|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2011
17.1.2011 18:49:51   
juhica
MetiLu, tudi naš drugi je bil tak, da dudice ni in ni zagrabil, pa tut če je blo pol kg cukra gor (ja tut to smo probaval - ponoč sem mela zraven postle kr skledo cukra zraven, da sem pomakala), palila je samo joška, tut iz flaške ni pil do sedmega meseca, ne po žličkah, tako da sem gospoda morala še za žejo dojiti, jedel je pa že zgodaj vse. Nehal pa se je dojiti začuda sam konec trinajstega meseca, na srečo. Pa je tudi nespečen, zdajle zaspi pri nama, potem ga odnesem, pol se ponoči enkrat zbudi in zahteva kakavuser posted image , potem pa zaspi nazaj, jst pa ponavadi ob njemu. Pa je star dve leti pa pol zdele, do leta po pol tudi ni bilo spanja, oz. se je skoz neki zbujal. Še hvala bogu, da starejši fajn spi, edino za lulat se zbudi, pa še to ne vsak dan.

No fajn si me opogumila, da greste vi tudi junija na morjeuser posted image , sem že malo pomislila, da smo preveč pogumni...

Lep večer vsem, jst moram pa še v trgovino zdele, se mi ne da, je mleka zmankal...

Šnofla, nič ne skrbi, sej ne moreš vedeti kako je, dokler ne rodiš, pa vsak otrok je drugačen, potem se pa pač prilagajate in prisluhnete eden drugemu, pa greuser posted image  brez skrbi! Pa še na forumu zveš kake zanimive informacije, ko pride čas, pa bouser posted image .

(odgovor članu Šnofla)
Neposredna povezava do sporočila: 901
   RE: Julijke 2011
17.1.2011 18:49:53   
aloje
Pa še to,sem prehitro potrdila,našo pikico že čutim dober teden,user posted image
Je tako fino,ko te nekdo opominja,da je s teboj.Mi je tudi g. rekla,da
je čisto možno,še posebno 2user posted image se čuti prej.

(odgovor članu aloje)
Neposredna povezava do sporočila: 902
   RE: Julijke 2011
17.1.2011 19:32:04   
Suziiika
user posted image Še nam bo fajn user posted image lepo poleti, čeprav nam bo najbrž kr mal dol teklo, če le ne bo vročina prehuda... Mi je pa lepo da bo poleti, se da fajn kak piknik zuni pa ne rabiš nič skrbet, ker js vem kak je tečno ko maš pozimi rojstni dan. user posted image  Js komi čakam morem rečt user posted image  Drugače pa srečno vsem pa da se vam vse steče po načrtih pa čim manj se obremenjevat, ja punce?
Zej pa počasi šibam pod tuš pa mal pred tv pol pa me bo tak zmankalo ker zadne čase nobenga filma ne vidim do konca, do prvih reklam mi še nekak uspe user posted image  Lahko noč punce

Juhica hehe ja si kr kontra nazaj mi dala.. sej po eni strani so luškani ko to rečejo, na tak način pač izražajo da jim neki ni prav, sam te pa tud to mal pikne.. Drugače pa je pri otrocih najlepše to, da veš da kar rečejo tudi mislijo --  seveda še to na nek svoj način ampak imajo svoje približke svojim občutkom, tak da ko ti reče otrok da te ma rad, lahko to uzameš kot 100% to kar je reko in dejansko tud mislo, tebi pa lepše ne more bit user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Suziiika -- 17.1.2011 19:35:52 >

(odgovor članu aloje)
Neposredna povezava do sporočila: 903
   RE: Julijke 2011
17.1.2011 21:11:26   
muki1
O kake debate, komaj vam sledim. user posted image

