|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2011
18.1.2011 14:47:57   
marjetka15
Pozdravček vse,

danes je pa tako lepo vreme res, sem bila 1,5 ure zunaj na sprehodu ful fajnuser posted image .

Glede hrane men čist vse paše jest kar sm prej, nič mi ni slabo in tud bruham ne in nič nisemuser posted image . Popijem tudi jaz veliko mleka, mi pa ful paše kruh namazan s kislo smetano. Danes sem pa možeku naročila da nama gre kar po pizzo in solato, njami...

Kreme: ja jest se mažem z karitejevim maslom od Loccitane, je ful mastna in meni super, ja stane mislm za 30e sam je ne porabiš dosti. Sodelavka se je celo nosečnost mazala, ponucala dve in nima niti ene strije. Sicer so pa baje strije dedne, tko da upam da jih ne dobim, ker jih moja mami tudi nima ničuser posted image .

no tko mal na kratko...

(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 926
18.1.2011 15:18:27   
Suziiika
Marjetka15 no super če je tako s strijami, ker jih moja mami nima nič, je pa res da je ona čis druga konstitucija telesa kot js, tk da bomo mogl počakat pa bomo vidli user posted image
**M** mene je enkrat izučilo, pa še takrat nisem mela neki velik napisan, ampak sem bla tud jezna tak da sm se js tud mogla mal ohladit pa jovo na novo, zdej pa vedno predn dam potrdi še za ziher kopiram tekst, za vsak slučat user posted image  ne bojo me več hecali user posted image

(odgovor članu marjetka15)
Neposredna povezava do sporočila: 927
18.1.2011 15:28:30   
smuki
Takole, ko berem vaše "zgodbe" iz služb, mi kr pritisk dviguje...
Rečem vam sam to, punce držte se, mislite zdaj nase in na svoje male pikice v trebuščku... delale bomo še celo življenje (čeprav pa če imaš službo je danes hudo dobro).
Jaz imam že nekaj časa redno službo, vendar je šlo tud naše podjetje čez svega i svašta... sem tud že mislila, da bo treba iskat novo službo.
Potem sem pa drugič zanosila in je na koncu izpadlo tako, da bi morala za max 3 mesece nazaj v službo.
No, pa so celo sami predlagali, da bi morda bila kr na bolniški....oz. so bili zelo veseli zame in baje kr pričakovali, da se bom tako odločila.
Zdaj sem še en teden na porodniški, potem bom nekaj časa na bolniški zaradi AC. Februarja bom pokoristila star dopust in nekaj novega, potem pa za 2,5 meseca na bolniško... verjetno....
In so kar za to.... Se mi je kr kamen odvalil od srca.
Dopoldan bom lepo počivala, kaj postorila po hiši, skuhala... popoldan sem lahko pa cel čas z malo. Morava zdaj izkoristiti max, ker potem ko pride nov član ne bo več toliko časa.

Morje - razmišljala sem, da bi šli morda za par dni konec maja oz. začetek junija... ampak nekam zelo blizu, da tud če bi se kaj začelo dogajat, da grem magari v Izolo rodit. Jaz rabim par dni morja, naša tamala je pa tud čisto nora na vodo. Upam samo, da bo že dovolj toplo in pa da se bom jaz počutila še OK.

Stirje - mislim, da nimajo nobene veze z dednostjo... ker moja sestra ima čisto pajčevinast trebuh, jst niti ene strije... mama pa hmmm... mislim, da nima nič...

Neposredna povezava do sporočila: 928
18.1.2011 16:19:06   
botticelli
pozdravljene julijke!

rada bi se vam pridružila še ena, ki je končno zbrala pogum, ko so najbolj kritični tedni nekako mimo. Vsaj upam, da so.

Rok 7.7.2011, 3. nosečnost, otrok pa še nimam. Aja, starost 28 let, okolica MB.

Najprej vas temeljito preberem od začetka, potema pa se javim kaj. Veselim se čvekanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 929
18.1.2011 16:57:53   
Majuscka
botticelli - sma obe na frišno. Dobrodošla! Sam optimistično naprej, pa precej počitka - pusti se razvajati, čeprav ni vedno lahko. Jaz sem isto cvikala, zdaj pa sem že bolj pomirjena.

