|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2011
26.1.2011 17:42:11   
maca84
hej punce.....no jst vam pa pišem kr med predavanji - sem študentka študija na daljavo in imam del predavanj prek interneta od doma .... za slabosti nosečnoc ogroooooomna prednost,ker sem lahko na postelji v položaju ki mi odgovarja in v trenirki tko kot se najbolše počutim :)

zoga08....omenila si spinalni CR....kaj pa to je?a to je drugačen kot "navadni" CR?

no jaz sem se odločla za porod brezvseh pripomočkov (kakih epiduralnih ali vodni porod ipd...),sem to že pred tem vedla preden sem sploh zanosila.....kar se pregledov tiče imam tut jaz vsakič UZ,pritisk,tehtanje,urin

za cotke mam pa tako srečo da kar res ni....sestra je 2008 rodila julija 22. jaz imam pa rok 27. julij tako da cunjic,pleničk in vsega tega splohne bom kupovala ker že vse imam :) nabavljamo edino vozek in posteljico in tako opremo ki se bo še pokazal da jo rabimo.

no lepo se mejte in uživajte v rastočih trebuščkih ;)

(odgovor članu Špelca21)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
   RE: Julijke 2011
26.1.2011 18:16:19   
smuki
hmmmm... sej bi prilepila ta seznam, sam ko je napisan v excelu... pa glih ne vem kako bo to zgledalo... kakšna ideja?


(odgovor članu Špelca21)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
   RE: Julijke 2011
26.1.2011 18:26:37   
bubu_bibi
smuki - na excel se sicer ne spoznam preveč, ampak, če vse izvoziš v wordovo tabelo in potem kopiraš in prilepiš tu, misliš, da ne bi šlo? drugače se jaz priporočam za tak seznamček - klik na ikonco e-mail pod mojim nickom... user posted image

danes se mi zdi, da sem kakega bacila staknila na kliniki - mi je prav žal, da takoj, ko sem posumila, da nekaj ni ok v zraku (torej takoj, ko sem vstopila v sobo) nisem si šla po masko...user posted image in potem samo še kašljanje (tudi direktno v moj obraz, brrr...) - po eni uri sem bila čisto adijo... mah, jutri... samo upam, da se mi z limonami, medom in pomarančami uspe izogniti izbruhu te nadloge.

lepo bodite user posted image user posted image !


_____________________________

Pričakala sva! :)

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
   RE: Julijke 2011
27.1.2011 9:11:28   
zoga08
Hoj,

Carski rez s spinalno anestezijo: Razlika je v narkozi. Tu ti podobno kot pri epiduralni v hrbtenjačo napikajo z ene 5 inekcijami, kar sicer rahlo boli ampak ni hudega. Imaš pa omrtvičen samo spodnji del telesa. Pa en dan potem ne smeš na noge. Jaz o tem nisem nič vedla samo sva se ko sem prišla v P z babco pogovarjali o tem in mi je rekla da če bom rabla CR naj samo rečem, da želim spinalnega ker mora biti tapravi anestezist v službi.

Mene so na njega pripravli v 15 min. Vstavijo ti tudi krater za lulat ker ne moraš kontrolirat vode.
Potem ti zakrijejo pogled na trebuh in začnejo user posted image . Skoz se lahko pogovarjaš z njimi, predvsem jih pa poslušaš. V 10 minutah je bila moja bejba zuni. Takoj so mi jo pokazal, samo ker ni sama zadihala so mi jo šele kasneje, ko so naju zrihtal tud meni dal za par minutk. Potem so jo pa mojmu nesl, ki je bil ta čas v porodni.
Žal mi je samo ker nisem vedla prej, baje je ob ustreznem doplačilu lahko zraven tudi mož. Ker sva se lahko pol samo na hitro poslovila so me takoj peljal na intezivno. Tam sem dobila bejbo za crklat in takoj sem jo priklopla user posted image .  Drug dan sem se že sama tuširala in lahko sem počepnla. Na intezivni mi je bilo fajn ker so otroke čez noč 3 dni pazili oni, tako smo lahko mal počile user posted image .

Če se bo le dalo oz. bo poteba grem še enkrat skozi to na tak način.

No več o tem si lahk tud na tem forumu preberete.

Uživajte!


