|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
31.12.2010 4:55:58   
Teyla
Aja  zdaj je že uradno:

tamy82 VSE NAJBOLJŠE!!  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Upam, da dobiš kakšno fajno darilo. user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
31.12.2010 7:24:23   
cukica
Dobro jutro vsem skupaj,....
Tamy82 vse najboljše,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
31.12.2010 9:31:35   
aktak
Tamy VSE NAJBOLJŠE!!!! LEPO PRAZNUJ!
Čukica verjamem da ni nič kaj prijetno ko te presenetijo z novico o odpovedi vendar nikar ne bodita črnogleda. Zagotovo se bo kaj dobrega razvilo iz tega. user posted image user posted image user posted image pa še malček več časa drug za drugega bosa imela user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
31.12.2010 9:34:57   
aktak
Nina jaz se takoj pridružim klubu, ki nima še nič pripravljeno za prihod novega člana. Saj sem dobila nekaj stvari in jih par tudi kupila ampak je še vedno vse v vrečkah in škatlah in čaka..... Bom po novem letu začela urejat in pospravlajt. user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
31.12.2010 9:39:11   
sara1986
user posted image user posted image user posted image user posted image tamy82, vse naj naj...

(odgovor članu aktak)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
31.12.2010 10:40:08   
Patrisha
Olja punce :)

v glavnem danes lepo praznujte in po pameti! jaz ze odpravljam ob 12 h v Maribor ( zdaj se valda delam kak pa?? ce mamo take fine sodelavce ).. in bom lepo doma na toplem ob hrani in pijaci =) sicer moj pravi, da bi komot me pelo na pohorje ( sma bla lani in je blo fenomenalno ), ampak se malo bojim pa se mrzlo je ko hudic. Bom kr rajsi doma se na kavcu raztegnila =). Se prej pa me caka svecano kosilo pri tasci?? user posted image  no bom, ze prezivela user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
31.12.2010 10:41:12   
Patrisha
tamy se tu: vseeeeeeee najbolse! pa da nebos pretiravala danes ;)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
31.12.2010 10:47:09   
hel32
IZVIRNO SPOROČILO: aktak

Nina jaz se takoj pridružim klubu, ki nima še nič pripravljeno za prihod novega člana. Saj sem dobila nekaj stvari in jih par tudi kupila ampak je še vedno vse v vrečkah in škatlah in čaka..... Bom po novem letu začela urejat in pospravlajt. user posted image

Evo, še ena, ki se pridružuje klubu, tudi mi še nimamo praktično nič pripravljeno za našo pupo, bomo tudi po novem letu imeli čas za to. Sicer pa pri 2, 3, in naprej ne hitiš tako, kot pri 1.!

Tamy, tudi z moje strani, VSE NAJBOLJŠE!!!!!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu aktak)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
31.12.2010 11:15:37   
hel32
Vsem nosečkam želim eno lepo , ljubezni polno novo leto 2011, in, seveda, naj bo veliko družinske sreče, zadovoljstva, razumevanja in otroškega smeha!!!

Mi bomo kot vedno, doma, eno fino večerjo, sladica, malo vina, ker sva, itak, oba antialkoholika, in, spat.user posted image

Malček in velika sta, končno, dobila sobo, in bosta verjetno že danes spala tam, tako, da lahko počasi začnem pripravljat posteljico za našo damicouser posted image user posted image

Nina, super recept, sem ga prepisalauser posted image user posted image

Glede vožnje in slabosti, jaz se načeloma ne smem sama vozit zadnji mesec- to je "ukaz" vd možauser posted image user posted image , si vzame dopust, in me on pelje.

Papirji, iz CSD-ja sem dobila že obe določbi, tako za paket, kot za porodniško, zako, da to je zrihtano, in HBuser posted image user posted image user posted image
Za očetovstvo bova po vsej verjetnosti šla pa kr na UE, ker se moraš na CSD-ju naročiti, glede vprašanj uslužbenk, pa hm, naj poskusi katera vprašat mojga kajuser posted image user posted image

Cukica, sočustvujem s tabo, saj, po navadi je tako veš, glejta to iz pozitivne strani, ko se zaprejo okna se odprejo vrata, sem že tudi to doživela,pred lani, ko sem prinesla potrdilo od g da sem noseča, sem dobila odpoved, no, pa sem še zdaj tukaj, tako, da bo, ja, pa čim dlje zdrži še v enem kosu, srečno!!!!

