|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
29.10.2010 16:47:59   
valek
mmmm....tudi js bi si rada privoščila kako masažo,...bo orng pasalo...samo kaj ko pa na trebuhu res ne morš već ležat da ti lahk lepo zmasirajo hrbet....razen če bi kar sedel....to pa nevem če je enak učinek....hm...

js bom kr mojga malo izkoristila....tud fajn masira...heheuser posted image
punce tak sm se najedla....da danes nič več-....tale moj krompirjev golaž in vanilijeva krema - vse je tak fajn izpadlo da sva vse pojedla...
zvečer pa sam kak navaden jogurt ali kako mandarino...
sm si zadala cilj da do naslednjega pregleda zadržim iste kile...
lep vikend vam želim,,..lepe praznike....sej mogoče če kaj pridem gor...:) odvisno kak bo...

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 301
29.10.2010 18:06:48   
trsica
Jaz sem se tudi zdaj zmenila za masažo. Pride v torek. user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 302
29.10.2010 18:10:40   
trsica
Odvisna sem od mandarin. user posted image  user posted image Sem jih zamenjala za breskve. user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 303
29.10.2010 18:24:40   
Teyla
vipercat hvala za vzpodbudo, tudi brca v rit pomaga. če ne drugega se premaknem za 5cm naprej. user posted image   Super za malega, da je prespal celo noč. user posted image

Danes je pa moj dragi skuhal kosilo v celoti in ga moram prav pohvalit, je bilo res dobro. Ravnokar sva pojedla. In, ja dobila sva pralni stroj!!! Tako, da Patrisha, zdajle ga bova zalaufala na prazno, potem bo šla pa že prva stvar v boben. Se mi je zdelo tako fajn, ko sva danes šla v mullerja po mehčalca in prašek. user posted image

delfinka iz kje pa si (sem pozabila)? Jaz pridem zastonj pomagat, no, kakšnega prigrizka se ne bi branila. user posted image

trsica tudi jaz jem mandarine ko nora. Pa banane. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 29.10.2010 18:25:37 >

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 304
29.10.2010 19:33:11   
sara1986
Punce podzravljene.. Evo me s pregleda. Z miškom je vse ok, pridno brca, je obrnjen z glavico dol, nosim bolj nizko, me je pa napizdila zarad kil 4 kile v 1 mescu user posted image user posted image   Sam ful čudn ker po domači vagi mam kilo manj..Tko da zdej mal opustim sladkarije, ker to je samo od tega. Drug teden pa grem na cuker test. user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 305
29.10.2010 20:42:11   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: d3lfink4
CSD, vloge ...
A ni tko, da lahko začnemo z rihtanjem teh papirjev šele 60dni pred PDP-jem? Se pravi, če imam jst rok 1.2.2011, lahko šele s 1.12.2010 začnem urejat papirje. No, jaz sem to tko razumela ...
Al da naj bi do takrat imela že vse zrihtano?? user posted image user posted image Zdej sem pa zmedena ...
Ker js bi pa rada to zrihtala čim prej kokr se le da, ker mi grozijo, da naj bi šla 2mesca prej že v bolnico in bla tam do poroda ... in kdo bo pa pol to zrihtu ...?

midva sva lani rihtala prej kot pa 60 dni pred PDP, nama pa je na odločbo pisala datum 60 dni pred PDP

IZVIRNO SPOROČILO: valek
mmmm....tudi js bi si rada privoščila kako masažo,...bo orng pasalo...samo kaj ko pa na trebuhu res ne morš već ležat da ti lahk lepo zmasirajo hrbet....razen če bi kar sedel....to pa nevem če je enak učinek....hm...

obstaja masaža za nosečnice - luxuz! jaz sem bla lani in verjela ali ne je res na stolu - nisem si znala predstavljat tega, ampak je čist poseben stol in sploh ne veš da sediš je pa super!user posted image

Patrisha
- hvala za ideje, vse to smo zadnje čase že meli na jedilniku, ampak sem vseeno na koncu spacala testenine s tuno ;)

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 306
29.10.2010 21:05:33   
Patrisha
hayabusa ni panike, se kdaj..
Teyla no samo da ti je blo v veselje, ker mene spravit po prasek pa mehcauc ojej :/ se dobro, da mehcalca trenutno ne morem!! smrdi mi vsak ko sus!
MANDARINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mmmmmmmm vsak dan jih pozrem-dobesedno skor 1 kg :D cim bol kisle so, bolse so, bol mi gredo dol :)
vozicek je koncno doma!! sestavljen, sproban, a-test drugo leto, zdaj pa se malo lufta v dnevni. Zdaj pa akcija za drugi mesec pojslca + jogi + postelnina :)
sara1986 samo da je vse ok, ne sekiraj se pretirano zaradi kil! user posted image user posted image

zdaj pa gremo ajo ajo :) tele stacune mi najedajo tolko, da sem cist crkjena :/ lahko noc!!

