|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
30.12.2010 11:38:31   
sara1986
Patrisha, kje si ti kupila čaj iz malinovih listov? user posted image  bi jst tud poskusla..

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
30.12.2010 12:06:57   
mateyci
Set za odvzem popkovnične krvi sem jaz dobila v roku 7 dni, ko sem jim poslala obrazce. Paketek pa sem že shranila v torbo za P. Nisem pa nič odpirala.
Barva oblačil za user posted image se pa tudi meni zdi obupna. Kot, da morabiti res vse roza in modro. Sama sem imela kar veliko sreče, da sem v Avstriji nabavila kar nekaj kosov v rumeni barvi, kar sem pa dobila rabljenega pa je skoraj vse v modrem. Meni se pa zelena in rumena tako lepe kombinacije.user posted image
Kar pa se tiče birokracije - midva sva v začetku prejšnjega tedna uredila papirja za porodniško in paket na CSD, za priznanje očetovstva pa sva šla na UE, ker so nas na SCD-ju odslovili, da danes nimajo časa. Prijaznost na obeh uradih je pa itak na nivoju.user posted image user posted image Na UE naju je mučila z vprašanji zakaj se nisva poročila, pa če se misliva, pa sem ji kar zabrusila, da se bova, ko bova midva tako hotela. Kaj jih pa briga, sem bla čist jezna.user posted image Očitno ji tist list papirja res predstavlja velik napor. Potem mi je pa še dala neko revijo o poroki. Še straši naju tako ne zaslišujejo, pa me bo neka referentka v javnem zavodu. Moj pravi, da se jezim po nepotrebnem, sm kaj čem, take zadeve me pač pogrejejo.
Sva ravno lani kupila stanovanje in ga v celoti renovirala, kaj naj rečem če bi imela denar še za poroko bi zagotovo storila tudi ta korak, tko pa bo morala še malo počakati.Mogoče združiva krst s poroko.user posted image
Odločbo o porodniškem dopustu in pomoč ob rojstvu sem dobila v 5 dneh. Nisem pa dobila odločbe za nego, verjetno bodo poslali naknadno.

Zdaj pa šibam pripravljat tiramisu (brez jajc)za jutri, fajn bodite.user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
30.12.2010 12:12:31   
hel32
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

Vem kako je ja..saj sem že jaz tudi napisala, da je lahko tamala oblečena v roza jaknico, roza kapo, roza hlače, pa bojo še vseeno vprašali če je fantek. user posted image Saj zato pa se zdaj niti ne mislim sekirat ker bo fantek v vijoličastem vozičku, ker tudi če bi bil v modro oblečen, črni voziček bi ziher spraševali če je punčka. user posted image

trsica, fajn gnezdi. Mene pa čaka to 10. januarja, ko bo plača user posted image (ne moja, jaz bom samo zapravljala) user posted image

Ej, sva na istem, jaz tudiuser posted image user posted image user posted image

Hello Kitty, je tudi meni malo zveličana, in se bom trudila, čim manj jo kupovat, mi že gre na živecuser posted image

Cukica, kako si kaj? Si že v porodni???

Morem it, otroci me potrbujejo, pridem kasneje nazajuser posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
30.12.2010 13:23:25   
FoxyLady
Dan!

Naj vam samo sporočim da je cukica doma in da mora počivat-ležat,pa magnesol in buscopan more jemat.Tako da bomo še počakle z dihanjem.

Pa pozdravla vas.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
30.12.2010 13:31:03   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: lil_

teyla sej se tut za puncke dobi v ne roza barvah. sva zadnic eni puncki nesla zametno rjavo kiklico, in majcko, k je bla bela z rjavim potiskom, tut muce so ble gor...tko da res simpaticnouser posted image

se dobi, ampak precej redko! se mores kr potrudit user posted image  al roza al plavo user posted image jaz vstrajam pri nevtrali! =)

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
30.12.2010 13:32:42   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: sara1986

Patrisha, kje si ti kupila čaj iz malinovih listov? user posted image  bi jst tud poskusla..

polek Mercatorja na Dunajski je "zeliscna" lekarna, tam so meli stane 2.70 €, ziher pa najdes v kakem Cha al kaj je v City parku, pa v drugim zeliscnih lekarnah..

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
30.12.2010 13:48:06   
meta21
Mi imamo rjavo oranžen jane voziček, tako da je meni oranžna tudi všeč. Glede roza barve jaz nimam težav, dokler ne vidim kakšne male punčke, ki ima na sebi naenkrat 5 različnih roza oblačil z različnimi vzorci.