Včeraj me je ena nosečka seznanila, da si lahko na netu rentaš Angel sound....če se ti zdi da boš bolj pomirjena, toplo priporočam...tako ne rabiš vedno čakat sam na ginekološki pregled...vsaj zdaj, ko ga še verjetno ne čustiš pa si še malo prestrašena....men je blo včeraj full dobro!

http://www.smejko.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=2826&detailID=6938&segid=0&ime=Angel_Sounds_-_naprava_za_poslusanje_razvijajocega

Jaz pa sem bila vse do zdaj, 16. tedna s hrano zelo pridna, zdravo jedla, zdaj pa mi že dišijo sladkarije...pa več mesa, v glavnem konkretna hrana. Najbolj se pa pomirim z murkovo solato, tako fajn ožeto, s česnom in bučnim oljem..pa lahko sam kruh zraven....to bi jedla celo večnost...Komaj čakam zelenjavo na mamicnem vrtu..tisto, do julija :)

Mmm, bi znalo bit to za večerjo..dodajam na seznam mojmu...poleg grisa in toasta :)

(odgovor članu botticelli)
Neposredna povezava do sporočila: 930
18.1.2011 18:53:12   
Suziiika
Dobrodošla Botticelli, vsak dan nas je več user posted image  pa vso srečo! Povej mi, ko ravno vidim, da si iz okolice mb, plane maš roditi v mb-ju al na ptuju?

Majuscka meni se je pa zadnič za rojsni dan tak zluštalo sadne kupe.. ne tortice, ne nič takega, sadne kupe pa sladoleda user posted image  sem jo 3 dni pol jedla user posted image  s tisto murkovo solato si mi pa take lušte zaj naredla da ne vem če ne bom jutri mogla po murke v trgovino user posted image   mmm user posted image
Lahko noč za danes punce user posted image

(odgovor članu Majuscka)
Neposredna povezava do sporočila: 931
18.1.2011 19:37:06   
bubu_bibi
Punce, sori, samo, kaj je murkova solata? Meni se ne sanja, moj user posted image pa pravi, da so murke kumare po prekmursko. A je potem solata iz kumaric? Svežih? Če ja, potem jo tudi jaz jem rada (sicer s smetano in pire krompir zraven). Lp! user posted image

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 932
18.1.2011 19:43:23   
freyja
Zdravo, punce!

Danes se vam še jaz pridružujem, glede na to, da moja nosečnost uspešno napreduje. PDP imam 12.7., tako, da bo mismis mogoče imela družbo v porodnišnici. ;)  Stara sem 28 let.

Sem pa z veseljem opazila, da je na tem forumu še nekaj punc, ki niso šle na NS - sama sem se odločila, da se ne mislim celo nosečnost sekirat, ali je kaj narobe z bebo in me je že rahlo skrbelo, če sem čudna, ker je to praktično prva stvar, za katero me ljudje vprašajo, ko izvejo, da sem noseča in se potem čudijo, kako da nisem šla. Sem pa tudi v službi že povedala - ker imam več nadrejenih, ki morajo biti s tem seznanjeni, sem imela včeraj dvourne "obiske", dve šefici sta odlično sprejeli, ena se je pa kar naekrat spomnila, da je moj šef in sem danes dobila na mizo cel kup zadev za narediti od nje - no comment, 100 ljudi, 100 čudi, očitno me je treba porabit do konca, dokler sem še na DM ;) Vseeno boljši odziv, kot sem ga pričakovala, in sploh super glede na to, kaj berem, da se nekaterim revam med vami dogaja.

Sem imela pa UZ prejšnji teden in je beba prava skokica (mož pravi, da vozi bicikel, ker tako maha z nogicami ;)) pa lepo so se že videli očki, ušeska, nosek in usteca. Mi je kar toplo postalo pri srcu, ko sem gledala ta mali obrazek.

LP vsem,
f.