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 307
29.10.2010 21:49:42   
mija24
čeruser posted image

delfinka..no, sej sm jst vedla, da sm te že nekje vidla (si zapomnem obraze ko šususer posted image ). Ja ja G razred, v tem razredu je blo ful mojih sošolcev iz osnovne pa mi je bil vaš razred kr poznanuser posted image .
Jst sm bla pa v D razredu (Madoničev razreduser posted image ).

Se morm pohvalt, da sm včeri nardila tisto super pecivo iz skute (joj, sm pozabla (spet) kira je recept gor prlimala) in je bil SUPER!!!...tko, da se še priporočam za kake super (enostavne) recepte za v sprobo datuser posted image

mandarine- mmm..si grem kr eno olupituser posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 308
29.10.2010 21:54:43   
Nina33
Čer!
Patrisha, hvala za vse nasvete in spodbudo - zaenkrat se kr držim dons (čeprav hodim kot po jajcih - res ne vem, kdaj bo spet kej uletelo ko en razkurjen pes ke v noge user posted image ). Sej bo, še mal pa jih bo moj dragi imel namesto mene (če že vstaja za na WC it in hrano sredi noči občasno (zase, de ne bo pomote) bo pa tut tele krče prevzel - de ne bom za vse glih sama user posted image ). Eh, dokler se lohk še smejem temu že ni hudga user posted image .
Sara, ne sekiri se, tut jaz sem jih po njihovi vagi dobila gor tolk v enem mescu (pa res sem se do majce "slekla", de mi ne bi še puloverja zraven vagal user posted image ) pa mi ni nič rekla. Ima vsak G pač ene svoje poglede, jaz sem svoji v 1.user posted image povedala, kaj si mislim o njihovem vaganju pa me mogoče tut zato pr mir bl pusti (čeprav me je v zadnje kar mal kregala, ker sem se kao premal zredila user posted image ). Sem imela pa prštimano vprašanje, če me je kej pogledala in če se ji res zdim predebela, če bi kej vseen imela za povedat: res imam kr neki trebuha že (no, Tršica se ne strinja glih čist, ampak ona ima dva podnajemnika in se ji moj upravičeno majhen zdi, ji oprostimo user posted image ), drugje me ni pa prav nič preveč, pa če jim vaga 70 kil pokaže user posted image . Mal zaloge pa rabim - zima not prhaja, me bo zeblo drgač user posted image . Pa ne šparaj se preveč pr sladkem  - pratiravat res ni treba, al glih vsak košček pa tut ne škodi.
Vipercat, sem prej pozabila čestitat za prespano noč - naj jih bo čimveč, po februarju jih bo spet primanjkovalo user posted image . Ampak iz čist razumljivega razloga (čeprav je takrat, ko si RES neprespan, to bl slaba tolažba, vem).
Masaža: jaz kr pr mojmu ostanem - nekak mi ni, de bi se me en tuj človek dotikal, pa če je 100x maser/ka. Ne vem, taka sem user posted image Verjamem pa de pašeee user posted image .
Mandarine: jaz bi jih tut pojedla na tone, pa mi jih mali mož sproti poje user posted image . Sej je prijazen - deli z mano, al bolj po "bratsko" user posted image . Grem jaz tut zdelje nanje - mali požeruh pridno spi user posted image .
Lep večer, mirno noč in lepe sanje!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 309
30.10.2010 8:33:41   
tamy82
Za dobro jutro, ker vidim, da sem ravno prva danes user posted image

user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 310
30.10.2010 8:37:38   
d3lfink4
Jutro!

