|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
28.10.2010 15:12:42   
valek
Aja, pa še nekaj......punce , zanima ma kdaj boste ve šle vso dokumentacijo si urejat-vse vloge dat na socialno  ....namreč naj bi dal min.60 dni pred predvidenim rokom poroda...torej js imam rok 21.2., kar pomeni da bi naj dala vlge najkasneje v predbožičnim časom???
Kako pa je z vlogo za v vrtec...recimo če gre za veliko gužvo in glede na to da se težko dobi, je mogoče bolje tudi pred porodom dati vlogo-je to možno??

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 251
28.10.2010 15:21:10   
Patrisha
uja se strinjam tiste ki mate kaj izkusn ce bi kaj dopisale lepo prosim :) za nas novinke user posted image  kak se to lepo slisi user posted image , mater danes sem polna humorja hehehe

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 252
28.10.2010 15:21:49   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

tamy82 to je v glavi baje, moj tudi leda samo vozicke ahahaha, meni pa se tudi zdi da tolk nosecnic ko je zdaj se jih ni blo nikoli. Pozorn postanes na to vrjetno

isto kot takrat ko avto kupuješ in te zanima točno "tak" model in ga nikjer na cesti ne vidiš, kupiš in je vsakih 100m eden user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: d3lfink4
Glede preobrazbe pa ... --> neeee, nič nisem dobila za domov (razn make up-a in frizurce, ki pa tud ni bla tkooooo draga - mini barvanje in striženje), sej to je največji šmorn - un informativni izračun pa tak, kot da bi dobla dvojno za domov Grrr ...

svašta, jaz pa mislila da so ti oblačila dali- brezveze!user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 253
28.10.2010 15:24:10   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa

IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

tamy82 to je v glavi baje, moj tudi leda samo vozicke ahahaha, meni pa se tudi zdi da tolk nosecnic ko je zdaj se jih ni blo nikoli. Pozorn postanes na to vrjetno

isto kot takrat ko avto kupuješ in te zanima točno "tak" model in ga nikjer na cesti ne vidiš, kupiš in je vsakih 100m eden user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: d3lfink4
Glede preobrazbe pa ... --> neeee, nič nisem dobila za domov (razn make up-a in frizurce, ki pa tud ni bla tkooooo draga - mini barvanje in striženje), sej to je največji šmorn - un informativni izračun pa tak, kot da bi dobla dvojno za domov Grrr ...

svašta, jaz pa mislila da so ti oblačila dali- brezveze!user posted image

ej caki, oblecejo te pa pofotkajo, pol se mores slect in mars domov al kako???? ahahaha mislim, keri debilkoti :)

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 254
28.10.2010 15:27:41   
Tisia
valek ja vlogo bo treba že decembra oddati na csd, za vrtec pa ti svetujem da ko rodiš pokličeš kdaj je primerno oddati vlogo,jaz bom takoj po rojstvu če bo možno ker je taka gužva vsepovsod..
patrisha si pa navihana danesuser posted image  ...enako,zgleda da to vreme res deluje super na naju dveuser posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 255
28.10.2010 15:34:24   
Tisia
no danes bo pa segedin in pire na krožniku,se mi zdi da je že prav mrzlo vreme za take jediuser posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 256
28.10.2010 16:18:16   
tamy82
Uf, jaz sem pa malo napolnila hladnik zdejle user posted image da ne bom lačna slučajno user posted image

Patrisha za vrtec po mojem ne moreš dati vloge pred rojstvom, ker rabiš tudi podatke o user posted image . Ko se rodi, pa verjetno ni več ovir.
Ostale papirje bom jaz tudi enkrat decembra rihtala, bom zdej še vidla, če nam bodo v MŠ še kej povedali. Ker na našem CSD je prava katastrofa, sploh ne vedo kaj majo za delat.
Vse tiste, ki vam podaljšujejo bolniško za tko malo časa, držimo pesti, da bo vse ok user posted image meni pa še zdej niso poslali odločbe o štipendiji, pa sem dala vlogo začetek oktobra. Bom morala malo poklicat kako je s tem.

