|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
21.3.2011 15:37:41   
lenčy
evo danes diplomiralauser posted image user posted image  juhu pa mam še eno stvar pošlihtanouser posted image zdj pa v boj za službouser posted image  ko se aleks zbudu, gremo v qulandijo, pa se oglasim tudi v pikapolonciuser posted image  

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
21.3.2011 17:31:59   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

evo danes diplomiralauser posted image user posted image  juhu pa mam še eno stvar pošlihtanouser posted image zdj pa v boj za službouser posted image  ko se aleks zbudu, gremo v qulandijo, pa se oglasim tudi v pikapolonciuser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jeeeeeeeeeeeeeeee  ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
21.3.2011 22:33:03   
dramica
lenčy čestitam!ZDAJ SE SPROSTI IN UŽIVAJ:)Pridna punca!user posted image

Mi smo pa danes nabavili A.S.Izi comfortx3,pa tobogan, z atijem bova pa nardila ostali del igrala malo za plezat,spodaj mivka,pa mostiček(jaz bom bolj barvala;)user posted image )Že vidim naše pobalina kako plezajo in norijouser posted image ,pa zraven lahko štejem še nekaj sosedovihuser posted image .
Lepo pančkajteuser posted image Nočka!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
22.3.2011 7:28:57   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

ma jest mislim da smo mamice že tko ena super bitja, samo se same skos nekaj sekiramo da ne naredimo dovol user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa še čist res je!

pa lep začetek delovnega tedna

uživajte na prvi pomladanski dan

vipercat vam oz. Nini pa vse najboljš za 1mesec user posted image

ooooo princesi zlata si - hvala user posted image . smo šli v julijo po tortice user posted image

lenčy - čestitke user posted image user posted image user posted image  - pomembna prelomnica v življenju

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
22.3.2011 7:35:21   
kaminek

user posted image user posted image user posted image BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOuser posted image user posted image user posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
22.3.2011 7:36:33   
Katte
ČESTITAM lenčy!!!!!!!!!!
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
22.3.2011 7:44:16   
vipercat
joj kakšen firbec sem jaz. 2 vprašanji imam:

1 - kje imate zobarja? jaz odkar sem se preselila na dolenjsko hodim kar v zd trebnje, samo to je poraz. vrta mi zadnji zob, plombo pa da v predzadnjega user posted image . rada bi ga zamenjala, pa ne vem če še kje kdo jemlje - pa da ni privat user posted image

2 - zadnjič sem malo pospravljala omaro (jaja se vidi da sem že bolše user posted image ) in našla stare revije mama, nosečnica in moj malček. kakšnih 20 mogoče 30 komadov. rabi kera??? z veselljem podarim

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
22.3.2011 8:11:22   
vesna_b

ooooo, čestitke!!!!!

dramica - he he he, mamo pa podobne načrte. je reku moj, da ker ne bomo začel gradit, da bo tamali pa tobogan naredu. oz gugalnico je že naredil (2 gugalnici in ena vrv za plezat), letos pa bo lesena konstrukcija (hiška) s toboganom, spodaj pa bo peskovnik. pod hiško in mal potegnjeno še pod stopnice. no, tobogan smo dobil, sam brez ogrodja, tako da bo imel ati veselje rihtat. user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
22.3.2011 8:14:33   
vesna_b

1 - kje imate zobarja? jaz odkar sem se preselila na dolenjsko hodim kar v zd trebnje, samo to je poraz. vrta mi zadnji zob, plombo pa da v predzadnjega user posted image . rada bi ga zamenjala, pa ne vem če še kje kdo jemlje - pa da ni privat user posted image

2 - zadnjič sem malo pospravljala omaro (jaja se vidi da sem že bolše user posted image ) in našla stare revije mama, nosečnica in moj malček. kakšnih 20 mogoče 30 komadov. rabi kera??? z veselljem podarim

1. jaz imam osebnega zdravnika in zobarja čez cesto od službe oz dobrih 500m zračne razdalje od službe user posted image . full dobra zobarca - mlada, lepo dela, ampak ne jemlje več.