Teyla, iz Ce sm ... ti sporočim, ko se bojo omare začele sestavljat user posted image In če boš čez kakšna 2 mesca še vedno tko vesela in tko v vnemi glede pranja ... tud prnesem kej user posted image Ne, ampak resno, tole s cotami pa men nikakor ne zlaufa da bi si jih na nulo spravla pa kokr tolk vzdrževala stanje ... Mava v kopalnici 2 koša za perilo in en more obvezno vedno bit napolnjen ... in pol uno obešanje na štrik pa čakam da se posuši pa pol zlaganje pa pospravljanje ... uh, men je to med najtežjimi opravili, priznam. In me je res strah kak bo ko prideta še dva bebača user posted image user posted image Zato si pa fuuul želim sušilca (pa nov, večji pralni stroj tud).
Sm se mogla izpovedat ...
hayabusa a res? Pa to sta mela kake veze tam al pa kej, da so bli tok prijazni?? To se morem pa it pozanimat, ker js bi tud šla prej to zrihtat, tist datum ko mi ga gor napišejo mi ni važn, sam da mam pošlihtan to in sem mirna ... Hvala za info.! user posted image
mija24, si pa res zapomniš ljudi user posted image no me veseli, da sva se našli še tu med februarkami! user posted image

Lepo soboto vsem,
papa

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 311
30.10.2010 8:38:42   
d3lfink4
Mmm ... in hvala za kavico tamy82!
Božansko ... user posted image

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 312
30.10.2010 8:40:51   
tamy82
Mi smo pa včeraj zvečer do ene desetih pakirali goveje meso. Tako da zdej mam svojo zalogo železa user posted image Mogoče bo celo dovolj tja do februarja.
Sem pa brala, da ma pa konjsko meso še več železa ... sam ga še nikoli nisem provala (sem se horsom vestno izogibala user posted image ). A ma ful drugače okus od govejega ali svinjskega? Meni je sicer mal tko čudno konje jest, ker so take lušne živalce (no, pa sej pri kravicah in prašičkih ni dost drugače ...).
Kje bi pa našla tole meso, vsaj za provat?

Teyla super za pralni stroj! user posted image Si že oprala prve cunje? user posted image

sara tebi pa čestitke za pregled! user posted image Važno, da je vse ok. Tiste kile pa ... no comment! Pri meni je pa tko, da sta vedno dve sestri in ena napiše točno toliko kot kaže tehtnica (torej vsaj en kg preveč), druga pa odbije vsaj 1kg, če ne celo malo več. In potem se zgodi, da te na enem pregledu tehta tista, ki odšteva in je ful malo, naslednjič pa tista druga in je razlika še toliko večja! user posted image Tako da don't worry!

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 313
30.10.2010 9:04:02   
šebela
Hoj punce! Komaj vas dohajam!
Tudi mi smo bili na pregledu v četrtek, vse ok. No je poslušala samo srček in potipala do kje je materinica. Pa napotnico u OGGT sem tudi dobila, tako da se morem en dan spravit!
Mala smrklja pa je zadnje čase kr bolj mirna, ne vem kaj to pomeni, me je že kr malo strah, danes še prav nobene brcike, pa tako lepo jo prosim naj se kaj oglasi, da bo mami mirna. Mogoče me nalašč ignorira, opica mala...
Glede papirjev za porodnško, mislim, da lahko vse prej izpolniš in podpišeš, samo mogoče je traba pol pač v tistem doliočenem roku poslat oz. nekdo tje nest (verjetno pa lahko to tud tvoj dragi naredi). Pač mislim si da bi moralo bit tako. če slučajno prej rodiš (bog ne daj) pa ti itak bolniška začne tečt od dneva poroda, tako da ziher lahko tudi za nazaj urediš.
Lep bodite in uživajte te dni na sončku!!!!!

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 314
30.10.2010 9:04:44   
šebela
Naslednji pregled imam 22.11

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 315
30.10.2010 9:17:51   
hel32
Jutro

Teyla,user posted image user posted image za nov pralni stroj, meni se ni več za prat, in obešat in blaaaaakkkk, saj boš vidla, ko se ti bo zagravžalo vseuser posted image

Sara, glede kil ti povem, tako, da meni tista vaga vedno kaže preveč, za kaki 2 kili kot doma, pa imam super sestro, mi vedno več kot kilo manj napišeuser posted image

Patrisha, user posted image za voziček, zdaj pa le vadiuser posted image user posted image , jaz sem ga že naveličana.

Mandarine tudi jaz obožujem, sam najboljše sadje za nosečnico so jabolka, saj vem, bljakkkk, ampak, tako je.
Tamy, konjsko meso imajo v Leclercu, je pa malo bolj sladkega okusa, od žrebička bolj mehko, če pa je bolj staro, je pa bolj trdo.

