|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
30.10.2010 12:39:05   
samsara04
No, pa se po dolgem času še jaz malo oglašam [sm=smiley1.gif

Nespečnost je tudi pri meni vsebolj pogosta. Zadnje dni se zbujam okoli 5h, po tem se kako uro do dve premetavam po postelji in nato še malo zaspim. Bebica je aktivna tekom dneva, zlasti zvečer. Je pa res, da se mi zdi, da se mi je trebuh v zadnjih dveh tednih znatno povečal user posted image . Veliko se sprehajam, enkrat na teden pa si ne morem kaj, da ne bi za eno uro skočila na rolerje...ah, ko so pa ti jesenski dnevi tako lepi.

Uh, ja, krči v desnem meču so tudi pri meni precej pogosti. Pomagam si z magnezijevimi tabletami in hladilno kremo, pa tudi moj mi jih včasih fajn zmasira.

Drugače pa vidim, da že na veliko kupujete. Jaz imam le voziček, zibka pa je še v nastajanju.

Glede poroda pa sem se odločila, da želim roditi čimbolj naravno. Sicer mi je znanka zatrdila, da je nekajkrat pred porodom hodila na akupunkturo, kar ji je menda pomagalo pri lažjem porodu. Tako da se moram malo bolj pozanimati o tem in morda poskusim tudi sama.

Mmm, mandarine mi pa teknejo kot še nikoli user posted image

Glede user posted image pa sva tudi midva precej aktivna. Moj mi sicer malo jamra, da bi včasih rad imel kak dan pavze, larifari, saj je vedno za akcijo user posted image

Naslednji pregled imam 16.11.

Uživajte dan!

Lp

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 326
30.10.2010 13:52:14   
Nina33
Hej!
Tamy, hvala za kavico user posted image . Konjsko meso sem pa jaz tut v mal večjih Mercatorjih videla (mal manjši hipermarket al neki tacga). O okusu pa ne vem nič, čeprav sem bolj mesojede sorte - konji in zajčki mi pašejo nekak skupi z mačkami in psi - pa poj ne gre dol. Čeprav o nobeni "vrsti" mesa ne razmišljam rada na ta način.
Šebela, glede gibov naj te ne skrbi. Bom kr Pušenjaka iz knjige Nosečnost po tednih citirala (za 25. teden - glih za nas user posted image ): "V tem času je okrog ploda v razmerju do njegove velikosti relativno veliko plodovnice, zato lahko v maternici zavzame vse mogoče položaje, nekatere nosečnice pa so zaskrbljene, ker v tem času ploda ne čutijo tako dobro, kot so ga že čutile pred tem." Tako, de čist brez skrbi, samo uživa v vsem tem prostoru - ne bo več dolgo tolk placa user posted image .
Hel, fino si si tole za RD zrihtala, jaz bi tut imela dodatno uro v dnevu za svoj RD user posted image .
user posted image : une brez otrok izkoristite še tele mesce user posted image , poj bo želja sicer verjetno še ostala (no, upam, pr nas je že blo tko), sam cajta in energije pa mal zmanjkuje. Da o tajmingu raje ne govorim (sploh mali user posted image se mi zdi, de imajo nek senzor user posted image , eno tako željo bit še neki cajta najmlajši član familje user posted image ).
Mi bomo pa dons bolj zgodnji s kosilom (pire, piščanček v smetanovi omaki pa brokoli in brstični ohrovt za prilogo) poj pa letimo k moji kolegici njeno dobre dva mesca staro punčko pogledat user posted image . No, fanta se bolj veselita obiska njihove štalce: imajo namreč konjičke user posted image .
Eh, ko sem iskala konjičke sem našla delfinčka, ki ga zanč nisem (čist po Murphyju user posted image ), ga bom kr zdej prpopala: user posted image . Konjičkov pa dons (seveda) ne najdem - očitno enkrat drugič user posted image .
Lep sončen (Tamy, prav škoda, de pri vas ni tko lepo vreme user posted image ) dan vsem!
Pa dober tek user posted image !