Veste kaj se je pa meni danes že tretjič zgodilo v tem tednu (v petek, včeraj in danes) ... V veliki živilski trgovini me je skoraj zmanjkalo. Srce mi začne hitro bit, vroče mi rata, slabo in kolena me komaj držijo. Sem še doma 1 uro k sebi prihajala. Kot da bi dobila nekakšen panični napad. Sicer sem bila 2x od tega sama in z avtom tako, da sem si odprla eno flašo vode, se nekak za silo sestavla in prišla domov. HB imam samo par 100m ampak halo! Kako naj grem pa januarja na razprodaje?user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
30.12.2010 13:49:00   
meta21
Malinov čaj imajo tudi v sanolaborju.

Grem malo počivat ... Sej bom kmalu nazajuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
30.12.2010 13:58:23   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Mi imamo rjavo oranžen jane voziček, tako da je meni oranžna tudi všeč. Glede roza barve jaz nimam težav, dokler ne vidim kakšne male punčke, ki ima na sebi naenkrat 5 različnih roza oblačil z različnimi vzorci.

Veste kaj se je pa meni danes že tretjič zgodilo v tem tednu (v petek, včeraj in danes) ... V veliki živilski trgovini me je skoraj zmanjkalo. Srce mi začne hitro bit, vroče mi rata, slabo in kolena me komaj držijo. Sem še doma 1 uro k sebi prihajala. Kot da bi dobila nekakšen panični napad. Sicer sem bila 2x od tega sama in z avtom tako, da sem si odprla eno flašo vode, se nekak za silo sestavla in prišla domov. HB imam samo par 100m ampak halo! Kako naj grem pa januarja na razprodaje?user posted image

ja kak?? liter vode, zmoceno brisacko, teniske pa ohlapna trenerka =)

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
30.12.2010 14:01:55   
Tisia
ojla dekleta,
ste pa načvekale toliko da ne vem kje začetuser posted image
no mi smo z pregleda vse ok,malo urin kaže ++ ampak nisem pila dost pa še slane jedi sem jedla tako,da sedaj samo veliko pit....
no še mere povem
BPD 84
HC 303
AC 279
FL 61
teža 2 kg vel. 42 cm
naslednji P- 24.1.2011
IN EN VELIK ZNAKEC ODuser posted image  user posted image user posted image  nisem zdržala sem vprašalauser posted image  no jaz nadaljujem tradicijo pupuser posted image user posted image  smo zelo veseli pa še tako veliko piškico ima da sem mojmu rekla ziher je po vaši strani,moje dve pupe so imele čist suhceno ,ko smo gledale po ultr..... ta ima pa konkretnouser posted image user posted image
no grem pokukat kaj ste vse načvekale pa se pišemo
aja pa kateri lahk javim na tel. ko bom rodilauser posted image  da boste obveščene za seznam..

< Sporočilo je popravil biljana l -- 30.12.2010 14:05:21 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
30.12.2010 14:35:26   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Drugače se pa gibi umirijo tudi tik pred porodomuser posted image . No, če to drži, bom jaz rodila aprilauser posted image

enako,mi imamo že par dni maraton po trebuhuuser posted image ,še danes na pregledu je tako z roko ven pomolila da smo se vsi smejali

IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Nam pa trebuh otrdeva na 7 minut že eno uro in,če se ne bo umirilo grem do porodnišnice na obisk,...

upam da je vse ok,in lepo počivaš domauser posted image

little*miss kakšno lepotičko imaš,pravi cuker je v tem kostumu

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Sej jaz tko "a priori" nimam nč prot roza, samo po štacunah ipd. je pa že grozljivo pretiravanje s to farbo user posted image .
Sploh pa - našmu še ko je res "po fantovsko" oblečen pravijo, kolk je lušna punčka user posted image . Ni za vse glih roza kriva user posted image .

ja res je.....too much roze..jaz bi kakšno oranžno,rumeno,zeleno,rdečo....pa nič posebnega, če pa že je so tako drage cunje da dol padeš, naši pupi so tudi govorili kako lušen fantekuser posted image  user posted image user posted image

trsica mi tudi že študiramo o menjavi avta,ker megan je definitivno premajhen in sedaj gledamo picasso-ja ali pa kangujčka..bomo na spomlad kupili ko še malo padejo ceneuser posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

Helo kity? po domace đe si maco??

