hel32
|
Vsem nosečkam želim eno lepo , ljubezni polno novo leto 2011, in, seveda, naj bo veliko družinske sreče, zadovoljstva, razumevanja in otroškega smeha!!! Mi bomo kot vedno, doma, eno fino večerjo, sladica, malo vina, ker sva, itak, oba antialkoholika, in, spat. Malček in velika sta, končno, dobila sobo, in bosta verjetno že danes spala tam, tako, da lahko počasi začnem pripravljat posteljico za našo damico Nina, super recept, sem ga prepisala Glede vožnje in slabosti, jaz se načeloma ne smem sama vozit zadnji mesec- to je "ukaz" vd moža , si vzame dopust, in me on pelje. Papirji, iz CSD-ja sem dobila že obe določbi, tako za paket, kot za porodniško, zako, da to je zrihtano, in HB Za očetovstvo bova po vsej verjetnosti šla pa kr na UE, ker se moraš na CSD-ju naročiti, glede vprašanj uslužbenk, pa hm, naj poskusi katera vprašat mojga kaj Cukica, sočustvujem s tabo, saj, po navadi je tako veš, glejta to iz pozitivne strani, ko se zaprejo okna se odprejo vrata, sem že tudi to doživela,pred lani, ko sem prinesla potrdilo od g da sem noseča, sem dobila odpoved, no, pa sem še zdaj tukaj, tako, da bo, ja, pa čim dlje zdrži še v enem kosu, srečno!!!! Hayabusa, upam, da boste za novo leto bolj zdravi, nam proti kašlju pomaga Prospan, med, čaj. Mi še niti kupili nismo nič za pupo, no, sicer imamo itak vse doma, pač, kak lep kompletek dobi, in to je to, ostalo je še vse na podstrešju, v škatlah. Lep silvesterski večer, in srečno!