|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2011
14.1.2011 14:03:21   
Šnofla
No pa se vam pridružim še jaz. Sem mislila čakat do NS, ampak ker se me počasi prijemlje nosečniška evforija ne morem več čakat user posted image

Evo podatki za seznam :) starost 21, 1. nosečnost, nič user posted image , pdp 30.7., NS 17.1.

Trenutno me še malo živčki dajejo, ampak doma zdaj vejo in počutim se super, tako da je vsak dan bolje.

Za razliko od večine pa raje na preglede hodim sama kot z mojim, sem bolj umirjena sama kot da bi mogla še njega mirit user posted image

Uživajte v user posted image !

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 851
14.1.2011 14:31:56   
Špelca21
Šnofla dobrodošla in čestitke user posted image user posted image

(odgovor članu Šnofla)
Neposredna povezava do sporočila: 852
14.1.2011 14:41:14   
zabica81
Dobrodošla Šnofla in vse nove. Čestitke za super rezultate za NS. Za tiste, ki še čakate pa držim pesti in pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image . Pri temi o vozičkih se vam bom pridružila ksneje, ker za enkrat imam še kup drugih stvari za urediti.

Moram se pa pohvaliti, da sem dve dni nazaj kupila letalske karte in se z dragim in slepim potnikom odpravljava na Tenerife. Sicer bom morala paziti na en kup stvari, ampak nekako že bo. Ima katera kakšne izkušnje/nasvete glede potovanj v nosečnosti? bom hvaležna za vsak komentar.

Anci banci ne morem verjeti ko berem kaj se s tabo dogaja. Držim pesti, da se stvari čim prej normalizirajo. Ti pa se poskušaj čim bolj sprostiti in uživati v nosečnosti. Čeprav vem, da je to v dani situaciji bolj težko.

Lep vikend vsem, uživajte in izkoristite ga za sprehode, kajti vikend bo sončen.

(odgovor članu Špelca21)
Neposredna povezava do sporočila: 853
14.1.2011 15:06:16   
NEA_TEJA
Evo še mene iz ns vse je ok sedaj pa čakam rezultate.Imeli pa naj bi punčko no ni čisto 100% ampak 99%

(odgovor članu zabica81)
Neposredna povezava do sporočila: 854
14.1.2011 15:09:49   
juhica
žabica81, u fensi, kr Tenerifi! Fino, da gresta, uživiteuser posted image . Kar se tiče potovanj, vem za eno punco, ki je veliko potovala, tudi noseča, z letalom in tudi podobne destinacije, pa je blo vse ok.

Mi smo pa sprehod za dons že opravli, smo skozi sonce lovil po sosednjem breguuser posted image . No sedaj sem pa tok izčrpana, da sem tamala nahitrco zapacala, pa gremo spat, kosilo bom pa potem skuhala.

(odgovor članu zabica81)
Neposredna povezava do sporočila: 855
14.1.2011 15:25:19   
**M**
Ojla,
spet bom bolj na hitrco, mam gužvo v službi. Včeri sem zaradi glavobola mogla it domov, drugače bi me pobralo, sem se komi pripeljala do doma. Itak sem cel dan preležala, vsakič, ko sem se premaknila se mi je stemnil in kot nalašč sem na 1 uro hodila lulat. Šele okol 8 zvečer je blo bolše. Danes mi je pa že od zjutraj slabouser posted image , jah ni kej to spada zraven ane.

Žabica81 super za potovanje, jaz bi tut. Imejta se kar se da lepo.
Šnofla in Helenc80 dobrodošliuser posted image
maca84 to je pa čisto samo vajina odločitev in mislim, da vaju nima noben pravice obsojat.
Metilu super za načrte za hiško. Midva bova tut zidala, sam še nisva tok daleč. Upam, da bova čimprej začela.
Minnie pazi nase in bebico

brcike... joj komi čakam, si sploh ne predstavljam kakšen je občutek
imena...uf nimava še pojma, kar naenkrat nama nobeno ime ni všečuser posted image

No tolko na hitrco, želim vam lep vikend, baje bo lepo vreme tako, da ga lepo izkoristite.

