|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
31.12.2010 21:13:45   
Tigrica86
Vsem user posted image želim lep današnji večer, leto 2011 pa naj bo nepozabno v pozitivnem smislu besede, tako za vas, kot vaše družinice!user posted image

Srečno!

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
31.12.2010 22:07:27   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: valek
Punce ,pa še eno vprašanje... a se je vam
e kaj spustil trebuh?? namreč js ga še imam kar nekako visoko.... tak da izgleda da me še nerabi skrbet da bi predčasno rodila...

Jaz sem mislila kako se bo to spustilo kaj prej, pa se mi ni, lani se mi je šele tisti dan ko sem šla rodit vidno spustil trebuh, pred tem pa ni blo kaj opazit.

IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9
Mene je skor kap zadela, ko sem videla, kaj me lahko še čaka. Eto - tega pa se 100x bolj bojim kot poroda. Porod mine v parih urah, kolike pa lahko trajajo mesec, dva, tri

Dajte mi povedat tiste, ki ste dale to skoz, KAKO VAM JE USPELO, DA NISTE IZGUBILE ŽIVCEV????

Moja hči je imela kolike do 3.5 mesecev od jutra do večera - cel dan, mir je bil edino ko je spala. Poskusili smo vse kapljice ki obstajajo in vse finte, jaz sem bla že na koncu z živci (bolj zaradi nemoči kot pa dretja)ampak smo preživeli. obstaja pa ameriški pediater (dr.Hrvey Karp) s "čudežno" varianto (kar smo mi zvedeli šele pri 6 mesecih http://www.youtube.com/watch?v=G6KnVPUdEgQ mam pa njegovo knjigo (sicer hrvaško ker je v SLO ni) in pravi da so kolike izostanek četrtega tromesečja v nosečnosti. Če bi ženske nosile otroka 12 mesecev, bi otrok imel črevesje in prebavo toliko razvito da se to ne bi dogajalo, se pa dogaja otrokom, ki so bolj občutjivi in se ne morejo sami umirit, eni se pa lahko.
Ne sekiraj se vnaprej, eni nimajo ali pa imajo minimalne težave s tem, mi smo vsekakor zadeli najhujšo varianto. Jaz tud nisem mogla mojemu pustit da nosi otroka ker sem se počutla še bolj nemočno, razen ko mi je prišlo da bi, sem šla za par minut na čik da sem si prevetrila glavo in živce pol pa nazaj.

tamy vse najboljše!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cukica- kot je ena že napisala, vse je za nekaj dobro, na žalost v takem trenutku to ne moreš tako jemat, ampak se bo obrnilo na bolje, glavno da sta vidva z otrokom ok.

Pilotgirl - čim bolje reši, upam, da niso popadki!!!!!!!!!!!javi

Vidim da bo noč še dolga čeprav se odpravljamo spat, namreč petarde in rakete toliko pokajo, da se gospodična prebuja, je bla lani ta čas skoraj 3 mesece stara pa nama ni takoj potegnilo zakaj se je ob polnoči začela dret in nič ni pomagalo. Bo jutri bolje!

Punce, želim vam veliko lepega v novem letu, čim lažji in hiter porod in ogormno lepih trenutkov, ki so še pred vami!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lepo praznujte, lahko noč

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
31.12.2010 22:55:47   
babynitka
Souser posted image moje srečno,zdravo,uspešno 2011!!! Uživajte še zadnje vzdihljaje nosečnosti, potem pa pride na vrsto crklanje user posted image .
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
1.1.2011 2:02:27   
Teyla
Vsem želim zdravo, uspešno in polno zadovoljstva leto 2011. Naj bo prepredeno z lepimi malenkostmi, nežnimi trenutki in veliko smeha. user posted image  user posted image

(odgovor članu babynitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
1.1.2011 8:12:38   
Jo@n
Punce, želim vam srečno in zdravo 2011 in obilo crkljanja!!!!!!!!!!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
1.1.2011 9:40:41   
sara1986
Še enkrat vsem zdravo in srečno 2011 user posted image

PilotGirl, upam da je vse ok s tabo, oglasi se kaj.. Vsekakor je bolje, a greš v takem primeru se pokazat..