user posted image user posted image user posted image  ta je dobra...jaz jo imam že poln kufer, vse povsod je...se mi je že zamerila ko so naše zvezke pa torbe kupovaleuser posted image  tako da pri nas ne bo "mace"user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
30.12.2010 14:55:32   
little*miss
saj boste vidle.. jaz sem tudi govorla kak nebo nič hello kitty, kak bo imela zelo malo roza stvari, ampak potem ti ne preostane druga, kot da kupiš user posted image Na začetku še je imela par bodijev zelenih in rumenih, pa nekaj belih stvari, potem pa se je omara kar začela polnit z roza coticami user posted image Ji pa hlače kupujem jeans, ali pa rjave (čeprav mojemu ni rjava všeč, ampak mi dol visi user posted image ) ali pa sive, modre, pač da niso še hlače roza, če so že majčke. Ima pa tudi kakšne roza ali vijolične hlače. Meni je sicer vijolična zelo lepa barva, ampak ima roza veliko več stvari. user posted image

Čukica drži se, lepo počivaj.

Hvala vsem za pohvale user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
30.12.2010 15:00:35   
little*miss
meta, to se je meni v prejšnji nosečnosti zgodilo, samo da sem jaz padla skupaj. Sma bila z mojim v trgovini, pa je zelo slabi zrak bil, pa zima je bila(takrat sem bila v 3,4 mesecu komaj) in sem še plašč imela oblečen in mi je naenkrat postalo vroče, temnit se je začelo, pa polno pikic sem vidla, pa sem rekla mojemu (ker sma ravno na blagajni bila) da ga zunaj počakam, potem pa sem se samo na tleh zbudla, pa moj celi bledi poleg mene bil user posted image sma šla takoj na vodo, pa sma se umirila in šla domov user posted image Je pa hudo če si sama, pa še vozit moreš..boljše bi bilo, če bi kdo s tabo hodil po teh večjih nakupih (če imaš možnost)

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

Neposredna povezava do sporočila: 3688
30.12.2010 17:32:20   
Tigrica86
ne vem katera je prej spraševala, da se ji zdi čudno, da so epruvetke za odvzem krvi "mokre"... to je zato, ker je notri nekaj, da se kri ne strdi pol, pa nevem ka še, tk da je to čist ok, oz. mora tak bit user posted image

kar se pa oblačilc tiče... js sm dobla večino cotk rabljenih, ampak večinoma v roza/dekliški barvi... nekaj malega sicer tudi za fantka, ampak res bolj malo... in sedaj so vsi pametni, da bom mela user posted image , čeprav js zelo sumim na enga fuzbalerja user posted image user posted image kupla pa do zdj nism nič razen 2 bodija na preklop, enega v rumeni in enega v zeleni barvi... vse ostalo (vozek, previjalna, banjica) je v oranžni, rumeni, zeleni, bež barvi... pa vsi pravjo, da je to bolj za punčko! ne vem al se naj user posted image al user posted image ?! zaenkrat se vsem samo smejim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3689
30.12.2010 19:45:55   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: lil_

teyla sej se tut za puncke dobi v ne roza barvah. sva zadnic eni puncki nesla zametno rjavo kiklico, in majcko, k je bla bela z rjavim potiskom, tut muce so ble gor...tko da res simpaticnouser posted image

Ampak stavim da je bila muca al pa nekaj roza, da bi čist pozabli na roza ne verjamem user posted image

Ko ste že pri oblačilih, jaz mam pa slabo vest, da si za otroka še nisem oprala oblačil, lani sem tak čas za gospodično imela že vse pripravljeno. Bo treba počasi da me ne bo kaj prehitelo.

A ma katera kak domač recept proti kašlju moja žaba kašlja da je joj.

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
30.12.2010 19:58:00   
valek
Tudi jaz imam torbo za previjan je in stvari iz DM-a....in je zelo lepa in praktična...
moja je taka rjava z bež vzorci....user posted image

Drugače pa kar se tiče cotik sem tud jaz kr alergična., ko vidim da je taka slaba izbira v raznolikosti barv....za punčke je itak vse v roza ali vijolično-pa dobro,je vsaj veliko izbire cotik, modelov...
če pa gremo na fantovsko stran , pa je dosti slabše...za fantke pa je tako izredno malo nasploh cotik, pa še to 90% v modri(mislim haloooo taka hladna barva,ki sploh ni za otroke...)...bljek...hvala lepa....dorbo da sm v hm-u našla nekaj zadev v bež in rjavi barvi...in v pikapolonici v rumeni in zeleni- in verjemite orng sm iskala na mnogih lokacijah da sm neki našla kar ni modrega....