Čawči

(odgovor članu zabica81)
Neposredna povezava do sporočila: 856
14.1.2011 16:35:12   
marjetka15
ojla,

evo mene se spet mal oglašamuser posted image . Jaz tudi komaj čakam, da začutim prve metuljčke, sam si sploh ne predstavljam, če bom vedela da je to to. Grem h koncu 15t in upam, da bo kmaluuser posted image .
Glede imen ja midva nikakor ne prideva skupaj, mož bi bolj imena, ki so že dolgo ''na sceni'' Lea, Tea, Sara,...
jaz bi pa bolj moderno in sicer Tia, Lona, Enja,... ja izbirava samo za punčko, ker naj bi bila punčka, upam da kaj ne zrasteuser posted image user posted image user posted image

Metilu   super za hiško user posted image , ja midva bova imela letos zelooooooo pestro....
Namreč čez ene 14 dni dobiva gradbenega, potem pozidamo klet, v maju pa nama postavijo montažno hiško...
Upam, da bom še tok okretna da bom malo nadzornika igrala, da bo vse narejeno kot mora bitiuser posted image . Potem pa naj bi se nekako decembra letos že vseliliuser posted image user posted image user posted image , upam da nam rata,....
Tako da sem ful navdušena, da bom lahko najini pikici uredila eno lepo, srčkano sobico....

tok na kratko, aja vsem user posted image user posted image user posted image za same lepe novice iz nuhalnih, pa da bo takih glede problemov v službi čim manj oz. jih sploh ne bo.

papa

(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 857
14.1.2011 19:06:29   
bubu_bibi
Pozdravček še iz moje strani!

Počasi sva začela veselo novico oznanjat prijateljem, so kar lepo sprejeli in nekateri celo že sanjajo, da pridejo v P otročka gledat... user posted image user posted image

Tudi meni se že kakšen teden dozdeva, da čutim brcike, taki lep, nežen občutek, pa točkast... Karkoli je že to mi je prav lepo! user posted image user posted image user posted image

Ime imava že izbrano (v bistvu že takoj od začetka), tako za user posted image kot za user posted image - nekako čutiva (celo enako) kdo je prišel k nama, ko se bo pokazalo, bova pa ziher, sicer mudi se ne.

Anci banci - prav hudo mi je zate. Drži se! Mi sicer ni jasno, kako je lahko kdorkoli do nosečnice nesramen, žaljiv ali celo tak, da bi jo hotel namenoma prizadeti ali izigrati. Ne se pustit! user posted image

Meni so se začele neke bolečine čisto spodaj trebuha, enkrat me je celo tak zagrabilo, da se mi je stemnilo pred očmi. Počitek je zdaj ključen, user posted image me skoz komandira v posteljo ležat. Še katero kaj boli?

Čestitke vsem za super rezultate NS in se beremo!

(odgovor članu marjetka15)
Neposredna povezava do sporočila: 858
14.1.2011 19:23:34   
~Minnie~
bubu_bibi, mene tud občasno kar malo bolj močno špika čisto spodaj .... jst mislim, da je to zaradi rasti naših pikic oz. zdej so že mini štručke user posted image

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 859
14.1.2011 19:40:31   
bubu_bibi
Minnie, saj vem, da pikice rastejo, saj mogoče je tudi to, samo mene ne špikne, me prav zaboli in to traja... Kot kakšni krči. In me je potem vedno strah, če se nisem po nepotrebnem preveč napela (fizično ali psihično).
Saj sredi februarja (manj obveznosti) bom začela s telovadbo za user posted image user posted image , tako da upam, da bo bolje.
Lepo se imejete!

