|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
7.1.2011 9:14:23   
maurica
u, a je bil včeraj dan za šoping? user posted image Ste bile zelo pridne nekatere.

foxylady in tršica; vso srečo user posted image . bomo čakale na novičke ...

lil; saj veš, najlažje je bit pameten user posted image . ko si pa enkrat v situaciji, narediš pa vse drugače user posted image

ninchy; user posted image , joj tej hormoni. upam, da čim prej mine ...

hayabusa; ha ha user posted image dobre slikce

otroci; želje: moj je za 3, jaz za 4. trenutna situacija: no, bomo še vidli ... user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
7.1.2011 9:20:06   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: lil_

Tut mi smo dudi dobil v P(lj), se dobr, ker kje dobit tako majhni dudici se mi tut sanja neuser posted image upam da bomo sli domov saj z uno za nedonosencke.

ja zakon, vi imate pa res cool porodnišnico...pri nas če bi videla dudo bi jih slišala od sestruser posted image ...ker so res proti,že ena kolegica ni imela mleka pa so jo revo tako nadrle kaj misli da če ne bo dojila...sam niso pa vse take, meni so bile ok..jaz sem imela kar lepe izkušnje z njimiuser posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
7.1.2011 9:25:31   
suzy29
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4228
7.1.2011 9:35:03   
suzy29
user posted image

Ps; takšna sem jaz ko se zbudim user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
7.1.2011 9:37:00   
lil_
Glede na to da tamalidve neznata jest, so pomoje vsi navduseni da pocas sesata, pa ceprov dudouser posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
7.1.2011 9:37:08   
cukica
Dobro jutro ,...

Mi smo danes pa tako lepo spali,nas je zbudil poštar.Sem ravno pisla moji g za testiranje za streptokoko b,da vidim kaj mi bo odpisla.Drgač pa je zunaj mraz pa še dež pada.No ja sam da ni snega.

Foxy lady in trsica fajn odpravite danes,...Bomo z vama,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
7.1.2011 9:40:11   
tamy82
Jutro!

Hormončki očitno delajo s polno paro user posted image Upam, da se res kmalu po porodu stanje vsaj malo umiri. Oh, vsak dan bolj me skrbi kako bo "potem", kakšna mama bom, kako bom vedela kaj je prav ... še dobro, da je moj veliko bolj flegma glede tega, da potem še mene vsaj malo pomiri ... user posted image

mišyka, nina33 sling sem naročila na Da-Da, tega: http://www.da-da.si/node/25
Ne vem, je tole samo en ogromen trak, ki ga sicer lahko zavežeš na tisoč načinov, ampak se mi zdi preveč komplicirano za nas. Pa še cena je malo pretirana za en kos blaga. Ne vem, bom poiskala kaj bolj enostavnega. Tako da verjetno bom res pristala pri teh slingih z obroči ali pa pri kakšni pestovalki, ki jo samo daš na ramo in gremo user posted image

ninchi res držim pesti zate, da se ti čim prej porihtajo tile hormončki, da bo spet vse ok user posted image user posted image

hayabusa res ful dobra primerjava! user posted image user posted image user posted image Sej pri nas bo gotovo tako, da bo najinega user posted image moj razvajal, jaz bom pa tista "ta stroga" in tečna potem ... ker že vidim kako je pri psički user posted image

Vse, ki se že pripravljate na porod, srečno!!! user posted image user posted image Držimo pesti za vas, da bo šlo vse gladko in čim hitreje! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
7.1.2011 9:49:45   
Patrisha
Dobro jutro!
joj kere sanje user posted image sem jaz danes mela. Vglavnem spanje je blo za en drekec pekec. Potem me je v tamali spikalo, sem ze misla, da bo kaj ven slo user posted image . Vglavnem nic kaj ok no :S

Trsica pa foxyca go go go go! zdrzta se malo!!
Hayabusa - ta fotka pa definitivno zmaga user posted image user posted image user posted image

kdaj se bi naj otrok zacel malo umirjat
?? ker meni se zdi, da se ko bom rodila bo to vleklo na vse strani =) najlepsi obcutek je, ko spago dela - dobesedno =) z nogicami vlece na svojo stran. Tak da tamala bo box + gimnastiko trenirala ocitno =) sicer se ne vem po komu ma to :) po mami ziher ne user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
7.1.2011 9:51:54   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Dobro jutro ,...

Mi smo danes pa tako lepo spali,nas je zbudil poštar.Sem ravno pisla moji g za testiranje za streptokoko b,da vidim kaj mi bo odpisla.Drgač pa je zunaj mraz pa še dež pada.No ja sam da ni snega.