Žile,še ima katera tak problem, mene tako svinjsko bolijo krčne žile na desni nogi, vsakokrat, ko stopim, grrrr, zoprno, sicer pa mi jutri ata prinese une elastične povoje, da mi malo olajšajo bolečine, ker še cele 3 mesece trpet take bolečine, bo joj.
Nespečnost, naj gre nekam, če mali spi, pa se jaz zbudim za wc in potem po kako uro ne morem nazaj zaspat, mali se mi pa zbuja že okoli 6tihuser posted image
Vsem bolanim želim čimprejšnje okrevanje, vsem ki imajo cuker test pa negativen rezultat.
Jaz imam pregled v bolnici 2.11. oz, ni pregled, pač pikanje, bljakkkkkk.

To je to, en lep dan se obeta, majte se, jaz moram torto spečt, imam namreč jutri RD.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 316
30.10.2010 9:25:38   
HoneybeeMaja
Dobro jutro! user posted image

Mogoče koristna informacija za vse iz MB in bližnje okolice,ki greste na OGGT test v UKC MB,test opravljajo v ponedeljek,sredo in četrtek ob 7.30.,test se opravlja skupinsko in se začne od 7.30,to,da morate biti tešče zagotovo že veste,test pa delajo v centralnem laboratoriju, I.nadstropje kirurške stolpnice.
Meni žal tega noben ni povedal user posted image in sem tako v četrtek navsezgodaj zjutraj blodila po bolnici,brezveze seveda,tako da grem v sredo spet.

Je bila katera od dvojnih nosečk mogoče na 3d? Jaz sem se naročila pri dr.Miglarju,naročena sem 11.11..

Torej za seznam: 3d: 11.11.  NP: 8.11.

Sicer pa vsem sodelavkam čarovnicam,čestitke ob prazniku!!user posted image Happy halloween!! user posted image

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 317
30.10.2010 9:55:11   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: HoneybeeMaja

Dobro jutro! user posted image

Mogoče koristna informacija za vse iz MB in bližnje okolice,ki greste na OGGT test v UKC MB,test opravljajo v ponedeljek,sredo in četrtek ob 7.30.,test se opravlja skupinsko in se začne od 7.30,to,da morate biti tešče zagotovo že veste,test pa delajo v centralnem laboratoriju, I.nadstropje kirurške stolpnice.
Meni žal tega noben ni povedal user posted image in sem tako v četrtek navsezgodaj zjutraj blodila po bolnici,brezveze seveda,tako da grem v sredo spet.

Je bila katera od dvojnih nosečk mogoče na 3d? Jaz sem se naročila pri dr.Miglarju,naročena sem 11.11..

Torej za seznam: 3d: 11.11.  NP: 8.11.

Sicer pa vsem sodelavkam čarovnicam,čestitke ob prazniku!!user posted image Happy halloween!! user posted image

to mi je pa zanimivo, meni so povdarli, da na ta test ne rabim popolnoma na tesce????? da samo ne smem nekaj sladkega jest, lahko pa komot nekaj jem, da mi nebo slabo :/ zdaj ne vem al so pri nas totalno corafi al se kje drugje tudi komu mesa ze. Sicer jaz grem na vsak odvzem krvi na tesce... tako, da na tega tudi 100 %, potem pa mas stalo in se dodatno povisan cuker user posted image user posted image

hel32
ahaha mnja po stanovanju nabiram kilometrino, me ze ma moj poln kufer! :D sem pa ga ze nastudirala.. vsaj nekaj :)

nespecnost
user posted image juhej, tudi pri meni se je zacelo... ob pol 5ih me je otrocek zbudil in ni sans da bi dal mir pred 6 sto :/ nvem kaj mu ni pasalo :))) mogoce ga je lakota zgrabla?? ahahaha :)

nic lepo prezivite dan, jaz sem na faxu in se lepo ucim :) izpiti se blizajo user posted image

tamy82 mmmmmmmmmm njam!!! ceprav sem na zacetku bla zelo pridna in nisem do 5 m pa pau spila niti pikice kave, zdaj pa spijem eno zelo zelo svohno na dan :) ne morem brez :/

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 318
30.10.2010 9:59:54   
Teyla
Dobro jutro vsem

Jaz imam delovni vikend.

delfinka prav, ti kar sporoči, moj je tudi blizu Celja doma, pa se lahko mimogrede oglasim, ko bova šla k njegovim. user posted image Ga bo tašča vprašala, kje sem jaz, pa bo rekel "je šla pohištvo sestavljat".user posted image Verjamem, da bi rada sušilca, z dvema otročkoma bo kar težko, ampak saj bo. Jaz že zdaj študiram kam bom obešala perilo, ker na balkonu prvi mesec ne bo šlo. Se bomo pa mal stiskal.