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 30.10.2010 13:53:34 >

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 327
30.10.2010 15:10:59   
valek
Kar se tičeuser posted image pa imava midva po mojem mnenju kar normalno pogoste odnose,vsaki 2.ali 3.dan...le da imava bolj bočno ležečo varijanto,kjer sm jaz minimalno aktivna....pa je čist ok, no ja včasih pa tudi dogija....
sma se pa pogovarjala da boma po sedmem mesecu malo zmanjšala vse skupi...in imela redkeje odnose-na 1xna tedn, da nebi slučajno prišlo do kakega predčasnega poroda,...no ko bomo pa pr roku,pa spet normalno,da se nebi vse skupaj preveč zavleklouser posted image

punce ne boste verjele kaj sm se danes lotila-sm šla pečt koruzni hlebecuser posted image -tak malo večji....in kolkr je videti je lepo zrastel in ga sedaj pečem...upam da bo po okusus tud tak ok,kot izgledauser posted image .... marsikaj sm se že lotila,samo kruh 'pa tokrat delam prvič

Bom dala nov album v kratkem gor-delam uhančke,pa če bo kateri kak model všeč, jih prodajam za 3 €.Sem prejle pravkar poleg sladkega nesla sosedi za roj. dan en par uhančkov in je bila tako veselauser posted image ,....pa še barvo sem vtrofila njeno...user posted image
lepo se imejte na ta prekrasen dan...mislim da bova midva ko se kruh speče šla na kak sprehod...ko je tak lepo odzuni...

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 328
30.10.2010 15:44:25   
Patrisha
user posted image valek!! pridna , jaz pa mam namen jutri skuhat filano papriko, da bom mela za pondelk pa upam, da torek konc kosilo :)) user posted image se ne zda kontrolirat pri jesti paprike.. pomoje bi kr vse zmazal pa ce bi bruhal al ne.

Ah tule gledam skoz okno na Vicu in piha ko sus, oblacno... tako nikakvo, tako, da mislim da je svinuser posted image mrzlo odzunaj user posted image user posted image

zdaj pa me caka se pot v BTC morem it v merkur gledat za merilec za pritisk, da si melo pomerim bolj redno, pa upam, da spustim BC ker mam teh trgovin ze cez vrh glave :/

Posteljice a je katera kupovala kaksno posteljico od Lip Poljcane rumeno izvedbo?? no na njihovi strani so nekateri modeli v akcijah in to v "funky" barvah, no sicer pojslica zgleda takole,
user posted image
vendar je v rumeni izvedbi, zdaj ce ma katera kaj podobnega rumenega bi prosla za kak opis tele rumene barve =)

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 329
30.10.2010 16:03:54   
Patrisha
tamy82 hvala :) ko bos poslikala objavim

glede horsa! sam tega ne jej, ker tam ni h od horsa not :) vrjemi... edino kaj je je cena od horsa user posted image
Sicer pa ja jaz sem tudi bolj kravica pa piscancek + purancek frik, drugo mi ne sede. Sem pa ze probala konjsko meso in je zelo dobro! kot pr vseh zvaleh staro, domace je je gumjasto ko hubabuba zvaka :))) ahahahah kera dobra pimerjava user posted image .
Sicer ti ne znam predlagat kje ga kupit, ker tole meso je se vedno tabu, naprimer pri nas v MBju so ga prodajali na bolšjem sejmu, pa v LJ ga tut prodajajo na trznici v centru. Za vas konec pa nimam pojma. Malo pogooglaj al pa povprasaj po mesarijah.

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 330
30.10.2010 16:04:24   
Teyla
Patrisha mislim, da je ta rumena barva enaka tej, ki jo imajo na previjalni komodi:

user posted image

Jaz sem pa v službi, pa tukaj sonček sije že od jutra, doma je pa baje oblačno. Vseeno komaj čakam, da pridem domov, danes bo kostanjev piknik zvečer. Jutri pa ena ura spanja več. user posted image

Hm, jaz sem tudi mislila, da v horsu ni nič konsjekga mesa, pa me je kolega enkrat psotavil na hladno, ko je rekel, da njegov kolega, ki ima horse-burger v ponudbi kupuje samo konjsko meso in je garantirano konjsko meso. če so pa vsi taki, pa ne vem, verjetno bi bilo naivno misliti, da so. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 30.10.2010 16:06:52 >

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 331
30.10.2010 16:11:19   
d3lfink4
Hej!
Jaoo, si me za minutko prehitela, Teyla user posted image Ja, to je taka rumena barva. Jaz sem jo v živo vidla 2 dni nazaj, ko sva šla po sobico in bova mela tudi 2 taka rumena predala in je ful lepa barva.