2. ja, bi jaz revije, če le niso letnik 2008, ker od takrat jih imam tudi sama. oz hm... eno revijo sem imela takrat naročeno, sam moram pogledat katero. ja vem, sem hecna. ampak nikakor si nisem zapomnila, katera je katera user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
22.3.2011 8:36:53   
olimia

čestitke user posted image user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
22.3.2011 8:37:55   
olimia
1 - kje imate zobarja? jaz odkar sem se preselila na dolenjsko hodim kar v zd trebnje, samo to je poraz. vrta mi zadnji zob, plombo pa da v predzadnjega . rada bi ga zamenjala, pa ne vem če še kje kdo jemlje - pa da ni privat

jaz imam dr. matjaž recelj - zelo zadovoljna, ne vem pa če še jemlje

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
22.3.2011 10:22:32   
dramica
vipercat jaz imam zobarja v krki,če pa rabiš za otroke je pa v zd  v nm dr Rihtar Tanja kateri dam vse pohvale, zna z otroci:)

vesna mogoče bomo imeli po istem načrtu;)kaj hiše pa ne boste letos mogel pričet delat?Jaz ti tudi dam revije so že mal obdelane ampak se da še brat;)Kdaj se kaj vidimo?mogoče drug teden?Ta teden sem že čist zasedenauser posted image .
5ra kako kaj ti in tvoja družinica?Ste bili že kaj na sončku?Uživajte!
Joj kaka tragedija pri Krškem bogi ljudjeuser posted image .Punce res smo lahko vesele da je vse kolkor tolk o.k. in se moramo tega veselit in zavedat.user posted image

(odgovor članu olimia)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
22.3.2011 14:23:21   
vesna_b
ja, upamo, da bo ratal letos, sam bo pa zihr po rojstvu najinega sončka, tako da.... user posted image
revije pa rade volje vzamem!!! no, se bomo za drug teden kaj zmenile, ok?

nič, šibam domov. ja, že... pol si lahk mislite... user posted image  res delam sam po 4 ure, a ne??? prej, ko nisem mela bolniške, sem prej domov hodila... user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
22.3.2011 20:28:09   
lenčy
najprej hvala vsem za čestitkeuser posted image
in tako se je naš teden začel super, kar se vidi tudi pri Aleksu, ker je že dva dni dobre volje. včeraj smo šli v qulandijo, kjer sm srečala kar 3 forumašiceuser posted image  edino za eno nisem bila ziher, sem jo samo opazovala, pa nisem nikaor mogla videt, kakšno ime ji piše na majčkiuser posted image  (ja mala prinnceska, tebe mislim) mogoče se ti je zdelo, da te katera malo preveč opazuje, to sm bla jsuser posted image  spoznala sem tudi dekle23 že z lepim trebuščkom, videla sem pa tudi tincy90 sm me ni prepoznala, ker me ni nazaj pozdravla,čudno.

Aleks je dobil čeveljce super fit, ker pedipedk niso imeli prave številke. no saj so tudi te vredu.

dramica, vesna lepe ideje za otroške hišice. moj bi mu tud rad marsikaj naredu, zato pa ne dovol, da mu mi kaj kupimouser posted image  sm js še nobenga izdelka ne vidimuser posted image

zobozdravnika mam pa js v zd nm, marjana jožefa in je tud fejst, se zna kr dobr pohecat...

hm, še kaj za povedat? grem kr počasi počivat, sm kar malo zmatrana, smo se danes cel dan šetali po mestu. naš tata tko hitr hodi, da ga ne morm dohajat...

lahko noč vam želim vsem!!

Rada te imava!!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
22.3.2011 23:09:46   
5ra8
čir user posted image
lenčy, čestitke, upam da bom kmal za tabo, jutri grem mentorci da mi podpiše obrazce za tehnični pregled in potem upam da bo to hitro steklo user posted image

dramica, glih danes smo bili prvič zunaj....super je bilo.....mali je spal cel sprehod, sicer nismo šli daleč...za kakšne pol ure, ker mene še mal rana boli pa se moram merkat.

vipercat, kdaj je tebe nehalo bolet?

naš mali pikec se pridno redi, danes smo imeli tudi prvo kopanje, jutri se spet tehtamo, nazadnje se je lepo zredil za 150g v 4 dneh kar je super. Bomo vidli kaj bo jutri.