Foxy lady in trsica fajn odpravite danes,...Bomo z vama,....

kje si te ti doma?? v LJ skor center je prava vrocina??? pomoje je ene 8 stopinj user posted image . Sploh vec ne vem kak se naj oblecem. Vceraj neki strasni minus, danes pa do 11 stopinj???? bolano

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
7.1.2011 9:56:18   
suzy29
Foxy lady in trsica fajn odpravite danes,... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ninchy, joj ti hormoni user posted image . Sej bo user posted image ...........................

user posted image  za vse včerajšne nakupe.................................

Naj vam povem, da me je včeraj moj dragi full presenetil. Ker že kakšen teden spim ponoč sam po kaki 2/3 uri, se je med službo odpravil v trgovino in se pri prodajalkah pozanimal kaj bi mi lahko pomagalo. Tako mi je kupil blazino za dojenje! Ko mi jo je doma dal, je full ponosno začel razlagat, kako si jo morem naštimat, prat, ..... pa kako bo prišla prav tudi pri dojenju,...... Neprecenljivo vam povem.user posted image Ne to, da jo je kupil, ampak to, kako ponosno in zadovolno je razlagal user posted image  . Ko pa sva šla zvečer na sprehod, mi je pa spet tako skrivnosno nakazal, da naj na parkirišču pokukam v avto. Jaz grem gledat in na zadnem sedežu zagledam nov Iso base nastavek. Vam povem, da sem se počutila kot da imam rojstni dan user posted image  -

< Sporočilo je popravil suzy29 -- 7.1.2011 10:00:35 >

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
7.1.2011 9:59:21   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

Foxy lady in trsica fajn odpravite danes,... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ninchy, joj ti hormoni user posted image . Sej bo user posted image ...........................

Naj vam povem, da me je včeraj moj dragi full presenetil. Ker že kakšen teden spim ponoč sam po kaki 2/3 uri, se je med službo odpravil v trgovino in se pri prodajalkah pozanimal kaj bi mi lahko pomagalo. Tako mi je kupil blazino za dojenje! Ko mi jo je doma dal, je full ponosno začel razlagat, kako si jo morem naštimat, prat, ..... pa kako bo prišla prav tudi pri dojenju,...... Neprecenljivo vam povem.user posted image Ne to, da jo je kupil, ampak to, kako ponosno in zadovolno je razlagal user posted image  . Ko pa sva šla zvečer na sprehod, mi je pa spet tako skrivnosno nakazal, da naj na parkirišču pokukam v avto. Jaz grem gledat in na zadnem sedežu zagledam nov Iso base nastavek. Vam povem, da sem se počutila kot da imam rojstno dan user posted image  -

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image kaku lepoo!!  nas sicer takih prebliskov nima, ker sem bolj jaz tista, ki mu mora obrazlozit za kaj so dolocene stvari =) je bolj tehnicni tip in mu nekak stvari ne pridejo do zivega user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
7.1.2011 10:04:11   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

Naj vam povem, da me je včeraj moj dragi full presenetil. Ker že kakšen teden spim ponoč sam po kaki 2/3 uri, se je med službo odpravil v trgovino in se pri prodajalkah pozanimal kaj bi mi lahko pomagalo. Tako mi je kupil blazino za dojenje! Ko mi jo je doma dal, je full ponosno začel razlagat, kako si jo morem naštimat, prat, ..... pa kako bo prišla prav tudi pri dojenju,...... Neprecenljivo vam povem.user posted image Ne to, da jo je kupil, ampak to, kako ponosno in zadovolno je razlagal user posted image  . Ko pa sva šla zvečer na sprehod, mi je pa spet tako skrivnosno nakazal, da naj na parkirišču pokukam v avto. Jaz grem gledat in na zadnem sedežu zagledam nov Iso base nastavek. Vam povem, da sem se počutila kot da imam rojstno dan user posted image  -

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image kaku lepoo!!  nas sicer takih prebliskov nima, ker sem bolj jaz tista, ki mu mora obrazlozit za kaj so dolocene stvari =) je bolj tehnicni tip in mu nekak stvari ne pridejo do zivega user posted image

Tud moj ponavadi ni takšen user posted image . Glih zato me je še tolk bol presenetu. Je pa zdej dokazal, da če hoče, se da vse user posted image ................