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
1.1.2011 9:56:16   
tamy82
Prvi post v novem letu user posted image

Punce, upam, da ste novo leto pričakale tako kot vam je najbolj všeč user posted image In da je to začetek velike, zabavne in malce nore dogodivščine user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
1.1.2011 9:59:50   
tamy82
Hvala vsem še enkrat za vse dobre želje ob RD in novem letu ... res vam mam rada user posted image

pilotgirl upam, da se je vse srečno izteklo, ne glede na to ali so bili to popadki ali ne. Javi se je kej ... držimo pesti! user posted image

trsica kako pa da je bila delfinka po TV? Sicer ve katera kako je z njo?

No, ta pridne imate zdej samo še en mesec do PDP, tako da zdej se bo zelo kmalu začelo zares user posted image Jaz sem danes zaključila 35. teden, tako da še 5 tednov do konca ... joj, kako gre hitro ... user posted image

Uživajte prve dni (in vse ostale) v novem letu!!! user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
1.1.2011 10:30:41   
tamy82

user posted image
nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: 11.1., 18.1., 25.1., 31.1.
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.1.
user posted image suzy29, 29, Laško, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.1.

2.2.
user posted image bella, __, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 39, Rakek, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image kiara24, 26, Kranj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.1.

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image rebeka84, 26, ______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image annai, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

4.2.
user posted image klara1, __, Novo mesto, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image FoxyLady , 31, Polzela, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 3.1., 4.1., 12.1.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 7.1.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.1., 11.1., 12.1.
user posted image Rea35, 35, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

6.2.
user posted image vrtnica21, 33, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 7.1., 12.1.
user posted image Anonimna, __, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Teyla, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.1.

7.2.
user posted image Juxy, 36, Domžale, 3. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image hayabusa, 30, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , CTG: 4.1.

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tamy82, 24, Ajdovščina, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 6.1.
user posted image mamasita, __, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.1.

9.2.
user posted image Tigrica86, 24, Šoštanj, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 11.1.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image marjetka, 28, ________, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image berti2, 34, ________, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image petrap, 26, Dolenjska, 2. user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___

11.2.
user posted image Patrisha, 25, Domžale, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 3.1.

12.2.
user posted image prvicmami, __, Velenje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 11.1.
user posted image ina5505, 40, Šentjur, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image iluzija, 27, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

13.2.
user posted image Nina33, 34, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 17.1.
user posted image mija24, 24, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

14.2.
user posted image trsica, 33, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 5.1., CTG: 3.1.
user posted image Tretjedete, 35, ______, 2. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Zasi, 27, Lovrenc na Dravskem polju, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 12.1.
user posted image aktak, 31, Kobarid, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.1.
user posted image ciccina, 30, Piran, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.1., 10.1.
user posted image šebela, 28, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

16.2.
user posted image Jane77, 32, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

17.2.
user posted image Barva, 33, Kamnik, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

18.2.
user posted image mateyci, 28, Novo mesto, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 14.1.
user posted image Jo@n, 34, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.1.

19.2.

user posted image Registirana, 31, Štajerska, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 3.1.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3. user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image valek, 29, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 11.1.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 31, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 3.1., 14.1.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

23.2.
user posted image lil_, 24, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

24.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image biljana l, 33, Novo mesto, 4. user posted image , user posted image user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___

25.2.
user posted image pinwheel , __, ______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

26.2.
user posted image
muca5
, 31, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image lutika89, 21, Prebold, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

27.2.
user posted image babynitka, 25, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 6.1.
user posted image inia,30, _______, 2. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanjusi,__ ,______ , 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image arca, 32, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image kkb81, 29, okolica Ljubljane, 3.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

Skupaj nosečk: 81 user posted image user posted image

Srečke z user posted image user posted image : 5 user posted image user posted image

user posted image : 25
user posted image : 22
user posted image : 39

Z nami so bile:

user posted image N.M user posted image
user posted image srečica17 user posted image
user posted image huda83 user posted image
user posted image abv1 user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAMICA   PDP     DAN D   BABY       TEŽA            VELIKOST
d3lfink4  1.2.11  14.12.10 Neža/Eva 1880/2180g 43/43 user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
1.1.2011 10:31:50   
tamy82
Se nisem mogla več zadržat, sem mogla popravit mojo starost user posted image

Aja, sem pa včeraj med drugim dobila tudi dva bona za 50€ v Pikapolonici, tako da zdej prav moram še zapravljat za user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
1.1.2011 12:33:32   
little*miss

IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

No, ta pridne imate zdej samo še en mesec do PDP, tako da zdej se bo zelo kmalu začelo zares user posted image Jaz sem danes zaključila 35. teden, tako da še 5 tednov do konca ... joj, kako gre hitro ... user posted image

Uživajte prve dni (in vse ostale) v novem letu!!! user posted image

35. ali 34? Joj, v prvi nosečnosti sem bila tako na tekočem, še točno sem znala povedat teden in DAN, koliko sem noseča, zdaj pa niti nevem v katerem tednu sem user posted image Sprašjem pa, ker mama isti dan PDP user posted image

Pa vem, kako boš trpela ob zapravljanju za dojenčka, tako da sočustvujem s tabo user posted image user posted image user posted image

Jaz sem novo leto pričakala romantično, pa sploh nisem imela takšnega namena user posted image Najprej smo mislili it s tamalo ven gledat ognjemet, ampak je ob 20 min do polnoči zaspala, tako da sma z mojim sama šla. Živimo na vasi in je skoraj pri vsaki hiši bil ognjemet (nekateri so bili res veliki in čudoviti), tako da sma samo na dvorišču stala (objeta user posted image ) in se samo obračala in gledala kateri ognjemet je lepši Res, super. Bo pa tamala drugo leto zraven (pa še tamali user posted image )

Pilotgirl, čakamo novičke..dobre (ali še boljše user posted image )

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
   [Brisano sporočilo]
1.1.2011 12:44:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu little*miss)
  Neposredna povezava do sporočila: 3762
1.1.2011 13:29:28   
meta21
Hej, nosečke! Letos bomo pa rodile, kaj!?user posted image  Jaz imam rok danes mesec.

Mi smo novo leto dočakali skupaj s še enim parom, ki imata 15 mesečnega fantka, mojim očetom in prijateljico pa je blo tak na izi. Malo smo čvekali, veliko jedli in to je to. Okrog pol enih se je Lovro zbudil, ker je pokalo in se je revež tako prestrašil da je s celim telesom trepetal. Sva z možem sedela ob njem in ga stiskala-je blo tak fajn.user posted image  Se je itak takoj pomiril.

Zdaj smo pa še malo ostankov pojedli in gremo dremat.

Upam, da se pilotgirl kaj javi! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
1.1.2011 14:31:21   
ninchi9
Pilotgirl - javi se nam, povej, kako si, kak si zrihtala!!user posted image user posted image

Drugače pa upam, da ste lepo praznovale.. Jaz sem šla spat ob 5h zjutraj. user posted image user posted image Če pa je blo tak fajn... Sem se res presmejala, je tak hecno gledat folk, ko so malo pod gasom, ti pa edini trezen. Danes imamo pa celo after party še pri nas doma... Jah, moramo pojest še tisto, kar je včeraj ostalo user posted image Verjetno pa za naslednje praznovanje ne bo več takega rockenrolla, zato sem zdaj še morala izkoristit, hehe.

Resnično pa vsem želim eno nepozabno leto, ki je pred nami in najbolj važno - čimlažji porod user posted image user posted image , pa seveda veliko crkljanja in lepih trenutkov, na zdravje tud ne smem pozabiti.
Jeeeee punce, še malo pa gremo v Riiimmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
1.1.2011 14:38:10   
samsara04
hej, hej user posted image

Srečno in zdravo leto 2011 vam želim, čim več prespanih noči, otroškega smeha in igrivosti!

Tamy, sicer z zamudi, pa vseeno, vse naj naj Ti želim user posted image user posted image

Precej pestro silvestrovanje je za mano, začelo se je že včeraj dopoldan in sicer na koči tik pod vrhom Slavnika. Če odmislim občasne bolečine v križu in v dimljah, je bilo prav fajn. Ob polnoči smo z vrha opazovali ognjemete po celotni obali in res je bilo lepo. Sicer bi lahko z mojim prspala gor, a je bilo zame precej neudobno, zato sem naju ob pol 4h (moj je bil malo pod dozo) odpeljala domov. Skorajda nisem mogla verjeti, da sem brez spanca zdržala toliko ur. Sem pa zato danes toliko bolj zbita in nekam otožna, da se vam moram potožiti...že odkar sem se zbudila čutim precej močno bolečino v dimljah,včeraj sem jo čutila le na trenutke, danes je pa obupno user posted image Sem vzela lekadol in magnezij, pa nič ne pomagata. Poleg tega me še tamali tok brca, pa še moj me je pustil samo doma, ker je moral it pozdravit družbo na kočo in ga ziher ne bo do večera. Ah, meni gre pa pri vsem tem kar na jok.
Drugače pa sva z mojim prejšnji teden kupila 1. cotko za tamalega, 3-delni modri kompletek. Veliko cotk sem že dobila od sestre, še nekaj jih dobim od sorodnice, počasi pa bo treba nakupiti kozmetiko.

pilotgirl, upam, da si uredu, veliko user posted image user posted image user posted image ti želim.

lepo se mejte!