Drugač bi bil pa skos na joški, se vidi moški kakopak user posted image user posted image user posted image user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
23.3.2011 6:07:00   
dekle23
edino za eno nisem bila ziher, sem jo samo opazovala, pa nisem nikaor mogla videt, kakšno ime ji piše na majčkiuser posted image (ja mala prinnceska, tebe mislim) mogoče se ti je zdelo, da te katera malo preveč opazuje, to sm bla jsuser posted image spoznala sem tudi dekle23 že z lepim trebuščkom, videla sem pa tudi tincy90 sm me ni prepoznala, ker me ni nazaj pozdravla,čudno.

lenčy- čestitke še enkrat za diplomo, upam, da se ti čimprej pridružim :)
kako maš luškanga sinčka, tisti kodrčki mu tko pašejo user posted image cuker mali res :)

midva sva pa naročila vozička in posteljci :) včeraj sem pa še par bodijev kupilauser posted image
vem da je malo zgodaj še za posteljce in vse to, ampak nisva mogla čakat, pa še v pikapolonci nama je tako fajn ceno uštimal, da sva bla čist navdušena :) ampak v uni pikapoki pri Igorju, v bršlinu user posted image bomo še šli tja :) hehe

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
23.3.2011 7:14:09   
vipercat

1. jaz imam osebnega zdravnika in zobarja čez cesto od službe oz dobrih 500m zračne razdalje od službe user posted image . full dobra zobarca - mlada, lepo dela, ampak ne jemlje več.

2. ja, bi jaz revije, če le niso letnik 2008, ker od takrat jih imam tudi sama. oz hm... eno revijo sem imela takrat naročeno, sam moram pogledat katero. ja vem, sem hecna. ampak nikakor si nisem zapomnila, katera je katera user posted image

nekaj jih je dosti starejših, nekaj pa skoraj novih. jaz ti bom prišparala, pa ko se vidiva ti dam, tisto kar rabiš obdrži ostalo pa komu daj ali vrži

drug teden super. v sredo gre babi domol, tako da bova v četrtek in petek sami doma, pa se greva lahko potepat user posted image user posted image

5ra8 - nikoli user posted image user posted image user posted image . šivi kar hitro, maternica se še zdaj krči, pa je že dober mesec mimo, križ pa še vedno boli kot satan user posted image . pozna se če veliko malo nosim ali če stojim na mestu. tisto je grozno, drugače pa ni hudega.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
23.3.2011 8:10:48   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: dramica

Joj kaka tragedija pri Krškem bogi ljudjeuser posted image .Punce res smo lahko vesele da je vse kolkor tolk o.k. in se moramo tega veselit in zavedat.user posted image

ej, sem šele zvečer izvedela, kaj si mislila s tem. popoldne s(m)o krompir sadil, potem sem odšla še na hitr pogledat punco od bratranca od mojga, k ma pojutrišnjem rok - pa manjši trebuh ko jaz - in potem domov, tamalo nafotrat in zrihtat za spat, pa je že od pol osmih spala. jaz sem pa pospravila, pol se pa tud sam na kavč vrgla, in me je tud pred deveto že zmanjkalo. ko je moj domov prišel iz sestanka (vinogradnikov, ker rihtajo cvičkarijo), me je zbudil in mi povedal. GROZA!!!

lenčy - boš pa na kofe pršla, pa bosta z našo skup plezala user posted image

petra - joj, super za malega. ti se pa le pazi in ne pretiravaj (tako kot to mame rade počnemo). glede jošk pa - saj poznaš tisti vic: kaj imajo skupnega joški in električni vlakci? oboje je narejeno za otroke, pa se več časa s tem ukvarjajo moški. no, tvoj mali ima pa oba pogoja izpolnjena... user posted image  

vipercat - no, super, se potem kaj vidimo konec drugega tedna! pa dramica, pa lahk še katera, a ne? user posted image

nič, šibam delat, čeprav že vem, da bom danes spet do dveh tukaj. ej, sedaj mam pa res že DOST!!!!!!

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
23.3.2011 10:30:20   
Mala_princeska

najprej hvala vsem za čestitkeuser posted image
in tako se je naš teden začel super, kar se vidi tudi pri Aleksu, ker je že dva dni dobre volje. včeraj smo šli v qulandijo, kjer sm srečala kar 3 forumašiceuser posted image  edino za eno nisem bila ziher, sem jo samo opazovala, pa nisem nikaor mogla videt, kakšno ime ji piše na majčkiuser posted image  (ja mala prinnceska, tebe mislim) mogoče se ti je zdelo, da te katera malo preveč opazuje, to sm bla jsuser posted image  spoznala sem tudi dekle23 že z lepim trebuščkom, videla sem pa tudi tincy90 sm me ni prepoznala, ker me ni nazaj pozdravla,čudno.

jej jej jej lenčy, res te nisem opazila - dej drugič zatuli v trgovini princeska pa bom trznila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no, dramico sem spoznala - hvala da si me ogovorila user posted image

danes me ni, sem frej, pa v nedeljo me tudi ni, sem pa popoldanska od jutri do sobote od 14h dalje...