hvala za info o papirjih maurica in hayabusa. Bo treba to zrihtat v decembru. Če se ne motim tudi očetovstvo lahko takrat uredim? Denar za paket grem pa lahko iskat samo 30 dni prej, je tako?

tamy82 tudi jza še nisem probala konjskega mesa, ali pa žrebička, zajca ali kaj podobnega. na splošno sem bolj anti kar se mesa tiče. Drugače pa pravijo, da je okus zelo podoben govejemu mesu. Probaj kakšen horseburger. Ne, prve cunje bom verjetno oprala danes. Včeraj sva ga zalaufala na prazno pa je trajalo 1h45min, potem je bilo pa že kar pozno. Pa še danes grem domov k mojim po sezonske cunje, da bom lahko nafilala stroj. Zvečer sporočim, če je bila misija uspešna. user posted image

šebela super za user posted image . Verjetno te mala malo heca in si pravi "se ne bom oglasila, mami ni še dovolj panična" user posted image .

Midva z mojim sva pa včeraj user posted image po doolgem času. user posted image Je bilo luštno in sva rekla, da morava večkrat, sam urnike uskladit je včasih tudi težko. user posted image

Uživajte v sončnem vikendu, pojdite malo na sprehod. Zunaj je res krasen dan. user posted image

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 319
30.10.2010 10:47:33   
tamy82
d3lfink4 ah s temi cunjami so tudi pri nas vedno problemi user posted image HB za sušilca!!! Sicer ga res rabim samo pozimi in ob deževnem vremenu, ker pa pokuri fuuul elektirke ... tako da ma tudi svoje minuse user posted image

Patrisha sem ti pozabila čestitat za novo pridobitev! user posted image Pa kakšno slikco nam tudi lahko pokažeš user posted image

Ja tole konjsko meso moram res provat, sam ne vem kje ga bom dobila tu na našem koncu ... user posted image mogoče majo v sparu al pa mercatorju kej, ker leclerca ni tukaj user posted image če ne pa horseburger user posted image

Teyla super za user posted image user posted image Sončka pa ni danes tukaj user posted image je bolj oblačno, ju3 pa pravijo, da bo dežek ... user posted image tako da s sončnim vikendom ne bo nič user posted image

Vseeno se imejte lepo!
Pa še seznamček bom zdej malo posodobila user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 320
30.10.2010 10:55:41   
tamy82

user posted image
nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

user posted image

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: 26.11.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image dvojajčna, user posted image  user posted image , P: 9.11.
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 12.11.
user posted image suzy29, 29, Laško, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.11.
user posted image ciccina, 30, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 15.11.

2.2.
user posted image bella, __, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 38, Rakek, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image kiara24, 26, Kranj, 2.user posted imageuser posted image , user posted imageuser posted image , P: 11.11.

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image rebeka84, 26, ______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image annai, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

4.2.
user posted image klara1, __, Novo mesto, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 1.12., RH-: 12.11.
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image FoxyLady , 31, Polzela, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 2.11.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 3.11., 10.11., 2.11.
user posted image Rea35, 35, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

6.2.
user posted image vrtnica21, 33, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 8.11., 3D: 11.11.
user posted image Anonimna, __, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Teyla, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 18.11.

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image hayabusa, 30, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , P: 23.11, 3D: 2.11.

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tamy82, 23, Ajdovščina, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 24.11.
user posted image mamasita, __, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , 3D: 4.11.

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 2.11.
user posted image marjetka, 28, ________, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image berti2, 34, ________, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image petrap, 26, Dolenjska, 2. user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 3.11.

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image , , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Patrisha, 25, Domžale, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.11.

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ____
user posted image ina5505, 40, Šentjur, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image iluzija, 27, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

13.2.
user posted image Nina33, 33, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.11.
user posted image mija24, 24, Krško, 1. user posted image , user posted imageuser posted image , P: 23.11.

14.2.
user posted image trsica, 33, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 3.11.
user posted image Tretjedete, 35, ______, 2. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Zasi, 27, Lovrenc na Dravskem polju, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 12.11.

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: 3.11., 2.11.
user posted image šebela, 28, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.11.

16.2.
user posted image Jane77, 32, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

17.2.
user posted image Barva, 33, Kamnik, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

18.2.
user posted image mateyci, 28, Novo mesto, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 2.11.
user posted image Jo@n, 34, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.11.

user posted image

19.2.

user posted image Registirana, 31, Štajerska, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 3.11.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3. user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image valek, 29, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.11.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.11.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.11.
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 8.11.

