hel32
|
Napišem post, pa mi objavi eno črko No, da se še malo javim, sicer preberem samo zadnji 2 strani, več, žal, ne utegnem, ker mi mali vzame večina časa. Poleg običajnih nosečniških "radosti", kot so nenehno otrdevanje trebuha, bolečine v križu, medenice, pikanje špikanje, povsod okoli,...sem fasala še krčne žile, kljub temu da nosim nogavice skratka, posledice nenehnega sklanjanja, in NE POČIVANJA, kaj hočem, tako pač je pri 3jem otroku. Pri nas so tudi priprave za novo članico v polnem teku , večina stvari je opranih in v omari, sam tetra plenice še čakajo na svoj dan D, ko se mi bo da jih zlikam, ker jih je ogromno 50 , nekaj malega še moram dokupit, kako toplejšo kapico, pa rokavičke,... Zase imam torbo že na pol pripravljeno, no, dokupit morem še vložke, une moje slavne MASMI, ki so mi res ful fajne, so ful velike, do pol riti, in nič ne pride skozi, une, ko jih imajo v P, so neke male pa 2 moreš imet namontirana, in, potem, hodiš ko ena pof*** raca , pa nekaj mrežastih gat, za rezervo, ja pa plenice za novorojenčka to bi pa pozabila, grem lepo to vse sama drugi teden nabavit, ko imam, upam, da zadnjo kontrolo za cuker, imam neko pravilo, da do 37. tedna naj bi imela vse pripravljeno, potem pa lahk komot rodim, no, posteljico je še treba premontirat dno dvignit, pa baldahin namontirat, sam, to je v roku 10 min narejeno. Trsica, če si že na poti v P, ti želim čim manj bolečin. Foxy Lady, tebi pa veselo nakupovanje, in uživaj, še danes: Aja, pa končno smo se dogovorili za ime naše prinčipese , pa še glede 4 člana, samo za 1x jaz pravim no waj, imam dovolj radosti