|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
11.3.2011 12:31:28   
vesna_b
evo, jaz pa grem sedaj počasi proti domu. jeeeeej!!! dovolj imam. pa še neki se je začel štrikat pri papirjih za hišo.
ker se na našem območju (pa čeprav je vrisana hiša) trenutno lahko gradi samo poslovno stanovanjski objekt, z dostopom iz državne ceste, se nam bo vse skup mal zavleklo. pismo in ta naša občina. naj ge vse skup nekam....
katastrofa!!! pa zakaj bi delala poslovni objekt, če rabim hišo za živet not??? sploh pa - če bi urejal še dostop iz državne ceste... ma sam da kasirajo. bo se naš nadzorni mal poglobil.

grem domov. bom dala oprat perilo, skuhala kosilo, popoldne pa bom šla mal ven s tamalo. komaj čakam. ah, joj. čauči, bejbe

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
11.3.2011 12:35:57   
Katte
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
NICK, STAROST, NOSEČNOST PO VRSTI, ŠT. OTROK, KRAJ

02.04.2011
lalu - 30 let, 2user posted image , 1 user posted image , Nm user posted image

16.04.2011
Tincy90 - 20 let, 2user posted image , 1 user posted image , Mirna user posted image

22.04.2011
olimia - x, 3user posted image , 1user posted image , x user posted image

25.05.2011
vesna_b - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , Nm user posted image

17.06.2011
Udb - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , Nm user posted image
ajč. - 19 let, 1user posted image , 1user posted image , Nm (KP) user posted image

14.07.2011 
frufru - 35 let, 4user posted image , 1user posted image , Nm user posted image

18.07.2011 
dekle23 - 23 let, 1user posted image , 0user posted image , Nm user posted image user posted image

24.07.2011 
piccolina1983 - ? let, 1user posted image , 0user posted image , Trebnje user posted image

21.08.2011 
*dotika* - 31 let, 6user posted image , 0user posted image , Nm user posted image

x.08.2011 
lenkadolenka - x, 1user posted image , 0user posted image , Nm user posted image   

01.10.2011 
miška21 - x, 1user posted image , 0user posted image , Straža user posted image

SKUPAJ    =  12 user posted image   

št.
user posted image
: _
št.
user posted image : 3
št. user posted image : 10

št. dvojčkov user posted image user posted image = 1

user posted image  rodile so: user posted image

vipercat - 18.2.2011 -user posted image Nina
5ra - 9.3.2011 -user posted image Maj

user posted image navijačice user posted image

potty
Alex01
Mala_princeska
lenčy
dramica
neanja duo
ljupka
vipercat
5ra8

v pričakovanju + user posted image user posted image  :

user posted image  kaminek user posted image
user posted image  štrumfetka user posted image
user posted image  Katte user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
11.3.2011 13:02:57   
vesna_b
02.04.2011
lalu - 2user posted image , 1 user posted image , Nm user posted image

še tole dodaj

user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
11.3.2011 14:11:51   
olimia
vidim, da sploh nisem napisala, pri meni dodaj starost 31 let in kraj NM

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
12.3.2011 10:08:50   
lenčy
se vidi, da je lepo vreme, ni nobene goruser posted image

mi smo imeli včeraj vročino, ki seje stopnjevala še ponoči. dobil je že dve porciji dalerona. zdj spi, je mal bolj utrujen ampak vročine trenutno nima. a gerem lhk vn z njim? če je tko lepo vreme, mislm, da mu nima kej bit a ne? aha še za obkladke sm mislna vprašat-kam jih lhk dam, tud na glavico?

vesna upam, da se bo vse poštimalo z načrti. znajo kar kompliciirat v svojo korist, da lhk še kej zaslužijo, se ne čudim. mi pa še koovratimo s kreditom, na banki vsakič povejo drugače. mislm, da so se zdj neki zmenil, upam, da bo.

lepo se imejte danes!

