|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
7.1.2011 12:54:40   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Ni vžgala večerja user posted image user posted image

Kaj se je pa zgodilo?user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
7.1.2011 12:55:15   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Otroci: pred 1.user posted image sem hotla vsaj 2 (mogoče 3), med 1.user posted image sem se odločila za definitivno 3 (moj ljubi je še vedno skeptičen user posted image ), zdej sem že pr štirki user posted image . Ma, kaj morm, men je fajn. Met trebuh pa to. In ja, Lil_, trebuh se pogreša po porodu user posted image , jaz ga že v naprej pogrešam (pa ne, da ne bi hotla malega pajacka videt, ampka...tkooo fajn je, no, met trebuh).
Mazilo za bradavice: nam so tut rekli, de naj bi se B dol obrisal pred dojenjem user posted image Ne vem, jaz sem za lanolin (bila in ostajam), B imamo za praske ipd.

Ok, jaz sem res en mutant od ženske očitno ampak kako hudiča boste lahko pogrešale trebuh in nosečnost, če zdaj komaj vstanem iz stola, ležat itak ne morem, mali me pa včasih tako zbrca, da se prav spomnim na Bello iz sage somrak (fenice že veste o čem govorim). Ne, ne .... Dojenčki zunaj trebuha so veliko bolj simpatični.user posted image

Bepantheni so pa vsaj 3-oranžen za praske in rane, roza za prsi in dojenčke, moder za opekline.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
7.1.2011 13:01:10   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

Naj vam povem, da me je včeraj moj dragi full presenetil. Ker že kakšen teden spim ponoč sam po kaki 2/3 uri, se je med službo odpravil v trgovino in se pri prodajalkah pozanimal kaj bi mi lahko pomagalo. Tako mi je kupil blazino za dojenje! Ko mi jo je doma dal, je full ponosno začel razlagat, kako si jo morem naštimat, prat, ..... pa kako bo prišla prav tudi pri dojenju,...... Neprecenljivo vam povem.user posted image Ne to, da jo je kupil, ampak to, kako ponosno in zadovolno je razlagal user posted image  . Ko pa sva šla zvečer na sprehod, mi je pa spet tako skrivnosno nakazal, da naj na parkirišču pokukam v avto. Jaz grem gledat in na zadnem sedežu zagledam nov Iso base nastavek. Vam povem, da sem se počutila kot da imam rojstni dan user posted image  -

Pa ne bi tvoj kakšnega tečaja za bodoče očete organiziraluser posted image . Bi lahko malo izmenjali ideje. Jaz mojemu že cel mesec tako nazorno namigujem, da si želim ene preproste uhančke pa si ga kar predstavljam, kako bo prišel v P na obisk in bo rekel: Sem ti mislil nekaj prinest pa nisem imel pojma kaj. Nakita itak vem, da ne maraš ....user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
7.1.2011 13:01:49   
Patrisha
meta21 spet nabijas poste? :) HECAM TE NO :D no tole pasje dihanje smo meli tudi mi, ampak sem ugotovila, da mojemo gre to bolse kot meni =) sicer ko bo kriza, vrjamem, da nebom samo po pasje, ampak se kak drugac dihala ahahahauser posted image user posted image user posted image user posted image
tigrica86 pametno! sem pozabla na svetlo pa temno 60 =)
sicer nvem kak je s tem peglanjem, ker mam jaz susilca in kr noter poknem, potem pa tople se zlozim. Edino tetra plenice sem pa peglala ko zmesana! user posted image nebi jih smela do konca posusit, ampak do vlaznih in pol peglat.. al pa nekak nastavit susilca, ker tam pa sem res skor zivcni zlom fasala zraven - pa se samo 30 jih mam. Mi je pa kolegica rekla oz. svetovala, naj kr lepo sirse povijam do 3 mesca, skodit nima kaj.. to se pravi, da se bom rabla ziher kakih 10 plenic..