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 933
18.1.2011 19:54:29   
Suziiika
IZVIRNO SPOROČILO: bubu_bibi

Punce, sori, samo, kaj je murkova solata? Meni se ne sanja, moj user posted image pa pravi, da so murke kumare po prekmursko. A je potem solata iz kumaric? Svežih? Če ja, potem jo tudi jaz jem rada (sicer s smetano in pire krompir zraven). Lp! user posted image

Sem se že poslovila za dans, sam ti morem odgovorit  hehe ja ma tvoj prau, sicer sm js savinčanka, pa pri nas tud murke uporablamo user posted image  pri nas jih naribamo na kolobarje pa pol posolimo pa pustimo en čas tak, da ratajo take mehke, pol jih mal odcedimo da gre ta voda odvečna stran, pol pa lahko narediš solato od a do ž :) one kr tak naribane so mi tak trde,pa te kupljene zej izven sezone so mal stiroporaste se mi zdi user posted image

Zej pa res, lahko noč za danes,
tebi freya pa dobrodošla! user posted image

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 934
18.1.2011 20:21:01   
juhica
Zdravo punce!

Mi smo se družinsko potepali, smo bili cel popoldne pri babi (tašči), potem sem pa s starejšim skočila v Deichmana po ene zimske šuhe, ker so mu uni prejšnji naenkrat premajhni ratali - mislim, da zato ker jih je možek dal sušit nad kamin. Dobila sva ene za 20 evrov, upam da bodo zdržal do konca zime user posted image , sam se mi res ne da okol hoditi v kakšno Ljubljano, ker še nisem čist ok s slabostmi, če kej okol hodim.

Zdele pa si kuham brokolijevo juhico, ker solate dons ne bom jedla več, sem že tri sklede radiča s krompirjevo omakco pojedla in bi blo dost za danes. A je še katera tako izstradana kot jst? Zdej pa še s s temi poletnimi solatami skomine delate. Letos pa tudi, če bom dojila, bom jedla vse po vrsti, itak je prejšnji otrok mel krče ne glede na dieto.  

Strije jst že mam, po bokih in prsih, prvič sem se mal preveč zredila, pa še nič se nisem mazala, tako, da je to urejenouser posted image .

Pozdravljene nove nosečke, pa ne pozabite CtrlC, pa potem CtrlV, pa je problem z We are sorry rešenuser posted image

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 935
18.1.2011 20:26:52   
ssevin
Evo se tudi jaz javljam, da nas bo malo več. Rok 24.7.2011, najprej je bil 21.7.2011 ma ni važno no, kr nekaj v glavnem. Vse je ok, počutim se krasno napihnjeno. Kje je še julij majko milo. Smo pa prejšnji teden vidli fantka na NS, zdravnica pravi, da je 95 %, bomo vidli. Imam pa še doma skoraj 5 letno miško, ki komaj čaka dojenčka. Aja, stara sem 27. Trenutno pa samo čakam na pomlad, ker me ta zima ubija. Aja, se mi pa zdi, da sem brco začutla včeraj prvič, ne vem če je to to, ampak tak se mi je zazdelo. Bi pa rada šla fuuul v bolniško, tam nekje aprila najkasneje. Pa ne vem kak.user posted image
Lepo bodite zaenkrat.user posted image

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 936
18.1.2011 20:37:51   
Majuscka
Kot pravi Suziika :) to je tudi naša murkova -oz. kumarična solata! Čist tak postopek! :)
Ne vem al so murke glih prekmursko, čeprav mam od tam korenine, na štajerskem po domače pravimo murke :)

In od četrtka so v akciji v Lidlu...to bo zaloge :)

Lahko noč

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 937
18.1.2011 21:06:15   
MetiLu
Čer!

Vidim, da imate težave z RR user posted image  jaz sem že tolk postov oddala, da me je izučilo, zmeraj si naprej skopiram, predem pritisnem potrdi, ker vsaj v 50% ven vrže, ker predolgo pišem in sproti berem in komentiram...

