|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
30.12.2010 22:33:46   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Ne vem pa, kako bi lahko zahtevala od moža, da on v celoti prevzame jokajočega otroka, ko pa po cele dneve dela, jaz pa cele dneve doma??

Boš videla, da z velikim veseljem. Nisi super mama in boš kmalu nehala biti 24/7 z otrokom. Ti ne bo zneslo. Saj to ne pomeni, da bo mož prevzel vse. Enostavno bo prišel dan/noč, ko ne boš zmogla več. In takrat bo pač moral tudi mož sodelovat, čeprav bo imel zjutraj službo. user posted image

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
30.12.2010 22:41:29   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha
ja kak?? liter vode, zmoceno brisacko, teniske pa ohlapna trenerka =)

Glej, da me boš pozdravla, če me srečaš, ker falila me sigurno ne bošuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

Je pa hudo če si sama, pa še vozit moreš..boljše bi bilo, če bi kdo s tabo hodil po teh večjih nakupih (če imaš možnost)

Saj ponavadi gre mož z mano, že zaradi vožnje in dvigovanja vrečk, ampak zadnje 14 dni dela skoraj cele dneve, ker je zaposlen v živilski trgovini in ko ga ni, ima on avto. Danes sem izkoristla, da je bil do 11h doma in medtem, ko je sesal, sem skočila po stvari za jutri. Sama pa tudi težko posesam 3 štuke v bajti. Pa še tamalega sem imela sabo.

IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86
zaenkrat se vsem samo smejim user posted image

...in tako tudi nadaljuj... Taki nasveti in pripombe bojo zmeraj in mene včasih res ima, da bi koga na gobec. Predvsem me pojezijo babice. Večinoma se trudim prijazno preslišat al pa samo pokimat. Včasih se celo trudim kaj razlagat ampak itak težko prepričaš že prepričanega človeka. Pa če so vse te barve punčkaste, pol fantom ostanejo samo modra, črna in rjavauser posted image .

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
30.12.2010 22:41:40   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa

Ko ste že pri oblačilih, jaz mam pa slabo vest, da si za otroka še nisem oprala oblačil, lani sem tak čas za gospodično imela že vse pripravljeno. Bo treba počasi da me ne bo kaj prehitelo.

A ma katera kak domač recept proti kašlju moja žaba kašlja da je joj.

Jaz tudi še nimam nič pa mam 1.2. rok. Vse je zmetano na en kup in čaka.

Jaz Lovru dam nekaj za lizat če kašlja, po možnosti granobil ali med. Drugače pa pri nas dela čudeže trpotčev sirup samo to ni glih domače

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
30.12.2010 22:41:53   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: valek

če pa gremo na fantovsko stran , pa je dosti slabše...za fantke pa je tako izredno malo nasploh cotik, pa še to 90% v modri(mislim haloooo taka hladna barva,ki sploh ni za otroke...)...bljek...hvala lepa....dorbo da sm v hm-u našla nekaj zadev v bež in rjavi barvi...in v pikapolonici v rumeni in zeleni- in verjemite orng sm iskala na mnogih lokacijah da sm neki našla kar ni modrega....

Punce ,pa še eno vprašanje... a se je vam
e kaj spustil trebuh?? namreč js ga še imam kar nekako visoko.... tak da izgleda da me še nerabi skrbet da bi predčasno rodila...user posted image

Ja za fantke je manj izbire in še to poberejo mamice punčk, ki ne marajo raza barve.user posted image

Meni se trebuh v prvi nosečnosti ni nikoli spustil pa sem rodila 3 dni čez rok, tako da jaz ne bi računala na to.