Ja, najprej bi rada pohvalila moja oba direktorja, ki sta prava gentelmana. Lepo sta sprejela novico o nosečnosti, dobim novo sodelavko, ki jo bom imela čas uvajati, vse je okej. Ko prebiram kaj se dogaja nekaterim me je kar groza, res. Čeprav po eni strani rahlo zavistno prebiram o tem, da imate veliko časa in v miru gospodinjite. Jaz sem nonstop v nekem pogonu. Danes sem se prišla domov samo najest in potem spet naprej na en seminar. Jutri imata obe punci neke popoldanske zadeve. Starejša gre na rojstni dan, jo je treba dostavit in iti iskat, mlajša pa plesni nastop v vrtcu in sva si ju z možem razdelila, ker bo oboje istočasno na dveh koncih. V sredo imam tudi popoldanske obveznosti za službo in tako naprej. Je pa res, da imam največ dela ravno prve mesece leta, potem bom pa tudi jaz lahko malo izpregla. Se že veselim.
Počutim se na srečo odlično. Tak da vse stvari opravljam brez naporov. Včasih me edino prime, da bi zaspala za kakšnih petnajst minut med šihtom.
Imena mi že imamo. Ni skrivnost, če bo fantek bo Matjaž, če bo punčka bo Loti.
Morje in dopusti. Jaz sem čisto nora na morje. Takoj po novem letu začnem planirati kam bomo kaj šli user posted image , tak da me lahko dodate v klub. Za letos o poletju ne razmišljam o morju, ker imam ravno v začetku julija rok, tak da že ves junij odpade, po porodu pa tudi vsaj 6 tednov nikamor, pa je že skoraj konec avgusta in gre šolarka v šolo. Če se nam izide par dni konec avgusta nekje v Kvarnerju bom pa zelo vesela, ampak jemljem vse z rezervo letos.
Mali Lošinj je tudi meni user posted image . Smo bili lani tam, sicer v hotelu, ker si je mož zaželel malo drugačnega udobja, ampak načeloma hodimo s šotorjem in ne kompliciramo. Smo bili z devetmesečno dojenčico že tudi v kampu in ni bilo čisto nobenega problema. Je bila ravno v fazi uvajanja GH in sem vsak dan tam kuhala in pasirala, pa smo vse preživeli.
No, če se nam izide po planih gremo pa konec aprila malo po Toscani in v Gardaland. Sem že poslala povpraševanje za najem mobilne hiške. Upam, da bo še prosto, pa da bo moje počutje ok.
Dojenje in nespanje, tudi tu se pridružujem. Dojila dvakrat po dve leti, sem kot kakšna Nuba. Obe sta bili pravi divjakinji ponoči, tak da sem pripravljena na vse tudi v tretje, podpišem pa tudi za pridnega otroka, ki bo vso noč spal user posted image .
Aha, še eno temo ste mele, ki mi je bila zanimiva in aktualna tudi pri nas. Zidanje. Sem ravno v fazi pridobivanja dokumentacije, projektant izdeluje skico, mož pa že za krediti šnofa. S tem, da ne bo hiška, ampak samo prizidek, ki nam bo malo olajšal prostorsko stisko in otežil finance. user posted image
Ampak naj bo, bo vsak otrok imel svojo sobo in se že zelo veselimo.
O vozičku ne razmišljam še preveč intenzivno, ampak bo treba tudi tega nabavit. V drugo sem sicer imela Jane Carrera Pro, fajn vozek, ampak so ga na letališču med premetavanjem prtljage zlomili, tak da se zelo težko odpira/zapira in ne bi zdržal še enega otroka. Sem pa bila zadovoljna z njim, všeč mi je tudi Jane trikolesnik, kakšen Quenny pa tale Jaguar od Metilu je tudi leeeeejpi user posted image user posted image .
Dojenčka pa še ne čutim. Ampak komaj že čakam, da bo začel, res. To je nekaj najlepšega v nosečnosti. Pa potem ko je že večji in ti ves trebuh valovi ob njegovem obračanju.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 17.1.2011 21:15:49 >


_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 904
   RE: Julijke 2011
17.1.2011 22:05:12   
~Minnie~



IZVIRNO SPOROČILO: juhica


Lep večer vsem, jst moram pa še v trgovino zdele, se mi ne da, je mleka zmankal...


