Matejita
|
Naslednji pregled imam 29.03. ( po 6 tednih, kot je bil plan ). MisMis hvala za kompliment. Vem da se slisi malo noro, ampak jaz sem tako mocno cutila, da moram sem, da se nisem dol na zemljo spustila in razmisljala o mio detajlih, ampak samo o vsem, kar rabim, za preselit se sem in moram reci, da sem najsrecnejsa v lajfu ta skoraj 4 leta zdaj. Glede imena pa, Nina je bila moja prva plasticna puncka, pa prijateljica, ki mi je energetsko strasansko vsec in sem je vesela vsakic, ko jo vidim, pa se ime je kratko in tudi za Mehicane lahko izgovorljivo. Karina je pa izbral dragi in se fino rima, ja. Meni je bila tudi Karen dolgo vsec, ki je zelo podobna temu imenu. Si mislim, da moras biti dvojno srecna, ker te dve pikice cakata, predvidevas da v juniju? Nama je tudi ginekolog rekel, da je sicer uradni plan 7.7., da pa on misli, da pride 3. ali 4. teden junija, ne vem na podlagi cesa (on ze ve), so pa tudi na UZ rekli, da je vsaj za en teden bolj razvita. Buci cestitke za bp rezultate! Minnie, sem tudi jaz v zacetku hotela, da je presenecenje. Potem je pa dragi rekel, da bi rad vedel in potem se je tudi meni zdelo, da je bolj fino, ce komuniciras ali mislis na pikico z imenom ze v nosecnosti, da se lazje povezes nekako, tako da sva vprasala. Jaz sem pred nosecnostjo mislila, da ce se mi kdaj uresnici ta vroca zelja, bom verjetno imela hci, ko sem zanosila sem bila pa popolnoma brez obcutka. Ampak obcutek od prej je bil ocitno pravi. Sicer mi je bilo pa po toliko letih vroce zelje in cakanja, da postanem mamica (kaksnih 20 - sem sanjala o tem od 16ega) cisto vseeno, ali bi bila deklica ali decek, samo da je zdrav . Juhica, te zadeve tule se meni zdijo nadvse zabavne. Na sreco bi si lahko tudi dodatne ure popadkov privoscila , jih pa delim z vami, da se malo nasmejemo nad razlikami. Mi je pa res veliko zadev vsec tule. Npr. ne predstavljam si, da bi sla na UZ, zelela vedet spol in ga ne bi izvedela, ker si enostavno vzamejo cas za odgovorit in pokazat vse, kar te zanima, ce le imajo aparature. Povprecno moj pregled traja 1 uro in izgleda bolj, kot da gres k prijatelju na klepet. Si je vzel npr veliko casa, da mi je razlozil, kako funkcionira z razvojem protitelesc (se mi je tudi to zgodilo) , da zdaj razumem zakaj pride do tega, poleg tega je razlozil, kaksnih ukrepov se bo posluzil, ce bo nujno, .... MetiLu upam, da si jokavost zamenjala za napade dobre volje . Tamcika fino, da so te pomirili v zvezi z bolecinami, ki jih imas. Nekaj je, ce najdes odgovore v knjigi ali na netu, cisto drugace pa je, ce nekdo prav tebe pogleda in razlozi, kaj se dogaja v tebi in pomiri . Frcafella, hvala za komentar, kaj potrebujem, sem po prebiranju raznih vasih seznamov, idej v knjigah in na netu priblizno na taki ideji, kot si jo opisala. Tule je navada, da prvo leto skrbijo za dojencka mame, tasce ali kaksni drugi druzinski clani, tule so vecinoma vecclanske druzine in nekdo je vedno doma, ce pa nimas te opcije, pa pac oddas v jaslice. No moja druzina je nekam dalec za vsakodnevno varstvo , tasca je stara 79 let, je ne mislim moriti in ziviva sama. Jaz delam v OS, ima pa ista sola se vrtec, je pa res, da sprejemajo otroke od 3ega leta naprej pri nas. Koordinatorka je rekla, da bo vprasala lastnico, ce bi naredili izjemo in sprejeli tudi Nino (so isto uslugo naredili sodelavko), ce pa ne, bom pa poiskala jasli kje blizu najinega doma, tam kjer so prav specializirani za tako majhne pikice. Sem pa hvalezna, da delam od 7.30-14h, vedno in da imam veliko pocitnic, tako da bom vseeno lahko kar precej casa prezivela s pikico. Snofla, vem, da je razlika, ja, samo na splosno nas zelo hitro odpravijo (so pa izjeme jasno), tule te za zacetek po njihovo pozdravijo s stiskom roke in poljubom na lica in te vprasajo, kako si, kaj je novega (cisto na splosno v lajfu), potem pa zacnejo s pregledom. Povejo, kar imajo za povedat. Meni delajo UZ ze od 6ega tedna in vsakic pokazejo ekran, razlozi, kaj je kaj, dragega poklice v ordinacijo vedno, skratka pocutis se kot 3-clanska druzina v pricakovanju novega clana. Potem pa pojasni vse, kar te zanima. Imas obcutek, da lahko vprasas karkoli in da ti bodo z veseljem pojasnili. Suzika, upam, da so zobcki tipi top, nikoli ni lusno, ce nagajajo, v noecnosti pa se manj. Total fajn za veliko energije, se dan cisto drugace obcuti. Magic Spell cestitke za odlicne rezultate, to je najbolj vazno . Vidim, da ste se vse na ribjo dieto vrgle , meni tudi naceloma ni toliko do rib, no iskreno povedano se do mesa ne ne vem koliko. Piscancev sem se najedla in oslicev tudi, tako da mi zdaj kaksno dobro pripravljeno mehko goveje meso bolj zapase, ali pa kaksno fasirano. Mi imamo pa 3 dnevni vikend, ne vem sicer, kaj praznujemo v ponedeljek, ampak saj ni vazno, samo da je frej, tako da danes verjetno v eno trgovino zajadrava z otroskimi stvarmi, da malo oci napaseva in preveriva, kaj se dobi, kaksne so cene in da po vsej verjetnosti v zacetku maja, ko se bova vrgla v nakupe skociva tja. Moram reci, da je prav lusno stikat po teh majckenih stvareh in predstavljati si, kako bos oblacil majhno pikico v te mini oblekice . Fajn soboto zelim vsem po spisku, energetsko ali pa relaksacijsko, kar pac imate v planu.