(odgovor članu ~Minnie~)
Neposredna povezava do sporočila: 860
15.1.2011 10:21:33   
mismis
Dober dan

bubu_bibi, tudi mene zelo zaboli, ko se naprimer preveš naprezam, npr. pri kašljanju, pri zavezovanju čevljev (če mi rob hlač pritiska na trebuh), pri hitrih obratih pri spanju...po moje ni to nič narobe.

maca, ups so mi  ostala leta pri kopiranju user posted image , sem  že popravila. Odločitev glede NS pa je samo vajina, me te nimamo kaj obsojati.

total, super da se slabosti umirjajo user posted image user posted image  še lepše pa je, da že čutiš pikico, ma sem ti kar malo fovš user posted image

anci banci, a tebi bodo pa zdaj kar vsak dan pošiljajo detektiva, ma da se ne naveličajo user posted image , zdaj samo držim pestke, da boš na bolniški do konca nosečnosti, ker vrnitev v tak kolektiv pa res ni luštna

Helenc80, dobrodošla med nami in čestitke za prvega sončka

spetko, upam, da je mali sonček za boljši user posted image user posted image user posted image

cori, ponavadi sem res pozitivna oseba user posted image , zadnje čase sem pa tečka tečna user posted image user posted image , pa to samo zato, ker se moram učiti za en izpit, ki ga ne maram, pa tudi seveda volje ni nobene ta prave

meti.lu, dobro ste se to zmenili glede hiške. Imena pa še bodo, mogoče boš kje ujela kakšno ime pa ti bo všeč. Zraven vašega prvorojenca grejo meni lepa slovenska imena, kot so npr. Tinkara, Neža za user posted image  za fanta pa morda Rožle, Lovro user posted image

Akvič, super za še bolje izvide NS user posted image  user posted image  user posted image user posted image  kako je s slabostmi, so že minile?

Špelca, te čisto razumem, tudi jaz se sprašujem ali bom prepoznala prve brcike naših pikic user posted image

Minnie, samo da je vse v redu s pikico, ali si sedaj na bolniški?

rakica, upam da uživata na obisku pri bodočih starih starših user posted image

Juhica, super za NS user posted image , a še enega falota boste imeli user posted image  pa super komentarji starejšega bratca

šnofla, dobrodošla med nami, v ponedeljek pa že NS user posted image user posted image user posted image

Žabica, Tenerifi wow uživačka, gresta na sončka user posted image  me pa vse fovš user posted image user posted image

Nea_Teja, super za pregled in pupo user posted image user posted image user posted image  a sta dobila kakšne slikice pri Pušenjaku

**M**, upam da je z glavobolom kaj bolje, glede imen se bosta morala pa kar hitro odločiti, se mi zdi, da čas kar leti, še malo pa bo julij tukaj.

marjetka, pri vas bo letos sploh veselo, dojenček pa hiška user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 861
15.1.2011 10:23:51   
mismis

user posted image

PDP, NICK, STAROST, ŠT.user posted image , ŠT.user posted image , DATUM PREGLEDA, NS

1.7.

2.7.
jana banana, ?, ?user posted image , ?user posted image , P: ?, MF: ?
total, 28, 2user posted image , 1user posted image , P: ., MF: ?

3.7.
tina_r, ?, ? user posted image , ? , P: ?, MF: ?

4.7.
balem, 30, 3user posted image , 1user posted image , P: ?., MF: ?
pinky_fairy1, ?, 1user posted image , 0user posted image , P: ?., MF: ?

5.7.
smuki, 30, 3user posted image , 1user posted image , P: 1.2., AC: 20.1., MF: ?

6.7.
magic, 22, 1user posted image , 0user posted image , P: ?., MF:

7.7.

8.7.
sonya1, 42, 1user posted image , 0user posted image , P: ?., AC: 24.1., MF: ?
marjetka15, 28, 1user posted image , 0user posted image , P: 26.1., MF: ?
muki1, ?, 3user posted image , 2user posted image , P: ?., MF: ?