Samo pokliči čimprej v Lip Poljčane, ker z zalogo so pa zelo zelo bogi ... tudi tisti, ki jim osvežuje stran in zalogo na netu - u bistvu ne dela tega ... ker pol tistega kar na netu piše da imajo, v resnici nimajo. Preverjeno, mi smo komaj našli našo sobico (razn če bi vzela v treh različnih barvah, to bi šlo) user posted image
Drugače je pa una teta po tel. ful ful prijazna in ti ful svetuje pa sproti pogleda vse kar dejansko imajo in kaj ne ... in potem lahko rezerviraš/naročiš kar pri njej.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 332
30.10.2010 16:15:51   
d3lfink4
Drugače glede mesa, je pa konjiček (najbolje žrebiček) zelo dobro in zelo zdravo meso. Pa tudi recimo kozliček, divjačina. Mi tega ogromno pojemo in je super in priporočam.
Seveda je odvisno tudi od okusa vsakega posameznika ... malo se je treba privaditi pa je.

Nina33 kje hudiča pa ti dobiš vse te delfinčke pa konjičke pa tele luštne slikice za prpopat v sporočilo?? Jaz bi tudiii user posted image

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 333
30.10.2010 16:24:03   
Patrisha
Tnx obema, no tale rumena pa mi je zelo vsec! morem v torek poklicat kako pa kaj. Hvala za info!

Teyla
sam kako potem lahko hors pa navadni hamburger stane po vecini  isto???  Ce primerjas horsa v tivoliju pa kjer koli drugje? jaz sem sicer vem za onega iz tivolija, pa da tam ni nic konjckov skoraj noter.. sicer pa mi tako tak ne sede, se manj pa kak Mekdonalc user posted image sicer pa na koncu niti ne vem, ko kupim mleto meso, kaj je noter... tak da :) kaki golobi ( ko jih je vedno manj, vsaj v lj ) SALA MALA :) nic sibam v btc

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 334
30.10.2010 16:31:13   
Teyla
Delfinka se zgodi, da sem hitra, če pa nimam kaj za delat, pa smao na netu čepim. user posted image

Imam eno vprašanje za tiste, ki ste naročile baby belt (tisti podaljšek v pasu za hlače). Kako vam paše ta pašček na hlače? Pri meni je to popolnoma zgrešen nakup. Na hlače paše, pa vse, ampak npr. čeoblečem samo hlače, brez tega dodatka, me tiščijo, (še posebej ko sedim), če dam na najkrajšo možno varianto pri tem paščku, pa so mi prevelike, oz ko hodim jih moram kar držat, ker kar lezejo dol in dol. Če pa sedim, je pa ok. user posted image
Zdaj lahko logično počakam, da mi trebušček še malo zraste, ampak za ta baby belt nisem ziher, da mi bo sploh kdaj pasal. Mogoče (pre)visoko nosim?

Patrisha nimam pojma glede teh cen.user posted image Mleto meso je dobro kupvoat pri mesarju, pa rečeš tale kos, pa tale kos, pa mi ga zmeljite prosim. Tak točno veš, kaj je notri, (kaj je pa pujsek/kravica prej jedla pa ravno ne). user posted image   Golobov je pa res vedno manj, ampak mislim da so vrane krive, ker odganjajo manjše ptiče. Ampak za vsak primer se raje ne dotaknem mletega mesa na teh lokacijah nekaj časa.user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 30.10.2010 16:34:36 >

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 335
30.10.2010 17:17:15   
tamy82
Patrisha mislim, da je Pilotgirl rekla, da ma tako posteljico ravno v rumeni barvi ... no, gotovo je bla ena, nisem pa 100 % ziher katera user posted image Tako da vprašaj njo user posted image

samsara pridna, da si aktivna tako in drugače user posted image ej če boš izvedela kaj zanimivega o tej akupunkturi pa akr poročaj, me zanima user posted image čeprav dvomim, da je to dosegljivo kje na našem koncu ...

valek ti tudi pridna z uhančki in pečenjem! Tud jaz sem se včeraj in danes lotila malo peke, da nesem mami jutri, ker bo mela neke obiske user posted image Tako da grem malo pridno hčerko user posted image

Teyla jaz sem tudi kupila tale baby belt, pa mam podobne probleme kot ti. Razen pri eni dvojnih hlačah, ki majo bolj nizek pas je ok. Sicer pa bi komot tudi brez tega preživela user posted image
Pa naj ti služba čim prej mine!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 336
30.10.2010 17:30:13   
maurica
tamy; sem povedala, da sem nosečnica in me je masirala najprej tako, da sem sedela in sem bila naslonjena na mizo (tako mi je hrbet zmasirala), pol sem se vlegla pa še na mizo, najprej na en bok pol pa še na drugega, da mi je še boke in rit zmasirala. Je bilo udobno, samo bolelo je ko user posted image . Še danes me vse boli.
Konjsko meso je meni drugače ful dobro. V BTC v LJ je Hot Horse in lahko tam probaš različne variante. Meso se pa drugače dobi v bolj založenih mesnicah.