23.2.
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 10.11.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 11.11.

24.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

25.2.
user posted image pinwheel , __, ______, 2. user posted image , user posted image user posted image , P: ___

26.2.

27.2.
user posted image babynitka, 25, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 18.11.
user posted image inia,30, _______, 2. user posted image , user posted image  user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanjusi,__ ,______ , 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image arca, 32, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image biljana l, 32, Novo mesto, 4. user posted imageuser posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: 12.11.

Skupaj nosečk: 76 user posted image user posted image
Srečke z user posted image user posted image : 5 user posted image user posted image

user posted image : 21
user posted image : 20
user posted image : 40

Z nami so bile:
 user posted image N.M user posted image
user posted image srečica17 user posted image
user posted image huda83 user posted image
user posted image abv1 user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ :

user posted image Nosečnost po tednih:
1. tromesečje:
2. tromesečje:
3. tromesečje:

user posted image Materinska šola:
http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

user posted image Kaj vzeti s sabo v porodnišnico
user posted image Paket za novorojenčka
user posted image Porodniški dopust
user posted image Informativni izračun višine "porodniške

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
2. očetovski dopust:
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
4. priznanje očetovstva:
5. otroški dodatek:
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 321
30.10.2010 11:08:16   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: d3lfink4
hayabusa a res? Pa to sta mela kake veze tam al pa kej, da so bli tok prijazni?? To se morem pa it pozanimat, ker js bi tud šla prej to zrihtat, tist datum ko mi ga gor napišejo mi ni važn, sam da mam pošlihtan to in sem mirna ... Hvala za info.! user posted image

a a , nič vez! ;)

ena je zdaj en dan spraševala za vrtec. Kolikor jaz vem, otroka pred rojstvom ne moreš vpisat. Lahko pa daš prošnjp, ko se otrok rodi. Večina vrtcev ima vpis nekje marca, aprila, ponekod lahko daš prošnjo prej not.Itak otrok pred dopolnjenim 11 mesecem ne more v vrtec, se pravi šele januarje 2012. Tako da zna bit da bodo z vpisom težave, ker imajo vrtci s 1. septembrom dovolj vpisa, da zapolnijo skupine.

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 322
30.10.2010 11:20:47   
Teyla
Ja glede vrtcev bi bilo najbolje, da otroka načrtuješ da se rodi oktobra. Tako bo eden izmed prvih, ki bodo na vrsti. Ah midva že itak veva, da vrtca ne bo, ker sva iz Lj, pa niti približno ne bova dobila toliko točk. Razen, če do takrat zgradijo kakšen nov vrtec, pa se potem čakalna vrsta zmanjša. user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 323
30.10.2010 11:35:28   
šebela
Se je tudi moja mala malo prebudila, zgleda je bolj zaspanka (po mami seveda).... sam da veselo brca!!!
Glede user posted image , mi bi tudi več če bi le utegnili, komaj čakam, da se selimo v Sg in bo malo lažje, ko se moj ne bo rabu več vozit v Lj.... mislim da bo te akcije malo več. Ker meni bi ful pasalo, vsaj kako konkretno cartlanje, pa moj tud pravi, da ga ful vzburjam user posted image user posted image
Teyla super za stroj, mi smo ga tudi lani nabavli, pa sem jaz prva dva dni ko sem prala kr zraven sedela in sem gledala kak se bomen vrti.... tak mi je bil všeč. Sicer morem priznat, da še zdaj rada perem, ker mi pač ful lepo diši po zveže opranih cotah... samo za likanje sem bolj lena.
Jaz pa šibam domov k mami, da obdelava vse pokojne.....

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 324
30.10.2010 11:55:10   
tanjusi
Se je tudi moja mala malo prebudila, zgleda je bolj zaspanka (po mami seveda).... sam da veselo brca!!!

Jaz velikokrat angelsound ravno zaradi tega vzroka, ker je bejba bolj lena uporabim... je skoraj ne čutim cel dan, potem grem pa spat zvečer, se začne pa žur ... user posted image , upam da ne bo nočna bejba , ko se rodi user posted image ....
btw šebela , mogoče se vidimo v materinski šoli v sg...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Oblačila
Raho

Ali kupujete otrokom rabljena oblačila (second hand)?

da (11%)

ne (76%)

pogojno, če je ugodna cena (13%)

Število vseh glasov: 332

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!