Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha ehehehe moj mi je ful razlagal da mi bo roze prneso itaq. Calle moje najljubse pa se celo med najdrazjimi.. in da dobim ceu sopek itd... in pol ga na MS zabije, da je v P prepovedano nosit roz ehehehe . Toti nasi moski so res prave slike! Jih bo pa zanimivo gledat pri porodu , no vsaj tiste za katere bo to prvic jaz sem tak rekla, da se bom ziher pol poroda smejala ko kura... ze v MS sma se smejala ko so kazali porod, ostali pa smrtno resni z mehkimi koleni . Upam, da naju nebodo vn vrgli iz P in rekli bejzta kam drugam rodit glede pogresanja trebuha?? niti ne, ampak brce pa ja! ko se lahko sama z "sabo" pogovarjam, pa se ne zgledam da sem zmesana, zdaj bo malo cudno, pa ko se kr nekaj smejim pa pogovarjam.. zdaj bo bol tesko a ni fino ko te prej ko zaspis zbrca ko nvem kaj??? :) Ja sej moj to glede rož ve in je prvič rekel, da se je samo rož spomnil pa da ve, da jih ne sme prinest. Ma medtem, ko si izmišlja izgovore, bi mi lahko vsaj ene piškote kupil Upam, da se vama res uspe zabavat v porodni-drugač pa malo izmenično smejalni plin vdihavajta Glede norega pogovarjanja te pa lahko potolažim, da lahko precej trapast zgledaš tudi na pločniku z vozičkom pred sabo, medtem ko otroku nekaj na dolgo razlagaš ahahahahahahaha ej HVALA!! ful dobra ideja ko bom jaz tisti smejalni plih dehala, bom mojemu se rekla, ce je za kak dim oja! sam dvomim, da bodo sestre najbolj navdusene, ce ne pa se bom njim malo ponudla JOJ zdaj se norca delam, potem pa ko bom samo do blizine P prisla, pa bom cela trda! uja ze letim lulat, ker zdaj sem se pa tak nasmejala, da me je kr prejelo, pa se tamala mam obcutek, da z veseljem spika z krempli po mehurju
|