 Pri nas bo tud treba it v nabavo - po mleko user posted image Meni zadnje čase fuuul paše mleko pit, mmmm, bo treba tud zdele po eno šalco user posted image

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 905
   RE: Julijke 2011
18.1.2011 7:36:11   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: ~Minnie~




IZVIRNO SPOROČILO: juhica


Lep večer vsem, jst moram pa še v trgovino zdele, se mi ne da, je mleka zmankal...


 Pri nas bo tud treba it v nabavo - po mleko user posted image Meni zadnje čase fuuul paše mleko pit, mmmm, bo treba tud zdele po eno šalco user posted image

blagor vama, jaz bi ga pa fuuuul pila, smo vsi trije zelo mlečne sorte, pa po njemu školjko objemam user posted image

Pri nas morje letos odpade. Kvečjemu da bomo šli za par dni na slovensko obalo prej al pa potem, ko bo ta malo že staro 3 mesece in ne bo več termolabilno. Da ne bo kakšnega uroinfekta. Naša soseda je šla z majskim julija na morje, pa so po 3 dneh pristali v bolnišnici z infuzijo na glavi. In ima še danes poba občutljiv mehur pa je že v 5 ratreduuser posted image

Buši tudi pri nas raste. Hlač ne morem več zapet, mam trenutno ene hlače od mameuser posted image  in eno pulover oblekico, ki ne tišči. Upam, da ta vikend pridem do kakšnih noseč. hlač.

(odgovor članu ~Minnie~)
Neposredna povezava do sporočila: 906
   RE: Julijke 2011
18.1.2011 8:19:35   
MetiLu
Jutro!

Možek je lih priletu iz nočne in peljal mulčka v vrtec.
Sem zdele čist slabe volje, ker letos tamalmu nisem investirala v dobre zimske čevlje, pa mu ful noga švica in posledično so bili danes zjutraj še od včeraj vlažni user posted image  pa še vonj je tak spešl user posted image  bom šla pogledat če je še kaj na razprodajah ostalo, ker še ene runde snega in sankanja teli ne bodo preživeli user posted image  

Juhica, jaz imam rok sredi julija, pa ne mislim dost komplicirat, se bom pa ravnala po počutju. Če ne bom ok tud jaz ne bom rinila nikamor. Nam se dobro obnesejo tudi enodnevni izleti na morje, tako, da bomo že nekaj pogruntali user posted image  Glede dojenja pa tudi naš ni zagrabil nobenega cuclja, kar se flaš tiče, se je pa tudi brez problema odstavil pri 11 mesecih; dudo sem ga pa uspela namensko navadit pri 3 mesecih in je bilo potem bistveno lažje za vse. Tud sprehodi so potem postali zabavni, prej sem ga pa vsakič v naročju domov prinesla ... v glavnem, naš ni nikol pil iz flaše, razen potem pri 1 letu iz tiste z mehkim kljunom. Duda, ja je bila pa druga zgodba, smo se je pa šele za ta božič znebili user posted image

Muki, men je tale vozek trenutno favorit, mislim, da ga bomo nabavili user posted image

Jaz sem se pa pred 1 mesecem tolk zaletela v nosečniške hlače, pptem sem si pa nabavila ene navadne za vmesno obdobje in malo s pajkicami pokombiniram, pa se čist lepo izide. Res pa je, da sem večinoma v trenirki in niti ne občutim, da bi rabila kaj dost za oblečt. Če hodiš v službo je to čist drugače. V prvi user posted image  sem si kmal nabavila kar nekaj stvari, tokrat pa ne mislim, Upam, da bo med pomladno modo spet kaj tistih lanenih hlač s širokim patentom in elastiko v pasu, ki jih nosečke komot nosijo, pa tud potem so še uporabne. Sicer bodo pa pajkice in tunike na sporedu user posted image