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
30.12.2010 22:44:11   
little*miss
otrokov jok potem resno drugače gledaš. Tako kot je rekla mišyka je hudo gledat svojega otroka jokat..včasih (če je bilo hudo) sem jokala zraven nje. Ampak naša tudi hvalabogu ni imela močnih krčkov..tu in tam jo je zvilo. Nesmete pa predpisat vsakega joka krčom, ker mogoče sploh ne joka zaradi tega.

joj, komaj čakam da grem v šoping za malega. Jaz sem tudi pri Tii imela vse že zrihtano dva meseca prej, zdaj pa še nimam enega bodija za Jana. Po 10. januarju, ko bom imela vse cotike za njega pa mu dam zeleno luč, da pride ven. Sem malo žleht, ampak mi je ta nosečnost tak težka (bolj kot tista, ki sem jo prenašala poleti pri 40°C), ker mi trebuh zelo otrdeva, počivat pa nemorem. No, 11. še ne sme prit, ker imam takrat rojstni dan in nočem da ga imama skupaj, ker pol to nebo samo njegov dan ampak najin..saj bi bilo lepo, najlepše darilo za rojstni dan, ampak hočem, da ima svoj dan user posted image Sem zakomplicirana, vem user posted image

Počasi pa bom dala tudi prevleko od lupinice in košare za voziček prat, morem še kupit dvignjeno dno za prenosno posteljico..žal bo nekaj časa tam spal, dokler nebo Tia imela svoje sobe in svoje postelje.

Grem probat tamalo dat spat, ampak glede na to, kako veselo skače po sobi dvomim da bom uspešna user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
30.12.2010 22:47:08   
little*miss

IZVIRNO SPOROČILO: meta21
...in tako tudi nadaljuj... Taki nasveti in pripombe bojo zmeraj in mene včasih res ima, da bi koga na gobec. Predvsem me pojezijo babice. Večinoma se trudim prijazno preslišat al pa samo pokimat. Včasih se celo trudim kaj razlagat ampak itak težko prepričaš že prepričanega človeka. Pa če so vse te barve punčkaste, pol fantom ostanejo samo modra, črna in rjavauser posted image .

se strinjam..najboljša izjava ene gospe, ko sem šla po vasi na sprehod je bila: Ja zakaj pa nima kapice gor? Se bo ja prehladila (zunaj pa je bilo 18 stopinj) Ja kaj ji te naj dam pri nič stopinjah 4 kape gor? Sem se samo nasmejala in šla naprej.

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
30.12.2010 22:54:34   
meta21

Dajte mi povedat tiste, ki ste dale to skoz, KAKO VAM JE USPELO, DA NISTE IZGUBILE ŽIVCEV????

Mi smo meli kar srečo in jih skoraj ni imel, drugače pa preventiva-nenehno podiranje kupčkov (večkrat med enim obrokom), da ni preveč zraka v želodčku, mamice pazit na prehrano in kurativa-duda, kapljica proti krčem, masiranje trebuščka, nošenje otroka na trebuhu ... Pa s partnerjem se je fajn menjavat (eden tolaži, drugi mora it pa dovolj daleč, da ne sliši joka, ker je kar stresno)

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
30.12.2010 22:54:47   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Poleg vsega tega je pa danes moj po 12 letih dobil odpoved in,da ne govorim,....

OMG! Naj vaju to ne potre preveč. Vsak konec je začetek nečesa novega. Najbrž ga v življenju čaka nekaj boljšegauser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
30.12.2010 22:55:05   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Ne vem pa, kako bi lahko zahtevala od moža, da on v celoti prevzame jokajočega otroka, ko pa po cele dneve dela, jaz pa cele dneve doma??

Boš videla, da z velikim veseljem. Nisi super mama in boš kmalu nehala biti 24/7 z otrokom. Ti ne bo zneslo. Saj to ne pomeni, da bo mož prevzel vse. Enostavno bo prišel dan/noč, ko ne boš zmogla več. In takrat bo pač moral tudi mož sodelovat, čeprav bo imel zjutraj službo. user posted image

In zame najhujši občutek je bil, ko sem ob zelo težko pričakovanem otroku začutila, da hočem stran od njega za kakšno urico. No ja, saj kmalu ugotoviš, da je to normalno in da moraš kaj pa kdaj naredit kaj sebičnega, čisto zase, ampak na začetku sem se pa prav sramovala svojih misli.