_____________________________

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
   RE: Julijke 2011
27.1.2011 11:11:37   
botticelli
kako je s temi nadstandardnimi sobami v Mb? sploh obstajajo? Jaz prvič slišim za kaj podobnega. Čeprav niti ne vem če bi si je želela. Mene bi bilo po moje strah samo, ker itak ne vem kako bom znala ravnati z bebico.  Upam, da to pride po porodu samo od sebe.

rakica,zgaga08 čimprej se lepo pozdravite

modrčki: jaz še raziskujem, se pa najbolj nagibam k tistemu od Da DA. Ker so brezšivni. Čipk sem se vedno izogibala, ker ne izgleda lepo pod majčkami. Plus da je trgovina slovenska in pravijo tam da zadevo komot tudi vrneš oz menjaš če številka ni ok (jaz sem jim pisala kar na mail).  Bom se pa v parih dneh morala odločiti, ker že nujno potrebujem kaj bolj udobnega :))

imena: Meni so všeč tudi tuja, moj pa noče niti slišati. Pa dvojna imena so mi ok, njemu ne. Ne vem kako se bova dogovorila. Po moje bo težka.

špelca21 iskrene čestitke za diplomo!

Kja pa seks? še prakticirate ? Midva sva se popolnoma odpovedala da nebi bilo kaj narobe. Po vsej verjetnosti bomo tako vztrajali do konca. Še kakšna taka?

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
   RE: Julijke 2011
27.1.2011 11:12:21   
rakica82
Živjo,

jst sem danes s pregelda pri ginekologinji. Od začetka sem zgubila 1 kg user posted image , pa glede na zalogo od prej je to super. Zredila sse bom še čist dostuser posted image .
Pritissk sem imela tokrat normalen 110/70, ne kot zadnjič, ko mi je mogla dvakrat merit.
Drugače pa je samo poslušala srčka, vprašala kako sem, če je vse v redu, naslednji pregled imam že kar morfologijo.

Mismis za seznamček, morfologija 10.3user posted image .

drugače me prehlad še ni zapustil, sem še na čajčku. Ampak ne gre nič na slabše tako ,da je v redu. Ker zdej kroži okrog vse sorte virusov, tak oda sem jo zgleda dobro odnesla.

Vidim, da ste se pogovarjale o cunjicah. Pri nama je to prvi otročiček tako ,da je super ,da tiste  ki ste že izkušene v tem napišete kaj sploh rabimo. Meni bo sicer cunjice dala teta, ima tri otroke, vsi rojeni od konca maja do avgusta tako ,da mam kar srečo.

Lep dan vsem



_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
   RE: Julijke 2011
27.1.2011 11:15:03   
rakica82
Jaz pozabljivost me daje user posted image

Špelca21 user posted image user posted image , čestitam!

Botticelli midva se seksu nisva odpovedala, mogoče manj kot prej, ampak bolj zaradi časovne stiske kot zaradi česa drugega.


_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
   RE: Julijke 2011
27.1.2011 12:52:45   
sunny24
Pozdravljene! Se vam spet malo oglašam po dolgem času...Mi je PC crknu, ta predpotopni prenosnik pa dela full počasi...user posted image

V glavnem, vsem ki čakate rezultate AC, želim super rezultate in da bo vse OK!!! user posted image user posted image user posted image

Za seznamček pa še par podatkov: 29 let, naslednji pregled 25.2., za morfologijo nimam pojma kdaj bo.

Drugače pa moja nosečnost zaenkrat poteka brez problemov, se mi sploh ne zdi, da sem noseča. user posted image v bušiju se še nič ne "oglaša", tako da komi čakam ta prve gibe. Mi je še kar malo smotano, k sem mela v prvo SS in nekako nisem pomirjena...

modrčki za dojenje
...Pri ta mali sem mela enega iz Špara, ga pa itak nisem uporabljala, ker je bla suša z mlekom in sem kar navadne nosila (kjub ogromnim joškam ni bilo niti M od mleka...user posted image ). Vam pa svetujem, da si ta modrček kupite čim bol na koncu nosečnosti, ker se nikoli ne ve, kolko se bojo joški napihnli. user posted image

imena...Ma pri ta mali smo jih meli na spisku 10 in smo se po poti v P še pogajala...Na koncu je obveljala Gaja. user posted image

No, zenkrat je to to...Madam me preganja z računalnika, ker bi rada Nodija gledala...Cel dan sam tega Nodija drsa...MEni se pa že meša...Se mi zdi da ga še v sanjah vidim...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
   RE: Julijke 2011
27.1.2011 13:01:37   
maca84
botticelli za področje spolnosti - si niti ne predstavljava da bi se ji čist odpovedala,razen če bi bili taki nasveti zaradi ne vem kakih komplikaci. Zaenkrat vse normalno,edino prilagajat je treba položaje (kake akrobatike se glih ne greva - no tut prej se je nisva šla user posted image ),pač paziva da je udobno predvsem meni pa seveda tudi možu.