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
7.1.2011 13:05:32   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Naj vam povem, da me je včeraj moj dragi full presenetil. Ker že kakšen teden spim ponoč sam po kaki 2/3 uri, se je med službo odpravil v trgovino in se pri prodajalkah pozanimal kaj bi mi lahko pomagalo. Tako mi je kupil blazino za dojenje! Ko mi jo je doma dal, je full ponosno začel razlagat, kako si jo morem naštimat, prat, ..... pa kako bo prišla prav tudi pri dojenju,...... Neprecenljivo vam povem.user posted image Ne to, da jo je kupil, ampak to, kako ponosno in zadovolno je razlagal user posted image  . Ko pa sva šla zvečer na sprehod, mi je pa spet tako skrivnosno nakazal, da naj na parkirišču pokukam v avto. Jaz grem gledat in na zadnem sedežu zagledam nov Iso base nastavek. Vam povem, da sem se počutila kot da imam rojstni dan user posted image  -

Pa ne bi tvoj kakšnega tečaja za bodoče očete organiziraluser posted image . Bi lahko malo izmenjali ideje. Jaz mojemu že cel mesec tako nazorno namigujem, da si želim ene preproste uhančke pa si ga kar predstavljam, kako bo prišel v P na obisk in bo rekel: Sem ti mislil nekaj prinest pa nisem imel pojma kaj. Nakita itak vem, da ne maraš ....user posted image

ehehehe user posted image user posted image user posted image moj mi je ful razlagal da mi bo roze prneso itaq. Calle moje najljubse pa se celo med najdrazjimi.. in da dobim ceu sopek itd... in pol ga na MS zabije, da je v P prepovedano nosit roz ehehehe user posted image . Toti nasi moski so res prave slike! Jih bo pa zanimivo gledat pri porodu user posted image , no vsaj tiste za katere bo to prvic user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem tak rekla, da se bom ziher pol poroda smejala ko kura... ze v MS sma se smejala ko so kazali porod, ostali pa smrtno resni z mehkimi koleni user posted image user posted image user posted image . Upam, da naju nebodo vn vrgli iz P in rekli bejzta kam drugam rodit user posted image

glede pogresanja trebuha?? niti ne, ampak brce pa ja! ko se lahko sama z "sabo" pogovarjam, pa se ne zgledam da sem zmesana, zdaj bo malo cudno, pa ko se kr nekaj smejim pa pogovarjam.. zdaj bo bol tesko user posted image a ni fino ko te prej ko zaspis zbrca ko nvem kaj??? :)

< Sporočilo je popravil Patrisha -- 7.1.2011 13:08:24 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
7.1.2011 13:07:25   
meta21

Tud moj ponavadi ni takšen user posted image . Glih zato me je še tolk bol presenetu. Je pa zdej dokazal, da če hoče, se da vse user posted image ................

Jaz imam eno tako hecno navado, da partnerje od prijateljic malo spomnim na kakšno pozornost ob obletnici, rojstnem dnevu, ipd.

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
7.1.2011 13:07:28   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86

zanima me pa kk ste ve nardile z pranjem prevleke za jajčko in vozek - js mam oboje novo pa ne vem al nj sploh perem to al ne ste ve vse oprale to, al samo tiste k mate že rablene vozičke?

kk zgleda, če se ti trebuh spusti? menda naj bi lažje dihala, ob enem pa nj bi bol pogosto mogla hodit na wc user posted image js mam filing, da user posted image precej nižje brca, pa da diham lažje, sam na wc pa nč bolj pogosto ne hodim user posted image mojga že mal skrbi, da bom mogla že it, k še nimama vse prpravleno user posted image

Tole s trebuhom tudi mene zanima. Sem veraj rekla, da bom ob Lovrovem metru na steni za merjenje višine začela cahnat kje imam popekuser posted image

Glede prvega pa jaz operem kar se da odstranit, drugače so pa pozimi izak čisto zadekani in sploh ne pridejo z golo kožo zraven, poleti jim daš pa tetra plenico pod glavo oz. pod celo telo, ko so samo v plenički ali celo brez.