Punce ,pa še eno vprašanje... a se je vam
e kaj spustil trebuh?? namreč js ga še imam kar nekako visoko.... tak da izgleda da me še nerabi skrbet da bi predčasno rodila...user posted image

Kako vam gre masiranje presredka...js začnem drugi tedn...v 34. tednu...kot bi naj bilo fajn....me kar zanima ali mi bo šlo...ker imam nek hecn občutek....

Drugače pa še ne čutim kakih zadev ki bi bile podobne popadkom...

uživajte ...midva z mojim boma za silvestra kar doma...v dvoje preživela...na kosilo grema k njegovim staršem...večerjo pa si boma skupaj naredila...tako klasiko z puranjimi dunajskimi, francosko in še kaj... nazdravla...potem pa še šla malo k sosedom čestitat..in to je to...ničp posebnega...bo bolj umirjeno, kar si tudi želiva letos...

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
30.12.2010 20:11:01   
tamy82
mateyci ja na CSD res ne slovijo po svoji prijaznosti user posted image Še dobro, da sem na hitro odpravila, sam kaj ko zdaj tiste odloče ni od nikjer user posted image

cukica drži se, pa še malo počakaj(ta) user posted image

biljana super za user posted image ! user posted image

Uf, jaz sem danes čist zmatrana že zdej od vseh priprav na ju3 user posted image Tako da danes bom gotovo zgodaj v postelji, sej tako nimam kej za delat zdej zvečer, ker sem sama doma. Ne glede na to kje in s kom boste dočakale novo leto (ki bo za vse nas nekaj posebnega user posted image ), vam želim, da bi čim bolj uživale in se imele maksimalno lepo! user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
30.12.2010 21:45:40   
ninchi9
Hej ho punce

Kje boste kaj jutri? Mi bomo doma pri enih prijateljih.. Nič kaj posebnega, upam samo, da se ne bo moj preveč napil, ker pol moram vedno kopalnico za njim pucat user posted image user posted image

Roza barva - meni je pa čisto všeč. Je pa res, da je pa že too much, če imaš vse roza. In v H&m se mi zdi, da imajo kr različne barve na izbiro za punčke, še posebej mi je v oko padla kombinacija sivo -belo -roza - LEPO. No, jaz bom sicer dobila fantka, tako da imam vse barve (razen roza seveda [sm=smiley36.gif), modre niti nimam toliko.

Slabost - ja punce, pazite se, čimmanj same na poti, res je nevarno. Zato pa sem jaz glavne nakupe že prej opravila, ker bi jih zdajle težko v takšnem stanju in slabem počutju.

Pa še ena spodbudna za vse user posted image user posted image .

http://www.youtube.com/watch?v=0T-NzBFwiD4&feature=related

Mene je skor kap zadela, ko sem videla, kaj me lahko še čaka. Eto - tega pa se 100x bolj bojim kot poroda. Porod mine v parih urah, kolike pa lahko trajajo mesec, dva, tri user posted image

Dajte mi povedat tiste, ki ste dale to skoz, KAKO VAM JE USPELO, DA NISTE IZGUBILE ŽIVCEV????

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
30.12.2010 21:49:26   
cukica
Najprej hvala vsem za skrb.
Ja včerajšno otrdevanje je trajalo do 4 ure zjutraj nato sem končno zaspala.Zjutraj se je spet začelo zato sem prosila taščo,da me pelje na pregled v Postojno.priklopili so me na CTG kjer sta bla zaznana dva popadka ampak nič hujšega,spodaj sem še zaprta in tudi maternični vrat še zadost dolg.Po pogovoru z Dr. je rekel,da naj grem domov naj počivam,pijem buscopan in magnezol in,da upa,da bova zdržala vsaj še 14 dni skupaj.V primeru,da bi se mi ponovilo moram takoj nazaj in nič čakat,...

Poleg vsega tega je pa danes moj po 12 letih dobil odpoved in,da ne govorim,....

Rada vas mam

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
30.12.2010 21:57:59   
ninchi9
Cukica - user posted image user posted image user posted image Ti lepo počivaj, se pusti razvajat in upam, da boš čimdlje ostala 2v1. Mogoče bo pa zdaj boljše po magneziju. Kar pa se tiče tvojega moža - res ne vem, kje je pravica na tem svetu... Toliko slabih stvari se lahko naenkrat zgodi. Ampak pravijo da kar te ne ubije, te krepi!!! Le pozitivno naprej, boš videla, da se bo na koncu vse zrihtalo, kot je treba. user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
30.12.2010 22:17:04   
Teyla
Poleg vsega tega je pa danes moj po 12 letih dobil odpoved in,da ne govorim,....