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
23.3.2011 10:32:06   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: dekle23

edino za eno nisem bila ziher, sem jo samo opazovala, pa nisem nikaor mogla videt, kakšno ime ji piše na majčkiuser posted image (ja mala prinnceska, tebe mislim) mogoče se ti je zdelo, da te katera malo preveč opazuje, to sm bla jsuser posted image spoznala sem tudi dekle23 že z lepim trebuščkom, videla sem pa tudi tincy90 sm me ni prepoznala, ker me ni nazaj pozdravla,čudno.

midva sva pa naročila vozička in posteljci :) včeraj sem pa še par bodijev kupilauser posted image
vem da je malo zgodaj še za posteljce in vse to, ampak nisva mogla čakat, pa še v pikapolonci nama je tako fajn ceno uštimal, da sva bla čist navdušena :) ampak v uni pikapoki pri Igorju, v bršlinu user posted image bomo še šli tja :) hehe

pišuka dekle 23, škoda ker pri nas nisi vsaj vprašala, lumpaaaauser posted image user posted image

(odgovor članu dekle23)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
23.3.2011 10:33:56   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: dramica

petra - joj, super za malega. ti se pa le pazi in ne pretiravaj (tako kot to mame rade počnemo). glede jošk pa - saj poznaš tisti vic: kaj imajo skupnega joški in električni vlakci? oboje je narejeno za otroke, pa se več časa s tem ukvarjajo moški. no, tvoj mali ima pa oba pogoja izpolnjena... user posted image   

nič, šibam delat, čeprav že vem, da bom danes spet do dveh tukaj. ej, sedaj mam pa res že DOST!!!!!!

heee heeee super vic, kar pokam od smehhhaaaa user posted image user posted image user posted image

vesna_b črto potegni in ne delaj preveč.....

lepo se imejte, princesa nadaljuje čistilno in gre z možekom u šoping, ko pride dam user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
23.3.2011 10:34:24   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: dekle23

lenčy- čestitke še enkrat za diplomo, upam, da se ti čimprej pridružim :)
kako maš luškanga sinčka, tisti kodrčki mu tko pašejo user posted image cuker mali res :)

hvala, hvalauser posted image  tudi jaz bom lahko tvoje pohvalila, ko ju bom vidlauser posted image  ej dobr, da sta se najina dva vidla, če ne te sploh ne bi opazilauser posted image

petra držim pesti tudi za tebe, če si pri tehničnem, potem si že pri koncu. dekle23 isto velja zate! prosim dokončaj pred porodomuser posted image
vipercat super za tvojega jedca, kar tako naprej!

nč smo malo pospravli, grem vn z mojima sončka, pol pa k frizerju, jutri je en velik dan za nas!

Rada te imava!!

(odgovor članu dekle23)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
23.3.2011 15:05:45   
Tincy90
Princeska si bla mogoče ti učeri mal pred deveto zvečer na blagajni v Pikapoki, ko sm kupila eno igračo? Js sm bla v črnem plašču pa tamalo sm mela v vozičku od Spara.user posted image

Js mam pa že usega poun kufr in sm čakam, da me prime, da grem rodit k to je že tu mač!user posted image sm naj bo že enkrat 1.april.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
24.3.2011 10:55:14   
dekle23
hej mala_princeska, v Bršlinu smo kupili zato, ker so imeli samo tam razstavljen tisti voziček, ki smo ga izbrali. vse ostalo je pa čisto slučajno še prišlo vmes, ko je že ponudil tako lepo ceno, pa smo potem kar vse skupaj vzeli in smo rešili dve muhi na en mah :) bomo tudi tja še prišli, smo pa kupili na otvoritvi v qlandiji posteljnino v bež barvi - men res full všeč, pa podlogo za previjalno.... user posted image

lenčy- hitim z diplomo, danes sem jo napisala, zdaj jo bo samo še bratec malo na hitro preletel in kej popravil :) potem pa jo pošljem mentorju, tako da upam, da ne bo preveč kompliciral in da bom lahko čimprej dala v vezavo :)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
24.3.2011 11:02:03   
Udb
Ojla dolenjke!

Vidim, da ste vse pridne na faksu...meni se pa letos takooo ne da, da je kr hudo! Bo že.

Drugače pa vse po starem. Pa sonček!! To mi je najbolj všeč. Takoj imam več volje in energije. Pa z mojim pikcem sva lahko več zunaj, pa čeprav mene hitro pol trebuh mal matra.

(odgovor članu dekle23)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?