Grem neki pojest, pa za kosilo pripravit oz. dat kaj iz skrinje, pol pa na potep user posted image  moram priznat, da mi je bilo včeraj dopoldan doma že kar malo dolgčas user posted image  upam, da bo čimmanj takšnih dni user posted image


_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 907
   RE: Julijke 2011
18.1.2011 8:19:47   
škrpijonka
Vse sanjate o morju, jaz ki pa živim ob morju, bom pa šla na kratki dopust v prekmurje.
Tudi jaz sem začela čutit mojo pikico in se mi samo smeji.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 908
   RE: Julijke 2011
18.1.2011 8:24:08   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: škrpijonka

Vse sanjate o morju, jaz ki pa živim ob morju, bom pa šla na kratki dopust v prekmurje.
Tudi jaz sem začela čutit mojo pikico in se mi samo smeji.


Pridi, te povabim na kavo user posted image .


Super za brcike.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 909
   RE: Julijke 2011
18.1.2011 8:55:24   
juhica
Frufru, se strinjam, tole s termolabilnostjo, tut moja dva prve tri mesce čist nč nista uravnavala temperature, sem ju skoz slačla, pa oblačlauser posted image , pol pa obrat. Pa sej jst mleka en mesec nisem pila, zdej si bom pa duška dala, in pri mleku in pri cukru! Zdele mam take napade volčje lakote in se fino redim in sem prav zadovoljna, k sem bla že na 46 kg prejuser posted image , sicer sem majhne postave, sam vseen mal mal za nosečko... Ja zdej spet potankamo 5 l mleka v dveh dneh, zato je bil nakup nujen. Naj kmalu minejo še tvoje slabosti, pa boš spet mlečni človek, ker vem kako je to, ko ti polovica prehrane zmanjkauser posted image

MetiLu, ja naš je pa šele pri enem letu fuul interes za dudo pokazal, prej itak ni šlo, to je blo pa mal prepozno, tako da jo potem pač ni imel. Kar se cunj tiče, sem jst tut v trenerkah, pa še kavbojke z nižjim pasom komot nosim, se mi pa že dela trebušček,ampak precej visoko?

Škorpionka, sm ti kr mal fovš za bivanje ob morju, to je bila moja želja v mladosti.

muki1 super za dobra šefa in rešitev stanovanjskega problemauser posted image . Pa fajn je slišati, da imajo tudi drugi nespečne otročke, ker tisti ki jih jst poznam so tok pridni, da sem se včasih že spraševala, pa kaj zaboga narobe počnem. Upam, da bo tretji čisto nasprotje pri obema!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 910
   RE: Julijke 2011
18.1.2011 9:55:52   
Suziiika
Dobro jutro punce user posted image
user posted image Kavico že spile? hehe na prvem pregledu je blo moje prvo vprašanje kak je z kavo v nosečnosti, potem sem pa vse druga pozabla, zdaj mi pa tolk vprašanj hodi po glavi ko sem pozabla prašat user posted image  
Metilu js tudi prisegam na pajkice zadne čase.. sm pri prejšnem pregledu komi spravla kavbojke gor user posted image , no gor so že še šle, sam v pasu je blo tesno user posted image  bo trenerka kr mogla zadostovat za en čas jap, če si doma seveda user posted image  fajn skuhi, js pa še čakam da se mi kaka ideja utrne za kosilo, neke na hitrco user posted image
Pa lep dan vsem, naužijmo se še malo tegala sončka, čeprav mrzlo je že mal bol, predn nas sneg zameče spetuser posted image  

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 911
   RE: Julijke 2011
18.1.2011 10:13:04   
maca84
Frufru ti želim da ti slabosti čimprej minejo, pri meni je bilo hudi do začetka 13ga tedna od takrat dalje so ostale samo še jutranje slabosti  (tam nekje do 8 ure minejo) in pa problemi s slabostmi ko vidim meso (pa še to le do takrat ko ga dam v lonec in se potem kuha,med samo kuho pa ni problemov (no pol pr kosilu ko ga pa jemo pa še najmanj user posted image ) .