teyla; user posted image za stroj!

sara in šebela; super za pregled!!user posted image

patrisha; super za voziček user posted image

glede krčev; jaz sem ugotovila, kako ga preprečim. Ko začutim, da me bo zagrabil v mečih,čisto stegnem nogo (kolikor lahko) in počakam da popusti user posted image Pomaga!!

na mandarine pa sem jaz tudi čisto nora! Zakon so user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 337
30.10.2010 18:06:31   
valek
hehehe ...tud js sm čist nora na mandarine....jih lahko tud 20 na dan pojem ko me primeuser posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 338
30.10.2010 18:56:26   
Patrisha
user posted image meow! user posted image

user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 339
30.10.2010 20:48:42   
tamy82
Očitno je tole tudi skupina vseh fanic mandarin!!! user posted image user posted image user posted image No, jaz sem zdej prešaltala na pomaranče sicer user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 340
30.10.2010 20:53:06   
Patrisha
user posted image samo da je socno in sladko-kislo :) koncno ena cveka nazaj :) za danes mam dovolj knjig :/ pfuj pfej user posted image aja 3 slike sem nalozla, tak da firbcke hitro gledat. 

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 341
30.10.2010 21:18:51   
Teyla
tamy82 potem ga bom pa kar prodala, saj tako ni nobene koristi od njega. Seveda po nosečnosti, do takrat ga mogoče še uporabim. user posted image

Prvo pranje je šlo čez, oprala sem temne cunje, majčke in nogavice ter en bombažni pulover in trenirko, če katero zanima. Perilo fantastično diši ob min.doziranju detergenta. user posted image   Sva pa z dragijem odkrila, da nama manjka par bistvenih stvari, namreč kljukice za obešanje.user posted image Pa tista posodica na vrhu tekočega detergenta, ki jo vržeš v stroj, tak da sem kar pokrovček vrgla v boben. Kaj čmo, znajt se je treba. V glavnem misija je bila uspešna, edina težava je, ker mi je potegnilo vrvico ven iz trenirke..user posted image

Patrisha dobro da imam celo zalogo mandarin, ker drugače bi imela krizo ob tisti slikici. user posted image

Aja gled ena zgoraj napisano ustanavljam dva kluba:
- Klub ljubiteljic pranja perila

- Klub ljubiteljic mandarin

Mislim, da bo slednji imel vidno več članic kot prvi. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 30.10.2010 21:26:42 >

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 342
30.10.2010 21:29:03   
tamy82
Teyla ravno danes sem se mojemu pritoževala glede teh vrvic v hlačah user posted image bi bilo boljše, da bi pred pranjem naredila vozle na obeh koncih, da ne morejo noter user posted image
Sicer pa čestitke za prvo rundo! Pa da ni nič spremenilo barve user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 343
30.10.2010 21:30:08   
Patrisha
Teyla uja to mores vedet!!! ne devaj v pralni stroj tiste posodice nikoli!
Ti kr obrazlozim. Mi2 sma tudi letos kupla pralni stroj, sicer nas hoovercek ma 1600 obratov in ga ne upam po resnici tolko gnat. Perem vedno pri 1400 in prala SEM z tole plasticno posodico za detergent. In en dan, jaz lepo perem cunje, se sperejo in ko odprem bobn je smrdelo po zazganem. Le kaj je?? valda mene panika! Edina stvar, ki se je lahko zgodila je ta, da je ta plasticna posodica ob centrifugi drsela ob gumo in se je oboje zgalo. In nauk tega? NE PERI S TEM!! Ta posodica je namenjena doziranju, ki se vlije direkt v boben. Aja pa se en nauk, a si kje zasledila, da pise da lahko peres s to posodico?? NE! Ce ti stroj crkne, zlomi steklo oz. karkoli, se ti garancija ne uposteva kak zagledajo tole plasticno posodico da jo imas zraven pralnega stroja! Vem zato, sicer pri nama ni slo tako dalec, vendar sem vprasala enega serviserja in mi je lepo povedal, za te posodice niso za metat v bobn. Zdaj pa ce upostevas ali ne, povedala sem! Jaz in vsi moji, so jo takoj skinli... bzw, ker stroj prevec stane.