9.7.
saskam, 29, 2user posted image , 1user posted image , P: ?., MF: ?
MagicSpell77, 33, 1user posted image , 0user posted image , P:?. , MF: ?
škrpijonka, Koper, 32, 1user posted image , 0user posted image , P: 19.1.., MF: ?
monika2011, Kranj, 22, 2user posted image , 1user posted image , P: 3.2., UZ 9.3., MF: ?

10.7.

11.7.
reni36, 36, 2user posted image , 1user posted image , P: ?., AC: 28.1.

12.7.
mismis, 36,  2user posted image , 0user posted image , P: 19.01., MF: ? 

13.7.
Nateja85, 23, 1user posted image , 0user posted image , P: 27.1.,  MF: ?

14.7.
frufru, 35, 4user posted image ,  1 user posted image , P: ?.,
meti.v, 29, 2user posted image , 1user posted image , P: 1.2., MF: ?, user posted image
zoga08, 28, 2user posted image , 1user posted image , P: ?, MF: ?
aloje, 35, 2user posted image , 1user posted image , P: 17.1., MF: ?
Zima1976, 34, 1user posted image , 0user posted image , P: ., MF: ?

15.7.
dhamma, ?, ?user posted image , ? user posted image , P: ?, NS: ?
petrussa, ?, ?user posted image , ?user posted image , P: 1.2.., MF: ?
.Evelyn, 28, 2user posted image , 1user posted image , P: ?.., OGGT: 25.1.
kovanec, ?, ?user posted image , ?user posted image , P: ?., NS: ?

16.7.
bubu_bibi, 27, 1user posted image , 0user posted image , P: ?.,
spetko, 24, 2user posted image , 1user posted image , P: ?., MF: ?

17.7.
tamcy, ?, ?user posted image , 1user posted image , P: ?, NS: ?
aqua77, 33, 2user posted image , 1user posted image , P: 1.2., MF: ? user posted image
fiška33, 34, 2user posted image , 1user posted image , P: 10.1., MF:  user posted image
sunny24, ?, 3user posted image , 1user posted image , P: ?., NS: ?.

18.7.
zabica81, 28, 1user posted image , 0user posted image , P: 19.1.., MF:
meti.lu, 28, 2user posted image , 1user posted image , P: 10.2., MF: 11.3.
mamyp3, 30, 3user posted image , 2user posted image , P: 2.2., MF:
dekle23, 23, 1user posted image , 0user posted image , P: 3.2.., MF:

19.7.
rakica82, 28, 1user posted image , 1user posted image , P: 27.1.., MF:

20.7.
anci banci, 31, 2user posted image , 1user posted image , P: ?, MF:  user posted image
sonncnica, 30, 2user posted image , 1user posted image , P: ?., MF:

21.7.
medko, 22, 2user posted image , 1user posted image , P: ?, NS: ?

22.7.
**M**, 27, 3user posted image , 0user posted image , P: 25.1., MF:

23.7.
Špelca21, 25, 1user posted image , 0user posted image , P: 19.1., MF:

24.7.
cori, ?, 4user posted image , 3user posted image , P: 20.1., MF:.

25.7.
summer11, ?, ?user posted image , ? user posted image , P: ?, NS: ?
LuNaMi, 25, 1user posted image , 0user posted image , P: 27.1., NS: 19.1.

26.7.
NEA_TEJA, Cerknica, 35, 5user posted image , 3user posted image , P: 2.2.., MF: user posted image
wwwwww, 23, 2user posted image , 1user posted image , P: ?.., MF:
Juhica, 31, 3user posted image , 2user posted image , P: ?,  MF: user posted image

27.7.
Roži_, 30, 1user posted image , 0user posted image , P: 19.1., MF:
julijka11, 36, 2user posted image , 1user posted image , P: 4.2., NS:  17.1.
maca84, 26, 1user posted image , 0user posted image , P: 2.2., MF:  ?
Helenc80, 31, 1user posted image , 0user posted image , P: ?., MF:  ?