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
7.1.2011 10:08:18   
Patrisha

Tud moj ponavadi ni takšen user posted image . Glih zato me je še tolk bol presenetu. Je pa zdej dokazal, da če hoče, se da vse user posted image ................

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa sem glih htela napisat kak rale RR letos deluje! MHM me je ze zabrisalo ven user posted image

Superca kaj naj recem! Naj bo kr tak se naprej, potem,  in pametuje pr brisanju ritke itd. user posted image , takrat pa bomo me takratko potegnile user posted image user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
7.1.2011 10:12:51   
Teyla
lil_ super, da se je tako lepo izteklo. Sem res vesela za vse vas. user posted image

trsica javi se, ko se boš lahko. Enako FoxyLady in HoneybeeMaja. Nestrpno pričakujemo novičke. user posted image

hayabusa
kaj si me nasmejala s tisto primerjavo slikic. user posted image

Ja taki so naši moški. Moj je tudi že rekel, da se bo verjetno kar zjokal ob rojstvu. Pa sem rekla, da se bomo verjetno vsi trije jokal. user posted image

Aja, jaz sem včeraj na poti iz službe ugotovila, zakaj še nisem dobila paketa za odvzem popkovnične krvi. Zato, ker sem ga pozabila oddat na pošto-madona sem smotana.user posted image Vse sem imela že zapakirano pred božičem in sem celo vzela s sabo, ko sva šla na CSD. Potem sem pa enostavno pozabila. Danes bom oddala, pa upam da ne bo prepozno ali kaj narobe, ker je datum ostal decembrski. user posted image

vipercat  tu je še ena fanica zvezdnih vrat. Jaz sem čisto notri padla. Sem potem gledala še Atlantis in še mojeg a"okužila" zraven. user posted image

Bom kar oddala, da ne bo spet error. user posted image

Eh, je bil vseeno. user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
7.1.2011 10:20:26   
Teyla
suzy29 ful lepo  user posted image

ninchi9 joooj ti hormoni. user posted image   Zakaj pa večerja ni uspela? Sta bila slabe volje ali se ti je ponesrečilo?

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
   [Brisano sporočilo]
7.1.2011 10:20:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 4241
7.1.2011 10:21:44   
Patrisha
CTRL + C  nam tut letos ocitno ne uide :)

ej o cem pa se grejo te "nadaljevanke"  ker nekih znansvtenih fantastik, volkodlakov in vampirjev  pa zajfnic mi ni za gledat =)

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
7.1.2011 10:23:00   
Tigrica86
joj čvekice user posted image

sem rabla skor 2 dni, da sm prebrala vse kar ste natipkale med tem, k mi ni uspelo spremlat zadev... itak sm 99% stvari, k sm jih misla komentirat pozabla, ampak mogoče se pa spomnem kaj user posted image

lil_  -iskrene čestitke za pupike, veliko nežnih trenutkov vam želim!user posted image
tršiča in foxylady - držim pesti user posted image
meta21 - da bo vse ok!user posted image
vse ki ste mele preglede - super da je bolj kot ne vse ok!user posted image

dude - v P CE te menda res naderejo, če vidijo da jo imaš, tak da mi jo bomo meli za vsak slučaj, a jo bomo skrivali je pa zanimivo, da smo jo v MŠ dobili kot darilo (pa kao ni ok) user posted image
torba - bom poskusla mal dans pripravit, čeprav ne vem kam nj vse nabašem, ker nimam neke primerne torbe (vsj js ne vem zanjo), kufer mi je pa tud mal smešno - kot da grem na dopust ne pa rodit razmišlam da bi vse skup dala v previjalno torbo, k za user posted image vrjetno ne bom rabla tolk velik stvari
cotike - še vedno nimam nič oprano, je vse na kupu, ker še vedno nimam previjalne, kamor bodo šle pol cotike (ma sm jezna, že 2 meseca čakamuser posted image )
dihanje - nam je na telovadbi pokazala kk bi nj dihale, sam js že ne zanm več user posted image itak sm se odločla, da bom babico poslušala user posted image
modrčki in majice - js sm si kupla že več (poceni) modelov, pa mi noben ne odgovarja, edino zadnič sm naletela na enga, ki pa ni bombažn - narejen je podobno kot tist iz da-da, tk da bom vrjetno pol še tistga naročila (morm pa it še lisco preverit, k sploh nism vedla da jih tud majo) majice v H&M se mi pa zdi da so tak narejene k modrčki, da jih lahk z eno roko zgori odpreš. a se motim?user posted image

(bom kr potrdila, da bo prej 200 user posted image )