Zdej je edini večji problem še ta da mam občasno take nenormalne glavobole da bi glavo najrajši kam vrgla user posted image Pa sej bo tudi to minilo.

A ste drugače mele kake probleme s hrano?Vam kaj ni pasalo,ste opazile kej da vam je po kaki hrani bolj slabo?Vam je začel smrdet kej takega kar ste prej imele rade? Meni moj dragi ne sme omenit repe in zelja pa opazila sem da mi je slabo po čokoladi. Sam je vseen zanimivo ker paše mi pa in bi jo jedla. Tako da sem nardila kompromisno rešitev - ko mi zapaše jo dam en košček v usta tolk za potešitev luštov in to je to,ker se mi ne da matrati s tem da bi mi bilo zarad ene hrane slabo in bi matrala sebe in najino dete.

Aja punce,je ktera takšna da sta se s partnerjem odločila da ne bosta vprašala za spol?Midva sva rekla da kar nama je dano,je sad najine ljubezni in bo deležno dete vse ljubezni in dobrote kar jo premoreva. Tako da naju čaka izziv izbire imena za fantka in punčko , julija bomo pa videli kdo se nama bo pridružil da začnemo družinsko življenje user posted image

LP

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 912
   RE: Julijke 2011
18.1.2011 10:22:14   
julijka11
ojla punce,
zdaj ste se pa tako razpisale, da sem imela pol ure kaj za čitatuser posted image ; NS je bila pri moji bebici v meji normale, prav tako vse ostale meritve, rezultate pa dobim po pošti, ker so mi še vzeli kri....po tem odvzemu imam pa orong podpludbo in me je včeraj roka še bolela....za spol je G rekel, da kaže na user posted image , ni pa še 100%...

dojenjeuser posted image ; tudi pri nas je bila priklopljena prve mesece nonstop podnevi in ponoči, pa še hude krče je imela, pa jaz sem potem bila na dieti več kot leto dni zaradi suma alergije...sem se zdaj že odločila, da grem kar preventivno na dieto, ker še enkrat takšno dvomesečno obdobje ne zdržim ne fizično in ne psihičnouser posted image

glede službe; pri nama jo imam redno le jaz, moj je večkrat brez kot zaposlen in se že zato zelo trudim, da ne zbolim in močno stiskam pesti še dodatno, da mi zaradi kakšnih drugih nos. težav ne bi bilo treba na bolniško

morje pa imam tudi jaz rada, ampak letos me nič ne mika; šofer sem jaz, lani sem se zaradi obremenjenosti še zaletela in to na hrvaškemuser posted image , živa groza...bom raje kar doma in na vikendu pri starših

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 913
   RE: Julijke 2011
18.1.2011 10:39:28   
rakica82
uf, ste se naklepetale . Sem komaj prebrala vse skupaj.

Mismis hvala, ja čez vikend sva uživala. Moji živijo v Soški dolini, sonček je bil prekrasen tako ,da sva res izkoristila vreme. Itak je pa tako ,da ko sem pri mojih računalnika vel vikend sploh ne pogledam. Tako da paše .

Špelca21 ja se te spomnim, sta sedela nasproti anju. N evo pa pozna meno punco od tukaj .

Maca84 midva ne bova vprašala za spol. Ja in naju čaka kar borba očitno, se nekako ne uspeva uskladit. Sploh zato, ker sem jaz trmasta in sem se za fantka zapičila v ime Timon, in moj ni navdušen.  Tako ,da bo še zabavno .

Drugače pa selitve, ja midva sva to dala lani čez, sva zdej na svojem v veliki hiši, ki pa je starejša in je treba vse že zamenjat. Najprej smo naredili toliko ,da sva se lahko preselila, zdaj pa počasi naprej. So pa itak problem finance, hiša je velika. Letos bo streha na vrsti in je ogromna. Ampak ne jamrava, sva sama, nama je super, pa pač nimava še vsega zrihtanega, manjkajo še skoraj povsod omare, v spalnici je samo postelja... Pa se vse da. Midva ne bi zamenjala.