28.7.
Minnie, 24, 1user posted image , 0user posted image , P: 19.1., NS: 19.1.

29.7.
_Mavrica_ , 25,1user posted image , 0user posted image , P: ?., NS: ?
Tamcika, ?, 1user posted image , 0user posted image , P: ?., NS: 17.1.

30.7.
Šnofla, 21, 1user posted image , 0user posted image , P: ?., NS: 17.1.

31.7.

X.7.
Vixen, ?, ?user posted image , ?user posted image , P: ?, NS: ?
anonimen, ?,1user posted image , 0user posted image , P: ?., NS: ?

Julijk 2011 nas je: 58

user posted image user posted image  Z nami so pot začele: user posted image user posted image

sončnica14
SmInCa
nhaya
Angelica Wald
*Lili*
anak
aTri

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

user posted image user posted image www.noseca.com/ 

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    user posted image
    PREGLEDI           user posted image NUHALNA SVETLINA  
    user posted image
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           user posted image OTROČARIJE.NET  
    user posted image
    ŠOLA ZA STARŠE           user posted image NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    user posted image
    VSE O NOSEČNOSTI           user posted image MAMA.SI  
    user posted image
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           user posted image BABY BOOK   

• user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
  • Neposredna povezava do sporočila: 862
    15.1.2011 10:56:09   
    Suziiika
    Mismis bom ti dala delo, pa bos dodala se naju 9.7 ;) prva nosečnost zato še tolko bol pričakovana in na trnih, komi čakamo usi user posted image
    Drugače pa pozdravljene punce, bom danes malo na hitro, tolko da vas use pozdravim, kasnej pa si bom uzela mal več časa pa prebrala vse poste da se uspešn vklopim :)
    Pri nas zaenkrat vse vredu, mela na začetku nekaj težav ker sm menjavala ginekologinjo (vem ja malo pozno sem se spomnala, ampak ko ginekologa ne potrebuješ tako pogosto nekak pozabiš, pol pa joj kr naenkrat:)) ampak je zej vse pod kontrolu, stare mame pa ati bli usi veseli, mal so smešni ko zdej kr naenkrat tak usi pazjo name :) ; zadnič ko je pihalo zunej mi je ati reko da naj nič ne hodim ven :)
    To je to za danes, srečno vsem pa punce pazte nase :)

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 863
    15.1.2011 11:10:12   
    juhica
    Evo mismis, ti si res pridna in ažurna, še par podatkov od mene - Pregled: 11.2. MF: 15.3.

Še eno vprašanje zate, a te kej tudi pljuča bolijo, ko kašlješ? Mene še vedno, ampak samo na desni strani spodaj, pa se mi res ne gre več zdravniku, se mi ne zdi tako hudo, pa da spet kaj poberem.

user posted image  Vedno več nas je!user posted image

(odgovor članu Suziiika)
    Neposredna povezava do sporočila: 864
    15.1.2011 13:33:19   
    MetiLu
    Dan punce!

Moj škratek je šel ravno spat, pa imam nekaj časa zase. Možek je šel na en pogreb, z janezom sva se pa potepala dopoldan, sva šla kupit nove copatke za v vrtec in nov avtosedež za III starostno skupino user posted image

Sva pa malemu zdej že povedala, da bo postal veliki brat in je bil čist navdušen, zdej pravi da bo dobil Albinco user posted image user posted image user posted image  (iz risanke želvak Franček, ki dobi sestrico Albinco) user posted image user posted image  

Imena so tudi meni všeč slovenska, no ne čisto vsa, za user posted image  mi je všeč Matija, za user posted image  pa Iza, pa se z nobenim možek ne strinja user posted image  Ne vem pa zakaj mi vsi pravijo, da bo tokrat user posted image  ... jaz močno dvomim, ker ima moj user posted image  v familiji močne gene za user posted image , doma so bili kar 4-je ... No, mogoče bo pa res albinca user posted image user posted image user posted image , glede na to, da nosečnost poteka čisto drugače kot v prvo...