Glede strij mislim, da je žal odvisno samo od kože, ki jo nosimo. Moja mami ima namreč kar lepo štahast trebuh od mene, pa je imela le mene. Sej pravim, me prov zanima, če jih bom v drugo tako dobro odnesla, vsaj kar se trebuha tiče. Rit imam kot zebra že od najstniških let, ker sem se v enem obdobju prehitro potegnila, pa je vse popokalo user posted image  no, sej ko jo na sonce postavim, se jih skoraj ne vidi user posted image

Dobrodošle nove čveke user posted image

Se pa tud meni že dva dni dozdeva, da čutim metuljčke v trebuhu, samo nisem še nobenemu naglas rekla, se mi zdi mal kmalu. Samo nekako je občutek drugačen, kot če me daje prebava, pa nekako se spomnim, kako sem čutila prvega. Se mi pa zdi zelo zgodaj user posted image  no, do sedaj sem ga 3x začutila, samo takrat, ko sem ležala in se umirila user posted image  

Juhica, mene so tisti hudi napadi lakote malo minili, še vedno pa dnevno pojem veliko več kot pred user posted image  Sem pa dala gor že 2kg. No to je bilo na nuhalni, zdej je nabrž še kakšna več user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 938
18.1.2011 22:04:08   
_Mavrica_
Ojlaaa:)....

Jaz se že kar lep čas nisem nič javila, ker enosavno nisem bila nič za računalnikomuser posted image . Imam slab občutek če sem tukaj na forumu in ne pišem diplome...potem pa raje sploh ne grem za računalnik....vem čudna semuser posted image ...
Ja mi še čakamo na NS, 24.1. Čeprav je to malo pozno (13tednov in nekaj dni), vendar ni šlo prej ker je G na dopustu....upam res da ne bo prepozno. Bova pa tudi vprašala za spol, če se bo le dalo videt....saj je vseeno ali zveva zdaj in se pripraviva ali pa potem....
Za strije tudi mene zelo skrbi, ker jih imam po prsih že zdaj ogromno od pubertete, ker so zelo na hitro zelo zrastle (sem bila pa tisto obdobje kar priljubljena med fantiuser posted image , mal heca mora bit)...no trebuh se mi že kar pozna, čeprav po moje zaradi napihnjenosti in slabe prebave.
Se pa vsak dan mažem z oljem za nosečnice od Bubchen pa upam da bo kaj pomagalo, nimam izkušenj ker je zame vse prvičuser posted image .  Sem se pa tudi zredila kar precej, kar me skrbi....slabo mi namreč ni bilo nič, apetit imam pa zelo povečan, pa se nočem odrekat hrani in sem vsa vesela da ne rabim še za to skrbet.....ne bi pa rada po porodu ostala debeluška user posted image ....

Lepo se imejte še naprej....bom se še kaj javila, zdaj grem pa spet nekaj pojest....so se mi tele murke al kumare al kokr jim pravte pošteno zaluštale ko tole berem....sam jih nimam user posted image  , trgovine so pa tudi vse že zaprte....

Hope is necessary in every condition.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 939
18.1.2011 22:45:42   
botticelli
ojla !

Ste pa lepo aktivne tukaj, nisem pričakovala toliko novega do večera. Res super user posted image user posted image user posted image

Majuscka, hvala za ta link, zadevo bom ziher rentala. Pa fajn se mi zdi da jo rentam za določen čas, potem pa vrnem, ker me bo po moje čisto obsedlo. Bom nonstop priklopljenauser posted image user posted image

V tej nosečnosti nimam nikakršnih težav, od samega začetka vse bp, sem že veliko bolj pomirjena, ampak veste kako pravijo: koga so pogrizle kače, se boji še zvite vrvi (nekako tako gre user posted image )

Suziika, sem iz okolice mb, ampak na tisti drugo stran, ne Ptujsko, tako da mi je MB absolutno bližje. Sem pa slišala velikokrat da so iz tistega konca raje hodili v mb. Verjetno je res boljše, ne vem. Ptujska bolnišnica ni ravno na nekem dobrem glasu user posted image user posted image

Za strije mi je popolnoma vseeno, čeprav se bom pridno mazala da jih ne dobim. Čeprav baje ne pomaga kaj, bolj odvisno od tipa kože. Po prsih jih itak že imam odkar vem za sebe user posted image

V službi sem tudi že povedala, nad odzivom sem res zelo vesela. Tisti, ki mi veliko pomenijo so res zelo veseli, tudi šefica in direktorica, tako da res ok. Poznajo tudi mojo kalvarijo na poti do same zanositve in ostale okoliščine, tako da je verjetno tudi to pripomoglo. Upam pa, da bo do konca potekalo vse kot treba in da bom čimmanj rabila bolniško.  Čeprav se pa ne obremenjujem s tem, ker se ve kaj je na prvem mestu.