Neposredna povezava do sporočila: 4282
7.1.2011 13:08:31   
meta21
Mene danes rr tako zaj.... da vse sproti objavim. Se mi zdi, da že od jutra berem 5 strani. Slikic pa nobenih ne vidim-piše samo user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
7.1.2011 13:18:12   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86

no, to ni panike, da bi kak pisker šel iskat, k morm rečt, da bi mogoč celo brez mene bolš zrihtu k pa bom js user posted image je pridn pri gospodinjskih opravilih, edino likanja ne mara user posted image tk da to se nimam kj bat

Se podpišem. Ko sem bila še v službi, so bile cunje njegova stvar, jaz sem samo zlikala bolj komplicirane reči, npr. srajce. Midva si gospodinjstvo kar demokratično deliva. Jah ne moreš imet vsega-romantičnih presenečenj zgleda ne bom nikoli doživela.

Neposredna povezava do sporočila: 4284
7.1.2011 13:18:15   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami

Aja še to tiste, ki mate že user posted image , kk je pa s čaji - nekje berem da so jim poleg dojenja ali adaptiranega mleka mame dodajale še čaje oz vodo, nekje pa da ni potrebe ker dost dobijo z mlekom?

Lovro je bil dojen minimalno (pr ml na obrok), pil je aptamil in nič drugega do 5. meseca, ko sem mu začela dajat riževe kašice, ker je zelo polival, in je gosta hrana malo pomagala. Za čaj so mi težile vse babice (moja mami me je obtožila, da je revež cel čas žejen in da sem kruta) in tetice, ko pa sem vprašala patronažno pa mi je rekla, da niti slučajno, ker mu bom napolnila trebušček z brezkalorično tekočino in podrla sistem hranjenja na 3 ure. Trebušček bo imel poln, redil se pa ne bo.

Pri dojenju itak dobi na začetku vodeno mleko, kar je pijača pri adaptiranem pa jaz priporočam kakih 10-20 ml več vode kot piše v navodilih pa dobi vse v eni flaši. To sem enkrat v mami prebrala in se mi je zdelo ok.

(odgovor članu prvičmami)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
7.1.2011 13:27:30   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

ehehehe user posted image user posted image user posted image moj mi je ful razlagal da mi bo roze prneso itaq. Calle moje najljubse pa se celo med najdrazjimi.. in da dobim ceu sopek itd... in pol ga na MS zabije, da je v P prepovedano nosit roz ehehehe user posted image . Toti nasi moski so res prave slike! Jih bo pa zanimivo gledat pri porodu user posted image , no vsaj tiste za katere bo to prvic user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem tak rekla, da se bom ziher pol poroda smejala ko kura... ze v MS sma se smejala ko so kazali porod, ostali pa smrtno resni z mehkimi koleni user posted image user posted image user posted image . Upam, da naju nebodo vn vrgli iz P in rekli bejzta kam drugam rodit user posted image

glede pogresanja trebuha?? niti ne, ampak brce pa ja! ko se lahko sama z "sabo" pogovarjam, pa se ne zgledam da sem zmesana, zdaj bo malo cudno, pa ko se kr nekaj smejim pa pogovarjam.. zdaj bo bol tesko user posted image a ni fino ko te prej ko zaspis zbrca ko nvem kaj??? :)

Ja sej moj to glede rož ve in je prvič rekel, da se je samo rož spomnil pa da ve, da jih ne sme prinest. Ma medtem, ko si izmišlja izgovore, bi mi lahko vsaj ene piškote kupiluser posted image

Upam, da se vama res uspe zabavat v porodni-drugač pa malo izmenično smejalni plin vdihavajtauser posted image

Glede norega pogovarjanja te pa lahko potolažim, da lahko precej trapast zgledaš tudi na pločniku z vozičkom pred sabo, medtem ko otroku nekaj na dolgo razlagaš

< Sporočilo je popravil meta21 -- 7.1.2011 13:28:27 >

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
7.1.2011 13:29:06   
lina80
Pozdravljene punce,

javlja se vam še ena nova februarčica, ki vas bere že vse od začetka. Samo ni bilo poguma in časa, da bi se vam pridružila pri pisanju.
Upam, da me sprejmete medse. Podatki za seznam:
Lina80 , 30, Štajerska, 1. user posted image ,user posted image , user posted image , P: 13.01.2011; PDP 03.02.2011