Rada vas mam

In to pred prazniki. user posted image   user posted image user posted image
Jaz pravim, da se za vse najde razlog. Upam, da kmalu dobi boljšo službo, in to tako, da bo urnik obema ustrezal. user posted image

Meni se pa zdi, da imajo za fantke ful lepe cotke. Skorajda nič modre barve (če odštejem bodije). Hlačke in majčke od bež, rjavih, belih, za punčke pa je zmeraj roza notri podtaknjena.

Jaz pa zdajle še brusim škatlico (za darilo) za mojega, pa vidim, da mi ne bo ratalo do jutri. Na žalost bo mogel malce počakati in bo dobil par drugih darilc, potem ga pa čez nekaj dni malce presenetim, pa bo. Sej je že navajen, vsako leto čaka, enkrat je novoletno darilo čakal do marca, ker zadeve niso imeli na zalogi, pa je tolk časa trajalo. user posted image user posted image

Za sivlestrovo bova najverjetneje doma. Bi šla v emsto, pa me je strah s tem trebuhom. user posted image čeprav lani je bilo zelo umirjeno, pa sva bila na kongrescu.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
30.12.2010 22:17:28   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86

ne vem katera je prej spraševala, da se ji zdi čudno, da so epruvetke za odvzem krvi "mokre"... to je zato, ker je notri nekaj, da se kri ne strdi pol, pa nevem ka še, tk da je to čist ok, oz. mora tak bit user posted image

Hvala za informacijo!

ninchi ko joka tvoj otrok, je tvoja reakcija popolnoma drugačna kot zdaj, ko si tole gledala. Ne bo ti šlo na živce, ampak te bo bolelo, ker boš videla kako tvojega otroka boli. Mi sicer nisemo meli krčkov v taki obliki, pa vseeno, nekaj pa je bilo.

Barve oblačil se mi zdijo za fantke še vedno bolj normalne. Pa bolj enostavno je oblečt fantka, se mi zdi. Ne govorim ravno o dojenčku, ampak kasneje. Da ne govorim o Hello Kitty - kr pike dobim! Sem zadnjič vidla eno luštno cunjco, ampak ko sem pogledala še z druge strani sem vidla tole Kitty gor, mi je čist minil.

Cukica ti pa res lepo počivat... poglej na odpoved z bolj svetle strani - bosta lahko s tvojim velik več skupej, kar ti bo na koncu oz. na začetku po rojstvu še kako prov pršlo.

Katera ima že previjalno komodo Sraka? Jst razmišljam, da bi jo naročila, pa me zanima če je res tko ok.

Lahko nočko!

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
30.12.2010 22:18:41   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Pa še ena spodbudna za vse .

http://www.youtube.com/watch?v=0T-NzBFwiD4&feature=related

Mene je skor kap zadela, ko sem videla, kaj me lahko še čaka. Eto - tega pa se 100_x_ bolj bojim kot poroda. Porod mine v parih urah, kolike pa lahko trajajo mesec, dva, tri

Dajte mi povedat tiste, ki ste dale to skoz, KAKO VAM JE USPELO, DA NISTE IZGUBILE ŽIVCEV????

user posted image user posted image user posted image user posted image kaj se zdaj naslajaš, ko imaš samo enega? user posted image user posted image user posted image user posted image
drugače sem pa jaz kolike prepustila možu. ga je držal v naročju tako, da je bil obrnjen navzdol (trebušček na njegovi roki) in je hodil po sobi gor in dol, ter na pol spal zraven. user posted image tokrat bova očitno to počela oba. user posted image
aja. pri nas so trajale tri tedne. user posted image

< Sporočilo je popravil trsica -- 30.12.2010 22:19:18 >

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
30.12.2010 22:20:22   
trsica

Rada vas mam

Kakšno krasno novoletno darilo. user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
30.12.2010 22:28:11   
ninchi9
Saj sploh ne vem, zakaj gledam to in se že vnaprej trpinčim. Boščeki so taki mali, ko jim ne moreš pomagat. Saj ni mus, da bo moj mel kolike, vem. No, dejstvo pa je, da otrok mora jokat in da se ne smeji skoz iz posteljice, tak kot si ene predstavljajo. Verjamem, da jok svojega otroka tretiraš čisto drugače. Ne vem pa, kako bi lahko zahtevala od moža, da on v celoti prevzame jokajočega otroka, ko pa po cele dneve dela, jaz pa cele dneve doma??

Trsica - sem malo žleht a ne user posted image user posted image
Eh, pol a pomislim, da je to najmanj kar te lahko doleti. Če nas doleti, bomo že potrpeli, samo da bo zdrav user posted image user posted image

Pač moji prebliski včasih user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?