Vse nosečke, ućivajte, grem v ležečko ( skrajni čas ).

Se beremo.

(odgovor članu _Mavrica_)
Neposredna povezava do sporočila: 940
19.1.2011 7:40:28   
muki1
He, he, pa je tudi meni nekaj počilo včeraj v tebuhu. Nisem čisto prepričana, ker sem že skoraj spala, ampak mi je nekako zagomazelo v trebuhu, tak da mislim, da je to bilo to. Sem bila potem čisto srečna in sem mu prigovarjala, naj še, pa ni hotel user posted image . Mah, jaz sem že tretjič noseča, pa še vedno nisem prepričana če je to to.
Murke niso po prekmursko. Pri nas so kumarce, ali ba uborke, mogoče v kakšnem predelu murke, ampak nisem še slišala user posted image
Apetit imam jaz normalen, samo se vseeno redim nazaj kot pujs, sem namreč v letu 2010 imela dieto in sem lepo shujšala enih 8 kil, zdaj pa se spet fajn širim. Bom probala jesti normalno, kolikor se bo dalo in ne pretiravat, ampak jaz se že od normalnega redim user posted image . Bi pa lahko jedla in preživela tudi od sendvičev, ker mi orto dišijo. To je pri meni že tudi klasika. Pa kakšne jedi na žlico, zelje, pasulj, zelenjavne mineštre, to mi gre vse v slast. Prav posebej mi ne smrdi nič, mi pa mlečno kaj prida ne paše. Kako smo si različne, a ne?

Strij imam od prve in druge nosečnosti po trebuhu veliko. Pa tudi po prsih. Riti sploh nočem gledat, ker tam je spet celulita za izvoz. Ja, seksi bejba sem, ni kaj user posted image .

Sevin, si se le opogumila user posted image .

Grem delat zdaj.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu botticelli)
Neposredna povezava do sporočila: 941
19.1.2011 7:56:05   
MetiLu
Jutro user posted image

Možek je spet priletel iz nočne in peljal mulčka v vrtec. Pa še po burek sem ga poslala user posted image  njamiiiii ... sem tko lačna, da mi kar kruli po želodcu...

Pol si grem pa lase oprat, pa na šiht po plačilno listo za december. Pa ena debata s šefico me čaka... upam, da je uredila bolniško tako, da mi jo bo tudi zavod nakazal preostali del user posted image

No, tolk za zdele.

Ne, še tole moram povedat. Včeraj zvečer se s tamalim odpravljava spat. Pa se je meni zaluštalo še nekaj pojest in si naredim čokolino. Pa me je tamal slišal, da ropotam po kuhinji in vpraša, kaj delam. Sem rekla, da jem ker je dojenček lačen. In tamal men nazaj: " Mami, a si ga ven vzela?" user posted image  jao, sem mislna da bom dol padla. Moram res pazit, kaj zinem, ker si ta mala glavica to čist po svoje predstavlja. No, potem sem se pa k njemu vsedla z računalnikom v roki, pa sva spet malo gledala filmčke o razvoju user posted image  v maternici, pa kako dojenčki jejo v trebuhu in kako, ko se rodijo. Pa gleda en čas posnetek dojenja, pa mi reče: "Mami jaz bi tud majhen bil, da bi lahko na ziziki jedu"... no, pa je bilo spet treba razlagat user posted image  sem mu potem spet pokazala slikce, ko je bil on majhen in se je dojil, pa ga je malo potolažilo user posted image  v glavnem, moram dobit tisto knjigico, Lukec dobi sestrico, da mu bom lahko na lažji način razložila, kaj se dogaja. Nisem najboljš pripravljena na tale njegova vprašanja user posted image  user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 942
19.1.2011 8:36:44   
Suziiika
Dobro jutro tudi z moje strani user posted image
Ne vem al je nosečnost kriva al preprosto slabo spim, ampak me že ene par dni ko vstanem tak fejst glava boli da komi gledamuser posted image  pol je sicer dobro, ko spijem kavo pa se najem, samo vseeno user posted image
Juhica mene je samo enkrat rablo izučit, od takrat naprej strogo kopiram preden potrdimuser posted image  je res malo tečno, ko napišeš cel roman, pol pa prazno spet vse..
ssevin dobrodošla!
Majuscka super za akcijo v Lidlu, edini problem je da ne vem če mi bo ratal zdržat do jutri user posted image  ker si mi presneto velke lušte naredla včerej  user posted image a iz štajerske si drugače?
botticelli hvala za info glede porodnišnice, nisem vedela. Ker js sm drugače savinjčanka in sm trenutno še doma, vendar moj dela na ptuju in bom šla počasi js tud gor, pa sma misla da boma pol kr na ptujsko šla ker je najbližje, drugače sem js mela Celje v mislih, sam če bom gor, morem neki bližje najt user posted image