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu olimia)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
12.3.2011 13:29:23   
vesna_b
he he he
ja, res se pozna lepo vreme user posted image

jaz pa sem se vrgla na kitajsko kuhinjo. včeraj sem delala spomladanske zavitke, danes pa imamo kotajske rezance. njami. spekla sem tudi zadnjo rundo krofov v tej pustni "sezoni" za sladico, tako da se mojmu že sline cedijo, sam je v vinogradu, pa še ni do krofov prišeluser posted image

tamala pa še spi. potem gremo pa v lj na sejem dom.

lenčy - če ne piha, greš lahk mal ven. če pa piha pa jaz osebno ne bi upala. obkladke je mami dajala bratu (ker mu je v parih minutah narastla na 41 oz še več) na noge in v skrajni sili mal na vrat zadaj in na čelo. ampak po malem. raje je bolj noge mu ohladila. zaenkrat pri nas še ni bilo takega primera, pa naj tako tudi ostane. ne vem, če sem 1* mal čez 38 namerila.
o papirjih pa... ja, včer sem bila tako paf, ko je klical najin nadzorni, da bi jim šla tud "vrat zavit"... no, s krediti se bomo mi ubadali potem, ko bomo začeli napeljavo in naprej štimat. pravi moj, da do strehe bi moglo jit brez kreditov - če le ne bo kakih izrednih stroškov. bomo videli.

nič, uživajte, pupe

čau

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
13.3.2011 13:29:25   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

aha še za obkladke sm mislna vprašat-kam jih lhk dam, tud na glavico?

nikoli ne ohlajaj samo enega dela telesa, ampak vedno v celoti. da ne povzročiš še dvig T. zato ohlajaj noge, trup in glavo-čelo z mlačnimi obkladki, nikoli z mrzlimi, da ne pride do šoka!!!!

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
13.3.2011 14:49:57   
olimia
jaz sem ta malo ohlajala po vse 4 okončinah in tudi čelo. le da sem ji na roke in noge dajala bolj hladnje obkladke, na čelo pa mlačne, kot je napisala kaminek - s čelom je treba pazljivo.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
13.3.2011 14:52:24   
olimia
o papirjih pa... ja, včer sem bila tako paf, ko je klical najin nadzorni, da bi jim šla tud "vrat zavit"... no, s krediti se bomo mi ubadali potem, ko bomo začeli napeljavo in naprej štimat. pravi moj, da do strehe bi moglo jit brez kreditov - če le ne bo kakih izrednih stroškov. bomo videli.

A delata novogradnjo?
Iz izkušenj... super je, če vama uspe do strehe brez kreditov. tako sva midva začela in vzela prvi manjši kredit za okna. elektrika in voda sta bili tudi brez kredita; potem pa sva vzela malo večjega za frajhanje, centralno, tlake, knauf...

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
14.3.2011 8:30:49   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: olimia

A delata novogradnjo?
Iz izkušenj... super je, če vama uspe do strehe brez kreditov. tako sva midva začela in vzela prvi manjši kredit za okna. elektrika in voda sta bili tudi brez kredita; potem pa sva vzela malo večjega za frajhanje, centralno, tlake, knauf...

ja, novogradnjo. namen je res, da spravimo vsaj pod streho brez kreditov, potem pa bi preračunala, kolk še približno rabimo, in vzela en kredit.
mah, sam upam, da bo kmalu ratalo vse skup...

(odgovor članu olimia)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
14.3.2011 8:32:19   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: olimia

jaz sem ta malo ohlajala po vse 4 okončinah in tudi čelo. le da sem ji na roke in noge dajala bolj hladnje obkladke, na čelo pa mlačne, kot je napisala kaminek - s čelom je treba pazljivo.

ja, sem vprašala mami. se vidi, da je bilo to že kar nekaj let nazaj. je tudi ona tako - roke in noge, trebuh nikoli, po potrebi še na vratu in čelu.

(odgovor članu olimia)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
14.3.2011 10:00:31   
Katte

user posted image
NICK, STAROST, NOSEČNOST PO VRSTI, ŠT. OTROK, KRAJ

02.04.2011
lalu - 30 let, 2user posted image , 1 user posted image , Nm user posted image

16.04.2011
Tincy90 - 20 let, 2user posted image , 1 user posted image , Mirna user posted image

22.04.2011
olimia - 31 let, 3user posted image , 1user posted image , Nm user posted image

25.05.2011
vesna_b - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , Nm user posted image

17.06.2011
Udb - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , Nm user posted image
ajč. - 19 let, 1user posted image , 1user posted image , Nm (KP) user posted image

14.07.2011 
frufru - 35 let, 4user posted image , 1user posted image , Nm user posted image

