kiara24
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 IZVIRNO SPOROČILO: kiara24 Otorška kozmetika Bupchena- to je najslabša kozmetika za otroke kar se jo da dobit, in tudi najbolj alergena kozmetika. Tako da jaz nisem imela nič od tega. A res? To pa nisem vedela . Kaj pa si potem ti imela oz. boš? Pa druge? IZVIRNO SPOROČILO: kiara24 Torba- ni še nič pripravljena, mislim da imam še čas, če pa ne bo pa že moj prinesel, mi sploh ni panike. Najbolj važen je fotkič pa mobitel in polnilec, za vse ostalo pa lahko moj poskrbi. Jaz sem imela pri klari Chicho kozmetiko in Welleda in mi je bilo super, pol sem pa mal prešaltala tudi na Just, ker sem ga začela pordajat, pa je nekaj stvari ful dobrih za otorke, samo meni je bolj če se to uporablja kasneje ne pri novorojenčkih. Kljub temu da je kozmetika naravna. Za dojenčka od kozmetike itaq rabiš, trdo milo, mandljevo olje, kremo za obraz, hladilno mazilo (šampona ne rabiš, pudra v prahu ne rabiš....). Pa Musltela je tudi tzakon. Kar se tiče oblačilc za v P glede bejbija, jaz nisem imela nič, ker ni potrebno imajo vse v P. Ko sva šli domov pa mi je moj prinesel zimski pajac- kao buda iz celega, pa tetra majčko in bodi pa še en topel komplet ne vem pajacka ali pa trenerkico odvisno, pa kapico tanko pa čez še eno kapico. Rabiš še dekico in lupinico. Dudko mi nismo imeli pol sem jod obila v P, ker je imela oz. ima še vedno ful močen sesalen refleks.... flaške tam dobiš... No vsaj pri meni je bilo tako.Pa meni je prinesel oblačila in to je to. Vse kar sem seboj nesla je bilo zame kozmetika telefon, polnilec, sp. hlačke, pa vložke in naknadno mi je moj prinesel še črplanko za melko. Lili- tole je bilo pa ekspresno.... super. Trsica- no jaz upam, da bo vse kul in da bo kamlu vse za teboj.... če si res v KR P ali poveš kateri G je orgiral?! Meta- super da je med vama bolje , otork vaju bo pa še bolj povezal nazaj, tako da držim pesti da se vse tako izteče kot se mora. Šebela- boljši je lanolin kot bepaten vsaj meni je bilo. Sicer sem pa jaz kar nekaj časa dojila z nastavki tako da baradavica ni tolk nasrkala, kljub temu sem imela boge bradavice. Foxy lady- jaz upam, da bo vse kul in da se boš tudi začela že odpriati.... pa držim pesti da bo kamlu vse za teboj. Pa kaj je sedaj to a bo sploh kak februarček ostal?! Tigrica- jaz imam od Lisce modrček za dojenje pa mi je bil super. Jaz moram pa danes v KR v šoping zato, ker mi je oči naročil da naj grem kupit bundico za Klaro. Saj res ne vem alis te že imele debato glede imen ali imate že izbrana?!
|