< Sporočilo je popravil Tigrica86 -- 7.1.2011 10:25:44 >

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
7.1.2011 10:24:03   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

Moj še mora počakat da nakupim vse za njega. Namreč še nimam čisto nič pripravljeno, razen set_ za popkovino. Moram košaro za vozek vzet it podstrešja, pa lupinico, oprat prevleke. Pa čisto čisto vse še morem kupit. Za oblečt, posteljno dno in jogi (btw do kdaj je akcija v Leclerku??) Še tamali morem novo odejo kupit, zdaj ima 120*60, to bo mali dobil, njej pa bom 140*70 kupila. Večje se mi zdi še prevelika, to pa še bo nekaj časa lahko imela. Morem pa povedat, da imam tudi jaz posteljnino Galeb (ena je že pisala o njej) in sem tudi zadovoljna z njo.

Sem vesela, da si z posteljnino zadovoljna. Jaz sem jo tudi pri njih naročila. Zaenkrat sicer za zibko (ker jo bom nekaj mesecev uporabljala), kasneje bo pa potrebno tudi za posteljico. Po njihovem obvestilu, ki sem ga vćeraj dobila, bi jo naj danes tudi dobila. Komaj čakam.........

NAROČILA SE TAKŠEN MOTIV:
user posted image

< Sporočilo je popravil suzy29 -- 7.1.2011 10:28:44 >

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
7.1.2011 10:24:18   
tamy82
suzy29 kako lepo, da te tvoj tako preseneti! user posted image
Sem morala takoj še mojemu povedat kako eni fantje lepo skrbijo za svoje user posted image , pa je rekel: Jah, škoda, da se nisi raje z njim poročila user posted image No, sej ne da me nikoli ne preseneti, ampak kdaj moram prav izsilit iz njega kakšno drobno pozornost user posted image

Teyla mogoče bo pa to res pravi razlog za to, da nisi še dobila seta user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4245
7.1.2011 10:29:09   
kiara24

IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

Otorška kozmetika Bupchena- to je najslabša kozmetika za otroke kar se jo da dobit, in tudi najbolj alergena kozmetika. Tako da jaz nisem imela nič od tega.

A res? To pa nisem vedela    . Kaj pa si potem ti imela oz. boš? Pa druge?

IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

Torba- ni še nič pripravljena, mislim da imam še čas, če pa ne bo pa že moj prinesel, mi sploh ni panike. Najbolj važen je fotkič pa mobitel in polnilec, za vse ostalo pa lahko moj poskrbi.

Jaz sem imela pri klari Chicho kozmetiko in Welleda in mi je bilo super, pol sem pa mal prešaltala tudi na Just, ker sem ga začela pordajat, pa je nekaj stvari ful dobrih za otorke, samo meni je bolj če se to uporablja kasneje ne pri novorojenčkih. Kljub temu da je kozmetika naravna. Za dojenčka od kozmetike itaq rabiš, trdo milo, mandljevo olje, kremo za obraz, hladilno mazilo (šampona ne rabiš, pudra v prahu ne rabiš....). Pa Musltela je tudi tzakon.

Kar se tiče oblačilc za v P glede bejbija, jaz nisem imela nič, ker ni potrebno imajo vse v P. Ko sva šli domov pa mi je moj prinesel zimski pajac- kao buda iz celega, pa tetra majčko in bodi pa še en topel komplet ne vem pajacka ali pa trenerkico odvisno, pa kapico tanko pa čez še eno kapico. Rabiš še dekico in lupinico. Dudko mi nismo imeli pol sem jod obila v P, ker je imela oz. ima še vedno ful močen sesalen refleks.... flaške tam dobiš... No vsaj pri meni je bilo tako.Pa meni je prinesel oblačila in to je to.
Vse kar sem seboj nesla je bilo zame kozmetika telefon, polnilec, sp. hlačke, pa vložke in naknadno mi je moj prinesel še črplanko za melko.

Lili- tole je bilo pa ekspresno.... super.

Trsica- no jaz upam, da bo vse kul in da bo kamlu vse za teboj.... če si res v KR P ali poveš kateri G je orgiral?!

Meta- super da je med vama bolje , otork vaju bo pa še bolj povezal nazaj, tako da držim pesti da se vse tako izteče kot se mora.

Šebela- boljši je lanolin kot bepaten vsaj meni je bilo. Sicer sem pa jaz kar nekaj časa dojila z nastavki tako da baradavica ni tolk nasrkala, kljub temu sem imela boge bradavice.