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
1.1.2011 17:55:59   
Anonimen
Ojla, nosečke moje. Učeraj sva šla naprej, ker je bilo tako hudo, da ni blo za zdržat. So tudi zdravniki bili v skrbeh. Očistno se mi je čez te dneve vse nabralo, delo pa soba pa dedi in brat,... Sicer somi jih namerili kar nekaj, vendar so se umirili. Tako, da sva še vedno dva v enem. Imam strogo počivanje in nič napora. Tako, da sem si res, danes vse frej vzela. Jaz sem sicer upala, da so prebavne motnje pa niso bile, ker me je že dva dni prej šraufalo in sem veliko hodila na taveliko potrebo, tretji, dan pa tole bilo. No samo, da smo mimo. Piti moram magnezij, pa še nekaj, se ne spomnem po imenu. Jaz upam, da še mesec pa pol zdržim takole. Po meritvi MV je zelo kratek, tako, da so se čudli spet moji G kaj dela. Tako, da poleg male teže, ki jo imamo, nama še MV nagaja. Tako, da sem še porodničarju rekla, da jaz bom noge skup do datuma držala, smo se malo nasmejali, ker sem res bila na koncu, so vsi rekli, da sem čisto pepelnato-bela bila. Danes pa res, cel dan lenarim in vmes pančkam, mi je kar energije zmanjkalo, da si naberem energijo.
Ponedeljek moram še do G in na UZ rast ploda. Zanima me, a je katera imela pregled rasti ploda, kako to zgleda?

No želim vam lepo, uspešno, kreativno, zdravno novo leto 2011. Jaz sem prepričana, da to leto bo za vse nas najlepše leto user posted image

(odgovor članu samsara04)
  Neposredna povezava do sporočila: 3766
1.1.2011 17:57:22   
lil_
vsem hvala za voscila ob novem letu in vsem zelim enako!

zdej pa mal v hecu...zakaj s emi zdi da letosnje silvestrovo ni bila najdaljsa noc v letu user posted image

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
1.1.2011 18:55:07   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: lil_

zdej pa mal v hecu...zakaj s emi zdi da letosnje silvestrovo ni bila najdaljsa noc v letu user posted image

user posted image  Jaz upam, da bom tokrat rodila čez dan ali pa vsaj po nekaj urah spanja, ker it rodit zvečer in rodit zjutraj, ne bi več, hvala!

Samsara, user posted image . Tale jokavost mene že tako ob živce spravlja, da se bojim, da zgubljam zdravo pamet, tako da ti res želim, da hitro mine. Čim prej v posteljo, zjutraj bo pa že boljše!

PilotGirl, drži se!

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
1.1.2011 20:16:22   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7
Zanima me, a je katera imela pregled rasti ploda, kako to zgleda?

Mislim da ni kaj drugače kot morfologija. No lepo lenari, da boš še nekaj časa 2v1. Čez kak mesec se ti itak izteče spanje in lenarjenje. Čuvaj se!
zdej pa mal v hecu...zakaj s emi zdi da letosnje silvestrovo ni bila najdaljsa noc v letu

...malo za res, daleč od resnice nisi, se bodo letos dooooooolge noči za nekatere šele začele - še tobro da mene hčera zadnjih nekaj ,mesecev trenira in privaja spret na to user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Jaz upam, da bom tokrat rodila čez dan ali pa vsaj po nekaj urah spanja, ker it rodit zvečer in rodit zjutraj, ne bi več, hvala!

jaaaaaaaaaaa jaz tudi, ker so se mi v prvo začeli popadki ob 2h zjutraj, rodila sem pa ob 12.19 čist hin ker nisem bla naspana. Mislim pa da bom tokrat ponoči rodila in to takrat ko bo moj v nočni, da bom še na otroka mislila kam z njouser posted image

No naj se pohvalim, novega leta dan me je končno prepričal, da sem izbrskala in oprala cotke za prihajajočega člana (50-56 kaj več pa mi ni šlo)

< Sporočilo je popravil hayabusa -- 1.1.2011 20:19:50 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
1.1.2011 20:26:49   
d´ori

Evo pa smo ga dočakale - novo leto namreč. Zdaj gre pa počasi že kar oreng zares.

