MetiLu
|
Uh Juhica, si me malo nasmejala tud naš se je dost dojil, spali pa nismo leto in pol nič, potem smo se zbujali pa samo še 1x-2x na noč eno leto, potem smo se odvadili plenic in spali celo noč, kar je trajalo 3 mesece, potem pa je šel v vrtec in se spet zbudi in ga vzameva k sebi... dojila sva se pa 11 mesecev, ni zagrabil niti enega cuclja, ko sem ga kasneje probala na flaško navajat za kakšen čaj ali sok, posledično imamo doma vse možne flaške, kar jih obstaja no, pri drugem že vem, koliko stvari se rabi, kaj se pa dokupuje oz. se niti ne sprobava... Kampirat pa nimamo v planu, bomo šli najbrž začetek junija na našo obalo v službene apartmaje, toliko, da se moja dedca malo navozita s čolnom, potem pa računam, da nam skupaj uspe it še začetek septembra, vse pa bo odvisno od . Če nama bo dojenje steklo tako kot pri prvem in da ne bo kakšnih večjih težav, potem bomo šli mogoče k mojemu očetu v prikolico v Premanturo, sicer pa je še vse v luftu Suzika, bolj se ne bi mogla strinjat Anči Banči, jaz do sedaj sploh nisem imela odprte MK, zdej mi je pa vpisal tiste težave s krvavitvami v začetku , pa naslednjo kontrolo čez en mesec in so me na podlagi tega zavrnili. ker ni nobene spremembe v stanju in ker za njih taka kontrola pomeni, da ti G vodi nosečnost kot normalno... tako nekako piše v moji odločbi. Sicer pa ja, tudi jaz živim za tistih 14 dni na morju Sploh pa so dopusti pestri in aktivni odkar smo postali družinica