Sicer se pa ne počutim čisto nič noseča user posted image  razen apetita in občasnega špikanja ni nekih sprememb user posted image

Sem pa danes dobila tudi pozdrave iz komisije, da sem zmožna za delo in mi bolniške niso podaljšali user posted image  tako, da grem naslednji teden na zavod se prijavit, pol se moram pa še pozanimat, kako je z znižanim plačilom vrtca user posted image  ah **** ... si nisem mislila, da bom jaz kdaj "socialni problem" user posted image  to se tko grozno sliši user posted image  

Vreme je pa danes user posted image  mislim, da se 2x boljše počutimo, samo da malo sonca posije user posted image

< Sporočilo je popravil MetiLu -- 15.1.2011 13:34:46 >

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu juhica)
    Neposredna povezava do sporočila: 865
    15.1.2011 14:58:53   
    C3b3lica
    Nosečke pozdravljene!

Najprej se opravičujem, ker vdiram v vaš pogovor. Vsake toliko časa malo preberem vaše komentarje, saj sem tudi sama prvič postala mamica v letu 2010. Ker je leto naokoli in ker je naša punčka že velika se nam je nabralo polno, skoraj nerabljenih oblekic. Če mogoče katera kupuje oblačila za punčko od rojstva do ca 9M (št. 56, 62, 68 in 74) me lahko kontaktira na C3b3lica@gmail.com Gre za komplet zelo lepo ohranjenih, malo nošenih oblačil (tetra majčke, bodiji z dolgimi in kratkimi rokavi, žabice, nogavičke, kapice, hlačke, majčke, puloverčki, oblekice, ...).
    Želim vam prijetno nosečnost in naj vam čim hitreje mine!

(odgovor članu MetiLu)
    Neposredna povezava do sporočila: 866
    16.1.2011 10:11:44   
    fiška33
    MetiLu, Janez pa Albinca sta bila moja dedek in babica user posted image . Ti držim pesti za punčko!

Jaz pa tudi kompliciram glede imena. Rada bi, da bi bilo slovensko, al pa vsaj slovanskega izvora, brez šumnikov, lepo izgovorljivo tudi v angleško govoreči državi. Brez problemov se ga mora prebrati (brez J-jev, C-jev, Z-jev..), pa tudi, da ne bi bilo potrebno preveč razlagat, kako se napiše user posted image . Namreč urejamo si papirje, da se selimo user posted image .
    Aja, pa fino bi bilo, da bi bilo močno in lepo kot Vesna user posted image .

Vesna, 10.5.2010

(odgovor članu C3b3lica)
    Neposredna povezava do sporočila: 867
    16.1.2011 11:17:12   
    total
    Pozdrav v lepo sončno nedeljo,mi smo se naspali in danes nas čaka veselo praznovanje tastovega 60.rd....user posted image . Kar je pa še boljše,da sploh ne ve in je vse skupaj presenčenje...user posted image .

Tudi mene  zadnje časa neki špika,posebaj na levi strani.Jutri imam pregled in bom malo vprašala glede tega. Upam,da jutr zopet vidim pikico in mogoče tudi kaj skriva med nogami...user posted image user posted image .
    Vse novinke dobrodošle,vse več nas je...naša mismis pa ima vse več dela..pridna res !!!!
    MetiLu kaj so pa navedli konkretni razlog za prekinitev bolniške,kolk časa pa s bla??? A zdaj res rabiš oreng potrdilo od ginegologa,da si lahko na boniški al kako to zdaj delajo??

Mi tut še imena zbiramo...nisma čist enotna glede njihuser posted image . Nam Niki daje predloge..joj pa kašneuser posted image .

