Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82 Uf, jaz sem pa malo napolnila hladnik zdejle da ne bom lačna slučajno Patrisha za vrtec po mojem ne moreš dati vloge pred rojstvom, ker rabiš tudi podatke o . Ko se rodi, pa verjetno ni več ovir. Ostale papirje bom jaz tudi enkrat decembra rihtala, bom zdej še vidla, če nam bodo v MŠ še kej povedali. Ker na našem CSD je prava katastrofa, sploh ne vedo kaj majo za delat. Vse tiste, ki vam podaljšujejo bolniško za tko malo časa, držimo pesti, da bo vse ok meni pa še zdej niso poslali odločbe o štipendiji, pa sem dala vlogo začetek oktobra. Bom morala malo poklicat kako je s tem. Aja, eno vprašnje glede zdravstvenega zavarovanja: jaz sem zdej osnovno zavarovana preko moževe službe (čeprav sem še vedno študenkta, ampak če se poročiš in peseliš k možu, tega ne moreš več koristit ... kar nekaj). Tako da me zanima, če katera slučajno ve, kako je z dodatnim zavarovanjem? To bi si morala posebej plačevat zdej, če bi hotla met? A ma kako vezo, da mam status al ne? No, vsaka info dobrodošla. Kaj sploh krije to dodatno, ker meni se zdi, da to samo plačuješ pa nikoli ne koristiš potem. Glede je pa pri nama bolj poredko že tako ali drugače. Ma ne vem, dostikrat se niti spomnim ne na to. Moj me pa tudi ne spomni in potem gre mimo tako da zdej, ko mam prepoved oz. bolj mi je G odsvetovala, ni neke panike nina33 super, za pregled, da je blo vse ok cukica ja ti kar sporoči kdaj boš tu v naših koncih, da se vsaj spoznava no tole sem si kr misla da bo res da se dojencek more prvo rodit, da ga vpises v vrtec, ker drugace je res nesmiselno in vse bi blo ze polno. glede zavarovanja ( mogla sem na FB pogledat kok si stara :P ) se nima panike. Na vzajemno al kje si zavarovana nesi potrdilo o vpisu in konec. Ko pa dopolnis 26 let pa se vsega lusnega konca, so me letos opozorili, da mi potece avgusta, pa se jaz kregam tja, da ne, ampak oktobra :) in potem mi tak lepo prijazno rece, ja gospa kok pa boste stari?? :) jaz pa aja valda :)
|