem videla no na žalost.Bi me pa kmal kap ko sem videla da je Lili tvoja sodelavka.Nimate pa nič popusta tudi na gotovino neuser posted image .Škoda,no saj bomo moral kmal po Winksico ker se tej barbiki ki jo je kupila ne premikajo nogeuser posted image .Imate pa luštno.Bom te prišla kdaj pogledat ker nasproti v zoo al kaj je dela moja dobra kolegicauser posted image .

sem bila zihr not, mogoče glih kje na kosilu al sem pa v skladišču kaj iskala al sem bila pa kje za policami skrita user posted image user posted image user posted image

važi, ti se kar oglasi, barantamo pa nič user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
16.3.2011 23:02:22   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

hvala punce za čestitke in pohvale user posted image

jst qulandije še lep čas ne bom vidla...morm kr počivat še...jutr mi pride patronažna šive ven pobrat.....trebuh pa še kar boli...no pa saj bo...

vesna, k ne delaš sam po 4 ure?

boš pa gnar pršparala user posted image user posted image user posted image user posted image
pocajtaj se, za šive prišporočajo kak napihljiv obroč za sedenje - šlauf z av vodo otroški, da ne boli user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
16.3.2011 23:03:04   
Mala_princeska
ja dramica Lili je pa moja poslovodkinja, kaj jo poznaš? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1418
16.3.2011 23:05:46   
Mala_princeska
moja mala žabica je pa že imela klopa user posted image user posted image user posted image
danes zvečer videli, odstanili,
to je že drugi klop na njej (lani jeseni ga je imela)- kaj naj s cepljenjem?

ne vem pa ali ga je dobila v nedeljo, ko smo šli v gozd po kronce ali pa včeraj zunaj user posted image  in ima rahlo pikast vrat user posted image user posted image user posted image  bom jutri osebno dr. vprašala kaj je treba pazit.

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 16.3.2011 23:06:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 1419
16.3.2011 23:42:42   
5ra8

boš pa gnar pršparala user posted image user posted image user posted image user posted image
pocajtaj se, za šive prišporočajo kak napihljiv obroč za sedenje - šlauf z av vodo otroški, da ne boli user posted image

ja to je za spodnje šive user posted image ne pa za šive po carskem rezu user posted image jst mam namreč te tadruge user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

Neposredna povezava do sporočila: 1420
17.3.2011 7:57:49   
Alex01
Jutro.

Princesi včeraj sem te pa videla, pa si imela gužvo na blagajni in predno smo mi zakrožili po trgovini, te ni bilo več na blagajni. Imate pa lepo trgovinouser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
17.3.2011 8:38:34   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: dramica

punce kaj to barantateuser posted image

ej, pa probat ni greh... user posted image

petra - ja, delam. kao. naj bi. sej ti pravim, tale moja zamenjava še ne ve, katere dneve si lahk frej privošči oz se sedaj name zanaša user posted image . v torek je ni bilo, včeraj, pa še jutri manjka... sicer ok, jutri me ne gane, grem tud jaz prej domov, vseeno, drugače pa si ob plačah kar pečen na temle stolu, še kaka dva dni po plačah. ma bodo že. dolg ne bom stala za njo...

mala_princeska - seveda še imam tvojo telefonsko... itak da user posted image . bo pa mogla met 300m dometa. druge dodatne opreme pa ne rabimo. imamo in razne pripomočke z glasbo, lučkami... tko da sam varuško, dvosmerno, pa da res lovi!!!
a klopi so že? hudo... dobr da vem, da bom spremljala. upam, da bo vse OK

petra - boga. upam, da bo čimprej boljše. pocajtaj se. in pusti se mal razvajat!

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
17.3.2011 9:12:14   
lenčy
dober dan!

smo ravno od pediatra ob pregledu za eno leto, čeprav mu manjka še en teden. dobili hudo pikico in se stehtali, zmerili. sm bla kr mal v šoku, v treh mesecih se ni skor nič zredil, je pa zrasel za 5cm. sm pričakovala večjo težo, tko da ne vem, al mu dajem premalo za jest al kaj....
sm jo vprašala, katere ribe mu lhk dam, pa se je ravno takrat drl od pikice in snisem slišala. a mi ve lhk poveste?

no včeri pa šok, dobim vabilo na zagovor diplomske, ki bo že v pondelk! a prvo je blo rečeno, da v četrtek.... in zdj se bo trebo začet kar učit. pa me je kr malo strah, da ne bom znala nič povedat, ker mam kr obsežno nalogo. jao še rodit me ni blo strahuser posted image  no in tko se spominjam mojega poroda, petra ti si me spomnla, kako malo buši boli po porodu, prvo dojenje, kr na jok mi gre, kako je to že daleč. mišek bo glih zdj shodu in še malo, pa bo pobegnil od mamiceuser posted image

aja včeraj smo šli še tortico naročit-medotauser posted image vabila tudi oddana, tako da čakamo na praznovanje...

petra čimprej okrevaj, predvsem pa uživaj ob svojemu fantku, dokler je še majhen. to bodo najlepši meseci z njim, ko se še crkljata.

Rada te imava!!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
17.3.2011 11:28:01   
olimia
včeri pa šok, dobim vabilo na zagovor diplomske, ki bo že v pondelk! a prvo je blo rečeno, da v četrtek....

a to se še dogaja? meni so pred parimi leti isto naredili... zagpovor kao v četrtek, v ponedeljek pa pošta - zagovor jutri, v torek...
sej bo, vem pa da živčki delajo svoje

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
17.3.2011 11:34:24   
olimia
katere ribe mu lhk dam, pa se je ravno takrat drl od pikice in snisem slišala. a mi ve lhk poveste?

kolikor vem, so najbolj zdrave bele ribe, pa postrvi tudi lahko začneš dajati... pozor samo na koščice in da je dovolj kuhana oz. pečena
poleg belih rib so še losos, skuša in sardine

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?