Tako da brez krbi lahko uživata tudi v spolnosti, če je nosečnost normalna. Če pa so težave pa vprašanja za ginekologa in se držati nasvetov.

Meni se zdi, da če bi se ji čisto odpovedala bi tudi med nama ratala nekakšna vrzel, mogoče neke vrste odtujenost. Čeprav sva se pogovarjala o temu in če bi bilo treba se odpovedat,se pač odpoveš,oziroma tudi drugačno crkljanje in nežnosti so lahko prav fine. Ni nujno da pride res do pravega spolnega odnosa. Saj veš,nosečnicam paše tudi kdaj kaka masaža,al pa preposto objem,malce božanja,cartanja,kak poljub - pa se da prav fino uživati in zdržati brez tiste prave spolnosti in odnosa.

Uživajte.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
   RE: Julijke 2011
27.1.2011 13:34:04   
**M**
Hoj,
no jaz pa naj bi danes imela pregled v porodnišnici in pridem tja in me sam pošlejo gor po nov datum, ker je zdravnica zbolela. Sem bla prou jezna, lahko bi nas obvestili. Tko, da sem zdaj naročena v torek, je rekla, če je nebo, da bo obvestila, bom kr sama poklicala, da bo za zihr.

(odgovor članu maca84)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
   RE: Julijke 2011
27.1.2011 14:05:09   
frcafella
Pozdravček!

Suziika in ostale, evo linka do teme glede da-da modrčkov....http://www.ringaraja.net/forum/Da-da_spletni_nakupovalni_center/m_5466676/tm.htm. Mene so prepričale...

Marjetka15, glede nakupa modrčka ti bo vsaka rekla drugače. Enim se prsa povečajo že takoj ko zanosijo, npr. meni, tako da niso s prihodom mleka ble nič kaj večje, samo bolj polne, drugim se šele po porodu... Mi pa v vsakem primeru bolj sede udoben modrček, sploh ko je trebuh večji in ti že vsen gor pritiska, paše en udoben modrček brez kosti, vsaj po moje... Glede obiskov pa je odvisno od letnega časa....

zoga08, torej še ena zadovoljna uporabnica Mutsyjauser posted image

**M**, porodne zgodbe in štorije iz porodnišnic jemlji z rezervo; ene zelo rade pretiravajo... Jaz sem npr. prebrala res ogromno kritik na račun mariborske porodnišnice, pa lahko rečem, da sem bila z vsem super zadovoljna, res nimam ene slabe besede. Verjetno pa nekaj prispeva tudi tvoj odnos....
špelca21, čestitam za diplomouser posted image  Ti pa res imaš pestro leto...

botticelli, nisem slišala za nadstandardno sobo v MB... Splolnost: hja, volja je, ampak zaradi utrujenosti pride na vrsto bolj redkouser posted image



(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
   RE: Julijke 2011
27.1.2011 16:38:10   
spetko
ciao punce...

se še jaz malo oglasim..ste pridne in sem imela kar dosti za prebrat..

končno sem ozdravla in zdej že v službi gužva pa še učim se za licenco ki imam drug teden...upam da bo šlo in da naredim..v tem času semshujšala za 2kg :/...pa upam da je vse ok in komaj čakam da grem na pregled da vidim da je vse ok...pa da bom pomirjena

vse ki čakate na rezultate vso srečo in ogromno pikapok..za tiste ki pa še greste pa prav tako in čimveč pozitive...

modrček...jaz sem imela iz Šparja in mi je bil tudi kar v redu, tako da nisem niti iskala dalje..bom pa letos sigurno pogledala še malo okoli ker tisti ki sem ga imela ne bi bil lih za poleti ker so bile zelo široke naramnice pa ne bi lih lepo zgledalo pod poletnimi majčkami..
ostale pa so mi še večje kot sem jih imela, pa upam da mi ostanejo zdej take kot so pa da se mi pol ne bojo še bolj zvečale in ostale, ker to pa ressssss ne bi želela...