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
30.12.2010 23:02:14   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss
se strinjam..najboljša izjava ene gospe, ko sem šla po vasi na sprehod je bila: Ja zakaj pa nima kapice gor? Se bo ja prehladila (zunaj pa je bilo 18 stopinj) Ja kaj ji te naj dam pri nič stopinjah 4 kape gor? Sem se samo nasmejala in šla naprej.

Glede oblačenja sem dobivala tudi jaz največ pripomb. Jaz imam to (ne)srečo, da me nikoli ne zebe. Včeraj sem pri -5 v majčki in bundi tako zašvicala, da se je kadilo z mene. Pa sem šla na sprehod z 2-letnikom, torej počasi. Sem iz take familije, da nam je skoz vsem vroče, moj mož pa iz familije zmrznjenčkov. Lovro je čisto po meni. Tašča ga je nonstop pokrivala in mu kapo gor tlačla in mi težila, da ga zebe. Enkrat sem ga pustila čez dan pri njej in ker je šel opoldne spat v spalno vrečo brez rokavov (za njo nekaj nezaslišanega) ga je seveda oblekla in pokrila po svoje. Revež se je zbudil popolnoma premočen in se je čuilia, ko puran glisti.

Včasih se nam (narobe) zdi, da je otroku vroče, če je nam vroče in obratno.

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
30.12.2010 23:02:53   
meta21
Skrbim danes za 3. del, kaj!user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
30.12.2010 23:10:02   
lil_
te je prov lusno brat, je vsaj vsakih par minut neki novega user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
30.12.2010 23:12:04   
meta21
Mi bomo doma pri enih prijateljih.. Nič kaj posebnega, upam samo, da se ne bo moj preveč napil, ker pol moram vedno kopalnico za njim pucat user posted image user posted image

Joj, moj je tudi imel nekaj takih trenutkov preden sva dobila prvega otroka in še ene dva potem ampak sva tole precej brezkompromisno razčistila. Mene je začelo tako brezskrbno študentsko popivanje po porodu zelo motit. Če je samo pomislil, da bi spil več kot eno pivo pa vozil ali pa da se mi je zdelo, da je šel čez mejo, sem pošteno ropotala. Tudi jaz sem svoje čase veliko prežurala in temu primerno spila ampak zdaj sva starša in se spodobi, da se tudi obnašava tako. Če si pa že privoščiva, dava pa otroka v varstvo in greva oba žurat ampak ne do nezavesti. Mam cel kup argumentov, če jih hočeš ... če piješ in če se ti kaj zgodi, bo otrok ob očeta (in jaz ob partnerja), jaz svojega očeta tudi ne bi hotela videt, kako kozla sred kopalnice, ... nočem, da otrok raste ob mišljenju da je alkohol nekaj običajnega, ... No ja, saj vsak po svoje gleda na to ampak jaz sem res občutljiva na to, ker moj mož se spremeni v popolnoma drugega človek, ko pije in tistega drugega ne maram (on pa mene neuser posted image ).

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
30.12.2010 23:13:14   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: lil_

te je prov lusno brat, je vsaj vsakih par minut neki novega user posted image

user posted image
Sem ena čveka, ne? Pomislite, če me boste kdaj na kakšno srečanje povabile ... user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
30.12.2010 23:14:31   
lil_
aja tm bo tut tko?user posted image jst sm pa misnla, da se ti gre samo za tretji del user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
30.12.2010 23:16:35   
meta21

aja tm bo tut tko?user posted image jst sm pa misnla, da se ti gre samo za tretji del user posted image