Službe pa nimam besed. Sej itak vem, kakšni so delodajalci samo to je pa res grdo kaj delajo.
Kot sem že enkrat napisala, midva sva tudi rekla, da počakava na mojo službo in ker je ni bilo, sva pač spremenila načrte. Saj ne moreva zaradi tega v nedogled odlašati z družino. In ne vem, nama ni žal. Jst nekak pravim ,vse je za nekaj dobro. Pač nimam službe, pa poskušam zaslužit drugače. Pa gre, dohodke imava sicer zaradi tega manjše, pa še vedno ko pogledam in poslušam malo po TV, nama ne gre slabo. Nimava za kaj jamrat.

Dopust, jaz tudi že sanjam o morju. Sem itak bolj poletni tip. Na žalost moj ni, ne mara vročine. Sva pa že lani imela dopusta skoraj nič, manj kot en teden. Letos pa, februarja greva za podaljšan vikend v toplice, mogoče okoli prvega maja za par dni na morje. Pol pa ne vem ,september par dni mogoče. BBomo vidli.
Pri nama je še to ,da imajo moji starši jadrnico, ljubezen mojega očeta pač , in hodiva vedno dol. Men je to največji užitek, nekje na odprtem morju, okoli tebe tišina, tako nežno se guncaš. Jaz dol spim kot dojenček. In ne vem kdaj bova upala bebiko dol peljat. Čeprav je bila lani dol ena punca z enomesečnim otrokom, je pa res, da na večji ladji, naša je vseeno bolj družinska.

Ampak sva že rekla, letos pač bolj izkoriščava lepe dneve, ki so zdaj, vikende, dokler imava fraj. Potem bomo pa videli kako bo.

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu julijka11)
Neposredna povezava do sporočila: 914
   RE: Julijke 2011
18.1.2011 10:49:36   
škrpijonka
maca84 jaz ne bom vprašala za spol, no vsaj upam da ne bom preveč firbčna in bom zdržala do konca user posted image

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 915
   RE: Julijke 2011
18.1.2011 11:07:09   
NEA_TEJA
Moje počutje danes je user posted image .Enkrat mi je slabo drugič se mi vrti tretjič bi spala ojoj groza.Kar se tiče morja komaj čakam mi imamo prikolico tako da se začne že aprila akcija vsak vikend pol pa za prvega maja 10 dni  dopust sva pisala cel julij  (ja pajade zihr bomo na morju user posted image )Moj pravi no sej ni panike če te zagrabi boš šla pa v Izolo pa sm mu rekla in boš šu zraven on pa a si nora da se bojo tm več ukvarjal z menoj.Še dobro da je bla zravn prjatlca pa je rekla ne skrbi desci bojo merkal otroke midve bova šle pa v porodnišnico in bom poleg .Sem bila kr presenečena.
Čestitke vsem za dobro opravljene preglede jest sedaj čakam izvide krvi,ki naj bi pršli v roku 10 dni.

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 916
   RE: Julijke 2011
18.1.2011 11:28:55   
Šnofla
juhica hvala! Poleg tega pa tudi jaz opažam, da mi trebušček raste nekam visoko  Zredila sem se vsega skupaj mogoče pol kg, kar se pri moji višini običajno nikjer ne pozna, poleg tega pa imam user posted image   še fuuul nizko (videla včeraj na NS).  Kar se pa hlač tiče pa sem samo srečna da je zima in da imam rada mehek raztegljiv žamet in da imam v omari še ene par hlač ki me ne tiščijo (zaprem še vse ampak bit v njih dlje časa je pa kriza).