Zato punce moje naj bo letošnje leto kar se da najlepše, najboljše, najbolj srečno in sploh veselo. No, za to bodo prav gotovo poskrbetli naši sončki.

Jaz sem praznovala lepo umirjeno doma na kavču. Najprej sva šla k mojim na večerjo potem pa lepo domov pred tv in na toplo. Spat pa sem šla že ob pol enih. Mi nekako ni bilo do ponočevanja. Tako sem imela po dolgem času super prespano noč, saj sem se zbudila samo enkrat in še celo na wc mi ni bilo treba šibati.

Cukica upam, da se bo vse uredilo s službo od tvojega, saj si res ne želiš še dodatnega stresa. Mogoče bo dobro, da bo zdaj več s tabo a le za toliko časa, da se poveča družinica, potem pa bo najbrž kak dodaten soldek prav prišel. Zato upam, da dobi kako dobro službico ob kateri bo lahko več časa s tabo in Nejcem.

PilotGirl mirkaj se in res počivaj, da bo detece še malo porastlo.

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
1.1.2011 21:03:07   
trsica
Hojla. Tudi mi smo preživeli novo leto doma pred tv in računalnikom. Mož je zbolel za gripo ali angino. V glavnem je preležal in prespal tudi današnji dan. user posted image
Sem pa vesela, da sem zdržala 3 v 1 do novega leta. Zdaj se pa akcija že lahko začne. user posted image
Od četrtka dalje imam doma že vozek, dve lupinici, dve postelji in kar spada k postelji. Samo še cunje in kozmetiko moram nabrat. No, kozmetiko lahko tudi kasneje, saj je na začetku dovolj samo voda. Aja, plenice edino moram nujno kupit, pa AM za vsak slučaj. (se vidi, da pri ta drugem manj kompliciram user posted image )
Omenila sem že, da jem tablete Rennie proti zgagi. No, ugotovila sem, da mi očitno škodijo in sem alergična na nekaj v teh tabletih. user posted image Srbečica namreč počasi izginja, odkar jih ne jem več.

PilotGirl7, sem vesela novice, da je vse ok. Zdrži še malo. In res počivaj. Ti si še bolj rizična, ker si pred kratkim padla.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu d´ori)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
1.1.2011 21:07:21   
Anonimen

Se podpišem!

Hvala vsem za spodbudo! Se pa sedaj striktno držim, da bom teh 52 dni še polenarila in se zeloo čuvala. Se počutim prav neuporabno, me je zelo neprijetno, ker dejansko zdej se mami matra in se mi smili. Jaz sem pa tista, ko sam komandiram pa to bi še mogli pa to. Res mi je prav neprijetno. user posted image Sicer te dneve na veliko pereva, jutri bova probali tudi zvijačo s kisom, upam, da nama rata zmehčati majčke, bodije, žabice,... Sem pa tudi pripravila si potovalko, ker zanč sem bila čisto konc, moj je skaku iz omare do mene pa nazaj. Sem ga vidla čisto zgublenega. Ga hecam, da je že imel uverture, da v drugo mu bo lažje (malo črne komike).

Cukica, držim za tvojega! Da čim prej služnico dobi, ta čas pa čimbolj svojim otročičkom izkoristita. Upam, da zdrživa do konca, tako da skup noge držat user posted image .

Ostale tudi noge skupaj držat na tisti, datum kot ga imamo v MK.

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 1.1.2011 21:14:26 >

(odgovor članu lil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3772
1.1.2011 21:49:20   
trsica
Evo, sem dodala slikce v album. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
1.1.2011 22:27:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82
trsica kako pa da je bila delfinka po TV? Sicer ve katera kako je z njo?

Kdaj je bila po tvju? Kako je z njo?

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3774
1.1.2011 22:48:25   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7
Ostale tudi noge skupaj držat na tisti, datum kot ga imamo v MK.

user posted image user posted image user posted image Ne vem če bo kaj pomagalo ... Jaz se bolj bojim, da bom sred februarja težila mali bubi: Peeeejd že veeeeeen!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?