Foxy lady- jaz upam, da bo vse kul in da se boš tudi začela že odpriati.... pa držim pesti da bo kamlu vse za teboj.

Pa kaj je sedaj to a bo sploh kak februarček ostal?!

Tigrica- jaz imam od Lisce modrček za dojenje pa mi je bil super.

Jaz moram pa danes v KR v šoping zato, ker mi je oči naročil da naj grem kupit bundico za Klaro.

Saj res ne vem alis te že imele debato glede imen ali imate že izbrana?!

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
7.1.2011 10:32:41   
Teyla

ej o cem pa se grejo te "nadaljevanke"  ker nekih znansvtenih fantastik, volkodlakov in vampirjev  pa zajfnic mi ni za gledat =)

Pol pa zvezdna vrata zih niso zate, ker gre ravno za zn.fantastiko. user posted image

Jst bom dala stvari kar v previjalno torbo (tisto iz DMa). Če bo pa premajhna, bom pa videla proti koncu, samo dvomim, saj oblačila zame in malo bo očka prinesel. Je pa dobra ideja, da notri vtaknem nekaj za pojest, ker drugače bom tečna kot hudič. user posted image

dihanje
jaz sem vse pozabila, znam samo teoretično dihanje med popadkom, prej in potem pa ne. Tak da moram zadevo "obnovit" in malo povadit, pa še mojega angažirat zraven. Vprašanje pa kakšna bom med porodom. user posted image

tamy82 jaz imam tudi namen točno ta sling kupit. A ni neka knjigica zraven, kjer vse piše kako je treba zavezat, da je zadeva razumljiva? mene je bolj strah, da bi ga kupila, pa ne uporabljala. Ne bi vedla, kdaj za sprehod vzet sling, kdaj pa voziček. user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
7.1.2011 10:35:46   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: FoxyLady

aja pa še to....

nikjer nisem zasledila kje je tršica v kateri porodnišnici.....a mogoče kira ve?

Ja, jaz sem v KR P. Evo najnovejših novic. NIIIIIČ. Danes sem že dala kri, vodo, bila na ctg in amnio. Pa še nič. In še brez terapije sem. Čičamo in čakamo. Če sem prav videla izvid, sem odprta 2cm. Jasno pa, da popadkov ni, ker so mi jih ustavili. user posted image Pride katera na obisk, da greva šetat po stopnicah?user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
7.1.2011 10:35:53   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Pol pa zvezdna vrata zih niso zate, ker gre ravno za zn.fantastiko. user posted image

Jst bom dala stvari kar v previjalno torbo (tisto iz DMa). Če bo pa premajhna, bom pa videla proti koncu, samo dvomim, saj oblačila zame in malo bo očka prinesel. Je pa dobra ideja, da notri vtaknem nekaj za pojest, ker drugače bom tečna kot hudič. user posted image

dihanje
jaz sem vse pozabila, znam samo teoretično dihanje med popadkom, prej in potem pa ne. Tak da moram zadevo "obnovit" in malo povadit, pa še mojega angažirat zraven. Vprašanje pa kakšna bom med porodom. user posted image

tamy82 jaz imam tudi namen točno ta sling kupit. A ni neka knjigica zraven, kjer vse piše kako je treba zavezat, da je zadeva razumljiva? mene je bolj strah, da bi ga kupila, pa ne uporabljala. Ne bi vedla, kdaj za sprehod vzet sling, kdaj pa voziček. user posted image

no hvala! odpade definitivno user posted image , moj pa mislim, da to kr redno gleda.

Torbo za P bom jaz vzela 17 ko grem v P na UZ zraven, ce se odlocijo da morem na predcasni. Za vsak slucaj..

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
7.1.2011 10:37:28   
Tigrica86

zanima me pa kk ste ve nardile z pranjem prevleke za jajčko in vozek - js mam oboje novo pa ne vem al nj sploh perem to al ne ste ve vse oprale to, al samo tiste k mate že rablene vozičke?

spanje je pr men cela znanost. me tolk bolita oba kolka da je user posted image (pa skoz sm se hvalila, kk nimam nobenih problemov, zdj pa takleuser posted image )

kk zgleda, če se ti trebuh spusti? menda naj bi lažje dihala, ob enem pa nj bi bol pogosto mogla hodit na wc user posted image js mam filing, da user posted image precej nižje brca, pa da diham lažje, sam na wc pa nč bolj pogosto ne hodim user posted image mojga že mal skrbi, da bom mogla že it, k še nimama vse prpravleno user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?