Dans bo lepa nedelja,izkoristite jo..mi jo bomo!!

pa pa

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu fiška33)
    Neposredna povezava do sporočila: 868
    16.1.2011 12:03:41   
    MetiLu
    Dan!

kakšen sonček user posted image  mi smo bili že na daljšem sprehodu do sadjarja, pa na kavico smo šli, zdej gre pa mali počas počivat, jaz pa kosilo pripravljat. Sem bila že navsezgodaj pridna in sem malo poglancala stanovanje user posted image

Total, bolniške mi niso podaljšali, ker je iz MK razvidno, da G vodi nosečnost kot normalno, pregled čez 1 mesec in nobene spremembe na stanju ... v glavnem, zgleda da ti jo podaljšaljo le če se ti stanje res poslabša, če pa ostaja enako si pa po njihovem sposoben za delo. Men je G sicer dal ppotrdilo, samo ni šlo čez. Kaj čmo. V torek mi poteče pogodba in potem se grem na zavod prijavit, za tiste tri mesece, pol bo malo lufta, potem bo pa že porodniška. Se moram pa še s šefico zmenit, da mi za ta dva dni piše dopust, ker po dveh mesecih ne mislim it delat za dva dni, ker ji to ni v interesu in se ji prov dopade, da sem noseča in da sem doma, ker me ne more plačat.... v glavnem, po porodniški iščem novo službo, do takrat bom pa doma.

Je pa naš tamal prov hecen, ker si ne želi bratca ali sestrice, ampak samo to Albinco okol razlaga user posted image  upam, da ne bo razočaran, ker ne bo želva privekala na svet user posted image

(odgovor članu total)
    Neposredna povezava do sporočila: 869
    16.1.2011 21:50:18   
    julijka11
    pozdravljene,
    pri nas že imamo pripravljena imena; za fantka že od 1user posted image , za punčko pa sta v igri dve...mogoče pa bom že jutri na NS zvedela spol....moja sodelavka je prepričana, da je user posted image , moja triletnica pa zelo prepričljivo razlaga, da imam v trebuhu dojenčico in ne dojenčkauser posted image

(odgovor članu MetiLu)
    Neposredna povezava do sporočila: 870
    17.1.2011 7:42:03   
    monika2011
    DOBRO JUTROuser posted image

Kako ste kaj punce??? Mene že od začetka nosečnosti daje zgaga, zaradi nje sem cela narobe...glede na to, da sem že čez tri mesece, bi vrjetno vse skupaj lahko že mal popustl user posted image Pogovarjate se o imenih...moj hoče neko nenavadno ime za user posted image , ker mu veliko pomeni iz osebnih razlogov (meni pa ni všeč sploh), to je Rorion ali pa bi ga poimenoval po svojem pokojnem očetu in bi bil Benjmin, tud to ime mi ni všeč, mislim da bova imela še vojnouser posted image . Po drugi strani bi blo pa bolš, če bi blauser posted image , ker za njo bo lažje, ker nima nobenga imena, saj pravi, da je tako ali tako naredil fantauser posted image user posted image user posted image NIČ SE ŠE NE VE, upam da izven marca na UZ. Vidm, da vas je kar nekaj ki ste/boste pristale na Zavodu, jah tud pri men je na žalost tako. Ampak, kaj moreš če drugi vedno mislijo na svojo rit. Men šef tud regresa ni dal s pojasnilom, da je podjetje imelo izgubi in da mi zato ne pripada...hahaha, sem klicala na inšpektorat za delo pa so mi povedali kontra, ne glede na vse ga morm dobit in naj se ne pustim...pa sem podala prijavo, zdj pa veselo čakam na nakazilouser posted image , ker je bil šef tam na razgovoru in rekel da ga dobim. BRAVO JST, res sem mlada, tok neumna pa spet ne, da mu pustim svoj denar, da bo lahko naprej opremljal podjetje, meni pa govoril o izgubi. Zdj pa na eno kavico, mi že pripada, glede na to da sem že od 5h pokonc.

IMEJTE SE LEPO user posted image

(odgovor članu julijka11)
    Neposredna povezava do sporočila: 871
    17.1.2011 7:50:27   
    škrpijonka
    Pozdravljene punce,

v soboto sem šla do bratranca, ki ima julijko 2,5 let in 6 m in sta takiva cukra. Dobila sem tudi dve vreči cunjic in sem se doma kar topila, ko sem gledala vse tiste mičkene bodije in majčke.