oblekce,vozički....jaz imam doma zimskega, tako da si bom morala nabavit vsaj prve oblekce nove pol pa bomo še kako kombinirali...kar se tiče vozičkov,pa imam doma že od prvega in je ful dobro ohranjen ampak vseeno me kdaj zamika da bi si novega vzela..:))

spolnost...midva še naprej uživava v tem, seveda s prilagajanjem..ampak si nebi mogla predstavljat brez, edino če ne bi bilo zaradi drugih razlogov tako naročeno...

epiduralno,porodnišnice...v prvo sem rodila normalno in bom prav tako v drugo, mene niso prepričale te stvari, upam da bo tako tudi v drugo.
rodila pa sem v porodnišnici v Izoli in sem imela dobre izkušnje, kar se pa tiče nadstandardnih sob so omogočene ampak jaz nisem koristila ker smo bile po 2 v sobi in je bila super cimra pa še otročka je imela enega od prej in mi je ful znala svetovat pa pomirit in obiski so tudi bili ok z moje ter njene strani...
kar se pa tiče oddelka pa tudi super, tuš in kopalnica takoj zraven, vse smo dobile kar smo potrebovale, pa še hrana je bila odlična..upam da je tako še vedno...

a veste mogoče če je res da v porodnišnici v PO ti vzamejo otroka čez noč in čez dan ga imaš pri sebi???

špelca21..super za uspešen zagovor...kar tako naprej..

imena..nismo še prišli do te teme...ma mislim da ne bo dosti težav, vsaj prvič kadar sva izbirala sta bila obema všeč predlogi ki sva si jih dajala

ammm...mislim da sem komentirala vse kar sem imela..oz kar se spomnem..bom vas morala pridet večkrat počekirat ker če ne bom utegnila sledit vsemu kar napišete :)))



_____________________________

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu frcafella)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
   RE: Julijke 2011
27.1.2011 17:44:14   
MetiLu
Čer!

Mene pa boli grlo user posted image  celo noč nisem spala in sem danes čist povožena... je pa za nami kar aktiven dan, smo bili na parceli, ravno v tem času napeljujejo kanalizacijo, ki bo potekala čisto mimo nas in imamo eno zadevo že skoraj rešeno user posted image  pa s projektantko smo imeli sestanek in je sedaj naš načrt za hišico res super. POtem smo se malo zapeljali naokol in gledali barve fasad na hišah user posted image  pa na pico smo šli, dan pa zaključili s pogajanji za nakup večjega avtka zame user posted image  no, če bo šli vse po sreči, ga bomo mogoče menjali... seveda če bodo vsi planeti pravilno postavljeni in bodo finance dovolile user posted image

Ste govorile o user posted image , midva sva se odpovedala na začetku za dober mesec, ko so bile težave, sedaj pa kakor mi zapaše user posted image  moj bi itak skoz, pa mu ne pustim user posted image

Glede porodnišnic pa kakor naletiš na osebje, malo pa tudi koliko si sam "težek"... jaz sem na splošno z LJ zadovoljna in bom šla tokrat spet tja, sem pa imela v prvo slabo babco, na oddelku pa je bilo super, nobene pripombe. Mislim pa da v LJ ne dovoljujeo dost želja, imajo utečen postopek porodov na mizi, ki pa v veliko primerih porodnicam niso najboljši. Jaz sem že prvič rekla, da se jim naslednjič ne uležem na mizo, dokler user posted image  že skoraj glavca ven ne gleda user posted image

O cotkah jaz še ne razmišljam, bom potem po morfologiji, ko izvemo, kaj pričakujemo. Če bomo imeli user posted image  mi je že kolegica ponudila goro cunj, ker je imela (no, ima) poletno deklico. Če bo pa user posted image , pa bom za začetek kakšen bodi s kratkimi rokavčki kupila, ostalo pa bom probala pokombinirat. Vse zavisi od tega kolk velik bo user posted image  ...