Lepo bodite!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
7.1.2011 13:30:25   
meta21
Tema dneva: Metini monologi (priznajte, da ste me v začetku tedna kar malo pogrešaleuser posted image )

Stranski učinki: Boleča tazadna avtorice in bralkuser posted image

Ideja: CTRL + C postane integrirana tipka tpke ENTERuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
7.1.2011 13:32:02   
meta21
O, čaw Lina! user posted image  Najbrž so te moji monologi vzpodbudili, da si se nam pridružilauser posted image  Vsekakor dobrodošla!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
7.1.2011 13:34:40   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

Ja sej moj to glede rož ve in je prvič rekel, da se je samo rož spomnil pa da ve, da jih ne sme prinest. Ma medtem, ko si izmišlja izgovore, bi mi lahko vsaj ene piškote kupiluser posted image

Upam, da se vama res uspe zabavat v porodni-drugač pa malo izmenično smejalni plin vdihavajtauser posted image

Glede norega pogovarjanja te pa lahko potolažim, da lahko precej trapast zgledaš tudi na pločniku z vozičkom pred sabo, medtem ko otroku nekaj na dolgo razlagaš

ahahahahahahaha ej HVALA!! ful dobra ideja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko bom jaz tisti smejalni plih dehala, bom mojemu se rekla, ce je za kak dim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oja! sam dvomim, da bodo sestre najbolj navdusene, ce ne pa se bom njim malo ponudla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image JOJ  zdaj se norca delam, potem pa ko bom samo do blizine P prisla, pa bom cela trda! user posted image uja ze letim lulat, ker zdaj sem se pa tak nasmejala, da me je kr prejelo, pa se tamala mam obcutek, da z veseljem spika z krempli po mehurju user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
7.1.2011 13:35:49   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: lina80

Pozdravljene punce,

javlja se vam še ena nova februarčica, ki vas bere že vse od začetka. Samo ni bilo poguma in časa, da bi se vam pridružila pri pisanju.
Upam, da me sprejmete medse. Podatki za seznam:
Lina80 , 30, Štajerska, 1. user posted image ,user posted image , user posted image , P: 13.01.2011; PDP 03.02.2011

Lepo bodite!

mnja mi2 z meto tak natepavama, da sem skor spregledala :) DOBRODOSLA!

(odgovor članu lina80)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
7.1.2011 13:39:11   
cukica
Jaz sem doma na notranjskem blizu kraja kjer je pozimi tud -30.Potem veš,da ni tuki nič kaj dost vroče.Prava mala sibirija.
Je pa res,da je vsaj + 3 in ne minus.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
7.1.2011 13:39:55   
tamy82
Danes je pa očitno res tak dan, da se nobenemu nič ne da, da tu visite user posted image

lina80 dobrodošla! user posted image Počasi nas bo ratalo še 100 potencialnih februark user posted image

Midva sva pa ravno pojedla kosilo, tako da zdej nama pripada še počitek user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
7.1.2011 13:42:38   
kiara24
Lina- dobrodošla....

Joj v Benetonu imajo tolk kjut bundice pa so za našo že vse premajhne.... so pa res kjut..... zdej grem pa remzija gledat pa pol kosilo narest. tudi pri nas bo krompirejv golaž....

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
7.1.2011 13:44:57   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

Lina- dobrodošla....

Joj v Benetonu imajo tolk kjut bundice pa so za našo že vse premajhne.... so pa res kjut..... zdej grem pa remzija gledat pa pol kosilo narest. tudi pri nas bo krompirejv golaž....

a tam ideje za kuho pobiras?? ni slaba ideja, sam karakterja ne poberi od njega prosim user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
7.1.2011 13:45:14   
cukica
lina80 dobrodošla,....
trsica poročaj kako in kaj,....
od foxylady še nič novičk,ko bo kaj vam sporočim,....
Zdaj grem pa pojest kos pice potem pa mal počivat.
Sem pa našmu frajerju danes kupila dve majčki in dva bodija,kjer piše  I LOVE MY DADDY in pa en bodi kjer piše MY DADDY THINGS HE`S COOL,...res luškano,....