Pa ko razpravljate v dopustu ne morem da se nebi spomnila kampa Nadiža. Malo morje otrok od dojenčkov dalje v šotorih in prikolicah. Vsakič posebej sem se sicer vprašala kako starši to zmorejo (nekateri so imeli več res malih) ampak mi je bilo pa tako super videt, da vse laufa. Je celo moj že komentiral, da na dopust bomo kar k Nadiži hodili, pa sem jaz protestirala da lahko za par dni, daljši dopust bo pa kar lepo morski. Me pa zanima, če je katera že bila v Italiji na morju (po možnosti izven sezone)? Npr. nekje med La Spezio in Livornom?

Kar se hrane tiče pa lahko jem vse kar mi paše. Dokler je pripravljeno tako da lepo diši. Vonj po zažganem ali pa surovem, pa kakšno olje mi pa tako zeloooo smrdijo. Fuj, celo hišo preluftam preden se spravim jest, potem je pa ok. Edino kar mi totalno ne paše, pa sem imela prej rada so čipsi. Za mleko pa tudi jaz totalno ubijam :P

< Sporočilo je popravil Šnofla -- 18.1.2011 11:29:30 >

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 917
   RE: Julijke 2011
18.1.2011 11:53:06   
juhica
Ja men tut še olje smrdi, pa tok rada jem cvrte stvari, v bistvu jih vsi, zdej jih pa že dva meseca ni bilo na jedilniku... Včer sem spekla krvavice za možeka in mlajšega, pa miljonkrat zluftala, pa še kr smrdi vse - fuuuj.

(odgovor članu Šnofla)
Neposredna povezava do sporočila: 918
   RE: Julijke 2011
18.1.2011 12:16:42   
Suziiika
Js sem tudi včeraj krvavice, zase pa en zrezek vrgla pečit zram user posted image  drugače mi pa čebula smrdi, pa ne pražena, ampak tak prej sem na pici oboževala čebulo, zdej mi pa kr želodec obrača zraven user posted image  mi pa smešno, paše čebula v paradižnikovi solati, sem mela 3 dni zdaj neke lušte po njej, pa bol al manj sam zarad tega da sem pol lahko kruh namočla na koncu not user posted image  mmmm user posted image  
Tebi NEA_TEJA želim da te ta slabost čimprej mine, pa naj bodo izvidi čimboljšiuser posted image , js pa upam da bo vreme v četrtek zjutraj kolkr tolk da bom lahko o ginekologa prišla, neke slabo kaže kolkr sm gledla vreme včerajuser posted image
Aja pa nekaj me zanima, ali katera od vas uporablja kakšno kremo za strije al pa ko vas koža od raztegovanja srbi? Pa da ni nekej hudo draga?

Lep pozdrav

< Sporočilo je popravil Suziiika -- 18.1.2011 12:18:26 >

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 919
   RE: Julijke 2011
18.1.2011 12:25:08   
MetiLu
Uf, kok klepetate user posted image

Jaz sem šla en krog do Rudnika in dobila ene skibucke za malega... me je skoraj kap, kakšne cene... nekateri modeli sploh niso znižani in stanejo še vedno po 60€ user posted image  pa da ne govorim, da je za punčke modelov in št. koker češ, za fante pa nič od nič user posted image

Glede hrane men nič ne smrdi, tud sicer nisem imela nekih hudih težav to user posted image , slabosti brez bruhanja cca. 1 mesec. Mi pa blazno paše slana hrana, meso, ki mi ponavadi sploh ne, mi pa tokrat sladko ne diši. Prav rada bi, da se mi zalušta kos torte, pa se mi ne user posted image   Aja, pa solate, sploh zeljnata al pa navadna zelena, bolj kisla user posted image  pa pico bi jedla lahko vsak dan. Jo zmeraj pečem sama doma in je res njamiiiii user posted image  

Danes bom za kosilo naredila piščančje zrezke v gobovi omakci, zraven pa riž in zeljnata solatka. Ga grem kar naribat user posted image .