Hayabusa, upam, da boste za novo leto bolj zdravi, nam proti kašlju pomaga Prospan, med, čaj. Mi še niti kupili nismo nič za pupo, no, sicer imamo itak vse doma, pač, kak lep kompletek dobi, in to je to, ostalo je še vse na podstrešju, v škatlah.

Lep silvesterski večer, in srečno!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
   [Brisano sporočilo]
31.12.2010 11:58:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu hel32)
  Neposredna povezava do sporočila: 3735
31.12.2010 12:36:36   
DIANE
Novo leto naj prinese vam darila,ki življenje bodo vam obogatila:ljubezen, srečo, zdravje, blagostanje,in uresničene vse vaše  sanje!
Da porod bi potekal brez zapletov ter veliko lepih trenutkov z družino želim!
user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
31.12.2010 13:12:34   
maurica
cukica; samo, da bo z vama vse ok user posted image . glede službe pa user posted image , upam, da se čim prej zadeve uredijo

tami; VSE NAJBOLJŠE user posted image . Lepo praznuj!!!

silvestrovanje; midva bova letos tudi bolj na "izi". zvečer greva k njegovim na večerjico (user posted image za taščo), pol pa domov na kavč user posted image

ne morem verjet, da jutri stopim v zadnji mesec nosečnosti. kako je šlo hitro ...

punce, lepo praznujte danes, v novem letu pa vam želim VSE NAJLEPŠE!!!! user posted image

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
31.12.2010 13:26:58   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Meta, kje si? user posted image

user posted image  Sem vas mogla mal do besede pustit ... Saj drugače sem prav lepo vzgojena punca ampak čvekam pa res rada, kaj čem. Nina, midve mislim, da je res najboljše, da greva same na kavo. Že tako mislim, da ne bova uspeli vsega povedat, druge pa tak ne bi do besede prišleuser posted image . Gorenjka in Dolenjka ...

Se pa tudi jaz pridružujem vsem lepim željam predvsem pa vsem nam želim porod, ki bo ostal v lepem spominu, zdrave dojenčke in dobre življenske partnerje! Lepo praznujte!

Zdaj grem pa k mojemu opoldanskemu dremežu pol pa kuhat.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
31.12.2010 14:29:57   
tamy82
Živijo punce!

Danes malo kasneje ... user posted image Najprej vsem HVALA za tako lepe želje ob RD! user posted image Rada vas mam! user posted image

cukica najprej je važno, da je s tabo in user posted image vse ok, tako da zdaj pridno počivat in čim manj mislit na to kar se je tvojemu zgodilo v službi ... čeprav je res svinjsko! user posted image Ampak provaj res kaj dobrega potegnit iz tega. Pa na nas se vedno lahko obrneš, če bo hudo user posted image user posted image user posted image

mišika tisto previjalno mizo sem jaz/midva kupila in meni je ful všeč. Maš eno slikco v mojem albumu, če te pa še kaj zanima, pa akr vprašaj. Drugače se pa da s tem tipom, ki jih dela, vse lepo zmenit brez problema user posted image

nina33 super recept za naslednje leto! user posted image

teyla hvala za vice! user posted image

Alkohol: midva sva ga tudi kar precej prežurala v študentskih letih, tako da zdaj niti nimam kakšne velike želje več po tem. user posted image Imava pa oba v žlahti tudi strica alkoholika in veva kako je, če je tega preveč. Tako da je vsekakor zgled staršev za otroke zelo važen.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
31.12.2010 16:33:12   
Anonimen
Dekleta, zaz imam bolečine v trebušču dve uri. Zanima me, ali so to popadki: Iz hudih križnih bolečin je prišlo v krče v črevesju in se razšerilo na cel trebuh, da mi je otrdeva na 8 minut in drži nekaj sekund in spusti. Koliko časa krč drži, ne morem štet, ker je tako hudo, da mi gre vmes na bruhanje. Nobena lega mi ne paše. Vmes me je tudi 2x pregnalo. Me je pa čisto zmučlo. Toliko sem vmes vstala, da vas povprašam, a so to popadki ali ne. Vmes bo moj čekiru. Upam, da mine, ker bi rada vsaj še mesec počakala, čeprav smo prelahki in hočejo predčasni porod. user posted image

Hvala za vsako pomoč z odgovori.