Vam še kaj pišem ,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
7.1.2011 13:47:43   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Jaz sem doma na notranjskem blizu kraja kjer je pozimi tud -30.Potem veš,da ni tuki nič kaj dost vroče.Prava mala sibirija.
Je pa res,da je vsaj + 3 in ne minus.

to se pravi babno polje al kaj je.. sicer sem zadnic prav iz firbca sla gledat kje je to. Sem bla 100 % da je to nekje na gorenskem, in glej ga zlomka, je pa cist polek hrvaske meje.. svasta user posted image .

Sicer sem se z mamo pogovarjala in pravi, da lepo kufetkajo v MBju na balkonu in da majo skor 10 ° + bozansko lepo sonce! mi v Lj pa bruh bruh dez in oblacno pa +5 ° , no vsaj minus ni user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
7.1.2011 13:49:49   
HoneybeeMaja
Ola!
Kljub mojemu paničarjenju in pakiranju user posted image smo mi 3 zaenkrat vredu,tako da še ostajam malo z vami!user posted image user posted image user posted image

Naš A ima že 3100g,B pa čisto malo manj in se jima zaenkrat še čisto dobro godi,glede na to,da smo preveliki mi je ginekologinja priporočala carski rez,pa glede na to,kolk je mene strah poroda jo bom ubogala user posted image ,naslednjič sem naročena v sredo,pa bomo najverjetneje bolj točno dorekli datum carskega,glede na to da sta user posted image user posted image že precej velika,pa da smo dobili injekcije za pljučka.

Dobrodošla Lina! user posted image

Kar se tiče obdarovanj z moške strani,moj seveda ni vedel,da se od njega karkoli pričakuje,ko rodim user posted image ,sicer pa tudi jaz namigujem na ene Swarovski uhančke user posted image ,me prav zanima koliko bomo uspešne pri teh naših bučmanih. user posted image

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
7.1.2011 13:59:42   
Teyla

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

No sj načeloma ni nič narobe s tem. Moja mami je tud kar kuhala krpe in neke cunje, ampak to že dolgo nazaj in zelo redko. Se manj energije porabi. Ampak pri decih res nikol ne veš. user posted image

To z energijo pri meni ne velja. Imam namreč steklokeramično ploščo user posted image -  Drugače pa se res nikoli ne ve user posted image ..........

No, mi smo mel doma takrat še plinski štedilnik.  user posted image

Tigrica a ti boš tudi mela pralne plenice? Al so tetra tiste o katerih govoriš, da si jih oprala? user posted image

A rožice so prepovedane v P? No, dobro, da vem, moram mojega opozorit, ker se zna s kakšnim šopkom prikazat. user posted image

lina80 dobrodošla med nami user posted image Nič se ni treba bat, saj ne grizemo. user posted image

meta21
  men je prav fajn brat tvoje monologe, ki to niso. Stranske učinke imam pa že tako ali tako. user posted image

kiara24 a ramsay je skuhal krompirjev golaž al je tp tvoja ideja? Bi ga prav rada videla, kako bi to zadevco naredil. user posted image

No, moram sporočit, da me je prejle klicala G in povedala rezultate testov žolčnih kislin. Imam rahlo povišane (meja je 10, jaz imam 13). Je rekla, da ni neke velike panike, da pa bo najbolje da grem v P na dodatne preiskave. Tako da grem danes po napotnico. Sem bla tak zmedena, da sem pozabila vprašat, kdaj to lahko grem, pa je verjetno odvisno čist od mene, kdaj se spravim tja. A katera mogoče ve, kaj lahko pričakujem? user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
7.1.2011 14:11:48   
tamy82
Teyla upam, da bo vse ok s tabo in user posted image ne glede na ta odstopanja. Glede tega kdaj v P na te teste pa ti nimam kaj svetovat ... Držim pesti, da čim bolj fajn rešiš tole zadevo! user posted image

To, da se v P ne sme nosit rož pa tudi jaz nisem vedela ... moram še mojega obvestit user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?