Aja, eno vprašnje glede zdravstvenega zavarovanja: jaz sem zdej osnovno zavarovana preko moževe službe (čeprav sem še vedno študenkta, ampak če se poročiš in peseliš k možu, tega ne moreš več koristit user posted image user posted image user posted image ... kar nekaj). Tako da me zanima, če katera slučajno ve, kako je z dodatnim zavarovanjem? To bi si morala posebej plačevat zdej, če bi hotla met? A ma kako vezo, da mam status al ne? No, vsaka info dobrodošla. Kaj sploh krije to dodatno, ker meni se zdi, da to samo plačuješ pa nikoli ne koristiš potem.

Glede user posted image je pa pri nama bolj poredko že tako ali drugače. Ma ne vem, dostikrat se niti spomnim ne na to. Moj me pa tudi ne spomni in potem gre mimo user posted image tako da zdej, ko mam prepoved oz. bolj mi je G odsvetovala, ni neke panike user posted image

nina33 super, za pregled, da je blo vse ok user posted image

cukica ja ti kar sporoči kdaj boš tu v naših koncih, da se vsaj spoznava user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 257
28.10.2010 17:59:54   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Uf, jaz sem pa malo napolnila hladnik zdejle user posted image da ne bom lačna slučajno user posted image

Patrisha za vrtec po mojem ne moreš dati vloge pred rojstvom, ker rabiš tudi podatke o user posted image . Ko se rodi, pa verjetno ni več ovir.
Ostale papirje bom jaz tudi enkrat decembra rihtala, bom zdej še vidla, če nam bodo v MŠ še kej povedali. Ker na našem CSD je prava katastrofa, sploh ne vedo kaj majo za delat.
Vse tiste, ki vam podaljšujejo bolniško za tko malo časa, držimo pesti, da bo vse ok user posted image meni pa še zdej niso poslali odločbe o štipendiji, pa sem dala vlogo začetek oktobra. Bom morala malo poklicat kako je s tem.

Aja, eno vprašnje glede zdravstvenega zavarovanja: jaz sem zdej osnovno zavarovana preko moževe službe (čeprav sem še vedno študenkta, ampak če se poročiš in peseliš k možu, tega ne moreš več koristit user posted image user posted image user posted image ... kar nekaj). Tako da me zanima, če katera slučajno ve, kako je z dodatnim zavarovanjem? To bi si morala posebej plačevat zdej, če bi hotla met? A ma kako vezo, da mam status al ne? No, vsaka info dobrodošla. Kaj sploh krije to dodatno, ker meni se zdi, da to samo plačuješ pa nikoli ne koristiš potem.

Glede user posted image je pa pri nama bolj poredko že tako ali drugače. Ma ne vem, dostikrat se niti spomnim ne na to. Moj me pa tudi ne spomni in potem gre mimo user posted image tako da zdej, ko mam prepoved oz. bolj mi je G odsvetovala, ni neke panike user posted image

nina33 super, za pregled, da je blo vse ok user posted image

cukica ja ti kar sporoči kdaj boš tu v naših koncih, da se vsaj spoznava user posted image

no tole sem si kr misla da bo res da se dojencek more prvo rodit, da ga vpises v vrtec, ker drugace je res nesmiselno in vse bi blo ze polno.

glede zavarovanja ( mogla sem na FB pogledat kok si stara :P ) se nima panike. Na vzajemno al kje si zavarovana nesi potrdilo o vpisu in konec. Ko pa dopolnis 26 let pa se vsega lusnega konca, so me letos opozorili, da mi potece avgusta, pa se jaz kregam tja, da ne, ampak oktobra :) in potem mi tak lepo prijazno rece, ja gospa kok pa boste stari?? :) jaz pa aja valda :)

