Suziiika
|
Pozdravljene Ewo nas pa je spet petek, vreme pa še vedno tako bol bogo Ampak če ne druga, vsaj mrzlo ni več tak, tak da je že to en plus Je pa res,da me toplo vreme mentalno tak naheca, da sm že kr v juliju, kokr je mal bol topl zuni Danes sem bla zadnič pri zobarju, ker zdej šibam v savinjske konce, tak, da upam, da bo tud bolše.. rakica 82 ja sej tolko ko sem bla v 14 dneh zdej pri zobarju,nisem bla prej v 4 letih skupaj Pa še mam en datum aprila, ampak to je standardni pregled pri moji zobozdravnici. mismis ja upam, da bo zdej mir, bo vikend pokazal, ko ne bom nič hodla k zobarju, mam že tud mal dost tega zobarja, oz. bolečine Bo tud moj dragi veseu, ko bo tole mim, ker sem taka bol zamorjena zadne 14 dni, pa me kr naprej sprašuje kaj je narobe drugače pa za pregled. Prav tako tebi bucibirba in Tamcika. Šnofla js se spomnem kak so me, kot malo silili, da naj pijem sok rdeče pese, ko sem mela vročino , takrat mi je teta oblubla, da mi bo nohte namazala, če bom pila. Sicer sem pila pol, ampak mi je obrnalo takoj pa gor vrglo nazaj Če pa boš kakšen seznamček prpravla, se pa priporočam od katerekoli pa bom pol malo prečekirala, pa naredla še nekaj podobnega sama. piccolina1983 hvala za podroben opis za te omega3. Sem ravno hotela vprašat kakšne tablete pa to jemljete pol punce. Js mam drugače rada ribe, pa ni to da se mi jih ne bi dalo pripravljat, samo te kosti .. eno da najdem notri, pa me mine da bi jo pojedla naprej pa še tak počasiii morš jest, pa ko si najhujše lačen, pa prebirat tam ven.. MetiLu tebi pa želim, da te čimprej zapusti tale hormonska zgaga Drugače pa mene vsak dan bolj trtica boli Je mela katera podobne težave? Kar se pa sladkorja tiče, pa js še tud ne vem nič, al mi bo sploh merla kaj al ne, ponavadi merijo (kolker sem brala) če so kakšni rizični dejavniki kot sladkorna že od prej, al pa če maš v družini kaj in glede na to, da je stara mama mela, možno da mi bo, pravijo pa, da ni nujno. Bom prašala pri G naslednji teden kak je s tem, če ne bo že sama kej rekla..
|