user posted image
Najbolš da se za srečanje po ZS-jih zmeniteuser posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
31.12.2010 0:00:34   
Nina33
Čer!
Pridna Meta, pridna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Čukica, samo de sta z Nejcem OK, glede službe pa...no comment user posted image . Samo, saj veš kako pravijo, ena vrata se zaprejo - pa se druga odprejo user posted image (ali vsaj okno user posted image ). Verjamem, da se vam/a bo čez čas to zdelo nekaj pozitivnega (poznam veliko "takih" primerov, ko se s slabega dobro nardi).
Otroški jok: naš HB ni imel kolik (vsaj jaz mu jih ne priznam - ker baje ob kolikah nimajo želje po priklopu: on je bil VEDNO za - in se zato tut drl, "user posted image " mali) in ja, najprej se ti smili, pa tut jokaš zraven...poj pa rataš "grd" in bi samo kliznu nekam, kamorkoli, le da ne bi več poslušal tega (drl se je takooo, da lastnih misli nisem slišala in to s štarta, nobenega cmihanja, jokcanja prej- direkt na orto). In poj greš preč (in ga pustiš atiju, ja user posted image ), sam kaj ko si po max. 5 minutah nazaj ves skesan in s slabmu filingom (kao "kakšna" mama). Se pa s cajtom tut te svoje "sebičnosti" navadiš, pa jokat tut nehajo (no, na tak način, de ne bo pomote user posted image ).
Eko, kr entram, de mi Meta ne pobegne user posted image

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
31.12.2010 0:01:21   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

user posted image
Najbolš da se za srečanje po ZS-jih zmeniteuser posted image

user posted image , greva pa midve sami km, čveka bo itak dost (še preveč user posted image )

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
31.12.2010 0:12:29   
Nina33
De nadaljujem:
Biljana, user posted image za dobro opravljen pregled in za user posted image user posted image
Alkohol: podobno kot piše Meta - sva dala "svoje" skoz (in to kr dobro user posted image ), zdej odpreva flašo rdečga 1x na vse svete cajta, pa še to ga gre večina poj za omake user posted image . Spijeva/spijem, kako pivo sem in tja, to je pa tut to. Mi gre na živce pijan folk (razen, ko sem bila sama na enaki frekvenci, mi niso šli vsi ostali pijani na jetra user posted image ), v familji imamo "neuradne" alkoholike in - ne toleriram tega v svoji familiji več sploh. In moj HB tut ni tak, de se ne bi znal ustavit, ko je še cajt user posted image .
Priprave za novega člana:  a ustanovimo klub nas, ki še nič nimamo prštimanga user posted image ? Čeprav jaz tut pri prvem nisem bila glih pri unih, ki gnezdijo, k sreči je moj bolj "panične" sorte in me mal naprej brca user posted image .
Slabosti: Hb zaenkrat še ne, samo sama sama se pa ne upam več km spravt user posted image Mal slabih izkušenj iz 1. runde (ne groznih, al so me prestrašle) insem mal bl na zihr rajš (pa priznam. tut lena sem, naj mi mal drugi rit odnašajo, vsaj tkole v "visoki" user posted image user posted image ).
CSD: odločbi dobila v roku dveh dni user posted image , za paketek in porodniško pa je baje tko. če do 24. v mescu zrihtaš, dobiš nakazilo 15. naslednji mesec, drgač pa en mesec kasnejš user posted image Aja, a na UE so tut tolk "pametni" porkaš? Jaz sem glih zarad tega "teženja" v smislu "Ja, zakaj pa nista poročena?" (sem se mogla prav zadržat, de ji misem v fris rekla, de je pa to čist nč ne briga, babe firbčne user posted image ) misnla na UE it rihtat? Alni ena  pravla, kako e hitr zrihtala glih na UE? Verjetno spet od enote do enote odvisno user posted image
Spet kr entram user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
31.12.2010 0:15:22   
little*miss
evo, otrok je zaspal user posted image

O ja..včasih je samo pol urce dovolj, da se odklopiš, potem pa prideš nazaj doosti boljše volje. Ampak hvalabogu se ne zgodi velikokrat da bi se mogla odklopit. Na začetku vem, mi je bilo tako hudo, ko sma mogla it z mojim kam (kake papirje urejat), pa jaz še nisem imela izpita in sma oba šla. Sicer je Tia bila pri tastu in tašči, ampak vsakih 10 min sem si mislila joj kaj joka?, je jedla? itd itd.. Prvih parkrat še mi je bilo hudo, potem pa je bil že pravi luksuz, če sem samo v trgovino mogla it. Je pa res, da prideš skesan nazaj, sploh pa takrat, ko vidiš ta lepi, mali obrazek, kako lepo SPANČKA..saj če bi prišla nazaj v dretje, verjetno nebi tako fejst skesana bila user posted image user posted image