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 258
28.10.2010 18:02:56   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

no danes bo pa segedin in pire na krožniku,se mi zdi da je že prav mrzlo vreme za take jediuser posted image

mmmmm zelje :)) sma se tu ene vrjetno izmed redkih ko mama rade zelje :P
jaz sem pa mela mlecni riz, in mi je ze slabo :/ sladkega ocitno res ne presem... prav gor mi dviguje... upam, da se bo to ostalo po nosecnosti :))) mi nebi niti malo skodlo user posted image user posted image user posted image vglavnem takih zadev se zdaj treba najest, ker pol jih tak nebomo smele :P jaz sem ze doma narocla, da nebi slucajno kdo kupoval za novo leto bifteka KER GA NE SMEM JEST, sicer mi je dober, pa kaki prsut pa sushi... joj sem mesni clovek :)

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 259
28.10.2010 18:30:09   
FoxyLady
Oj,oj!

Hvala vsem za predloge glede zgage.

Dobila sm odločbo so mi podalšali za 1 mesec, pol pa tak še en mesec pa porodniška. Glede tega mam eno vprašanje : A moramo koristiti porodniško 28 dni pred porodom ali ni potrebno?user posted image

In še poročilo od cukermana: dobila sm aparat in ta mesec do naslednje kontrole merit cuker na tešče,in potem 1 pa pol po vsakem obroku. Cukra ne smem met več kot do 6,5 če ga imam več morm potem zmanjšati vnos ogljikovih hidratov,tako da nisem dobila še kakšne diete ,če pa bo tudi po zmanjšanju OH cuker še kr več pol pa insulin.

Tako da,oh ja, znova pikanje, še dobro da sm navajena še od prej user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 260
28.10.2010 18:35:49   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: FoxyLady

Oj,oj!

Hvala vsem za predloge glede zgage.

Dobila sm odločbo so mi podalšali za 1 mesec, pol pa tak še en mesec pa porodniška. Glede tega mam eno vprašanje : A moramo koristiti porodniško 28 dni pred porodom ali ni potrebno?user posted image

In še poročilo od cukermana: dobila sm aparat in ta mesec do naslednje kontrole merit cuker na tešče,in potem 1 pa pol po vsakem obroku. Cukra ne smem met več kot do 6,5 če ga imam več morm potem zmanjšati vnos ogljikovih hidratov,tako da nisem dobila še kakšne diete ,če pa bo tudi po zmanjšanju OH cuker še kr več pol pa insulin.

Tako da,oh ja, znova pikanje, še dobro da sm navajena še od prej user posted image

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/porodniskiDopust.asp

user posted image user posted image joj tole pa ni fajn :/ poglej malo po montignacu on ma futer z nizkim glikokemicnim indexom. In je ok za uravnavanje cukra.

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 261
28.10.2010 18:35:58   
trsica
Mal off topic. Gledam spletno stran porodnišnice KR, pa sem zasledila nekaj video posnetkov o porodu: http://bolnisnica-kranj.si/si/vsebina/12/Porodni_blok.html
pa še o novorojenčkih: http://bolnisnica-kranj.si/si/vsebina/13/Porodni%C5%A1ki_oddelek.html

So pa čisto spodaj na strani. user posted image Zanimivo za pogledat. Niti CR ne zgleda tako strašen.

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 262
28.10.2010 19:02:46   
cukica
Grem na čaj vam pol kaj pišem,...Drgač pa sem zaenkrat v redu,moram pa pit čajček in se pazit prehladov,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 263
   [Brisano sporočilo]
28.10.2010 19:17:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu valek)
  Neposredna povezava do sporočila: 264
28.10.2010 20:23:02   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: valek

Aja, pa še nekaj......punce , zanima ma kdaj boste ve šle vso dokumentacijo si urejat-vse vloge dat na socialno  ....namreč naj bi dal min.60 dni pred predvidenim rokom poroda...torej js imam rok 21.2., kar pomeni da bi naj dala vlge najkasneje v predbožičnim časom???
Kako pa je z vlogo za v vrtec...recimo če gre za veliko gužvo in glede na to da se težko dobi, je mogoče bolje tudi pred porodom dati vlogo-je to možno??

ja nekako tako, 30 dni pred nastopom porodniške bi naj blo vse zrihtano, midva sva lani nekako tak čas vse rihtala kaka 2-3 tedne prej, pred tem rokom, podpis očetovstva in porodniško, itak pa si porodno ne moraš prej urejat dokler ti G. ne da enga papirja ki ga je treba nest na CSD. Pol dobiš tam papirje ki jih je treba odnest k delodajalcu za plačilo, tudi očka mora odnest papirje za očetovski dopust. Mislim da so celo na netu ti obrazci.