Me je pa malo znerviral nov vozek, ki ga imajo pri Jaguarju in sicer tale user posted image




_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
   RE: Julijke 2011
27.1.2011 17:48:55   
Suziiika
Lep pozdravuser posted image

Js sem tudi obležala zaj v parih dnehuser posted image sem zgleda tud js prnesla kej s sabo domov iz zdr. doma prejšni teden. Pa sem misla da bo šlo na bolše, veliko čaja, počivanje, itd.. pa ni.. sem si kupla granobil za grlo, pa ne vem no, zaenkrat se nič, zaj še kašlam po vrhu user posted image sam upam da še kakšna vročina ne pride na obisk.. drugač pa bomo že mogl potrpet, ni drugeuser posted image
botticelli Seksu se nisma odpovedala, čeprav je zdej drugače se mi zdi, pa tud ni neke unga pravega zagona se mi zdi, mi ne paše tak ko mi je včas, še posebi zvečer ne, ker me zmanka v postli en dva tri, tak da če je akcija mora bit popoldan user posted image user posted image ampak zaenkrat še nekak gre, če pa res ne bo kej okej, bo pa tud treba počakat, bojo fantje mogl razumet user posted image Aja pa veš da sem tud js zadnič razmišlala, kak bom uspela vredu delat z otrokom takrat v bolnici, prvič pa vse to, pa mi ni težko z otroci, jih mam zlo rada, sam skrbi me da ne bom znala pa ker je tak mali, pa sej vete user posted image
smuki če seznam ne boš mogla prilepit sem, se tudi jaz priporočam za zasebno sporočilo prosim user posted image
frcafella hvala za link, bom res mal pregledala, pa si neki nabavla, ker punce men so prsi tak zrasle da sm na športnem modrcu že 14 dni user posted image ker mi iz mojih modrcev vse ven pade user posted image je pa moj dragi zlo zadovoljen, čeprav ni neki mahjen na velikost prsi user posted image   Kar pa se tiče glede teh zgodbic o porodnišnicah, je najbrž bolš da ne bi nič brale o tem, ker same seb delamo škodo, ker konc koncu, nikjer ni vse v rožcah in sm kr jezna mal sama nase da sm pustila da mi pridejo pod kožo tak z to mb porodnišnico sicer je moj dragi na ptuju tak da je ptuj bližje v vsakem primeru, ampak vseeno.. Konc koncev se gre za bebico, ne zarad onih tam, tak da punce čim manj sekirat zarad tega user posted image

Aja pa punce dejte mi neki povedat, js sm zej vmes menjala ginekologinjo, ampak še nisem bla pri njej, datum sem dobla 24.2, nazadnje sem pa bla pri ginekologinji prejšni teden, se pravi 21.1.. Sicer sem tej sestri pri novi ginek. povedala, pa je rekla da naj bi blo okej tak, takrat februarja ko mam pri njej prvi pregled, bom ravno v 21. tednu. Zdaj pa ne vem, al je en mesec brez pregledov vredu? Al bi še vseeno šla za ziher na kakega samoplačniškega vmes (k svoji ginek sedaj ne morem ker je kartoteka že napoti k novi, niti ne bi hotla it).. malo me skrbi pa ne vem.. ker takrat enkrat bi naj tud morfologija se izvajala, pa da ne bom zamudila kejuser posted image

Lep pozdrav vsem, pa pazte nase v tem času virozuser posted image







< Sporočilo je popravil Suziiika -- 27.1.2011 17:53:30 >

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
   RE: Julijke 2011
27.1.2011 18:26:41   
julijka11
pregledi so nekje na 4 - 5 tednov, razen če so kakšne posebnosti ali pa mogoče G raje bolj pogosto spremlja kakšno nosečko zaradi starosti; šele v zadnjem mesecu ali dveh so pregledi pogostejši...najprej na 14 dni, proti koncu pa vsak teden

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
   RE: Julijke 2011
27.1.2011 18:32:14   
sonya1
Živjo punce !
Meni so joški že v prvih tednih nosečnosti narastli vsaj za eno številko, da so ljudje ugibali, če nisem mogoče noseča, ker sem kar naenkrat tako joškasta. No, tisti, ki so tako domači, da so si take pripombe lahko dovoliliuser posted image . Sem si morala takoj kupit nove modrce, mi je v starih vse ven puhtelo, pa že prej nisem imela tako malouser posted image

Smuki, jaz bi bila tudi vesela seznamčka. Dekleta, kje pa se sploh kupujejo tako stvari, kot so tetra plenice in podobno ?! Jaz jih še nisme videla v trgovinah, res pa je tudi, a jih nisem gledala, ker sem za otročke do sedaj kupovala samo darila, tetra pleničke pa nekako nso za darilauser posted image