grem se zdaj stisnit k mojemu malo, potem pa spat..včeraj sem šla btw ob 3!! Pridem ob 1 v posteljo in me začne mali tako brcat, da sem se cela premikala. Čez kakšne pol urce je nehal, ampak se mu je začelo kolcat. Medtem, ko se mu je kolcalo se je Tia zbudila v joku in je bila malo budna, verjetno jo je črvčilo, ker sem ji trebuščka zmasirala malo pa je zaspala nazaj, potem pa je spet začel mali brcat. Nenormalno..že zdaj me ne pusti spat, kaj šele bo user posted image

Ve pa kar pridno nadaljujte (ampak je spet vse potihnilo vidim)..user posted image user posted image

Lahko noč

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
31.12.2010 0:25:21   
Nina33
Hayabusa, glih "domačga" nimam, nam grozno Apisirup pomaga (med, propolis, slez in materina dušica so notr). Upam, de se poštima kmalu user posted image user posted image user posted image .
Silvestrovo: midva imava že leta (od kar sva a "svoje", cca. 10 let) "tradicijo" praznovanja v ožjem (zelo ozkem user posted image ) družinskem krogu user posted image . Najeva se pri mojih (de nam ni treba kuhat user posted image ) poj pa ... doma uživava (zadnja leta uživamo user posted image ) drug ob drugem user posted image . Neprecenljivo user posted image .
Dajte mi povedat tiste, ki ste dale to skoz, KAKO VAM JE USPELO, DA NISTE IZGUBILE ŽIVCEV????

Nč se bat, vse jih zgubimo user posted image . Ne gre drgač, smo "samo" ljudje. Je pa slab občutek poj res...slab user posted image . Ampak - se navadiš user posted image .
Mišyka, sem šla gledat kako zgleda tale "Sraka" in se še zdej smejem, ker sem našla oglas na Bolhi, kjer to "srako" prodaja en Mare Vrana user posted image user posted image user posted image . Drgač s to previjalno nimam izkušenj, zgleda pa kul user posted image . Sem pa skor 100%,de jo je ena pri njih naročala/naročila user posted image Jp, mene tut kuj štrafa, če pozabim na Mg mal, mam zdej preventivno kr "povsod" razstavljeno (na pultu v kuhinji Donat, na mizi v jedilnici tabletke, pri lijaku šumečke user posted image ) - ne morm več falit user posted image .
nina sm izgubila pamet in zadne case sem po obrazu vsa v rdecih flekih...tko da je sla pamet in lepota...pol lahko pricakujem par

Madonca, kaj če mi tut dva prčakujemo, pa nbedn na ve? user posted image user posted image user posted image Naa, nš bo sam lep pa pametn user posted image .
Meta, kje si? user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
31.12.2010 0:31:20   
Nina33
Little*miss, jaz sem se običajno v dretje vrnila, ker moj nima nč tacga, kamr bi se mali lohk prklopu user posted image pa sem vseen slabo vest imela, ja. Pa mojima (ali kermu drugmu) ga nisva nikol mogla pustit user posted image - že zarad user posted image in tega kričanja (pa priznam tudi mene - ne zaupam glih zgleda user posted image ). Sem še zdej prepričana, de bi mi že prej kerga naročl, če se prvi mne bi tko "obnašal" user posted image . Zdej se hecava, de je že vedu zakaj - je hotu mamo (in ata, no) 100% zase, nč delit user posted image , zdej je pa že tolk velik, de se mi velikokrat zdi, da komi čaka, de gre mal preč od naju user posted image .
Meta je pa pobegnila, packa user posted image , zdej sem pa spet "sama".