_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 920
   RE: Julijke 2011
18.1.2011 12:31:51   
MetiLu
Suzika, jaz nobene posebne kreme ne uporabljam, vsak drug dan se namažem s kremo za telo, tisto, ki jo trenutno imam, sicer pa se mi še nič kaj dost ne razteguje. Sem pa imela srečo, ker sem v 1. user posted image  imela res ogromen trebuh, koža se mi je tako razvlekla, da je bil popek čist sploščen oz. sploh več ni bilo user posted image  pa nisem nobene strije dobila, vse je šlo nazaj user posted image  upam, da bo to šlo rundo tud user posted image  



_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 921
   RE: Julijke 2011
18.1.2011 12:47:44   
škrpijonka
Meni nobena hrana ne smrdi, še ko so se kuhali vampi mi niso smrdeli (jem jih ne). Pojem pa veliko solate, sedaj vsak dan za večerjo skledo motovilca njami. Prej sem bila zelo sladkosneda, sedaj pa mi vsake toliko kaj zadiši. Tudi mleka popijem veliko.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 922
   RE: Julijke 2011
18.1.2011 14:06:42   
bubu_bibi
Hej hoj, že včeraj sem imela kar dolg post napisan, pa tale RR štrajka in potem se mi ni več dalo še enkrat pisat...

IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Mi pa blazno paše slana hrana, meso, ki mi ponavadi sploh ne, mi pa tokrat sladko ne diši. Prav rada bi, da se mi zalušta kos torte, pa se mi ne   Aja, pa solate, sploh zeljnata al pa navadna zelena, bolj kisla  pa pico bi jedla lahko vsak dan. Jo zmeraj pečem sama doma in je res njamiiiii .



Podpis razen meso, čeprav na začetku bi ga kar jedla (sicer ga ne), samo ko sem enkrat probala me je popolnoma minilo. Pa olje za cvrtje mi tudi fuuul srdi in vsa panirana hrana. Čips pa lahko jem na kile!

Sicer se mi je zgodilo nekaj čudno smešnega v zvezi z vozički: malo sem brskala po netu in sem našla neke aro vozičke, ki so mi bili prav lušni, slasti ta: http://www.aroteam.pl/en.html . No i ker imajo celo morje jezikov v ponudbi, jim pišem, koliko kaj stanejo tile njihovi vozi in če bi mi ga evenetuelno poslali sem (sicer, če bi bili res ugodni bi ga lahko šla tudi iskat) pa še nekaj drugih vprašanj. In oni meni: da ne pošiljajo v tujino in adijo miško. Konec. Potem pišem še drugemu prodajalcu in posredujem prejšnji dopis z drugimi vprašanji in ona meni: kot so vam že odgovorili ne pošiljamo v tujino. O drugih stvareh NIČ. Z njimi sem zaključila, čeprav te vozičke prodaja tudi ena firma v Sloveniji. Mislim, Evropa pa to...

Morje, mmmmmmm... Midva še nič ne planirava. Prej pa sploh ne, ker moram še kak izpit pod streho spraviti, razen, če bom imela maja kaj frej in moj tudi pa da bo vse ostalo bp, kar itak upam.

Gradnja... Jah, midva se bova poleti enkrat selila v kako drugo najemniško stanovanje (nama poteče pogodba, pa tudi tu ni vse tipi topi), to je zaenkrat to.

Lepo se imejte in se beremo!

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 923
   RE: Julijke 2011
18.1.2011 14:36:54   
**M**
user posted image user posted image user posted image user posted image  napišem cel roman, vmes me itak odjavi pol mi pa še napiše sorry......uf..ne grem še 1x pisat, mogoče ko se ohladim 


pa lep pozdrav vsem

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 924
   RE: Julijke 2011
18.1.2011 14:46:40   
julijka11
Presneto, tudi meni se to dogaja; napisan full dolg post in potem ne gre naprej; za popiz.user posted image

sem včeraj bila v našem H&M pa je že full izropan, žametke so imeli samo še dvojne št. 36 ( cena pa super-5€), no sem si pa kupila ene za pomlad, upam da bo buši že tolk velik, da mi jih bo gor držaluser posted image

(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?