18.07.2011 
dekle23 - 23 let, 1user posted image , 0user posted image , Nm user posted image user posted image

24.07.2011 
piccolina1983 - ? let, 1user posted image , 0user posted image , Trebnje user posted image

21.08.2011 
*dotika* - 31 let, 6user posted image , 0user posted image , Nm user posted image

x.08.2011 
lenkadolenka - x, 1user posted image , 0user posted image , Nm user posted image   

01.10.2011 
miška21 - x, 1user posted image , 0user posted image , Straža user posted image

SKUPAJ    =  12 user posted image   

št.
user posted image
: _
št.
user posted image : 3
št. user posted image : 10

št. dvojčkov user posted image user posted image = 1

user posted image  rodile so: user posted image

vipercat - 18.2.2011 -user posted image Nina
5ra - 9.3.2011 -user posted image Maj

user posted image navijačice user posted image

potty
Alex01
Mala_princeska
lenčy
dramica
neanja duo
ljupka
vipercat
5ra8

v pričakovanju + user posted image user posted image  :

user posted image  kaminek user posted image
user posted image  štrumfetka user posted image
user posted image  Katte user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
14.3.2011 10:05:33   
vipercat
evoo mene

jest čez vikend skoraj nikoli ne prižgem računalnika... zato pa čez teden izkoristim.
v soboto smo šli malo na sprehod - na loko. potem je mali hotel mckdonaldsa in seveda mami tudi - jest teleban - ne bi smela jest te hrane... zvečer smo meli pa do enajstih zvijanje pa jok user posted image

izgleda da je vse bilo malo preveč zame, tako da sem včeraj kar preležala, ker me je vse bolelo, pa še teklo mi je dol kot za stavo... pa sem mislila da se bo počasi že začelo umirjati

danes je moj šel že v službo. prišla je babi, da bo še malo pomagala, drug teden bom pa sama. no to je vse kar je bilo novega pri nas. vidim vesna da ste priu vas še  v krofih... se priporočam user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
14.3.2011 22:07:04   
Mala_princeska
vipercat upam, da mi še ta teden uspe pogledat malo žabico in tebe - mamico sedaj že na kvadrat user posted image , si bom vzela 5 minut zate - po urniku gledam sem četrtek in petek napisana za službo od 14. ure dalje in se pred službo lahko oglasim, če se lahko, da dostavim darilce user posted image
pa počivaj prooosimmmmm ! 

lepo se imejte dolenjkice, pa brez zamere ker nisem polno aktivna sem zaposlena s službo zaenkrat...

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
14.3.2011 22:15:04   
majch
hojla...čestitke za nove bebice in veliko sreče pri novih user posted image

toliko ,da vas spet malo pozdravim...so minili cajti klepetanja na veliko. Mejte se!

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
15.3.2011 8:18:42   
vesna_b
ja, pri vseh zgleda user posted image
jaz imam dopoldne že sodelavko zraven, ki me bo nadomeščala, tako da nisem nič kaj veliko prisotna, popoldne pa se mi reeees ne da računalnika prižigat.

sedaj imam spet novo rundo pospravljanja, da potem začnem prebirat cotke za bebico.

mala princeska - kako je kaj v qlandiji? je še taka gužva? mene je kar strah pridet kaj okol... sploh pa še danes, ko je plača... hm, mogoče kaj konec tedna...

vipercat - ej, bejba, pazi se. ja, mcdonaldsa se pa malo izogibaj še. hm, zato jaz sedaj jem veliko pomfrija, ker vem, da ga potem ne bom smela... he he he
saj se mal hecam user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
15.3.2011 8:48:51   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

vipercat upam, da mi še ta teden uspe pogledat malo žabico in tebe - mamico sedaj že na kvadrat user posted image , si bom vzela 5 minut zate - po urniku gledam sem četrtek in petek napisana za službo od 14. ure dalje in se pred službo lahko oglasim, če se lahko, da dostavim darilce user posted image
pa počivaj prooosimmmmm ! 

lepo se imejte dolenjkice, pa brez zamere ker nisem polno aktivna sem zaposlena s službo zaenkrat...

super, te bomo zelo vesele user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
15.3.2011 8:55:49   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

ja, pri vseh zgleda user posted image
jaz imam dopoldne že sodelavko zraven, ki me bo nadomeščala, tako da nisem nič kaj veliko prisotna, popoldne pa se mi reeees ne da računalnika prižigat.

