fiška33
|
Jaz sem ta prvič diplomirala iz vozičkov in si kupila eno leto starega Quinnyja Freestyle. Ima vse kar opisuješ, Frufru. Naslednje pomembne zadeve so še ... da ima obe bremzi, nožno in ročno (za navzdol po klancu je zakon), da je ogrodje kompatibilno z jajčko (Maxi Cosi je cool), da se naklon vozička da lepo nastavit, (kolegici se je nastavljal s paščkom, in ji je kar sam padel v ležeč položaj - ga je že zamenjala za Jane), da je voziček dovolj velik, da dete tudi v debelih oblačilih komot sedi, da ima dobro zimsko vrečo, dežno prevleko ... Da je ročaj v enem delu, da se ga da tišat tudi samo z eno roko, ... Preden se odločite za voziček, pogooglajte, preberite kaj ostale mamice menijo o določenem vozičku, tudi na you tube so predstavitve nekaterih vozičkov. Edini minus mojega Quinnyja, ki je že kar starejši model je, da je težek. Ampak to mi bo sedaj prav prišlo, če bom ob strani še namontirala zložljivi sedež za prvorojenko. Pa ponavadi še stokilsko torbo obesim na ročaj in je še vedno stabilen :). V finalu sta mi bila še Bebe Confort - High Trek in pa Mutzi, oba nekaj razredov dražja. Zdaj, ko imamo za našo 8 mesečnico marelo, ki se da tudi v ležeči položaj! - to mi je full pomembno, saj tudi med nakupovanjem zaspi :), ves čas v avtu, in "traktor" parkiran v bloku, bi se še enkrat tako odločila . Za 1 leto star rabljen voziček s športnim delom, zimsko vrečo in dežno prevleko sem dala 220 €. Za rabljeno jajčko (MC) pa še 40 €. Jap, danes je potrjeno. Mi bomo imeli mulca . lp