Suziiika, kar se pa pregledov tiče, pa mene v Leonišču naročajo na 1 mesec. Zadnji pregled sem imela 20.1., naslednji je pa 24.2. Tudi na morfologijo me še niso naročili, sem se že tudi spraševala, če niso pozabili. Tako, da mislim, da ni nič narobe, če poteče med pregledi mesec. Je pa tudi res, da sem jaz kljub starosti zelo neproblematična nosečnica; vse je v redu in jaz se razmeroma dobro počutimuser posted image
Kar se pa seksa tiče, pa moram priznati, da meni ni nič kaj preveč do tega. Sem brala, da naj bi nkrat vmes nosečnici hormoni čist podivjali in naj bi bila precej zainteresiraneuser posted image . No, jaz nisem, je pa pa res, da imava še ne kup drugih problemov in da zato najbrž ni kriva samo nosečnost user posted image

Imena; kaže, da bo pa pri nas težko najti  konsenz, jaz se nagibam k enim, ata k drugim. Ampak brez imena ga menda ne bova pustila. Veva pa že, da bo fantuser posted image

Lep večer vsemuser posted image

(odgovor članu maca84)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
   RE: Julijke 2011
27.1.2011 18:33:20   
sonya1
IZVIRNO SPOROČILO: julijka11

pregledi so nekje na 4 - 5 tednov, razen če so kakšne posebnosti ali pa mogoče G raje bolj pogosto spremlja kakšno nosečko zaradi starosti; šele v zadnjem mesecu ali dveh so pregledi pogostejši...najprej na 14 dni, proti koncu pa vsak teden


Nak, leta niso razlog, jaz sem že dopolnila 42 let, pa me obravnavajo kot mladenkouser posted image

(odgovor članu julijka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
   RE: Julijke 2011
27.1.2011 18:42:22   
Suziiika
Julijka11 in sonya1  najlepša vama hvala za odgovor user posted image user posted image Nisem hotla panike naredit in ja sem brala to kak so na začetku pregledi, sam nekak si pol zarad bedarij živčen pa kr iščeš neki user posted image tak da zaj sem super, na morfologijo pa najbrž ne bodo pozabli sonya1 user posted image ne pri tebi, ne pri meni user posted image

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
   RE: Julijke 2011
27.1.2011 19:36:07   
frufru
pregled je za mano, vse BP, srček bije, morfologijo imam 3.3.

modrčki so zamo mission impossible 80 a je jeko hudo dobit, za 80 b pa nimam dosti materiala, morajo biti bombažni, ker me čipke praskajouser posted image

imena jih še nimamo, tudi v prvo sva začela gledat šele okoli 8.meseca. Konsenza itak ni bilo, pol sva pa naredila ožji krog in se odločila, da bo dete dobilo ime ki mu bo najbolj pasalo, ko ga bova videla. In mu je najbolj pasalo ime, ki je bilo zadnje za rezervouser posted image

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
   RE: Julijke 2011
27.1.2011 19:43:38   
juhica
Sonya1, tetra plenice ima vsake toliko čase tudi hofer, take lepe potiskane in luškane, navadne pa dobiš v Baby centru ali pa v trgovini od Tosame (Domžale, če si iz tistih koncev).
Pri nas je tudi malo manj veselja pri seksu, ker se malo bojim vnetij pa glivic, pa še zvečer sem tako napihnjena, da mi je prav teško dihat, pol pa kr tv gledam in počivam...

Ja kar se pa zgodbic tiče, se pa tudi jst sprašujem ali ene ženske prav uživajo ko strašijo mlade nosečnice ali so res tako grozno rojevaleuser posted image , jst sm tut prišla pod takim vtisom rodit, k da to pa zdej res grozno boli in oh in sploh (pa kljub temu ne s strahom, ker se mi je zdelo da pa vseen....), pa ni blo kej hudga. Kar se pa Lj tiče, jst te porodnišnice pač res ne morem pohvaliti. Pa res te ne spustijo s postle k te enkrat na ctg priklopijo in jst sem mela popadke v križu in je to res neugodna kombinacija. Zato MetiLu - dobra odločitev, sam da ne boš kr na hodniku rodilauser posted image , sam jst grem vseen raje v Kranj, tam hrbta še čutila nisem, na posteljo sem prišla zadnjih dvajset minut, samo rodit, ne pa ležat tjavdan in predihavat tiste popadke leže....