Glede strij je pa tak, smo samo ljudje in pač jih mamo, nobena od nas ni photoshopana pa rekonstruirana tak ko punce po naslovncah ko so čis "perfect" od a do, pa to ne pomeni da nismo sexy, tak da muki1, seveda si! user posted image  user posted image  žalostno je da dans tako lepoto vsiljujejo mladini, da je ta pol čis shirana user posted image

MetiLu kak se lahko otroku nasmejiš včasih ha? neverjetni so, pa tak posrečeni.. kak jih ne bi meu rad?  Men se zdi da ti čist vredu uspeva pri razlagi na njegova vprašanja, dokler je realno pa da je fant zadovoljen, nč skrbetuser posted image Pa fajn zrihti pri šefici, pa dober tek za tisti burek user posted image

Pa ko si lih omenla da ne veš če si prpavlena na ta vprašanja bom poveda eno štorijo ko pravjo da naj bi bla resnična, zdej kok pa je, pa js ne vem, bom sam posrednik.. je pa možno da je ker otroci stvari jemlejo dost dobesedno in je treba včasih kr mal pazit kak jim kej razložiš.. Pa upam da punce ne boste hude, ker je malo žalostna zgodba..

Nek mala punčka je dobila bratca  in punčki pač ni šlo v račun da ona nima lulčka tak ko on; in mu naj ji nekdo doma reko da so ga njej v bolnici odrezali ker je punčka in ga nima..  In ne vem kaj točno je blo, kaj jih ni nihče pazu al kak, ampak pravjo da naj bi mala probala bratcu odrezat lulčka in vežda mali čis krvavi, pa ga gasa poterajo v avto, mala je nekot skočla zraven ven, ata obraču avto, naj bi po nesreči še tamalo butno ker ni vido da je prišla za njemu ven..Pa naJ bi na koncu oba umrla..

Ne vem al je to zmišlen al ne, tak sem slišala, če je prehuda lahko zbrišemo, hotla sm sam rečit da morš bit res previdn kak razlagaš otroku določene stvari, res..

Lep dan punce

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 943
19.1.2011 8:37:59   
**M**
Jutro user posted image

Joj kok ste načvekale, zdej pa res nesmem pozabit skopirat predno pošljem.

Dobrodošle noveuser posted image

botticelli...te čist razumem, sem na istem, ampak je res faj, ko tlele s puncami malo počvekaš, čeprav strah ostaja in zase vem, da nebom mirna dokler beba ne pride ven.

hrana...zdele, ko sem vas brala sem prou lačna ratala. Drugač pa nimam nekih težav, razen bureka nesmem zavohat kaj šele videt. Pa za sladko mi ni nevem kolk, čokolada mi sploh smrdi, vsake tok časa me prime, da bi kej pojedla pa še to more bit domače, pol ko spečem pa pojem en košček in to je to. Edino kitajska se mi lušta skos, sva bla v nedeljo tam, pa bi šla spetuser posted image  No pa puding mi že 2 dni diši, ga bo treba dons narest...Sem pa tut jst študirala, kaj hudiča je murkova solatauser posted image  no zdej vem

strije...jah kaj čmo, če bojo pač bojo ni kej, se bo treba sprijaznit, kdo jih bo pa vidu, ko bomo mele naše lepe sončke zraven aneuser posted image

Kera je že zadnjič pisala, da živi na obali? Sam tolk, da ji povem, da prihajam prihajam...hehe mal heca, bi pa mela kašen mali vikend ob morju o ja. Js ga obožujem, se mi pozna, da sem bla na morju narjenauser posted image

Aja pa ful rada preberem kakšne take prigode z vašimi malčki, se prou nasmejim.

