d3lfink4
|
Hej hej! Sem bla včiri čist preveč zmatrana, da bi še kej napisala, tko da dons nrdim povzetek ... Sobico sva prpeljala domov, dragi je vse znosu gor (v 4.štuk v bloku ) tko da čaka na montažo. Jaa, tiste ki ste za, ste vabljene pomagat ... več nas bo, hitrej bo konc No, jutri se menda začne beljenje, potem pa sestavljanje zares. IZVIRNO SPOROČILO: mija24 delfinka- sm vidla tut jst ta tušev katalog in tvojo stilsko preobrazbo-super zgledaš!!mam pa eno vprašanje zate, ful ful se mi znana zdiš in sm tuhtala kr neki časa od kod bi jst tebe lahko poznala,...si mogoče hodila na GCC generacija 86?no, sam zanima me kr če si, pol smo že dve februarski GCC-jevki lepo se mejte na ta lep sončni dan Jaaaa, zakon! V G razredu sem bla. Ti pa ...?? Mah, ne morem verjet kak je svet mali ... Slončkanje Ojaaa, meni pa paše vsak dan-po mojem bi lahk kr večkrat na dan ... ampak se držim mal nazaj, da res ne bi blo kej narobe Se me moj že kr mal boji, hehe ... In se mi zdi, da sva zdej še bolj divja in bolj poredna, kot sva bla prej ... Me zanima kak bo pol, po porodu, če se bo še kr stopnjevalo ... joj, joj. CSD, vloge ... A ni tko, da lahko začnemo z rihtanjem teh papirjev šele 60dni pred PDP-jem? Se pravi, če imam jst rok 1.2.2011, lahko šele s 1.12.2010 začnem urejat papirje. No, jaz sem to tko razumela ... Al da naj bi do takrat imela že vse zrihtano?? Zdej sem pa zmedena ... Ker js bi pa rada to zrihtala čim prej kokr se le da, ker mi grozijo, da naj bi šla 2mesca prej že v bolnico in bla tam do poroda ... in kdo bo pa pol to zrihtu ...?
|