(odgovor članu ninchi9)
  Neposredna povezava do sporočila: 3740
31.12.2010 16:43:32   
tanjusi
Sem ti na dolgo odgovorila, ampak ...sorry... user posted image , v glavnem lahko so prebavne težave- sem jih doživela, so mi solze tekle, lahko pa je tudi kaj resnega, tako da pojdi se pokazat, bolje zastonj kot...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
31.12.2010 16:49:54   
tamy82
pilotgirl sicer ne vem ali so to popadki ali ne, amapk če ne bo boljše se vsekakor pojdi pokazat v P! Pa držimo pesti, da bo vse ok! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
31.12.2010 16:52:06   
tamy82
Naj iskrivost pisanih decembrskih luči
polepša drobne trenutke časa,
naj čarobnost zimske narave
zasenči črne misli,
da bi toplino in iskrenost besed srečevale
vse leto,
naj sreča šepeta neizpeto melodijo o prijateljstvu ...

Punce, res vam želim, da bo prihajajoče leto
najlepše leto vašega življenja ...

Danes pa uživajte!!!
user posted image user posted image user posted image

SREČNO!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
31.12.2010 16:54:57   
ninchi9
Vsem lepim željam za leto 2011 se pridružujem tudi jaz in vam želim danes en lep večer. Pa po pameti z alkoholom punce user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
31.12.2010 17:05:35   
little*miss
tamy vse najboljše user posted image

Pilotgirl, čisto možno je, da so popadki, malo še počakaj in spremljaj, potem pa kar pogumno v P. No, razen če so bolečine prevelike idi kar takoj. Javi nam, kako si rešla (če boš imela čas) user posted image user posted image

Mi bomo doma za novo leto, nič posebnega, ob polnoči gremo dol voščit tašči in tastu, pa nazdravli bomo s šampanjcem in je to to. Mogoče bomo šli ven gledat ognjemet, ampak bolj slabo kaže, ker je megla zunaj.

Vsem želim srečno 2011, veliko zdravja, sreče, tudi denarja, najvažnejše pa seveda ZDRAVIH otročkov in lepih trenutkov z njimi. user posted image user posted image user posted image user posted image

Se tipkamo drugo leto, fajn praznujte

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
31.12.2010 17:06:59   
cukica
Pilotgirl7 pojdi se pokazat zgubit nimaš kaj,sploh,če te skrbi,....

user posted image

Vam pa vsem skupaj želiva Srečno Novo leto 2011,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
31.12.2010 17:47:00   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Tamy82, vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image

Cukica, en velik user posted image za vaju oba, saj bo kmalu spet posijalo sonce... user posted image

Jaz sem odločbo za paket za novorojenčka dobila včeraj, za porodniško še pa ne. Pravtako še čakam na set za odvzem popkovnične krvi. Smo bili pa ta teden pridni. Včeraj je prinčipesa prvič spala v veliki postelji, prva noč minila brez problemov. user posted image Tudi posteljica za user posted image je uštimana in sva jo že dala v najino spalnico. Pa še extra sobo, bodočo igralnico, je možek par dni nazaj prepleskal. user posted image Danes bomo še previjalno uštimali, ta konec tedna pa imam še namen oprat cotike za user posted image . Tako, da napredujemo. user posted image

HAHA....user posted image user posted image zanimivo ....tudi midva sma zrihtala že posteljico in igralnico za ta malega....super...kak bo našim otročkom lepo....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
31.12.2010 17:51:42   
valek
Aja, da ne pozabim....

punce želim vam v novem letu veliko zdravja, sreče in dinarčkov, še več otroškega brezskrbnega smeha in čimmanj neprespanih noči ter skrbi...

SREČNO 2011!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
31.12.2010 18:54:34   
trsica
tamy82, še tu vse najboljše user posted image

vsem srečno v novem letu 2011. veselje nas pa čaka čez kakšen mesec . user posted image

pilotgirl7, če se bodo začeli pojavljat pogosteje, se pojdi pokazat. ti si padla pred kratkim, kajne? zato le pojdi. user posted image

mi za novo leto bomo doma. juhica se že kuha. sem pa zanalašč kupila tatarca in francosko solato. user posted image tolk sta mi zadišala. pa terana bova odprla. mmmmm.user posted image

še eno vprašanje. zdaj ne vem ali sem od branja o srbenju dobila srbečico po vsem telesu ali kaj. user posted image v glavnem, kar naenkrat imam ful suho kožo, ki me zelo srbi. mogoče sem razvila kakšno alergijo ali kaj (v prvi nosečnosti sem dobila alergijo na jagode, ki je po porodu izginila, pa tudi tamal nima alergije)? samo takrat sem imela velike rdeče fleke po telesu. znorela bom od srbenja. komaj čakam ponedeljek, da vprašam na pregledu.
Pa jemljem Rennie proti kislini. Mogoče je kaj v teh tabletih. user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
31.12.2010 18:55:40   
trsica
Pravkar sem videla D3lfinko na Kanalu A v oddaji Svet. user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?