Aja, pa da ne bo kake panike, 2 odločbi je treba dobit, ena je za porodniško ki traja cca 3 mesece in druga zanego in varstvo otroka, ki traja 260 dni, vse skupaj znese 1 leto

Dobila sm odločbo so mi podalšali za 1 mesec, pol pa tak še en mesec pa porodniška. Glede tega mam eno vprašanje : A moramo koristiti porodniško 28 dni pred porodom ali ni potrebno?

To vprašanje mi ni glih jasno?!?!?a ti ne bi šla v porodniško pred porodom al????????????????

IZVIRNO SPOROČILO: trsica
Mal off topic. Gledam spletno stran porodnišnice KR, pa sem zasledila nekaj video posnetkov o porodu: http://bolnisnica-kranj.si/si/vsebina/12/Porodni_blok.html
pa še o novorojenčkih: http://bolnisnica-kranj.si/si/vsebina/13/Porodni%C5%A1ki_oddelek.html
So pa čisto spodaj na strani. Zanimivo za pogledat. Niti CR ne zgleda tako strašen.

Moram rečt da nimam problemov s krvjo, mi pa taki "masakri" niso glih pri srcu. Pred prvim porodom nisem imela potrebe po takih posnetkih ker od njih nič nimam razen zmedo v glavi. Danes pa še manj ko imam porod še vedno v glavi kot da je bil včeraj. Dejstvo je da te nič ne more pripravit na bolečino ki bo, pa to ne mislim da je tako grozna ampak na to da je drugačna! Mene je to zmedlo, da je bla drugačna kot tista ko si zlomiš roko, nogo, padeš, menstruacija, ne moreš je nekomu opisat in približat, moraš jo obutit. Različni smo si, enim je pa gledanje posnetkov dobra priprava.
Mater sem nabluzila, najbolje da grem spatuser posted image
Lahko noč

< Sporočilo je popravil hayabusa -- 28.10.2010 20:29:42 >

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 265
28.10.2010 20:28:05   
FoxyLady
Dobila sm odločbo so mi podalšali za 1 mesec, pol pa tak še en mesec pa porodniška. Glede tega mam eno vprašanje : A moramo koristiti porodniško 28 dni pred porodom ali ni potrebno?

To vprašanje mi ni glih jasno?!?!?a ti ne bi šla v porodniško pred porodom al????????????????

Če bi blo možno ne bi šla, da bi bla delj doma sam sm prebrala da morš it ,tk da vseen,prvič je blo drugač ko sm bla doma pa prej v bolnici pa ni blo treba tega urejat,zato sm malo nevedna  o tem.