joj kaj sem danes zvedla user posted image od sodelavke znanka je rodila fantica v 28 t. Ce pomislim, da sem samo 3 tedne stran... joj, me kr strese... Sem ze sla prvo precekirat kaki so kaj znaki user posted image . Upam in drzim pesti, da vse zdrzimo do 37 t, kak tedn prej pa si bomo se zelele it :)

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 344
30.10.2010 21:30:34   
tamy82
Aja, se pridružim tudi prvi skupini, če to vključuje samo to, da daš perilo v stroj in nato iz stroja v sušilca user posted image ostalih stvari v zvezi s perilom pa ne maram kej preveč user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 345
30.10.2010 21:56:58   
Teyla
Patrisha ojej, a potem je bolje, če dam detergent kar v predalček ali ga zlijem v boben po cunjah?
Zdaj, ko si omenila prezgodnji porod si me spomnila. Včeraj ko sva z mojim user posted image sem jaz mislila da mi je odtekla plodovnica in sem se ful ustrašla. Glede na to, da je mali kar aktiven, je verjetno vse ok, saj drugače bi bil v stiski, je tak?user posted image

tamy82 super sva že dve user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 346
30.10.2010 22:03:52   
Patrisha
Teyla sicer so moji mami povedali da je kao perilo bolse sprano ce je direktno v bobnu. Ampak jaz dam, enkrat tak, drugic tak. Ampak vecinoma detergent vlijem v predalcek, prasek za bele cunje pa vsipam z posodico v stroj.

Ej po tistem ko sem slisala, mi je po resnici povedano dih zastal no. Ampak mali cukercek je ok, v inkubaturcku lepo raste.. ampak vseeno user posted image user posted image . Sem sklenla pri sebi da bom zacela malo pazit na te zadeve. Sem prebrala da najbolj kriticno je do 27 t, manj do 32 in najmanj po 37 t.

Ti mogoce pa mu user posted image pomaga :) sem slisala vec orgazmov, bol veseli otroci?? sicer nvem kok je to res... to bi mogla kera iz skupine mam povedat user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 347
30.10.2010 22:05:50   
šebela
Teyla, Tamy jaz imam iste izkušnje z baby beltom, pridružujem pa se tudi v grupi ljubiteljic pranja in mandarin!!!!
Tanjuš upam da se res vidimo v mš, oglasi se še kaj pri februarkah

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 348
30.10.2010 22:38:28   
meta21
Da se malo pofočkam ... Malo sem vas preletela, zdaj pa počivat. PilotGirl, v torek se definitivno vidiva v Šoli za starše. Moj dragi očitno ne bo mogel, tako da bom verjetno kar sama. Se vidiva (o prepoznavnih znakih bova pa še kakšno rekliuser posted image )

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 349
31.10.2010 7:25:40   
d3lfink4
Hej hoj!

Danes sem pa miiičkeeno bolj zgodnja user posted image

Ojoj, ko sem prebrala tole s pralnim strojem in posodicami ... jaz pa dam VEDNO prašek notri kar v tej posodici. user posted image Še dobr, da se nikol ni nč zgodil ... No, zdej ne bom več. Hvala! user posted image

Glede prezgodnjega poroda, še za tiste, ki imamo dvojčke (iz nekega priročnika, ki mi ga je na pregledu zadnjič pokazala moja gin. in sva skupaj gledali kje sem jaz):
dvojčki rojeni v 26t imajo cca.90% možnosti za preživetje (vendar veliko več možnosti, okoli 50% za kakšne napake v možgančkih ...).
Od 26t do 30t je še vedno zelo kritično obdobje, vndar se procent tistih z napakami zmanjša na 25%.
30t - 34t je že skoraj ne kritično, v 90% nimajo dojenčki nobenih posledic predčasnega poroda, razen da so manjši in lažji ...
po 34t ni več kritično (lahko dojenčki tudi že sami dihajo).

Čisto tako, informativno ...
Ampak nič preveč razmišljat o tem, itak zelo veliko vpliva nimamo ... vseeno pa pozitiva zelo pomaga! user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Večer
F*R*U

kaj delate zvečer ko gredo otroci spat?

zlekljena na kavču si ogledam dober film (25%)

berem knjigo (3%)

sem na internetu (28%)

ukvarjam se z gospodinjskimi opravili (14%)

stisnem se k lubiju (29%)

opravljam službene obveznosti (1%)

Število vseh glasov: 216

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!