Morm vam povedat, da je moja kolegica včeraj rodila, sem full vesela. So ji skos govorili, da bo punčka, no zdej majo "punčko" z lulčkomuser posted image  Komi čakam, da gremo mal pocrklat.

No tko, odjavlo me je, skopirala sm, zdej pa , da vidmo

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 944
19.1.2011 8:38:51   
**M**
Waaaaw bravo jstuser posted image user posted image

(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 945
19.1.2011 8:50:00   
juhica
MetiLu, to je odlična knigica, je bila kar aktualna pri nas. Sicer je med bolj zanimivimi stvarmi, bila pokakana plenička in pitje iz joške, je pa moj triletnik tudi obvladal ženske rodne organe, in ko smo šli skupaj na morfologijo, je na vratih ginekološke ambulante videl sliko in na glas komentiral :"Mami glej maternica!"user posted image

Tudi moj se je hotel še dojiti, bolj za hec, in sem mu morala kazati slikice, kako je tudi on pil, ko je bil majhen...

muki1, nč se sekirat, hujšali bomo po poroduuser posted image .

AngelSound mi je pa v prejšnji nosečnosti sposodila prijateljica, baje ni dobro skoz poslušati, je pa fajn da slišiš srček. Čeprav naj povem svojo izkušnjo, jst ga enostavno nisem in nisem našla, in to včasih po cel dan ne, in moja noseča soseda se je tudi trudila - sam živčna sem ratala takrat, in sem ga kr vrnila, mi je šlo to na živce, komi parkrat nama je z možekom uspelo najdit... In to glih v tem času tm od dvanastega do šestnajstega tedna, potem sem pa počasi , proti 17. tednu itak zaznavala gibanje...

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 946
19.1.2011 8:55:52   
**M**
Suziiika...jst tut zelo slabo spim, skos se neki premetavm, enkrat mi je vroče enkrat me zebe, pol obiski wc-ja...pa še moj me zbudi, da smrčimuser posted image user posted image  to je zdej neki novega. Se zbudim vsa skurjena, bi šla najraj nazaj spat, ne pa delat. Kar se pa glavobola tiče, mene je do zdej 2x tko bolela glava 2 dni skup, da se mi je že mešalo, sej sm pisala tle, da sem mogla iz službe it...In upam, da me nebo več, se nebom nč hvalila, da mam zdej 1 teden mir, ker me bo zihr kej doleteluser posted image

(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 947
19.1.2011 9:03:11   
Suziiika
**M** mislim da sma na istem pol kar se spanja tiče.. Meni je najhujše to,pridem iz wcja in  sm že kake pol urce urco v posli, se fajn zagrejem in ewo spet na wc... user posted image  kak me pa to jezi user posted image
Js tud upam da te ne bo več glava bolela ja, mene bo pa tud zaj nehala ko spijem kavico pa da se lepo najem user posted image

(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 948
19.1.2011 9:09:07   
**M**
Skos me ven mečeuser posted image

ja ja to je prou "fajn" in pol pogledam na uro in vidim, da je sred noči pa, da še nisem skor nič spalauser posted image  Dans je komi sreda, jst sm pa že čist skurjena, bi mogla delat sam 3 dni v tednu, da bi nekak normalno gurala. Kave pa js ne pijem, me po njej boli želodec za znoret, pa sem zadnjič po 4 mesecih spet probala popoldne mal, pa je blo isto, tko, da bo treba bit kr brez.

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 949
19.1.2011 9:18:12   
Suziiika
Sm js isto, tak se počutim ko bi me vlak povozu,.. ne vem ka je to zej..  Po moje me mal to vreme tudi, pa una skrb če mi bo jutri ratal do ginekologinje zjutri če bo začel dans popoldne snežit al kak pravjouser posted image
Js pa sam uno jutranjo morem, ker drugače je še slabi, čeprav je to vse v glavi, pa navada, samo če je ne dobim, uuuh user posted image  ja če pa teb ne paše oz. želodčku, je pa tak bolše brez user posted image
Naj ti čimprej mine delovni dan user posted image

(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?