sedaj imam spet novo rundo pospravljanja, da potem začnem prebirat cotke za bebico.

mala princeska - kako je kaj v qlandiji? je še taka gužva? mene je kar strah pridet kaj okol... sploh pa še danes, ko je plača... hm, mogoče kaj konec tedna...

vipercat - ej, bejba, pazi se. ja, mcdonaldsa se pa malo izogibaj še. hm, zato jaz sedaj jem veliko pomfrija, ker vem, da ga potem ne bom smela... he he he
saj se mal hecam user posted image

vesnica - sedaj ko imaš več časa bi se lahko kaj na kavici oglasila. no saj v bližni prihodnosti te bom spet jaz prosila da prinesem disk tvojemu bratcu... bo že počasi prazen

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
15.3.2011 8:57:04   
soncek3
Pozdravljene!

Se opravičujem ker vdiram na vašo temo, ampak bom še tukaj vprašala. Zanima me, kje v Novem mestu ali okolici grem lahko na samoplačniško morfologijo ali 3 D UZ.

Hvala in lep dan!user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
15.3.2011 10:11:06   
olimia
Zanima me, kje v Novem mestu ali okolici grem lahko na samoplačniško morfologijo ali 3 D UZ

3d uz mislim, da opravlja dr. Kostanjškova v ZD novo mesto- predvidevam, da je samoplačniško.
kolegica mi je rekla prejšnji teden v šoli, da je bila pri njej.
pokliči in vprašaj

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
15.3.2011 10:14:08   
olimia
mala princeska - kako je kaj v qlandiji? je še taka gužva? mene je kar strah pridet kaj okol... sploh pa še danes, ko je plača... hm, mogoče kaj konec tedna...

jaz sem bila včeraj ob petih popoldne- smo šli po čevlje za ta malo v BC; gužva na parkingu (sploh zunaj, v garaži je bilo kar prosto) in v qlandiji je bila pa še kar velika. to ni zame, tako da smo na hitro kupili čevlje, pa še v interspar smo šli
jaz bom šla še enkrat proti koncu meseca, ko bom  upam manj gužve; da bom šla lahko na izi, pa vse pregledala

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
15.3.2011 11:43:57   
5ra8
Evo še mene se javljam skoraj po enem tednu...

midva sva doma, se privajava na svoj ritem, Maj je kr priden morm rečt, spi tam nekje 3 urce, potem pa že kliče mlekarne user posted image

Danes je bila tu tudi že patronažna sestra, v četrtek pride spet, se mogoče že kopamo, odvisno od popija.

Hvala vsem še enkrat za čestitke user posted image

evo še ena slikica našega tigrčka, na dan ko sva šla iz P.

user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu olimia)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
15.3.2011 12:02:12   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

Evo še mene se javljam skoraj po enem tednu...

midva sva doma, se privajava na svoj ritem, Maj je kr priden morm rečt, spi tam nekje 3 urce, potem pa že kliče mlekarne user posted image

Danes je bila tu tudi že patronažna sestra, v četrtek pride spet, se mogoče že kopamo, odvisno od popija.

Hvala vsem še enkrat za čestitke user posted image

evo še ena slikica našega tigrčka, na dan ko sva šla iz P.

user posted image

O, že pozira fotoaparatuuser posted image . Lepotec user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
15.3.2011 12:12:14   
lenčy
petra lepega fantka imaš! še nekrat čestitke!

alex nate sm pa mislna zjutraj, ko sem opazovala svojega sončka, ker ima take kodrčke, da mu že pri ušeskih vn štrlijouser posted image  tvoj mlajši ima podobne, a lhk vprašam, kako si jih krotila?user posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
15.3.2011 12:36:22   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

petra lepega fantka imaš! še nekrat čestitke!

alex nate sm pa mislna zjutraj, ko sem opazovala svojega sončka, ker ima take kodrčke, da mu že pri ušeskih vn štrlijouser posted image  tvoj mlajši ima podobne, a lhk vprašam, kako si jih krotila?user posted image

Mi ga strižemo zaenkrat samo spredaj, da mu ne gredo laski na učke.Ob straneh mu dam pa kar mal za ušeskauser posted image user posted image user posted image . vsi mislijo da je puncauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?