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
31.12.2010 0:40:27   
Nina33
Nč, grem še žehto zrihtat (gospodinjsko delo se nikoli ne konča user posted image ) poj pa počas v horizontalo. Naš tut začne "migat" ko se uležem, al men je (zaenkrat in upam, de tko tut ostane) to še čist fletn in popolnoma nemoteče (imam pač Osmega potnika user posted image ), bolj me "moti" mališ, če mi ponoči pride povedat, de je zdej pa zihr že dan in de je treba vstat user posted image (kt poj se pa še moj mehur zbudi, pa želodec, pa usta so suha ipd. user posted image ).

Ker nisem zihr, de se letos še kej tipkamo, vam vsem "mojim" souser posted image pošiljam še en recept:

Recept za prihajajoče leto    
Vzemite 12 mesecev, prav skrbno jih očistite zagrenjenosti, strahu, laži in pohlepa. Vsak mesec razdelite na 30 ali 31 dni (enga na 28 user posted image ), tako da bo zaloga zadoščala natanko za eno leto. Potem pripravite vsak dan posebej (enega še posebej ) - iz enega dela dela in iz dveh delov veselja. Dodajte tri zvrhane žlice optimizma, čajno žličko potrpežljivosti in zrnce razumevanja. Nato dodobra prelijte vso maso z ljubeznijo. Pripravljeno jed okrasite s šopkom majhnih pozornosti in jo vsak dan servirajte z nasmeškom.
user posted image

Iskrenih nasmehov, toplih objemov, prijaznih besed, vedrih pogledov,zdravja, sreče, veselja ter veliko uspehov vam v prihajajočem letu 2011 želim

Nina

P.S. Najlepše darilo ste si pa itak "same" zrihtale user posted image . En velik user posted image vsem!!!

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 31.12.2010 0:43:45 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
31.12.2010 4:36:29   
Teyla
Dober večer (ali je dobro jutro? user posted image )

Vidim, da ste se kasneje imele prav fajn. Zdaj pa nobene ni gor. Amaterke. user posted image

Jaz že eno uro ne spim, ker kašljam kot nora. Bom cel blok zbudila, pa sem se raje umaknila. Moj je namreč bil pokonci od 4 ure zjutraj pa do enih zjutraj naslednjega dne in se more naspat, če hočem danes imet kaj od njega. Drugače pa kašljam prav iz pljuč in me vse boli, krivo je pa seveda brušenje, zgleda da sem pol lesa zraven pojedla. user posted image Do jutra bo menda že fajn. Upam samo, da mala ne bo prej ven zletela. user posted image

Nina33 ti ob enih zjutraj obešaš perilo? Saj ne vem al si preveč pridna al samo zmešana. user posted image   Čudovit "recept" si napisala, meni se zdi res odličen.user posted image

Vidim, da ste odprle temo alkohola. Midva z mojim sva ena izmed tipičnih "nežurerjev". Nobeden izmed naju ne mara alkota zaradi okusa, pa tudi zaradi efekta. Oba sva imela težave v familiji in mi je prav fajn, da sem ravno jaz naletela na enega takega, ki je enakega mnenja kot jaz. Haha, zdaj pa zveni kot da sva oba zategnjena do amena. user posted image user posted image   Je pa slaba stran tega, da je skoraj vedno moj "vozač", ko gre s kolegi ven, ker so pač oni nesposobni za vožnjo.  In potem v bistvu pride zadnji domov kot največji žurer.user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
31.12.2010 4:50:53   
Teyla
Vidim, da nam ne manjka več veliko postov do naslednje strani, tako da bom dopisala še par vicev za lepši dan:

Gresta dva dragulja po puščavi. Reče en dragulj drugemu:
"Ti, greva stran, tu so sami  klošarji."

Gre ježek ponoči po puščavi in se zaleti v kaktus:
"Mami, a si ti?"

Dve šibici hodita po cesti in pride mimo lizika. Ena šibica reče drugi:
"Lej, kol''k ma ta veliko glavo!"

Dve lepinji gresta po cesti in pride mimo pica.
Ena lepinja reče drugi:
"Lej tole, kolk se je namazala."

user posted image

Dost je blo za tole zgodnjo uro. Pretiravat tud ne gre. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 31.12.2010 4:53:17 >

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?