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 266
28.10.2010 21:38:36   
Nina33
Čer!
Glede koriščenja porodniške 28 dni pred porodom: ne vem kako je k si v službi (razen, da mi je ornk pasalo bit frej tiste par tednov pred porodom user posted image ), ampak če si na zavodu in ti "porodniško" plačuje CSD oziroma država - potem raje vidijo, de začneš s tem čimkasneje. Tako mi je svetovalec na zavodu povedal - mu čisto verjamem. Me je pa potolažil takoj, da bom lahko mirno doma skoraj do otrokovega prvega RDja user posted image . Men se po pravici povedano/napisano prav nič ne mudi s to birokracijo ukvarjat, mi je že zdej user posted image .
Glede unih filmčkov: men so pa mal dolgočasni user posted image Sej vem - čudna sem. Če povem še, de mi med operacijami ponavadi začne krulit po želodcu - a bom poj še lohk kdaj kakšen post gor prlimala user posted image user posted image . Se pa strinjam s Hayabuso - v "živo" je čist drugače, tut za (bodoče) atije user posted image . Pr nas je bilo čist drugače v zelo pozitivnem smislu (razen babce - o kateri pa ne bom nič več rekla/napisala user posted image ).
Glede user posted image : če nisva (pre)utrujena, (pre)zaspana, pa če sva časovno usklajena in brez "prebavnih" težav (Mišyka zihr ve o čem to jaz user posted image user posted image , no pa kera druga tut) poj sva oba čist za user posted image . Kar čem napisat: tut pr nas ni glih vsak dan user posted image , pa ni nobenmu nč hudga. No, včasih si oba želiva, de bi bla spočita user posted image . Glede raznih "ovir" zaradi user posted image - pr nas jih ni, ovir namreč user posted image .
Eko, dons sem bol lena (mogoče tri ure in pol spanja niso dost user posted image ), čeprav še nisem zaspana - naj me razume kdor me mora, jaz sem nad sabo že obupala. V glavnem - bom mal bol kratka kot običajno in vam vsem skupi že kr zdej želim lep večer, mirno noč in lepe sanje!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 267
28.10.2010 21:43:43   
Teyla
Nina33  super, se bomo zmenile za čez dva tedna, ko imam malce več delovnih dni.

tamy82 glede zavarovanja je takole. Ti si bila verjetno zavarovana preko staršev. Če po poroki tega ne moreš več -jasno, ker te oni ne vzdržujejo več, moraš it na zavod za zdr.zavarovanje in si uredit najprej obvezno zavarovanje. Če tega nimaš ti tudi dodatno ne koristi. Zdaj, če ne presegaš cenzusa (ki je btw že 200€ na mesec in ga skoraj ziher presegaš), ti lahko občina plača obvezno zavarovanje, vendar moraš oddati vlogo in čakati, zato je bolje zadevo urejati preden zavarovanje izgubiš. Če cenzuš presegaš si obvezno zav.kriješ sama to se pa uredi v enem dnevu na ZZZS, položnico pa dobivaš na dom in znaša 14€. Ker si študentka pa mislim da ti velja status v primeru dodatnega zavarovanja, tako da ga v bistvu skleneš na eni izmed zavarovalnic in ga potem daš v mirovanje dokler ti status ne poteče. Potem, ko diplomiraš/izgubiš status ti pa takoj začne laufat. user posted image Dodatno ti pa krije v bistvu vse, kar koristiš v zdravstvu (zasebnih ambluant seveda ne). Tako da imaš pokrito 100%, osnovno pokriva le 50% in plačuješ že navadne preglede pri zdravniku ali tablete na recept...
Nisem 100% glede tega dodatnega, ker sicer imaš status, ampak nisi vzdrževani član gospodinjstva, zato bo najbolje da pokličeš pa kar vprašaš. Čeprav ne razumem zakaj ne moreš imeti zavarovanja preko moža?
Madonca sem naložila, pa skorajda nobene ziher informacije. user posted image

Patrisha priporočam da si narediš mlečni gris brez sladkorja. Midva uporabljava pirinega, pa je okus še boljši kot pri navadnem in resnično ne rabiva sladkat. Je pa res, da midva pijeva tudi nesladkan čaj in še marsikaj drugega, tako da porabiva 1kg sladkorja na leto, pa še to bolj pri peki. user posted image

A če bom prejemala samo starševski dodatek in ne porodniške moram tudi kaj urejati na CSDju ali pride to vse po porodu? Da ne bom česa zamudila. user posted image
Haha, je že Nina odgovorila. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 28.10.2010 21:44:32 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 268
28.10.2010 21:57:20   
Nina33
Sam še tole (res mi je ratal bit kratka user posted image ):
če je nebo pr vas jasno, so zvezde zdej v temu mrazu prav krasne - zjutraj sem občudovala Orion, pa ozvezdji Dvojčka in Leva, pa Mali in Veliki voz in Kasiopejo seveda. Pa lunca je prav lepo svetila... Zdelje se more pa še Jupiter videt, Lune verjetno (še) ni in Oriona (sta zelo blizu)... Tko, de...če niste preutrujene, imate možnost it ven (da doma kdo otroke vahta npr.) in če ste bolj "vroče" (pride prav v tem mrazu user posted image ) - vam priporočam en romantičen sprehod (jaz bi bila pod temi pogoji kuj za).