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
   RE: Julijke 2011
27.1.2011 19:50:19   
julijka11
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1

IZVIRNO SPOROČILO: julijka11

pregledi so nekje na 4 - 5 tednov, razen če so kakšne posebnosti ali pa mogoče G raje bolj pogosto spremlja kakšno nosečko zaradi starosti; šele v zadnjem mesecu ali dveh so pregledi pogostejši...najprej na 14 dni, proti koncu pa vsak teden


Nak, leta niso razlog, jaz sem že dopolnila 42 let, pa me obravnavajo kot mladenkouser posted image


moja je že taka, da raje enkrat več kot pa manj

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
   RE: Julijke 2011
27.1.2011 21:05:03   
smuki
seznamček - priznam, da se še nisem lotila tega, kako bi lepo prenesla ta seznam na RR... je namreč v tabeli, pa lahko vse zamakne, tako, da tiste punce, ki ga želite... mi na ZS pošljite mail, pa vam ga pošljem...

moderček - jst sem že tako in tako med tistimi, ki nosi št. C tudi, ko nisem noseča, so pa zdaj mogoče bolj napete... saj če imaš enega malega sesalčka priklopljenega skoraj eno leto... se to malo pozna...
Sem si pa pred porodom kupila samo en modrc... potem pa sem mojega poslala še po enega...(je ostala ista št.)

spolnost - priznam, da sem v tej nosečnosti bolj divja, v prvi mi ni bilo toliko do tega.... je pa res, da sva na koncu uporabljala samo še dva položaja...

pregledi - jaz ga imam sedaj na 4-5 tednov (proti koncu so na dva tedna), pri vsakem pregledu me stehta, zmeri pritisk, po 20. tednu pri vsakem pregledu preveri vodo, če so v njej bakterije, opravi UZ, mi pretipa noge, če morda zaotekam, malo pokomentirava in to je to.

porod - jst sem lahko hodila po hodniku, dokler niso bili popadki skoraj na minuto... kolikor sem ležala, sem ležala na boku, vmes me je peljala na WC in sem ene pol ure tam predihavala popadke, pa smo spet malo hodile, pa naslonjena sem bila na posteljo in krožila z boki (to mi je ful pasalo)... rodila pa na hrbtu...
Rodila sem pa v brežiški porodnišnici, ki bi jo ti pra*** na ministrstvu zdaj radi zaprli...
Men je bilo super tam, ker je bilo vsega dovolj... edino nadstandardne sobe pa ni...
Pa bi si jo mogoče takrat želela, ker sem imela najprej v sobi cimro, ki si je vsake dve uri stiskala mleko in smo zato imele celo noč prižgano luč. Ko je njena tamala zajokala, je začela jokat tudi moja... pri drugi cimri je bilo pa tako, da je mali jokal non stop... posledično tudi moja.
Sem pa bila pol dneva sama v sobi in me je prejšnja cimra prestrašila, da naj ne puščam male same, ker lahko pridejo cigani in jo odnesejo.... joj, čeprav sem vedela, da je nemogoče, tud na wc nisem upala it in sem čakala mojega, da je prišel, da sem šla lahko vsaj pod tuš....

Ime - tudi pri nas bo to mission impossible... men je všeč nekaj, njemu sploh ne in obratno...
No, tiste, ki že imate izbrane... je skrivnost? ... men nič v uho ne pade

Sonya1 - no, moram povedat, da teb sploh ne zgleda, da jih imaš 42 ... je bila pa toliko stara tudi moja mami, ko me je imela...

cotke - jst sem pa zdaj, ko moram počivat in mi je dooooooolgčas za znoret... privlekla ven vrečko s prvimi številkami in sem malo presortirala kaj lahko uporabim od male, ki je zimska za to dete... Jst ne bom kaj veliko kupovala, ker mam kr dost tega (pri prvi nismo vedeli kaj bo, zato sem veliko kupovala v nevtralnih barvah - rumeni, zeleni, beli, oranžni....), pa obe najboljši prijateljici imata poletne dojenčke in imam že obljubljeno...