Včeraj je bilo končno sonce in smo šli na en fajn sprehod, tako da sem na koncu že komaj hodila.

Tudi midva zidava in upava, da nama uspe do poroda urediti vsaj toliko, da lahko greva na svoje. Ma kaj ko se vse ustavi pri financah user posted image .

Joj če mi nebi rastel trebuh, sploh nebi vedela da sem noseča. V sredo imam pregled in komaj čakam, da vidim pikico.

Če bo vse po sreči imam naslednji teden dopust in grem malce v moje kraje pogledat kako je kaj doma.

Lepo se imejte.

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu julijka11)
    Neposredna povezava do sporočila: 872
    17.1.2011 10:35:31   
    MetiLu
    Ja danes je situacija s službami res nemogoča. Če bi jaz že pri prvem otročku čakala službo za nedoločen čas, bi bila še danes brez otrok user posted image  pa se je še vedno do sedaj situacija tako obrnila, da smo brez problema zvozili, pa tud sedaj bomo user posted image   
    Regresa pa jaz tudi nisem videla že dve leti... pa ne bom več o tem jambrala user posted image   Tud službo sem dobila med prvo porodniško, pa kar nekaj sva v teh letih prišparala, pa v tem času naletela na ugodno parcelo, tako da počasi lezemo.

Moram priznat, da mi po par letih dela, z dopustom le 14 dni na leto, kar malo paše bit fraj. Sem velik bolj umirjena in manj tečna, pa več časa sem s tamalim user posted image

Pa doma je bolj pospravljeno, vsak dan lahko kuham (kar zelo rada počnem user posted image ), pa tako... malo gospodinjim user posted image  me zanima, kdaj me bo minil user posted image  Pa na kakšno kavico grem s prijateljico, pa malo v šoping oči past user posted image  komaj čakam pomlad, da bomo lahko šli na kakšen izlet na morje...

No tako, malo sem se javila, zdej grem pa juhico dat kuhat user posted image

< Sporočilo je popravil MetiLu -- 17.1.2011 10:39:04 >

(odgovor članu škrpijonka)
    Neposredna povezava do sporočila: 873
    17.1.2011 10:55:10   
    mismis
    Držim pestke za vse današnje preglede in nuhalne user posted image user posted image user posted image

seznamček bom osvežila popoldne, zdaj grem pa za bukle, me čaka še zadnji izpit na faksu

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu MetiLu)
    Neposredna povezava do sporočila: 874
    17.1.2011 10:56:44   
    juhica
    MetiLu se strinjam, v današnjih časih je nesmiselno čakati na službo z nedoločenim časom, potem maš otroke res lahko pozno, sploh če redno študiraš, v mojem fohu pa ne moreš dobiti službe brez diplome... Me veseli, da uživaš nosečnost doma. Tudi jaz priznam, da mi res paše tak stil življenja - gospodinjenje in ukvarjanje z otročkoma. Potem ko so večji, se mi zdi, da je veliko lažje iti v službo, najtežje je prvo leto...

Je pa res, da zato bolj počasi rešujeva svoj stanovanjski problem, letos jeseni bova tudi midva postavila majhno leseno hiško in računava, da se bomo v dveh letih selili. Vidim, da smo manj ali več vsi v letih zidanja in selitevuser posted image . To so lepi časi, delanje raznih načrtov, razmišljnaje o opremi...

Z imeni se sploh še ne ukvarjava, ker sva se že za drugega komaj odločila, sva imela štiri favorite za fantka in ko se je rodil sva se odločila, katero mu bolj pašeuser posted image . Za punčko se mi zdi lažje izbrati, še vedno čakam na MF, da bo zares potrdila ali je fantek, potem bo lažje iskati...

(odgovor članu MetiLu)
    Neposredna povezava do sporočila: 875
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
    Kateri so prvi znaki začetka poroda?
    Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?