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 269
28.10.2010 22:03:05   
Nina33
Teyla, velja za kufe user posted image . Sam kakšen dan vnaprej povej, de se zorganiziram user posted image .
Tole s cenzusom pa men ni najbolj jasno. Jaz nimam nič priliva pa moram vseeno plačevat 14€/mesec user posted image Noče noben ne na Zavodu za zavarovanje ne na Zavodu za zaposlovanje mi razložit te finte user posted image A je še kje možno spraševat? CSD verjetno, sam tam ta prav šalt_er najdt je pa skor kt na lotu zadet user posted image .
Pa tole o socialni "porodniški" morm tut še na CSDju prevert - v tej naši državi leva roka ne ve kaj desna dela (in si te podajajo z enga zavoda na druzga, pa z enga šalt_erja na druzga user posted image user posted image - kt de sem edina, ki me takle "zanima"), možgani so pa itak že neki cajta pogrešani se mi zdi user posted image .

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 28.10.2010 22:04:12 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 270
28.10.2010 22:18:10   
Teyla
Nina33 hvala za namig za zvezde, z mojim jih vedno gledava na jasno noč. On jih pozna bolje kot jaz, ampak sem se jih nekaj že naučila. Celo za sever bi vedela, če bi se izgubila. user posted image

Glede obv. zavarovanja je pa tako, da ti ga krije občina, če ne presegaš cenzusa. Če pa prejemaš socialno pomoč, pa mislim da ti ga krije tako ali tako in ti je dolžna kriti tudi obvezno. Več si lahko prebereš tule. Se pa ta list izpolnjuje na občini, ne na CSDju. Vsaj pred leti je bilo tako. Nič te ne stane, če povprašaš kako je s tem in cenzusom. Vem, da so nekatreim študentom upoštevali tudi Zoisovo štipendijo, s čimer so seveda presegli cenzus. user posted image

Zdaj grem pa počasi spat, jutri zgodaj zjutraj nama namreč pripeljejo stroj, pa je treba še malce uredit kopalnico, med drugim morava snet vrata, ker drugače stroja ne bomo mogli notri dat. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 28.10.2010 22:19:22 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 271
28.10.2010 22:22:54   
Nina33
Zdej grem pa res probat it spat. user posted image Mirno noč vsem!

user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 272
28.10.2010 22:26:19   
Nina33
Teyla, še enkrat hvala, bom preštudirala tole - cenzusa nimam s čim preseč, že pol leta ne dobivam nič drugega kot otroški dodatek, ki pa ni čez 200€ user posted image . In mi unih14€ pomeni nekaj.
Zdej pa res lahko noč user posted image !

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 273
29.10.2010 7:40:56   
sara1986
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

So pa čisto spodaj na strani. user posted image Zanimivo za pogledat. Niti CR ne zgleda tako strašen.

Zanimiv link user posted image  No, tega CR tud če ne bi vidla .. Še dve urri   pa pregled, jeeee, komaj čakam user posted image user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 274
29.10.2010 7:51:47   
Patrisha
Dobro jutro !

user posted image

peteeeeeeek zametek :) naj vam dan cimlepse in mirnejse mine ( tiste ko ste v sluzbah ), tiste ki ste doma pa kr lepo u easy :)
pa vsem user posted image user posted image  za preglede!

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Starost
Ela123

Koliko ste stari?

20 ali manj (9%)

20-25 (17%)

25-30 (30%)

30-35 (29%)

35-40 (10%)

40 ali več (5%)

Število vseh glasov: 454

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!