(odgovor članu julijka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
   RE: Julijke 2011
27.1.2011 21:37:55   
botticelli
moram res potrkati na les, zaenkrat vse poteka bp, nimam prav nobenih težav. Hvala Bogi da je tako. Spolnosti sva se odpovedala čisto preventivno, čeprav koliko vas berem, to niti ni potrebno. Bomo videli kako se bodo kaj stvari odvijale.

frcafella, hvala za ta link. Men so nekako prepričale in ju3 dopoldan kar naročim pri tej da-da. Četudi mi potem mogoče nebi prišel prav, ga potrebujem že sedaj zaradi udobja. Moji vsi imajo spodaj tisto kost, ki me že pošteno žuli. Bom poročala kako bom zadovoljna.

metilu, zakaj te je znerviral vozek? nisem razumela

tetra plenice sem jaz videla tudi v DM u.

jutri pa petek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
   RE: Julijke 2011
28.1.2011 0:52:42   
sunny24
Čer! Mislim...noč al karkoli...Jst sem lih iz šihta uletela, pa sm pršla malo pošnofat. user posted image   Madam spi pri tašči, moj še dela...

spetko, ja, v Postojni ti user posted image ponoči odpeljejo oz ob 23h ga odpeljejo, ob 5h pa pripeljejo nazaj. Razen na željo mamice ostane pri tebi. No, meni je po pravici povedano full pasalo, da so ta malo odpeljali, ker sem se lahko v tistih 6 urah lepo spočila, v miru šla pod tuš, ...

porod...Rodila sem z EA, tako da kaj drugega kot ležat na mizi itak nisem mogla. Je pa pri meni šlo full hitro-od prvega popadka do poroda je minilo 6 ur, tako da sem tudi EA imela priklopljeno samo 1 uro. Zdej v drugo bom tudi vzela EA, ker mi je zakon, čutiš vse, boli ne nič, po porodu spočita kot da ni blo nič...Sicer pa vsaka po svoje! user posted image

sex...vsake tolko pride na vrsto...Nimam lih neke volje...No, sej ko zapaše pa zapaše! user posted image user posted image user posted image   V prvi nosečnosti smo se šli pa abstinenco, ker nismo smeli tja do morfologije...Pol pa moj ni hotu, ker da mu je malo bad feeling zaradi user posted image ...Mislim, dedci! user posted image

Grem še malo h mojim februarkam pošnofat...Se tipkamo! user posted image

(odgovor članu botticelli)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
   RE: Julijke 2011
28.1.2011 8:23:32   
MetiLu
IZVIRNO SPOROČILO: botticelli 

metilu, zakaj te je znerviral vozek? nisem razumela



user posted image user posted image user posted image  ker sem bila že odločena za model S4, zdej mi je pa tale všeč ratal in sem spet v dilemi, katerega kupiti user posted image

Sicer pa dobro jutro

Moje grlo je čedalje slabše, sem sporbala že vse domače zvarke in nič ne pomaga, upam, da na kncu ne dobim spet hiconcila, kot pred parimi meseci user posted image  možek je peljal mulčka v vrtec, pol gre pa še v pekarno po sveže kifeljce.... njamiii user posted image

Jaz moram pa klicat v ZD, da mi dajo bolniško za januar, pol pa šefico, da jo spomnim, da mi mora bolniško za pol decembra in do 15.1. ona nakazat, potem pa jo dobi povrnjeno nazaj iz zavoda... ma sem jezna ko hudič, da se moram za tak drobiž tolk pregovarjat user posted image ...

Tetra pleničke se dobijo tudi v tosami, mislim da jih prodajajo pod znamko To-To v DM-u, šparu, mercatorju... jaz jih bom samo kakšnih 10 dokupila, ker nekaj od prej jih je tako zaflakanih, da se jih ne da oprat... Cotk pa jaz še nisem nič gledala, kaj imam uporabnega od prvega user posted image , pa nekaj jih mora še soseda nazaj prinest. Mah, saj bo še čas.
Nekako se sedaj oziram na morfologijo, da vidimo če je vse ok. Zgolj iz preventive se bom najbrž še k Pušenjaku naročila na samoplačniško in jo opravila 2x. Pa seveda, da izvemo spol user posted image  smo tko fibrčni, tamal se noče ločit od ideje, da bo dobil Albinco user posted image  Pravzaprav noče slišat, da bo pa mogoče fantek... Jah, najbrž bo še zanimivo user posted image  jaz imam imena izbrana, za user posted image  Matija in za user posted image  Iza; sedaj so na vrsti pogajanja z možekom, ki pa nobene ideje sploh en da od sebe user posted image  je za user posted image  predlagal Peter, pa men ni tolk všeč, da bi poimenovala svojega otroka. Bomo videli. Težje nama je izbrat za punčko user posted image





_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu botticelli)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





FOTO: 13 osupljivih fotografij poroda
Fotografinja Leilani Rogers že skoraj pet let ustvarja fantastične slike poroda in dojenja. Delila je zbirko nekaterih n...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?